Dagens köp

Två leggings från H&M 79:-/st


Värmeskyddskräm med morrocan oil från H&M 49:- 


Återfuktningskräm (L'oréal) från Kicks 80:-


Min lediga dag

Har varit ledig idag. Struntade i att jobba och åkte ner till Börjetull tidigt och därefter gick jag hem till Peyman och väckte henne. Tvingade henne att laga mat till mig och sen kom Lina A.H dit och åt med oss. Efter gick jag ner till stan och träffade Jasmin. Vi gick runt lite i butikerna och sen åkte vi hem :)


Söndag

Vaknade för en stund sen och ska nu bege mig till Wafa och hjälpa henne packa upp allt i hennes rum för senare ikväll flyttar hon till Stockholm tills vidare på grund av jobb. Lite jobbigt är det att en nära vän flyttar till en annan stad fast det bara ligger 40 minuter bort :/ Nu har jag ännu en anledning att ta körkortet så fort som möjligt så att man kan hälsa på när man vill! Wafilistus får bli min motivation framöver!!!


Madeleines födelsedag

Har precis kommit hem efter att ha spenderat några timmar hemma hos Madeleine i Björklinge med trevliga människor :)




Madeleine är grym på att baka och ikväll hade hon bakat jätte goda whoopies fyllda med philadelphia-ost och vit choklad. Riktigt goda var de!

















Björklinge

Har precis vart och övningskört och ska snart börja göra mig i ordning inför Madeleines födelsedagsfirande hemma hos henne i Björklinge.

Jag och Madeleine i fina Venedig 2009

Biblioteket

Vaknade för två timmar sen av att Rami och Rawia lekte i vardagsrummet. Ska in och duscha nu och sen ta en promenad ner till Gottsunda biblioteket. Ska leta efter en barnbok som behövs inför ett skolarbete och senare idag ska jag åka till Björklinge :)


Hamode & Maya

Igår firade vi Jasmins födelsedag med eritreansk middag i Flogsta lokalen. Var där en stund och åkte sedan hem och bytte om och sedan vidare till Ghada och umgicks med Hamode och Maya tills de båda somnade.


Dagens mission..

..är att lyckas köra bil när jag har ett par Jeffrey Campbell skor på!


Fredag

Har varit i skolan idag i några timmar där jag bland annat har haft en examination/redovisning. Efter övningskörde jag till morbrors nya restaurang och hängde där i en timme. Ska nu göra mig i ordning och sen åka till Flogsta där vi ska fira Jasmin som fyller 20 år idag :)

Grattis Jasmin på födelsedagen <3



Rana

Är hemma hos Jossra med Sandra och lilla busiga Rana :)


(D) Västerås

Har varit i Västerås i några timmar där jag bland annat gjorde körkortsteorin och fick godkänt. Nu är jag på väg hem och kommer nog somna direkt så trött som jag är.


Seminarium

Är på ett seminarium nu som handlar om barns språkutveckling. Efter skolan åker jag till Västerås och kommer inte hem förrän sent ikväll :)


Teori

Teoriplugg är vad jag har sysselsatt mig med under dagen :/


Tjejkväll

Igår spenderades några timmar hos Christina med Jossra, Peyman och Sandra. Vi blev bjudna på lasagne och sedan tittade vi på filmen Precious :)







Middag

Ikväll är vi tjejer bjudna på middag hemma hos Christina :)


MoeJoe's

Är i MoeJoe's med Madeleine och Johanna och fikar :)


Måndag

Kom hem idag från skolan strax innan halv fyra och pluggade i ungefär 3 timmar inför en föreläsning jag har imorgon. Senare kom Jossra och Christina hit och de gick precis. Ska plugga nu i en timme till innan jag går och lägger mig. Godnatt!


Leave the pieces


Andra terminen

Idag börjar jag andra terminen på förskollärarprogrammet i Uppsala Universitet. Ska på en kursintroduktion kl 13.15 i Blåsenhus och få information om den kommande terminen. Den första terminen har gått så sjukt snabbt, känns som om jag började studera för 2-3 veckor sen, och inte ett halvår sen!! Den här terminen kommer handla mycket om språk och estetiskt lärande och jag blir klar den 29 maj och sen har jag ett 3 månaders sommarlov att se fram emot :)


Desperate Housewives

Nu blir det ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag beger mig till skolan :)


Luthagen

Igår spenderades dagen med Johainna. Vi åkte till Luthagen och träffade Sabina där med Hugo och sen åkte vi ner till stan och åt i Max. Efter åkte vi hem till mig och pluggade teori i en timme.





