31/12 - 09

Godmorgon!
Det är sista december idag och sista dagen år 2009.
En årsresumé om mitt år 2009 kommer inom kort upp på bloggen.
Vaknade nyss och ska snart hoppa in i duschen. Kommer åka hem till en tjej som heter Evin ikväll och fira nyår där med Rojda, Shirin och Kadir. Ser fram emot det :)
Var vaken till klockan 4 imorse och skrev nästan klart årsresuméen. Har bara några månader kvar att skriva om, och sen publicerar jag inlägget. Inte lätt att skriva en resumé om året som gått för det är så mycket man glömmer bort, men jag har bloggen till hjälp som tur är.
Nu: Duchen!
Vi hörs. Puss


Nighttime

Heej! Nadia var här tidigare idag och det var kul att få träffa henne igen. Vi tittade på The X-effect och pratade om allt möjligt. Mysigt! När hon åkte hem tittade jag på The Biggest Loser (jag är sämst!) och sen pratade jag ganska länge med Madeleine i telefon. Det var länge sen vi pratade. Var bjuden på middag hemma hos dom på lördag och jag såg verkligen fram emot det, men så fick jag veta idag att vi är bjudna på en förlovningsfest då, så det var inte möjligt att få missa den. Lite synd :( Andra året i rad jag missar kalkonmiddagen hemma hos Madeleine, men nästa år DÅ MÅSTE JAG GÅ oavsett vad jag har planerat innan. Får inte bli en tredje gången gillt. Efter samtalet med Madeleine så tittade jag på filmen A Cinderella Story med Hillary Duff och Chad Michael Murray. Jag tror många håller med om att han är snygg. Hade iaf en liten crush på honom när jag var liten :D. Klockan är snart 3 på morgonen och jag sitter uppe och skriver en årsresumé om år 2009 som förhoppningsvis kommer upp på bloggen imorn om jag blir klar. Har hållt på den nu i ett par timmar :( och det börjar bli lite tröttsamt. Ska i alla fall gå och lägga mig snart. Ser fram emot imorn och hoppas nyårsafton blir en lyckad dag och kväll.

Gästblogg: Nadia

Har ni hört talas om oskulda slynor? Nu sitter en sådan här och skriver. Hihi. Jag är så söt ibland. Sitter i Safis rum och proppar i mig godis och chips med henne. Hon kommer nog att få diabetes - inte av godiset utan p.g.a. att jag är så söt, mohaha! Nej skoja. Jag har inte SÅ mycket luft faktiskt. Men det är väl alltid kul att skriva bra saker om sig själv, men jag håller med om att jag är söt, för det är jag. Inte snygg, utan söt. Inte sexig heller. Jag gillar inte att bli kallad sexig, men uppskattar varje gång jag får höra att jag är söt. HAha, nog snackat om söthet tycker jag. Imorgon är det nyårsafton!! Vad ska ni hitta på för något? Jag kommer iaf ha fullt upp. Drog ner på stan och köpte min klänning precis innan jag kom hit, och den är väl snygg, inte snyggaste, men helt okej snygg. (y) Vad mer ska jag skriva? Orka skriva om Safi, alla vet redan vem hon är och att jag diggar henne starkt, förutom att hon bor i Gottsunda. ;O Ska kolla på tv snart, och laga mat till Mohammed... MEIN, ska köpa en hamburgare till honom med extra mycket bacon. Visste ni att Mohammed älskar bacon? Man hör ju värsta kopplingen Mohammed-Bacon.. What a Shame!

Nu ska jag fortsätta vara med Safi.
Läs gärna min blogg.
Kärlek till er gott folk!
Gör inget kriminellt under nyår, sköt er och älska alla runtomkring er, inga snea blickar, inga bilbränder, misshandel eller råna tanter! Skaffa jobb och utbildning istället så kommer ni tjäna pengar LAGLIGT.

Puss på er alla och mycker kärlek till alla närpoliser!

/N


30/12 - 09

Nadia kommer hit snart :D
Det var länge sen vi träffades själva.
Har saknat henne!


30/12 - 09

Ke§ha - Tik Tok

A Cinderella Story

A Cinderella Story visas ikväll kl 21.00 på tv3.
Älskar den filmen! :D

Handling: Amerikansk romantisk komedi från 2004. Sam skurar golv på ett fik, hanterar sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton college och träffa sin prins. Men hon har kanske redan hittat sin drömprins, hennes anonyma mejl-kompis som vill träffa henne på Halloween-festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga internet-indentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna?


