A lot like love

Filmen A lot like love på kanal 5 och så ska man försöka plugga samtidigt till ett läxförhör som är till imorn.
Det går skit bra. Eller inte.
Ska fortsätta titta på filmen nu (och plugga).
Ha en bra kväll.

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen efter bara fem timmars sömn. Satt uppe igår kväll hela natten och pratade med min mamma om allt möjligt. Älskar att jag kan berätta allt för henne.
Nu ska jag byta om och sen gå hem till Jossra en stund. Uppdaterar senare.

Jasmins 18års fest!

Kvällen var dunder! Det var verkligen en lyckad kväll.
Jasmin, hoppas du hade en underbar kväll!



































Dagens köp av Wafilistus

Tröjorna är från H&M och leggingsen är från Bikbok.


Dagens köp

T-shirt från H&M 69:-

Armband från H&M 69:-

Adham Adriano

Ååh fick precis ett mms på min älskling som blivit så stooor.
Han kan redan sitta på en barnstol och leka.
Tiden går så snabbt!
Adham Adriano Almasri <3


The city

Så, blev klar mycket tidigare än vad jag trodde. Ska snart åka in till stan och gå runt lite i affärer samt lämna tillbaks en vit och svart randig tröja som jag köpte från H&M igår. Den var alltför stor så den måste tyvärr lämnas tillbaks. Ska försöka hitta en liknande och kanske även köpa ett par skor.
När jag är klar beger jag mig mot Flogsta för att hjälpa till med lokalen och kanske fixar mig lite till där. Hoppas allt går som det ska gå ikväll.. och att Jasmin får en lyckad kväll! :D

Laddade precis ner iTunes till datorn. Lite sjukt att jag inte har gjort det än fast jag haft datorn i ca 6 månader. Nu kan jag äntligen ladda min Ipod och byta låtar.

Nu drar jag.
Ha en bra kväll!


Keri Hilson - Energy


Jasmin Khalifa <3

Ikväll ska vi fira Jasmins 18års dag :D :D :D

Madeleines 19 års firande!

Igår kväll firade vi Madeleine som fyllde 19 år för en vecka sen. Kvällen spenderades i en jättemysig restaurangbar; Ågatan 11 i stan. Vi var sammanlagt nio tjejer, Madeleine, Johanna, Paula, jag, Jasmin, Arya, Nadia, Sasha och Athena som var med och firade älskade Madeleine.
Kvällens pinsammaste händelse: Klantiga jag råkade tappa ett glas som gick sönder i flera bitar och alla i baren blev helt tysta och kollade mot vårt bord! Kände hur rodnaden bara kom lika snabbt som en blixt. Inte kul.
Förutom det så var kvällen helt perfekt med världens bästa sällskap.











Torsdag, Fredag, Lördag

Hej! Har inte uppdaterat ordentligt sen onsdag så tänkte skriva lite om vad jag har gjort de senaste dagarna.

Torsdag: En ta det lugnt - dag. Senare på kvällen gick jag hem till Jossra där Sandra också var. Satt där en stund och tog det lugnt.

Fredag: Igår gick jag och Jasmin på stan efter skolan och letade presenter till Madeleine. Senare på kvällen firade vi Madeleine i en jättemysig restaurangbar; Ågatan 11.

Lördag: Vaknade för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi fira Jasmins 18års dag i Flogsta. Det blir middag först så ska åka dit lite tidigare och hjälpa till med allt.

Lägger in bilderna snart från Maddes dag och sen blir det nog ingen uppdatering förrän imorn.
Ha en bra helg!

Madde här :)

Hejsan Hoppsan!
Idag ville lilla Safsi att jag skulle gästblogga här i hennes blogg så det gör jag!

Jag klom hit nyss och hade värsta oturen med bussjävlarna. Först skulle jag ta ettan från skolan men den åkte bara förbi för den va så full, då tog jag nästa buss till stan, 115 och tänkte ta sjuan, så när jag kommer till stora torget så ser jag sjuan, ställer mig utanför dörren men jävlen vägrar att öppna. Busschauförr jävlen. Men som tur var väntade jag bara i 5 minuter tills nästa kom :)

Senare ska vi fixa oss och ikväll ska vi ut på skojigheter. Min födelsedag ska nämligen firas, vilket kommer att bli mycket trevligt! Vi ska bara ta det lugnt och chilla, ha det mysigt och skratta hoppas jag. Safi höll också på att slå in mina paket när jag kom, tiihii jag ska öppna dem sedan när alla är tillsammans.

Hoppas ni får en trevlig kväll, det vet jag att jag kommer att få iallafall!

Pussss!!!


Dagens citat

Kärleken är som en fågel - Håller du den för hårt dör den, men låter du den flyga fritt kommer den tillbaka.

Jossra är snyggast!

Tja. Sitter hemma hos Jossra nu och hon hälsar till er alla :D

Snow

Fan! Det snöar. Ser ut som om det är värsta snöstormen när man tittar ut från fönstret. Börjar 12.15 idag, om ca en timme och ska snart ta bussen till skolan. Vill inte gå ut när det snöar :/ Hatar snö. Hoppas bussen inte är försenad..
Har två lektioner idag, italienska steg 3 och Samhälle C där vi även där ska börja skriva uppsats. Känns som om vi skriver uppsatser i varje ämne, men det gör vi också. Typ. Förutom i Svenska B och Italienska.
Ska klä på mig ytterkläderna och börja röra mig mot bussen nu som kommer om sju minuter. Ha en bra dag!


Dagens accessoar..

..en Bijoux klocka som jag fick i present av Wafa och Jossra i oktober 2008.


Jasmin Khalifa <3

Grattis hjärtat på födelsedagen <3 Finally 18!