Söndag

Har varit vaken i några timmar och har hunnit med en hel del. Har precis lagat mat till syskonen och ska snart plugga lite teori. Om 2-3 timmar ska jag och Johainna åka och träffa Sabina och spendera dagen med dem och lilla Hugo :)


Chocolate Brown

Är klar med hemtentan, finally!
Har precis färgat mitt hår och ska snart tvätta bort det.
Det blev färgen chokladbrun.


Trafikverket

Vaknade tidigt imorse och åkte till Trafikverket och körde upp. Hade ett litet fel, använde inte rätt körfält vid en cirkulationsplats så jag kuggade. Efter gick jag hem till Johainna och betalade en räkning. Har varit hemma i en timme och ska snart bege mig till skolan. Ska på kursens sista seminarium och efter ska jag åka hem igen och skriva klart hemtentan och skicka in den så att jag får det gjort.


Måndag

Tänkte försöka skriva ett litet inlägg om vad jag har haft för mig de senaste dagarna. I lördags var jag hemma nästan hela dagen och försökte plugga och senare mot kvällen åkte jag en sväng förbi Gränby Centrum med Yeliz och köpte hårfärg. Ska färga mitt hår till en jämn chokladbrun färg under veckan. Igår åkte jag till skolan med Jasmin och satt där i några timmar och pluggade. Därefter gick jag hem till Jossra och umgicks med henne, Peyman och Christina en stund. Idag hade jag en föreläsning mellan 10 - 12 och åkte sedan till Mayas förskola och hämtade henne. Maya blev upphämtad för en stund sen av hennes mamma och jag har sen dess skrivit lite på sista delen av hemtentan. Har kommit halvvägs men det får räcka för idag. Får göra klart den imorgon eller på onsdag. Imorgon ska jag förhoppningsvis jobba så jag ska titta lite på tv nu innan jag lägger mig. Godnatt!


Årsresumé 2011 (jul-dec)

Här är årsresumén för juli - december 2011.

Juli 2011

Peyman och Eren förlovade sig. Åkte till Västerås med Johainna och spenderade en hel dag där i Power Meet festivalen. Vi firade Jossras 20-års dag med en överraskningsfest och en utgång till BJ. Wafa fyllde 19 år och det firade vi med en middag i restaurangen Tzatziki. Lilla Maya fyllde 1 år och i slutet av månaden åkte jag med Wafa till Stockholm och gjorde fiskpedikyr för första gången.












Augusti 2011

Månaden började med ett besök till Fjällnora med tjejerna. Tre dagar spenderades i Uppsala Reggae Festivalen med vännerna. Blev antagen till förskollärarprogrammet i Uppsala Universitet. Åkte till Västerås ännu en gång och gjorde teorin där och senare på kvällen firade vi Peymans födelsedag i restaurangen Mammas Meze. Började studera i Blåsenhus i slutet av månaden.









September 2011

I september månad tog skolan över mitt liv och varje ledig stund spenderades med vännerna. Kulturnatten firades med Peyman, Nora och Hamode. Spenderade en dag i Kista Centrum på Blog Awards med Wafa och Rafa där vi delade ut flyers för att marknadsföra programmet 15 på svt. Det blev en liten utgång till Stockholms Nation med Johainna och Sabina. Hamode fyllde 4 år och det firade vi med ett barnkalas.








Oktober 2011

Åkte till Gävle på ett bröllop med hela släkten. Hade två hemtentor och många dagar spenderades med Johainna och Sabina för att plugga. När jag inte var på föreläsningar och seminarium så försökte jag arbeta så mycket som möjligt. Jag fyllde 21 år och det firade jag med vännerna med en utgång till BJ.









November 2011

November bestod av en massa plugg inför min första salstenta. Gick på Make up Stores event i BJ med mina vänner och några dagar senare firade vi Sibels födelsedag i BJ. Hade min första praktik i utbildningen och fick under tre veckor observera förskollärarnas roll.