Victoria´s Secret fashionshow 2009

Ikväll 20.00 - 21.00 på tv3

30/12 - 09

De sista pengarna år 2009 välkomnade sig in på mitt konto idag och det ledde till att jag kände ett tvång att åka in till stan och kolla rean. Träffade Jasmin K i stan klockan 10 och gick runt i en massa affärer. Fick med mig hem ett par lackleggings, underkläder och en tunn jacka :) Det blev också en lunch på Cupido innan jag tog bussen hem.

Jacka 100 kr H&M


Lackleggings 139 kr New Yorker


When a man loves a woman

When a Man Loves a Woman - ikväll kl 21.00 på kanal 5



29/12 - 09

Så, nu är man hemma igen efter att ha sovit över hemma hos Yeliz. Tittade på filmen Baksmällan igår, skit rolig. Och så bakade jag kladdkaka. Melissa ville ha all chokladsmet så vi bråkade om det haha hon är så envis! Nu ska jag laga mat, är skit hungrig och sen ta en låååång dusch. Det är mycket som fattas i huset, så ska också ta en runda till centrum lite senare idag för att handla.

Melissas gulliga afro som hon älskar!


28/12 - 09

Hej! Har inte haft någon lust för att uppdatera bloggen idag. Hostar fortfarande för fullt och har en ond smärta i ryggen som gör så att jag knappt kan röra mig. Kan inte böja mig för att ta på mig strumpor och får sitta som en robot. Känner mig som en gammal kärring!
Jasmin kom hit en stund och även Sanna. Det var på tiden att vi träffades. Hon stannade inte kvar så länge så det fick bli en snabb uppdatering om allt som hänt på sistonde. Sanna gick precis och jag har precis lyckats byta om utan att skrika av smärta. Ska snart åka hem till Yeliz och det blir kanske en övernattning där. Men först ska jag titta på Biggest Loser som börjar nu. Ha det bra!

Tjejkväll hos Arya

Var på mysig tjejkväll hemma hos Arya idag i Salabacke. Vi åt middag, pasta och kycklinggryta, tillsammans och efterrätt som bestod av äppelpaj och kladdkaka. Jätte gott! Några av oss hann också med att kolla lite halvt på filmen Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez. Mysig kväll helt enkelt!













27/12 - 09

Hej! Vaknade för lite mer än en timme sen och har hunnit städa lite och duscha. Igår sov Tagreed över och det resulterade i att vi satt uppe ganska länge alla syskon + Tagreed och spelade kort, Tecknet. Johanna kom förbi runt 19 tiden när det var som mest folk här. För igår var alla småbarn här och lekte: Rami, Rawia, Josef och Hazem så hade huvudvärk hela kvällen igår. Har en liten släkting på 6 år som är jätte kär i Johanna så varje gång han ser henne så går han och fixar sig och lägger gelé i håret. Lite gulligt sådära! :P haha. När Johanna åkte hem så kom Jossra hit och var här en stund.

Ikväll ska jag kanske åka med Jasmin hem till Arya i Salabacke där det kommer vara en tjejkväll.

Dagens köp

Paljettleggings Kappahl 99:- 


Leggings Bikbok 75:-


Cardigan H&M 100 :-


26/12 - 09

Mellandagsrean började idag! :D
Åkte ner till stan halv 10 och träffade
Tagreed där. Fick med mig hem 3
plagg som jag visar sen, för nu ska
jag hem till Ghada. Puss

Mbarake

Det slutade med att jag gick på festen i alla fall med Jossra och Sandra.
Här bjuder jag på några bilder :)








Nu ska jag gå och lägga mig.
Imorn börjar mellandagsrean på stan så ska vara där ganska tidigt.
Godnatt!

Smulpaj

Älskar det!

25/12 - 09

Hej! Hur mår ni idag?
Själv mår jag ganska bra, fast är fortfarande lite sjuk. Hostar var femte minut, lite jobbigt :/
Har inte gjort så mycket idag. Vi har en gäst hemma från Norge och min moster är också här. Min moster ska på en fest ikväll och vill att jag ska följa med, så kanske gör det! Beror på om jag orkar eller inte. Vill egentligen bara vara hemma och hoppas på att jag kan friskna till tills nyår. Men vill även gå på fest och ha lite kul plus byta miljö. Beslutsångest?!