Plugg och Tv dag

Ja, nu har man varit hemma ett tag och försökt få lite skolarbete gjort. Har precis skrivit klart min historia uppsats fast den ska vara inne om några veckor egentligen men ville bara få den gjord så man slipper tänka på det sen då vi kommer ha miljoner andra saker att göra. Nu är den gjord och överstökad i alla fall! Ska läsa lite i min svenska bok nu och sen titta på Biggest Loser och sen börja skriva lite på min Svenska C uppsats.
Det får bli en plugg och tv dag idag.
Nu ska jag återgå till plugget.

Ett besök i Duomo skulle varit perfekt nu

Outlandish - Aisha

Kommer ni ihåg den här låten?
Fan vad länge sen!


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen och ska snart äta frukost, platta luggen med världens värdelösaste plattång :(  (Johainnas) och sen bege mig till skolan. Har endast två lektioner idag, Historia C och Religion B, och sen slutar jag. Skriver mer senare!

Beyonce - Smash into you


Playahead

Playahead ska läggas ner!
Och JAA, jag är fortfarande medlem på playahead. Har över 1000 gamla bilder sparade där, så det är nog dags för mig att bränna ner bilderna på CD-skivor istället eller hitta något annat ställe att ha bilderna sparade. Finns väldigt värdefulla bilder sparade där från 2004-2008 som jag gärna vill ha kvar som minne.

Det får bli en påminnelse till mig själv.
Måste hinna spara bilderna!

Ny vecka

Hej! En ny vecka har börjat och veckan har börjat bra. Madeleine följde med mig hem efter att hon varit med på min sista lektion, makeup grund, och tittat på. Fick även en massa hjälp från Mary-Kay konsulten och lite vänskapligt kritik :P Väl hemma i Gottsunda så gick vi och handlade lite snabbt i centrum och sen lagade vi GI-mat, pasta med tonfisk, som ni kan läsa om på våran projekt-blogg.
Jasmin kom också hit när vi var klara med maten. Vi tittade på Biggest Loser och sen fick Madeleine hjälpa mig med min makeup-uppsats där vi ska skriva om olika sminkmärken. Efter den hjälpen åkte hon vidare och Jasmin gick för en liten stund sen.
Ska snart titta på serien Tough Love och sen gå och lägga mig. Känner mig ganska trött så skönt att jag har sovmorgon imorgon. Börjar nämligen 11.40 men som tjockisar som jag och Jasmin är så ska vi åka till skolan tidigare för att hinna äta i skolan haha chicken bites med currysås. Love it!
Nej, men nu ska jag sluta skriva. Ha det bra!

Crunchy

Det här måste vara världens godaste frukost. Har nyligen börjat äta frukost lite oftare än förr (för ungefär två månader sen åt jag ALDRIG frukost), och jag såg den här i hyllan i Willys för ett par veckor sen och tyckte att den såg god ut och ville testa och nu är jag FAST. Äter det hela tiden och inte bara till frukost. Skulle kunna leva på det här. Till frukost. Lunch. Middag. Jaa, så god är den. Testa den :)


Chokladskor

Skor gjorda av choklad.
Perfekt present till sko och choklad älskare.



Torr schampoo

Hinner du inte tvätta håret på morgonen?

Ta LITE vanligt vetemjöl och lägg i
hårbotten, kamma ut och håret ser
genast mycket bättre ut!


Min helg

Det har varit en väldigt dålig uppdatering på senaste tid, men har bara inte känt för att blogga. Tänkte skriva ner några rader om min helg lite snabbt.

Fredag: Var på Storken med Madeleine och Johanna och sen fick jag skjuts hem av min pappa. När jag knappt varit hemma i en timme så åkte jag lite impulsivt med Jossra in till stan igen. Vi gick runt lite i affärer och Jossra köpte några par leggings. När jag kom hem igen var några i släkten här och sen kom det bara fler och fler. De var här hela kvällen och när de gick så gick jag och la mig för jag var så jävla trött.

Lördag: Jag var hemma hela dagen och städade. Släkten var här till ca halv två på natten. Fick för mig att baka äppelpaj med vaniljsås. Jätte gott! Runt 8 tiden kom Rafif och Banaz hit och senare kom även Jossra. Det blev målning av naglar och bakning av kladdkaka. Kladdkakan vart inte så god, men ändå ätbar. När tjejerna gick satt jag med släkten en stund och sen tittade jag på tv. Det var en dokumentär om en kille som hade en dröm om att få en dejt med Drew Barrymore. Och man fick följa honom under hans resa för att få en dejt och han lyckades till slut. Efter att ha tittat klart på dokumentären så somnade jag.

Söndag: Vaknade för en stund sen och Johainna kommer hit snart med en plattång som jag ska ha i några dagar. Min egna plattång har gått sönder (typ). Varje gång jag sätter på den hemma så försvinner all el i huset :S och vi har fått byta elsäkring minst 3 gånger på grund av min plattång :( Frisörsalongen som jag köpte den ifrån öppnar igen på tisdag så ska gå dit innan skolan och reklamera tillbaks den. Det är omöjligt att klara sig utan plattång speciellt när man har vågigt hår.


My mom's new boyfriend

Har precis tittat klart på denna film: My mom's new boyfriend.

Den får 7/10

Madeleine Hallberg <3

Grattis Madeleine Hallberg på födelsedagen :D


One tree hill

Det har även kommit ut ett nytt avsnitt av serien One tree hill :D

The Vampire Diaries

Äntligen har det kommit ut ett nytt avsnitt. Det var på tiden..