December 2011

I början av december gick jag med tjejerna till restaurangen Hodja för att fira att jag klarade min första salstenta. Spenderade en dag i Stockholm med en gammal vän och många dagar spenderades hemma hos Peyman och Eren i stan. Peyman anordnade en överraskningsfest till Eren och i slutet av månaden åkte jag med vännerna och gjorde fiskpedikyr för andra gången i år.







Årsresumé 2011 (jan-jun)

Kanske lite sent för en årsresumé, men hellre sent än aldrig.
Här är 2011´s årsresumé för januari - juni månad.

Januari 2011

Januari bestod av en massa jobb och planering inför resan till Abu Dhabi.


Februari 2011

Bjöd lillebror på en födelsedagsresa till Förenade arabemiraterna och spenderade 18 dagar hemma hos släktingar i huvudstaden Abu Dhabi. Förutom att hänga i Abu Dhabi så besökte vi städerna Al Ain, Dubai och Ajman. Jag och Murad bodde typ i Abu Dhabi mall, Marina Mall och i Starbucks så ofta som vi var där. Det var en underbar resa och exakt det jag behövde efter att ha arbetat flera månader i sträck.














Mars 2011

Under mars månad jobbade jag nästan varje dag tills jag fick nog och sa upp mig i slutet av månaden. Under månaderna jag arbetade som personlig assistent förlorade jag nästan all min energi och hade aldrig tid för att göra något roligt. Orkade inte till slut och valde att säga upp mig när jag märkte att detta inte var rätt jobb för mig.




April 2011

I början av april åkte jag med några släktingar på en 24-timmars kryssning. Fick ett nytt arbete som vikarie i olika förskolor och det är det roligaste jobbet som jag haft. Det blev även en liten utgång till BJ under mars månad. Gjorde min allra första körkortsteori och jag klarade det, men tyvärr hann jag inte klara en uppkörning under 2 månader så tiden gick ut. Våren var kommen och jag spenderade några dagar i solen på stan med vännerna. Wafa lyckades övertalade mig till att börja powerwalka med henne så det blev några powerwalks under våren och sommaren.










Maj 2011

Under maj månad jobbade jag en hel del i olika förskolor och försökte ta körkortet, men det gick inte så bra haha. Det blev många luncher och fikor på stan ute i solen med vännerna. Började spendera lite tid i Västerås med en ny vän. Lillebror hade studentskiva i mitten av månaden och Jossra hade sin studentskiva i slutet av månaden.








Juni 2011

Studentdagen var kommen och Mohamed, Jossra och Johainna tog studenten och det firades med en utgång till BJ. Var på en modevisning i Gipen där lillasyster gick som modell och umgicks mycket med vännerna ute i det fina vädret.










Fredag

Har inte haft någon lust eller energi alls de senaste fyra dagarna så jag har bara suttit hemma och inte gjort något speciellt alls förutom att passa på att sova ut. Idag hade alla bra serier som The vampire diaries och Jersey Shore premiär igen så jag har tittat på dem. Jasmin kom hit och vi lyckades plugga i en timme tills vi gav upp och började titta på The Voice Sverige. Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig ut för att övningsköra lite. Nu är det fan dags att jag tar tag i det här med körkortet. Mitt körkortstillstånd går ut om cirka två månader och det kommer inte bli kul precis att få ansöka om nytt när jag är så nära att få körkortet :/


Självdisciplin

Hela denna dag måste jag ha självdisciplin och få saker gjort, som t.ex. hemtentan som jag skjutit upp på i några dagar. Ska ringa några viktiga samtal, maila viktiga människor och se till att lägga in några annonser på blocket på böcker och saker som jag vill sälja. Om det är någon som är intresserad av en träningsmaskin eller Harlequin romaner så är det bara att säga till :)


(D) Tisdag

Har spenderat dagen med Johainna utanför Uppsala. Det har varit skönt att få åka bort för en dag :)


Nyår

Igår spenderades hela dagen med Johainna som hade sovit över natten innan. Hon drog vid 19 och då tittade jag på några avsnitt av Förhäxad. Tolvslaget firade jag ensam hemma. Kände inte för att fira i år och tycker nyår är överskattat. Efter tolvslaget gick jag hem till Jossras familj och umgicks lite med Jossra och hennes föräldrar.


Gott nytt år!


RSS 2.0