Någonting jag är säker på iaf är att jag är sugen på smulpaj med vaniljsås så ska sätta igång med att baka nu!

En babymjuk hud?

Vill du ha en babymjuk hud?
1. Ta en mogen avokado och mosa den i en skål.
2. Sprid sedan ut avokadomoset över hela kroppen.
3. Låt verka i 20 minuter.
4. Klart. Din hud är nu lika len som en bebishud.



Helt ärligt..?

.. Vad skulle du göra om du hitta en plånbok med 10.000 kronor i? 
Skulle du behålla pengarna eller lämna tillbaks plånboken till ägaren?

Julafton

Julafton spenderades i år hemma hos min morbror med en del av släkten. Han hade anordnat ett julbord med en massa gooood mat och champagne :)


De två yngsta i släkten :)


Gissa vem?


24/12 - 09

Dagens planer: Vara hos morbror i Stenhagen hela dagen och äta god mat!

God Jul!



23/12 - 09

Hej! Jasmin var här tidigare idag och höll mig sällskap en stund. När hon hade gått tittade jag på den nya säsongen av Biggest Loser och sen gick jag till centrum med Mohamed. Handlade lite och sen gick vi hem och lämnade sakerna och jag fortsatte sedan hem till min morbror och var där en stund. Det var länge sen jag träffade Rami och Rawia så kände att jag behövde vara med dom en stund. Kommer vara med de ganska ofta nu två veckor framöver till lovet är slut. Jag var där en stund i alla fall och sen gick jag hem till Rafifs syster Lina där Rafif och Rojda var. Satt där en stund och umgicks med tjejerna. Kom nyligen hem och ska snart gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar frisk imorgon. Godnatt!




23/12 - 09

Snart kommer Jasmin Khalifa hit :D                             


Idag är det dagen före doppardagen..

.. för de flesta, men inte för min familj. Eftersom min familj är muslimer så firar vi inte jul. Men i år kommer vara annorlunda för imorn är vi bjudna hemma hos min morbror på julbord. Ser framemot det :) Brukar oftast bara sitta hemma varje julafton och ha skit tråkigt så ska bli kul att få göra något annorlunda för engångsskull.

Hoppas jag blir frisk till imorn så jag kan pussa sönder min yngsta kusin!
Annars kommer jag hålla en 5-10 meters avstånd från allihop så att jag inte råkar smitta någon.
Jag vill bli frisk NU :(

Sex and the city 2

Nu har trailern till Sex and the city 2 kommit ut på nätet :D
Filmen har biopremiär den 28 maj 2010.

23/12 - 09

Godmorgon. Har vaknat ganska tidigt de senaste dagarna. Lite konstigt för att vara mig när jag har jullov. Brukar oftast sova hela dagen och vara vaken hela natten. Måste nog bero på att jag är sjuk och reser mig upp när jag får nog av att hosta.

Igår var jag på stan ca två timmar med Johanna. Vi var i Korfu under den tiden, åt och sedan åkte jag hem och vilade lite. Senare kom Jossra och var här nästan hela kvällen och tittade på tv med mig. Tittade på julfilmen Surviving Christmas med Ben Affleck och sen somnade jag. Mår faktiskt lite bättre idag men har fortfarande ont i halsen och lite feber. Ska dricka en massa te med honung och citron. Hoppas det hjälper.

Jossra: Visst liknar jag åsnan i Shrek?

22/12 - 09

Godmorgon. Ska snart åka in till stan och träffa Johanna. Vi ska gratis-luncha i Korfu och sen ska jag söka jobb på stan. Är fortfarande jätte sjuk men det hindrar inte mig från att gå ut. Inbillar mig att jag blir bättre av att vara ute och göra saker :/ haha. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå ner till bussen. Ha en bra dag!


Frågor och svar!