Äntligen helg

Tja! Kom precis hem från stan. Var i skolan innan, hade makeup, svenska B och handledningstid. Efter det slutade jag och då gick jag och Madde och träffade någon i Fågelsången som skulle berätta om något jobb. Det lät för komplicerat och fattade nästan ingenting så det jobbet kommer jag absolut tacka nej till. Vi begav oss sen vidare till Storken och köpte en varsin Fransk chokladtårta. Världens godaste! Johanna kom också lite senare och höll oss sällskap. Hittade min pappa i Storken så han fick skjutsa hem mig. Kom precis hem och har inte planerat nånting speciellt inför ikväll. Kanske går hem till Jossra senare för har inte träffat henne på evigheter känns det som. Skönt att det är helg nu så att man kan få ett avslut på den här jobbiga veckan.

Vad ska ni göra under helgen?


Möte

Johainna väckte mig halv 12 idag. Hon kom hit och höll mig sällskap en stund och sen gick hon iväg och solade. Ska snart börja röra på mig till ett möte som börjar kl 16. Ska träffa Yeliz en stund och sen antar jag att jag kommer tillbaks hem och lagar mat.
Hatar att jag inte får äta kolhydrater som potatis, ris och pasta. Det är mycket svårare än vad man tror att det är. Jävla projektarbete! Får nöja mig med fisk, kött och kyckling med grönsaker. Och ägg till frukost!
Ska börja fixa mig nu.
Ha en bra dag.


Heidi Montag

Heidi Montag från serien The Hills gjorde 10 plastikoperationer på bara en dag! :O

- Rumpoperation.
- Fettsugning av nacken.
- Fettsugning av höften och låren.
- Förminskning av hakan.
- Operation av öronen.
- Ögonbrynslyft.
- Näsoperation.
- Botox på pannan.
- Fettinjektion på läppar och kinder.
- Bröstförstoring.


                 Före                                                 Efter


Hon ser inte ut som sig själv längre!
Helt otroligt att man kan göra så många operationer på bara en dag.


Skol-stress

Så vad har man gjort idag då? Var i skolan och sen åkte jag och Jasmin hem till mig och lämnade av min tunga väska och sen fortsatte vi vidare hem till Sesen. Det var länge sen man träffade henne. Vi satt hemma hos henne en stund och bara pratade om en massa saker. Jag drog mig tillbaka hem och skrev nästan klart en analys, tittade på Biggest Loser och nu har jag precis ätit dagens sista måltid.

Ska inte till skolan imorgon för har ett möte klockan 16 och börjar 13.20 så känns lite onödigt att åka för att bara hinna med en lektion och en halv.

Ska fortsätta snart med analysen och sen kanske påbörja med nästa uppsats om jag känner mig väl motiverad. Har sex uppsatser som ska lämnas in innan sportlovet så det kommer vara jätte jobbigt de närmaste veckorna. Har en ganska rolig lärare som tycker om att jävlas lite. Hon bestämmer konstiga tider då hennes uppsatser ska vara inlämnade senast som t.ex. kl 23.58, 16.38 eller 21.46. Ganska roligt.

Nu ska jag avrunda det här och fortsätta med min film-analys om American History X.

Black White Red

Ååh Stylebystars har så fiiina klänningar!





(F) Tråkig dag

Hej.
Tråkig dag!
Slutade ganska tidigt idag och åkte hem.
Har inte gjort något speciellt alls.
Väntar på att Biggest Loser ska börja.
Ska uppdatera HÄR medan jag väntar.
Hoppas ni haft en bätte dag än mig.
Ha det bra!
Hejdå.


Känns skönt att allt är över nu.
Det var precis det här jag ville..


Crazy nails

Jasmin är här och vi har precis lekt med våra naglar och färglagt dom i galna färger.



Bebisen blev självklart svartsjuk och ville också ha :P haha


DH

Det har äntligen kommit ut ett nytt Desperate Housewives avsnitt på www.surfthechannel.com :D

Melissa <3

Igår firades som sagt Kristina som äntligen blivit 18 år. Efter festen drog jag hem till Yeliz och sov över där. På vägen hem idag gick jag förbi Jossra en stund och kom hem för ca en timme sen. Snart kommer Raed hit och hämtar mig och Mohamed och sen ska vi åka hem till honom i stan och ha en filmkväll med några andra. Det blir nog trevligt :) men nu har jag lite bråttom. Uppdaterar senare ikväll eller imorn. Ha det bra.



Kristina Rustams 18års fest

Igår firade vi att Kristina blivit myndig med en fest.
Här bjuder jag på bilder från kvällen.


Jag med födelsedagsbarnet :D


























Ikväll ska Kicki firas :D


Rimas 18års middag

Det slutade med att jag gick på Rimas 18års middag i alla fall. Gick hem till Wafa innan och fixade mig lite smått, och sen begav vi oss till centrum och träffade Samar innan vi gick till Rima.
Det bjöds på pastasallad, vitlöksbaguetter, taboule och lite annat.
Efter middagen spelade vissa SMS-roulette. Det har blivit en vanlig grej alla kör med när det är många som samlas. Är aldrig med, men det är alltid kul att lyssna och se. Tjejerna skulle fortsätta vidare till krogen så jag och Wafa begav oss därifrån. Det vart en tidig kväll, men det var kul :)

Snygga Wafilistus!

Cherry och Zevin.


Födelsedagsbarnet Rima!



Namn-sökning

Har du kollat upp hur många det är som har samma namn som dig i Sverige?

Inte? Då kan du göra det här: Namnsökning

Sökord: Safi (Mitt tilltalsnamn, men inte mitt riktiga namn)

Efternamn

  • Det finns 245 personer som har efternamnet Safi

Förnamn

  • Det finns 24 kvinnor som har förnamnet Safi. Av dessa har 20 namnet Safi som tilltalsnamn.
  • Det finns 23 män som har förnamnet Safi. Av dessa har 12 namnet Safi som tilltalsnamn.