Hur gammal är du om fem år?
24.
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Jossra.
Hur lång är du?
152 cm.
Vilken är den senaste filmen du sett?
Coyote Ugly.
Vem ringde du senast?
Sanna.
Vem ringde dig senast?
Mamma.
Hur löd det senaste sms:et du fick?
Sms-inkorgen är raderad så kommer inte ihåg men det var ett sms från Sanna iallafall.
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms.
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta sen 20 år tillbaka.
När såg du senast din mamma?
För 5 minuter sen.
Vilken ögonfärg har du?
Bruna.
När vaknade du i dag?
Kl 10 om jag kommer ihåg rätt.
Vilken är din favoritjulsång?
Last Christmas.
Vilken är din favoritplats?
Just nu: Duomo, Milano.
Vilken plats föredrar du minst?
Sjukhuset.
Var tror du att du befinner dig om tio år?
Då är jag gift, har barn och bor någonstans här i Uppsala.
Vad skrämde dig om natten som barn?
Trodde alltid att det fanns ett spöke under sängen :P
Vad fick dig verkligen att skratta senast?
För två timmar sen ungefär då Jossra berättade om en sak. Hon hade skickat ett pinsamt sms till en person när hon spelade sms-roulette och hon fick mig att börja skratta då hon berättade om vad den personen hade svarat tillbaks.
Hur stor är din säng?
Tillräckligt stor för en person.
Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär.
Sover du med eller utan kläder på dig?
Med kläder.
Hur många kuddar har du i sängen?
Två.
Hur många landskap har du bott i?
1: Uppland.
Vilka städer har du bott i?
Endast Uppsala.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Hemma: Barfota. Ute: Skor.
Är du social?
Ja ganska, men kan vara lite blyg mot människor jag inte känner så bra.
Vilken är din favoritglass?
Sandwich och Daim.
Vilken är din favoritefterrätt?
Hallonpaj och kladdkaka.
Tycker du om kinamat?
Älskar det!
Tycker du om kaffe?
Neeej!
Vad dricker du till frukost?
Brukar vanligtvis inte äta frukost men om jag gör det så dricker jag te, juice eller vatten.
Sover du på någon särskild sida?
Nej.
Kan du spela poker?
Nej, faktiskt inte. Ska nog lära mig det till nästa år.
Tycker du om att mysa/kela?
Ja. Mys är alltid uppskattat.
Är du en beroendemänniska?
Ibland, men är ganska bra på att släppa taget när det gått överstyr, men detta gäller inte rökningen dock.
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej det gör jag inte, men vet att Blondinbella fyller år samma dag som mig.
Vill du ha barn?
Ja det vill jag!
Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, arabiska och lite italienska.
Har du någonsin åkt ambulans?
Nej faktiskt inte.
Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet är finare att titta på, men om jag ska hoppa i så föredrar jag en bassäng.
Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och nöjen.
Äger du dyrbara smycken?
Nej, inte jätte dyrt.
Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate Housewives, Gossip Girl, Biggest Loser, One tree hill, Vänner m.m.
Kan du rulla med tungan?
Japp.
Vem är den roligaste människan du känner?
Det måste nog vara Jasmin och Athena.
Sover du med gosedjur?
Nej hahaha.
Vad har du för ringsignal?
Beror på vem som ringer - tycker om att veta vem det är som ringer utan att behöva titta på mobilen så har olika ringsignaler men den vanligaste är Beyonce - Halo.
Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Nej det tror jag inte. Mina småkusiner ärver mina kläder.
Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min musmatta.
Vad har du under sängen?
En stor kartong med FRIDA-tidningar och ungdomsböcker.
Kan du byta olja på bilen?
Nej, har inte lärt mig det än.
Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej.
Vilken var den senaste boken du läste?
Jane Eyre av Charlotte Bronté.
Läser du dagstidningen?
Kan hända ibland att jag läser på nätet.
Prenumererar du på någon veckotidning?
Uppsalatidningen.
Dansar du i bilen?
Nej.
Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lyssnar inte på radio. Sist jag lyssnade på radio var för ett par månader sen då det var ett uppslag om upploppet i Gottsunda.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Inköpslista.
När var du i kyrkan senast?
Förra vintern på julavslutningen.
Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Göran Sellberg.
Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Har aldrig campat vad jag kommer ihåg.
Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Ghada som lät oss tjejer julbaka hemma hos henne i fredags.
Vad lyssnar du på just nu?
Tangentbordet.
Har du varit med i tidningen?
Nej tror inte det.
Vad är det konstigaste du ätit?
Lamm lever och hjärta HAHA skit äckligt.
Hur många stolar har du vid middagsbordet?
Fyra.
Vad är det för färg på din tandborste?
Rosa.
Hur imponerar man på dig?
När man är osjälvisk.
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jossra, Johanna eller Madde.
Har du någon piercing?
Sex hål i öronen.
Din största vinst?
Har nog aldrig vunnit något. Lite tragiskt.
Civilstånd?
Singel.
Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Gratis hemsidor och bloggar.
Är du fåfäng?
Nej inte så värst, har inga problem med att gå ut osminkad men det är alltid kul att fixa sig.
Ångrar du någonting du gjort?
Finns vissa saker jag ångrar, men jag har nog lärt mig mycket av de misstagen.
Hur gammal är din pappa?
46.
Vilket är ditt drömjobb?
Vill hjälpa andra människor eller jobba i en klädesbutik.
Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Ja skulle vilja resa mycket mer.
Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Haft fyra kaniner.
Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Svårt att tro, men var inte svartsjuk av mig på lillebror när vi var små.
Vännen jag har känt längst och som jag fortfarande kan umgås med ibland är Zeinab.
Brukar spela spelet harpan ganska ofta.
Svär du ofta?
Det kan hända.
Sverige när det är som bäst?
Under sommaren.
Kan du åka slalom?
Nej tror inte det.
Vad har du ätit i dag?
Mackor, kycklingsallad och chips.
Vad har du för utbildning?
Har ingen utbildning än, men läser samjuridik och kriminalteknik sista året på gymnasiet.
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Händerna.
Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Längden på benen.
Vilken är din bästa egenskap?
Är bra på att komma ihåg födelsedagar.
Vilken är din sämsta egenskap?
Har ett dåligt korttidsminne.
Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Rosa Parks. Den andra vet jag inte.
Saknar du något?
Ja, saknar att ha pengar.
Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja väldigt viktigt.
Vad gör dig ledsen?
Krig och konflikter.
Vad gör dig glad?
Mina vänner och familjen.
Har du varit gift eller förlovad?
Har varit förlovad en gång i ca 9 månader.
Vad ska du göra i helgen?
Har ingen aning, men ska äta julmiddag hos morbror på julafton.
Vad är det knasigaste du gjort?
Druckit mig full och sen börjat gråta.
Vad har du för laster?
Måste nog vara rökningen.
Vem är din förebild?
Min mamma.
Vad ska du göra nu?
Ska kanske kolla på film eller gå och lägga mig.


Har du torrt och skadat hår?

För det har jag! Har provat nästan allt som finns på köpmarknaden och hittat flera produkter som funkar och inte funkar.
De som har fungerat extra bra på mig är dessa två:

 - Schwarzkopf Gliss Hair Repair.
Har då använt både schampo och balsam i vanlig variant och den med olja i, 1-minuts intensiv kur, hårinpackningen och hårtopps-serum. Ett märke jag starkt kan rekommendera för de som har torrt och skadat hår som mig.

- Vanlig schampo och oljeschampoo - Båda är väldigt bra!



- Hårtopps-serum - Bra för hårtopparna!



- 1 minuts intensiv-kur - bra att använda om håret utsätts för yttre påfrestningar som t.ex. av hårfön eller plattång.


- L'oréal Elvital Anti-Breakage.
Den här produkten använde jag under två-årstid och med hjälp av schampot så fick jag bort de slitna hårstråna och genom att använda hårinpackningen så återvände inte de slitna hårstråen. Hade en period då jag blandade den gula hårinpackningen med den röda (för färgat hår) och det funkade skit bra!

- Schampoo - Funkar väldigt bra om du har slitet hår och om du vill motverka nya skador.



- Hårinpackning - Min favorit hårinpackning. Håret doftar också väldigt gott efteråt.

21/12 - 09

Godkväll! Det blev inget besök av Sanna idag för hon var tvungen att jobba kväll. Vi får ta det en annan dag istället.. Idag har jag för det mesta bara varit hemma och gjort absolut INGENTING. Försökt vila upp mig lite så att febern ska försvinna. Senare blev det ett besök hos Jossra och jag kom nyligen hem därifrån. Hoppas jag inte smittat henne! Vi planerade lite inför nyårsafton och om allt går som planerat så kommer det bli en kväll vi sent kommer glömma.. Hoppas hoppas hoppas! :D


21/12 - 09

Imorse hade jag julavslutning i Domkyrkan men den skippade jag. Var hemma och vilade istället. Hade värk, feber och ont i halsen hela kvällen igår så har druckit en massa te, sovit och tagit det lugnt. Hoppas inte febern varar länge. Johanna kom förbi en stund efter julavslutningen och hon gick för ett tag sen.