Vill bli brun igen :(

Saknar sommaren!
Saknar värmen!
Saknar Salt!
Saknar att vara brun!





Ra7ma

Har börjat med den nya dieten nu, GI-metoden. Mer om det kan ni läsa om HÄR där jag dagligen kommer skriva om hur det går för mig under dieten.

Hade en skön skoldag! Slutade 12.25. Åkte hem och hittade halva släkten här. Alla lagar mat och är högljudda. Vi ska ha en middag för min mormor ikväll. Min mormor dog den 20/12 - 08 och vi ska typ ha en middag för att ära hennes liv. Lite svårt att förklara, men det kallas för rahma (ra7ma) på arabiska.

Senare ikväll kanske jag går förbi Rimas middag, om jag hinner!


Jag älskar mitt nya schema!


Taio Cruz - She´s like a star


Dagens köp

Tunika från Gina Tricot.


Träffade Yeliz på stan efter skolan och hon shoppade en hel del.
Själv fick jag med mig hem den här tunikan.

The City

Igår tittade jag på hela åtta avsnitt av serien The City. Trodde det skulle vara en tråkig serie där det inte hände så mycket, men hade verkligen fel, för när man väl började titta så gick det inte att sluta. Äntligen har man kommit ikapp!
Hatar Olivia!
Älskar Whitney!

Ännu en vanlig dag

Hej!

Uppdateringen på den här bloggen har verkligen varit kass de senaste dagarna, men har helt enkelt inte haft någon lust för att blogga + har inget att skriva om för jag har inte gjort något som är speciellt roligt.

Igår spenderades kvällen med Jossra. Hon kom hem till mig och vi tittade på filmen Something New. Somnade ganska tidigt igår för att vara mig, och var ganska utvilad när jag vaknade.

Vi har inte kommit igång helt i skolan än, så det är ganska skönt. Vi började titta på filmen American History X idag på samhällskunskapen och den verkar vara skit bra. Älskar att titta på film under lektionstid. Det är de enda lektionerna då jag inte vill gå ut från klassrummet innan lektionstiden är slut.

Om två dagar ska vi börja med en ny diet på projektarbetet. Den här gången kommer vi prova på GI-metoden. Mer om det kan ni läsa om HÄR för nu har vi äntligen uppdaterat lite.

Nu ska jag duscha och sen titta på Biggest Loser.

Ha det bra!


Johainna Abi-Atme

Grattis Johainna på födelsedagen :D

Dagens film: Something New

Älskar romantiska drama och komedi filmer :D

Ikväll 21.00 på tv3!



Handling:
Amerikanskt romantiskt drama från 2006. Kenya McQueen är på väg mot toppen, en framgångsrik karriärkvinna utan privatliv. Kenyas vänner försöker få henne att släppa drömmen om "den idealiske färgade mannen", och hon tackar ja till en blind date med landskapsarkitekten Brian. Problemet är bara att han är vit. Kenya avbryter daten, men de två träffas igen på en fest och Kenya anställer Brian. Med tiden inleder de en romans, men relationen hotas av att Kenya oroar sig för vad familj och vänner ska tycka.

Dagens köp

Tunika från Gina Tricot för 49 :-

(F) Första skoldagen..

.. efter lovet och det gick väl bra. Sov ingenting alls inatt. Gick och la mig klockan 23 igår kväll och stirrade på väggen till kl 6 på morgonen. Det gick inte att sova alls. Kände mig ganska utvilad ändå när jag gick upp och började fixa mig. Var och gjorde en sak nära stan innan jag tog bussen till skolan. Mötte upp Jasmin och sen gick vi och åt. Första lektionen var inställd :( och andra lektionen var en introduktionslektion för Religion B kursen som startade idag. Efter skolan gick jag ner till stan och träffade Johainna. Vi gick förbi Café 018 och träffade en vän där och sen gick vi runt på stan. Eftersom Johainna fyller 18 år imorn så gick vi till Rififi och åt. Där träffade vi på Hash och några andra människor så vi satt tillsammans och åt. Det var trevligt :) Vi gick sedan runt i fler affärer och sen åkte jag hem.
Så har min dag sett ut idag!
Nu är jag hemma och försöker få tag på Jossra, men antar att hon sover nu. Typiskt henne att ta en två timmars power nap vid den här tiden. Omöjligt att få tag på henne mellan klockan 16 - 18.
Ska titta lite på tv nu, men först ska ni få ett dagens köp inlägg som kommer upp snart :) Puss

Sista dagen innan skolan börjar..

..och jag vaknade halv tre. Lyckat! Jasmin kom hit och väckte mig. Vi målade våra naglar blåa :S haha har aldrig haft blå lack förut. Jasmin gick för ca två timmar sen och jag har inte gjort något alls. Suttit hemma som en idiot och ruttnat. Ska till centrum lite snabbt nu och lämna en sak och sen ska jag hem igen.


Försöker uppdatera senare.


En dag på stan

Hej! Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Johanna sov över här, och vi vaknade runt 12. Lillebror ville att jag skulle följa med på stan för att han skulle shoppa. Jag och Johanna följde med han och efter ett tag åkte Johanna hem. Då var det bara jag och lillebror som gick runt i affärerna tills vi hittade det han sökte efter och behövde. Efter all shopping drog vi till Jalla Jalla och åt och sen åkte lillebror hem. Jag däremot gick och träffade Jossra som precis hade slutat jobba. Vi tog bussen hem tillsammans, var hemma en stund och tittade på SMS-Roulette och sen tog jag en promenad med Rafif. Skit kallt ute, så vi gick till ett varmare ställe. Kom precis hem och tror jag ska kolla på filmen Click som börjar på tv snart.