Sanna kommer om en stund och ska sova över ikväll. Har inte träffat henne på flera månader så vi kommer ha mycket att prata om.


Ska fixa mig lite nu och sen hämta Bebisen från dagis.

No!

Värk och feber. Tror jag börjar bli sjuk :(


Ett år har gått..

.. sen min älskade mormor försvann.


R.I.P Mormor :(
Hoppas du vilar i frid.
(F) 1917 - 20/12-2008

Ikväll: Coyote Ugly kl 21.00 på kanal 5

Åååh ikväll kommer min favorit film på tv :D
Ska självklart titta på den för femtioelfte gången!

Handling: Amerikansk romantisk komedi från 2000. Violet är en 21-åring som kommer till New York för att förverkliga sina drömmar som sångerska och sångskapare. Men istället får hon jobb på Coyote Ugly, den hetaste, sexigaste baren på Manhattan där alla bartendrar är tjejer.

20/12 - 09

Igår var jag som sagt hemma hos Yeliz hela kvällen och det blev en övernattning där.
Kom hem för några timmar sen och är helt ensam hemma nu så har lite tråkigt :/



19/12 - 09

Ska promenera till östra snart i den här jävla kylan.
Ska titta på någon bra film, mysa med Melissa och Tarek och prata med Yeliz om allt möjligt.
Behöver en sån kväll just nu!

Kommer hem imorn!


Ännu en frågelista..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- Det är ingen fara. Nu vill jag sova säger jag sömnigt.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luften.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Shrek 2
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
17.56 (17.54)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ingenting särskilt.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För kanske 2 timmar sen. Var i centrum med Madeleine.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Paulas blogg.
8. Vad har du på dig?
Jeansleggings, tröja och kofta.
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Jag vet att jag drömde något om ett bråk med en specifik person. Lite svårt att förklara för jag kommer inte ihåg mer än så..
10. När skrattade du senast?
Igår när tjejerna fick skicka pinsamma sms till folk när de spelade sms-roulette.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En Inter halsduk och en Pingvin-affisch.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte vad jag kan komma på, men säkert.
13. Vilken var den senaste film du såg?
Nyckeln till frihet.
14. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj oj, allt möjligt; en ny garderob, villa, ett eget flygplan, skor m.m..
15. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
När jag var 12, 13, 14 år så hade jag en massa brevvänner.
16. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att Palestina skulle bli ett självständigt land utan krig.
17. Tycker du om att dansa?
Nej.
18. George Bush?
Har inte varit så insatt i politik men det är ingen snubbe jag gillar.
19-20. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Amir och Karisma.
21. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jag skulle kunna tänka mig bo utomlands, men man vill ändå inte släppa taget om allt som finns här i Sverige som t.ex. vänner, familjen och alla minnen.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Svår fråga, är inte sååå troende.

Snodd från Paula :)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Varit i Milano, Finland och på URF.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Brukar inte nyårslöfta.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Farmor.
5. Vilka länder besökte du? Italien och Finland.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Körkort och egen bil.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13/7 - 09.
8. Vad var din största framgång 2009? Har tagit en dag i taget.
9. Största misstaget? Svek en nära vän under sommaren.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Var väldigt sjuk i jan-feb.
11. Bästa köpet? Alla nya kläder under sommaren och mina 4 par nya skor.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder under sommaren - Gröna Lund och URF.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner plus familj.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch och alla reagge låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare första halvåret i alla fall.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Satsat i skolan.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Slösat bort alla mina sommar-pengar.
18. Hur tillbringar du julen? Firar inte jul.
19. Blev du kär i år? Njaa.
20. Favoritprogram på TV? Biggest Loser.
21. Bästa boken du läste i år? Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer.
22. Största musikaliska upptäckten? Reagge under URF.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Kläder och pengar.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Fallskärmshoppning (nästa år förhoppningsvis :D)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Umgicks med familjen och hade en fest några dagar efter.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Jaaa, om jag hade fått gå ut på krogen av mina kära föräldrar haha
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Som förra årets.
29. Vad fick dig att må bra? - Solen, mina vänner, Graneberg, familjen, sommaren.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen.
31. Vem saknade du? - Lollo som är bosatt i Libanon nu.
32. De bästa nya människorna du träffade? - Kommer inte på någon.

Snodd från Madeleine som snott den från Nadia som snott den från någon okänd :)

Test

Gör detta testet, annars kommer du få otur under hela 2010.
Under 2009 har jag hittills:


[x] du har hittat ny musik du gillar

[x] du har fått nya kompisar

[x] du har varit utomlands (Milano & Finland)

[x] du har varit ledsen

[-] du har velat/vill dö

[x] du har varit glad

[x] du har druckit alkohol

[x] du har blivit kär/varit

[x] du har känt dig sviken

[-] du har känt som att ingen har sett dig

[x] du har suttit vid datorn mer än innan 

[-] du har skrivit en låt

[x] du har känt hat

[-] du har varit "sjuk"

[x] du har varit sjuk

[-] du har dansat 

[x] du har bråkat med dina föräldrar

[x] någon har sagt att du är snygg

[x] du har bråkat med din älskling/kompis

[-] du har strulat med en främling

[-] du har strulat med en av samma kön

[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag

[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[x] du har kallat någon hora/slampa

[x] du har pissat utomhus

[-] du har slagit någon

[x] du har spytt

[o] du har knarkat

[-] du har "raggat" på främlingar

[-] du har kysst en främling

[-] du har rymt hemifrån

[x] du har bakat

[x] du har sovit utomhus (Tåget hem från Venedig :P)

[-] du har åkt bil med fyllon

[x] du har varit full

[x] du har saknat någon

[-] du har badat i havet

[x] du har solat utomhus

[x] du har solat i solarium

[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar

[-] du har fått blommor av någon från motsatta könet

[-] du har gett någon blommor

[-] du har sett en död människa

Snodd från Fatme :)

19/12 - 09

Hallberg och Marklund sov över igår kväll. Det blev en tidig kväll för engångsskull och innan halv 2 så sov vi alla. Johanna drog till jobbet ganska tidigt och Madeleine åkte hem nyss. Idag har vi varit i centrum, ätit och handlat. Fick även göra en helsminkning med Mary-Kay produkterna. Det blev fint!
Shrek 2 är på tv, så halvkollar på den nu.

Det blir en övernattning ikväll hemma hos Yeliz så kommer hem igen imorn.

Julbaksdagen

Igår bakade vi några tjejer julbak hemma hos Ghada. Det bakades kola (som blev bränd), lussebullar och knäck. Vissa tittade på film och andra spelade kort och sms-roulette. Några fick prova på Mary-Kay smink som var väldigt uppskattat.
En trevlig kväll med ett gäng tjejer helt enkelt!











18/12 - 09

JAG HAR JULLOV :D :D :D
Äntligen!
Har precis hämtat Bebis från dagis och nu sitter vi hemma hos mig och tittar på Lejonkungen.


Ikväll ska vi baka en massa jul fika hemma hos Ghada :D

Jävla snö

Detta var utsikten jag fick se på vägen hem från Yeliz.
HATAR SNÖÖÖÖÖÖÖ!
HATAR KYLA!
HATAR MÖRKRET!

(F) 17/12 - 09

Hej alla läsare. Nu är det bara en dag kvar till jullovet och gissa vem som är glad? Jo JAG! Imorgon är sista dagen i skolan och då ska vi sälja jul fika för att samla in pengar till Milano resan och så ska jag ha ett praktiskt prov på makeup grund där vi ska få sminka oss för dagen och det ska betygsättas. Lätt!

Idag på eftermiddagen tog jag bussen hem till Yeliz. Det var länge sen jag var där så det var kul att få träffa Yeliz, Melissa och Tarek igen. Lillen har blivit så stor och är redan 2 månader gammal. Helt sjukt hur snabbt tiden går..





Hann precis hem till Biggest Loser finalen. Älskar att se feta människor försöka gå ner i vikt och det är helt otroligt hur man kan lyckas gå ner ca 70-80 kilo på bara 4 månader. Det var lätt den bästa serien jag tittat på under vinter halvåret.