Imorgon är sista dagen innan skolan börjar :( Har anpassat mig så bra med att vara ledig och jag vill fortsätta vara ledig från allt i en hel evighet fast det inte är möjligt. Synd :(. Ska försöka sova tidigt idag och vakna tidigt imorn :/

Nu ska jag sätta på tv:n!


Dagens köp av Wafilistus

- Klänning med skinnlappar på från Cheap Monday.
- En tshirt med kedjor på. Fint att ha instoppade i byxorna.
- Ett halsband.

Årets första bröllop

Nu är vi tillbaks från bröllopet.
Nästan hela släkten var där så det var kul :)

En glad Johanna på sitt första arabiska bröllop











Bröllop?

Hej. Kom precis hem från Johainna. Det tar tre timmar för henne att platta sitt hår :/ jobbigt att vänta. Johanna är på väg, och ikväll ska vi nog gå på bröllopet trots allt. Det blir nog kul. Kanske dags att börja fixa sig nu. Ha det bäst. Puss


Tack Johainna :D



Someone is watching you


Min julklapp :)

Kolla in min julklapp från Johainna :D
Perfekt! Behövde en ny maskara faktiskt.


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade 12 idag, ganska tidigt för att vara mig :) Sov bort hela dagen igår, somnade 12 på dagen och vaknade kl 20. INTE BRA! Ska snart iväg hem till Johainna. Det var länge sen jag träffade henne. Hon har tydligen köpt en julklapp till mig :$ undra vad det kan vara (a).


Ikväll ska jag kanske följa med morbror och moster på bröllop :)

09.37

Tja! Nu är jag hemma igen. Vi tittade på två filmer ikväll: My Best Friends Girl och Disturbia. Båda var skit bra! Kunde inte sova efter och Yeliz hade tid kl 9 hos vårdcentralen så hon skjutsade hem mig då.

Fuckade upp mitt dygn igår. Klockan 11 var jag så trött så jag tänkte ta en snabb power nap men det ledde till en 5 timmars lång power nap. Inte bra! Vaknade kl 16, fixade mig och åkte och storhandlade med pappa. Missade halva Biggest Loser :( Fick skjuts sen hem till Rojda och sedan spenderades natten hemma hos Yeliz. Melissa var inte där så kändes lite tråkigt utan henne..
Tur att Tariq finns i alla fall. En av världens sötaste ungar! :D

At Yeliz's place

Hej! Sitter med Tariq hemma hos Yeliz. Melissa är inte här :( och Yeliz är i tvättstugan. Var hemma hos Rojda lite tidigare idag och fixade mina ögonbryn. Det var på tiden! Ska nog stanna kvar här till imorn. Nu gnäller Tariq som btw blivit mycket större, ska leka med honom nu. Vi hörs. Puss

Vit klänning säljes för 300 :-

Eftersom jag redan har en annan studentklänning nu så har jag ingen användning av den här klänningen. Om någon är intresserad av att köpa den så är det bara att höra av sig. Har aldrig använts, bara provats.
Storlek: 34/36
Pris 300 :- 


Who wears it best?

Eva Longoria eller Lindsay Lohan?

Blake Lively


Revolutionary Road

Tittade på denna film för ett tag sen. Den var inte så bra, men hade inget annat för mig så tittade på hela ändå. Den hade ett bra budskap i alla fall: att allt inte är som det ser ut att vara.



Har inte gjort så mycket idag. Var hemma hos Jossra en stund, och sen bara vart hemma. Klockan är 8.57 och jag är fortfarande vaken och ska vara vaken till imorgon kväll. Får skylla mig själv som vänt på dygnet. Ska snart titta på Las Vegas och Våra Bästa År på tv :)

Yours, mine and ours

Snart börjar mitt favorit program på tv :D Biggest Loser!

Klockan 20 ikväll på tv3 kommer filmen Yours, mine and ours.

Handling: Amerikansk komedi från 2005. Attraktionen blir omedelbar mellan high school-paret Frank och Helen när de återförenas. De bestämmer sig snabbt för att gifta sig. Frank har redan åtta barn från sitt första äktenskap, och Helen har tio. Frank är en strikt Amiral med bestämda åsikter, medan Helen är en kreativ designer. Deras barn, som delar föräldrarnas respektive åsikter, avskyr varandra och går samman för att försöka ta sig ur den nya situationen.

Måste vända på dygnet!

Klockan är 18 och jag vaknade för ca en timme sen. Första gången jag sover så länge under lovet. Igår var Johanna och Madeleine här och vi arbetade med projektarbetet. Trodde vi skulle bli klara, men det blev vi inte. Vi har fortfarande en hel del att göra. När vi tröttnade så gick vi hem till Ghada en stund och sen hem till Jossra där vi satt ett bra tag. När vi kom hem somnade Johanna, och efter ett tag även Madeleine. Jag satt kvar vid datorn ganska länge och det är därför jag vaknade så sent idag.
Madeleine kom hit igår runt halv 12 och även om jag bara hade sovit ca 4 timmar så lyckades jag inte vända på dygnet så idag ska jag prova något annat, vara vaken tills imorgon kväll!
Måste vända på dygnet nu.


Nadia kommer hit snart och hämtar några saker. Det är minus 20 grader idag och många ska till BJ ikväll på Decennium-festen. Orka gå ut när det är såhär kallt. Synd om dom som kommer få stå i kö under den här kylan :/ 


Den perfekta studentklänningen!

Det är den här klänningen jag vill bära under min studentdag! And guess what? Den är nu beställd. Har länge velat ha den här fina klänningen, men det slutsåldes ganska snabbt och jag har tittat på hemsidan flera gånger för att se om den kommit in igen eller inte. Men det verkade inte som om den skulle göra det, så jag gav nästan upp! Igår skrev Midia till mig på msn att klänningen fanns med på hemsidan nu. Gick in på hemsidan men den gick inte att beställa. Skrev till deras kundtjänst och idag fick jag ett mail från dom där det stod att klänningen fanns och att det går att beställa den nu. Gissa vem som blev överlycklig? Jo JAG!
Den levereras om ca 5 veckor!
Ett stort tack till Ghada som betalar klänningen till mig som student present :D



Projektarbetsdag

Hej! Madde och Johanna är här och vi har en projektarbetsdag. Vi tar itu med alla enkäter vi fått folk att besvara om dieter och kost. Det kommer ta en tid! Vi tittade på filmen A walk to remember tidigare idag eftersom Madde inte hade sett den innan, och Johanna kom också under tiden då vi tittade på filmen. Under tiden så hör jag Madde snyfta ett par gånger, och när filmen var slut så ser jag att båda gråter haha såg lite roligt ut.
Madde = helt röd i ögonen.
Johanna = sminket rinnande ner för hennes kinder.
Så sorglig var filmen! :( Väldigt bra. Andra gången jag ser den inom ett lopp av 24 timmar. Så bra är den!
Nu sitter Madde och Johanna i rummet och äter, tjockisar, och vi ska snart fortsätta arbeta med enkäterna och sen söka information om GI-metoden som blir vår andra diet vi ska påbörja, den 15 januari.

Who wears it best?


Fuck dieten!

HAHA jag är så tragisk!
Gav upp med dieten kl 22.
Fuck banan och filmjölk dieten - det funkade inte.
Precis när jag hade lagat klart maten så plingade Rafif, Rojda och Evin på dörren. Vi satt ett tag i köket och sen förflyttade vi oss till rummet och tittade på filmen Chasing Liberty. De gick innan filmen var slut och jag fortsatte kolla på den. Är lite sugen på att titta på filmen A walk to remember där även Mandy Moore har huvudrollen. Ska nog kolla på den lite senare inatt :)


Eftersom det är omöjligt att sova nu och jag kommer säkert vara uppe hela natten, så kommer Madeleine imorn kl 11 på morgonen och väcker mig. Förhoppningsvis så får det mig att vända på dygnet. Johanna kommer också lite senare imorn och då ska vi ha en projektarbetsdag. Det är mycket arbete ska tas itu med och många timmar kommer läggas till i loggboken :D

Chasing Liberty

Ikväll visas filmen Chasing Liberty på svt1 kl 22.55 och självklart kommer jag sitta bänkad framför tv:n, förhoppningsvis med Rafif och Evin som kommer hit snart.

Pulka

Idag tog jag ut dessa ungar, Rami och Rawia, till Bäcklösa där de fick åka pulka.
Jasmin var också med oss en stund.
När vi var klara med pulka-åkningen gick vi hem till mig och var här en stund. 
Lämnade precis tillbaks barnen och nu är jag hemma och vilar lite. 

Jag ångrar mig! :(



Dag? Natt?

Dag har blivit natt.
Natt har blivit dag.
Har vänt på dygnet helt och hållet, och jag vet inte hur jag ska kunna vända tillbaks dygnet om jag inte är uppe en hel natt och inte sover på ca 40 timmar, annars är det omöjligt.


Har bestämt mig för att påbörja en kort diet idag som innebär att jag kommer gå ner 4 kilo i slutet av veckan. Hoppas den funkar. Då förlorar man alla kilon man gått upp under lovet.
Ingen mer mat för mig mitt på natten längre :(
Nu är det bara banan, vatten och filmjölk som gäller för mig i en hel vecka, och förhoppningsvis så lyckas jag gå ner i vikt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta vara på de timmarna som är kvar av dygnet.
Ha det bra :)

PMS - dieten

Har ni hört talas om PMS-dieten?

PMS-dieten är en diet för bara kvinnor och är framtagen för att kunna hjälpa kvinnor mot deras PMS besvär. Dieten pågår i 4 veckor och lär kvinnor att äta rätt kost och motionera väl för att på så sätt få bukt med PMS - besvären. Det som lindrar PMS är en kost med mycket kalcium och D-vitamin. För att kunna hålla humöret stabilt bör man äta fem-sex små måltider per dag.

PMS

Mat som rekommenderas enligt PMS-dieten är följande:

  • frukt
  • torkad frukt
  • grönsaker
  • bär
  • sojabönor
  • sojamjölk
  • nötter
  • ägg
  • smör
  • lättmjölk
  • lättost
  • yoghurt
  • fullkornsprodukter i form av bröd, pasta och ris
  • kyckling
  • kalkon
  • lax
  • tonfisk
  • hummus
  • olivolja
  • solrosolja
  • frön
  • te
  • kaffe
  • linser
  • tofu
  • kryddor i form av chili, timjan, kanel, kardemumma, basilika, oregano, ingefära mer mera
  • Ev. kosttillskott i form av vitamin- och mineraltabletter

Mat som bör undvikas enligt PMS-dieten är följande:

  • all snabbmat
  • söt kost
  • godis
  • glass
  • chips
  • kakor
  • kex
  • alkohol
  • salt

Ben&Jerry´s halfbaked ice cream

Är med Jasmin nu och vi mumsar i oss en Ben & Jerry's glass. Så jävla gott!
Vi var nyss i centrum och pantade burkar och fick ihop över 80 kronor!
Lätt värd det, speciellt när man tjänar ihop till en Ben&Jerry's glass :D



Vi ska snart titta på filmen Collateral på tv4plus.

Två nya bästisar..

.. var vad vi fick idag. Johanna följde med ikväll på förlovningsfesten. Festen var ganska tråkig eftersom det bara var kvinnor där och en massa barn. Det var en liten pojke som hette Mohammed som var jätte söööt. Han smygfotade oss hela tiden och ville vara med oss, så vi blev bästisar. Vi har samma efternamn, men är släkt långt ifrån så vi lurade honom att vi var hans kusiner och det trodde han på.
Han presenterade oss för hans kompis Alan, och sen lekte vi kurragömma i lokalen. Vi blev som barn, haha så tråkigt hade vi.
Min pappa kom och hämtade oss kl halv tio efter att vi hade ringt honom ett flertal gånger och frågat om han kunde hämta oss. Vi åkte till McDonalds och köpte med oss mat och sen åkte vi hem.
Om inte Johanna hade varit med ikväll så skulle jag haft skit tråkigt, så tur att hon följde med.

Våra två nya bästisar Alan och Mohammed.

Mohammed och Johanna.





Nu ligger Johanna och sover och jag ska också gå och lägga mig snart.

Förlovningsfest

Hej! Vaknade ganska sent idag och varit upptagen med att fixa mig.
Ikväll ska vi på en arabisk förlovningsfest.
Vi är klara nu och ska snart springa ner till bilen.

Det nya året..

...började med att jag vaknade klockan 15 och det sjuka är att jag fortfarande var trött och ville inte gå upp ur sängen. Jag duschade och fixade mig snabbt och drog sen hem till Rafif där Evin var. Var där en stund, åt lite, och sen gick jag hem till Jossra. Vi beställde pizza och Sandra kom också.

Kom hem runt 21 och har precis tittat klart på filmen Obsessed med Beyonce Knowles.

Andra gången jag ser den och den är så jävla bra! Verkligen en film värd att se!
Handlar om en tjej som blir besatt av Beyonces man. Tjejen får en psykos och gör allt för att förstöra mellan dom. Om ni vill se på catfight så titta på filmen!


Ska försöka sova tidigt idag om det är möjligt.
Imorn ska jag med familjen och Johanna på en arabisk förlovningsfest.


År 2010

En lista på vad jag vill göra år 2010:

- Bli bättre i skolan.
- Skaffa ett jobb.
- Ta studenten.
- Hoppa fallskärm (förhoppningsvis).
- Fylla 20 år.
- Gå ut på krogen.
- Ta körkortet.
- Resa minst 2 gånger.
- En bilresa under sommaren med vänner.
- URF 2010.
- Uppdatera bloggen oftare.


Nyår

Nyår firades i år hemma hos Evin med Kadir, Shirin, Sara, Rojda och Chirin.

Evin och Rojda lagar mat. Det blev ris, kyckling och potatis. Jätte gott!

Världens minsta kortlek - Jag och Kadir spelade finns i sjön medan vi väntade på att maten skulle bli klar, och vi fick skit ont i våra fingrar. Dumma Kadir vann :(
























Efter att ha varit hemma hos Evin i några timmar och tagit det lugnt så tog vi bussen in till slottsbacken. Vi var där innan tolvslaget och tittade på alla nyårsfyrverkerier.




Min pappa kom och hämtade mig efter att fyrverkerierna var över. Han skjutsade hem mig och Shirin och då gick jag hem till min morbror en stund och var där. Var hemma igen runt 2 tiden, skrev klart årsresuméen och innan kl 6 låg jag i sängen och sov.
Det var min nyår, det!
En rolig kväll med några tjejer och sen slottsbacken vid tolvslaget.
Hoppas ni hade en underbar nyårsafton!

Resumé av år 2009

Januari 2009
Nyår 08/09 firades med Rafif, Shirin, Hoshin och Sanna hemma hos Rafif. Några dagar efter anordnade jag en överraskningsmiddag för Aida i Dragon Palace som blev en väldigt lyckad kväll. Januaris citat: Good Things Come To Those Who Wait. Något som uppmärksammades mycket på media var kriget mellan Palestina - Israel då 5320 palestinier skadades och 1300 mördades brutalt. Här kan ni läsa om mina tankar och funderingar kring detta.

Februari 2009
Under februari månad solade jag för första gången i mitt liv! Och jag hade även den värsta influensan jag någonsin har haft. Trots det så firade vi Maddes födelsedag i F16 som blev en väldigt lyckad kväll. Alla hjärtans dag firades hemma hos Rafif med några tjejer. Gjorde min vanliga halvårsritual i februari och blev spådd av Athenas mamma Shirin. Fettisdagen firades med Rafif och Kadir hemma hos mig. Månaden avslutades med en släktträff hemma hos min moster.

Mars 2009
Under mars månad var jag på Rimas förlovningsfest och på Bintas fest. Gick även på Shilans&Sihams fest. Rami fyllde 4 år och det firades med en släktfest. Vi hade det första skolutbytet med Milano då några italienare kom till Sverige på besök. Vi gjorde en massa saker tillsammans som tex: Sightseeing och middag på Rififi, Stockholm-resa, vi var på en lokal-fest i Gottsunda, bowlade, vi var på Cosmo en kväll och fikade på Spunk. Det var en skit rolig vecka och vi kom väldigt bra överrens och självklart var alla jätte ledsna när italienarna åkte hem. Mars var en bra månad helt enkelt då mycket roligt hände.

April 2009
Under April fick Sverige ett varmare väder och många dagar började spenderas utomhus. Många dagar spenderades hemma hos Rafif och Arpine fyllde år. Det blev en grillningRafifs gård och en hemma hos Peyman. Min farmor avled den 9 april :(. Hon var den sista som dog av mina föräldrars föräldrar så det var en sorglig dag. Vi rökte vattenpipa en dag några tjejer hemma hos min kusin. Var en dag hemma hos Racha som jag inte träffar ofta. Det bästa var att ju självklart MILANO-RESAN med italienska gruppen. Det var en riktig fin upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Bästa resan jag någonsin har gjort. Resan dit var rolig. Vi gjorde så mycket på bara några dagar, t.ex sight-seeing i Milano, vi hängde utanför Duomo, var i skolan och i en bar på en och samma dag. Dag 3 var vi också i skolan där vi hade utbyte och på sight-seeing igen (Milano är stort). April månad avslutades med att vi firade valborg ute på en karaoke bar med en massa italienare.

Maj 2009
Vi åkte till Milano 28 april och stannade kvar till den 5 maj. Det första vi gjorde i Maj var att åka till Como Lago, kändisarnas sommarställe. Det var jätte fint där! Var på min första riktiga fotbollsmatch i Sansiro, Inter-Lazio spelade och Inter vann med 2-0. Var i Idroscalo en hel dag och paddlade kanot och solade i värmen. Var en dag i kärleksstaden Venedig. Sista kvällen i Milano spenderades i en bar. Det kändes så overkligt att komma hem igen och jag mådde jätte dåligt en bra tid. Var helt deprimerad och ville bara åka tillbaks till Milano. Milano var den bästa resan jag gjort i mitt liv! HÄR kan ni läsa om skillnader mellan Milano och Sverige. Back to reality! Det första roliga som hände efter Milano resan var Rafifs fest. Johanna fyllde 18 år och det firades med en middag hemma hos Madeleine. Var i Graneberg redan i Maj. Sverige fick en tidig sommar i år.

Juni 2009
Jobbade under Europa-valet. Jag slutade andra året i gymnasiet och skolavslutningen firades en stund hemma hos Selma. Annars var Juni en ganska lugn månad och jag njöt av mitt sommarlov till max. Midsommar firades med Jossra, Johanna och Madeleine. En ganska rolig och tragisk dag. Myggorna blev bästa vän med min kropp. HATADE DET! Det blev en grillning med några tjejer och ett par besök i Graneberg. Började jobba i slutet av juni och blev lite av en arbetsnarkoman. Var en ganska flitig jordgubbsförsäljare :)

Juli 2009
Det första jag gjorde i Juli var att ta ledigt från jobbet för att åka till Gröna Lund en hel dag. Det blev sedan en utekväll på Salt. Åkte till Björklinge och träffade Madeleine och Adi. Jossras 18års dag firades! Månaden avslutades med ännu en lugn utekväll på Salt. Jobbade hela månaden så gjorde inte så mycket roligt.

Augusti 2009
Månaden började med ännu en utekväll på Salt. Bestämde mig för att sluta jobba efter en jobbig händelse. Var på Uppsala Reagge Festivalen för första gången i mitt liv. URF-dag 2 och URF-dag 3. Bäst! Rökte en misslyckad vattenpipa med Kadir. Var i Husby en heldag hos Sefika. Sommarlovet slutade ganska snabbt och helt plötsligt började man tredje och sista året i gymnasiet. Ebrus pojkvän anordnade en överraskningsfest till henne som man var bjuden på. Det var ett upplopp i Gottsunda under tre dagar. Fick en ny kusin i augusti, Adham :D

September 2009
Det var inte så mycket som hände i September månad. Sista utekvällen 2009 firades i Salt under kulturnatten. Andra utbytet med Milano påbörjades i September. Hade en tjej som hette Silvia som bodde hemma hos mig i ca en vecka. Första kvällen fikade vi i Spunk med allihop. Vi var hos Serri en kväll, och i Rififi och avslutade månaden med att vi bowlade och åt middag i Spunk.

Oktober 2009
Oktober började med en Finland resa med 11 italienare och 11 svenskar. Finland var tråkigt, men båtresan var DUNDER! Det var det sista vi gjorde med italienarna innan de åkte hem. Nästa grej var Athenas fest i Flogsta. Det blev även en lugn kväll med några tjejer i en lokal. Den 21 oktober fyllde jag 19 år :D och min födelsedag firades med både familj/släkt och med mina vänner. Jag gick på handledningskursen för körkort med min morbror :)

November 2009
November - månaden då alla snackade om svininfluensan och vaccinet. Började övningsköra med min morbror. Har hittils haft 6 körlektioner och jag är väldigt duktig. Om Gud vill så har jag förhoppningsvis körkortet innan studenten år 2010. Kadir fyllde 18 år och det firades med en dunder fest och dagen därpå firades även Harmens 18 års dag. Eid firades också med släkten.

December 2009
Årets sista månad. Firade Shirins 18års dag i New India. Rima gifte sig och hela familjen närvarade på hennes bröllop som var jätte fint. Var på Lucia Movie Night för andra gången i mitt liv. Höstterminen slutade och alla fick jullov. Vi hade en julbaksdag alla tjejer, jätte mysigt. Julafton spenderades hemma hos min morbror i år. Var på en arabisk fest med Jossras mamma Wajdan, Jossra och Sandra. Var på tjejkväll hemma hos Arya.


År 2009 var trots allt ett bra år! Mycket roliga saker hände, som t.ex Milano resan, Urf, Gröna Lund, utekvällarna på Salt och alla lyckade fester.

Jag önskar er alla all lycka och framgång i livet och hoppas ni får ett underbart år.
Gott nytt år!

RSS 2.0