Imorgon ska vi ha en juldagsbak några tjejer hemma hos min kusin och då ska vi alla tjejer få prova på Mary Kays sminkprodukter. Men mer om det får ni veta imorn! :)

Puss

16/12 - 09

Uppdateringen de senaste dagarna har inte varit den bästa och det beror på att jag haft prov och inlämningar att göra. Idag gjorde jag mitt sista prov år 2009. Ett prov som handlade om rasism, fördomar och främlingsfientlighet. Intressant ämne! På grund av min lathet igår pluggade jag inte mycket alls, pluggade nästan ingenting faktiskt men det gick ändå bra på sista provet idag. När man tycker något är intressant så antar jag att man inte behöver plugga så mycket. Har en sista inlämning kvar att göra och den ska göras ikväll/inatt. Kommer inte gå och lägga mig förräns den är klar för nu räcker det, vill vara klar med allt som heter skolarbete. Sista inlämningen 2009. Känns bra!

Denna blogg har uppdaterats nu. Det var på tiden!

Efter skolan gick jag hem till store kusin och hjälpte honom skriva ett brev till A-kassan och till några andra ställen. Efter det var det dags att gå hem och skriva makeup grund inlämningen som jag blev klar med på en halvtimme. Som belöning gick jag hem till Jossra en stund, tog en runda till centrum och återvände sedan hem och tittade på Biggest Loser finalen. Imorn är sista avsnittet :( :(. Nu ska jag svara på analys frågan till provet vi hade idag och skicka in den och sen är jag äntligen klar med allt plugg år 2009.

Bättre uppdatering sker när jag får jullov, alltså om 2 dagar :D :D :D

Hallonpaj

Wafa, jag hatar dig! <3

15/12 - 09

Hej bloggen och alla läsare! Snön har fallit över Uppsala :( JAG HATAR SNÖ och allt som har med snö att göra. Snö innebär att det är halt ute, kyla, att man blir lat, trög, deprimerad och att man kommer försent till skolan och möten på grund av att bussen kör extra sakta. Imorse var bussen 10 minuter sen och när det väl kom en buss så åkte den bara förbi eftersom den var överfull. Och då fick man vänta ett tag till innan nästa buss kom och det ledde till att jag kom försent till skolan. Inte kul!

Helt seriöst, jag ser inget fint alls med den här bilden. Hatar snö och kyla!


Idag lämnade jag tillbaks två läroböcker i skolan, filosofi och psykologi, för nu är jag klar med de kurserna. Det känns skönt. Har släpat med mina böcker i väskan hela den här terminen på grund av att jag har mitt skåp på ena sidan av skolan (F-huset) och har alla mina lektioner på den andra sidan av skolbyggnaden (C huset och paviljongerna) och då har jag inte orkat gå fram och tillbaks mellan lektionerna så jag har helt enkelt haft alla mina böcker i väskan hela terminen. Väskan känns mycket lättare nu utan filosofi och psykologi boken och det känns bokstavligen talat som om en börda fallit ner från mina axlar.

Nu finns även det nya schemat ute på nätet och jag ÄLSKAR DET! Måste nog vara ett av de bästa scheman vi någonsin haft. Äntligen är det våran tur att ha ett skönt schema med långa sovmorgnar och inte så mycket lektioner. 15 lektioner i veckan = skönt!

Mitt nya schema efter jullovet!


Nu har ni fått en rejäl uppdatering fast det blev mycket skolsnack. Livet är hårt ibland! 3 dagar kvar till jullovet och har två skoluppgifter kvar att göra (prov och inlämning) så dags att börja plugga. Hoppas de här dagarna går snabbt. Ha det bra!

14/12 - 09

En ny skolvecka.
Alltså bara en vecka kvar till jullovet.
Som straff för att jag skrämde Wafa med mayaindianerna och svinvaccinet häromdagen så var jag tvungen att följa med Wafa till Max efter skolan där hon introducerade hallonpajen till mig. Den var gudomligt god. Wafa har alltid rätt helt enkelt.

Nu har vi äntligen bestämt att det blir en ny resa till Milano under påsklovet. Det blir jag, Serri, Nadia, Johanna (förhoppningsvis), Athena, Aman, Philip, Arya och Jasmin Khalifa som åker. DUNDER! Vi ska samla ihop egna pengar för vi vill bo under samma tak den här gången, så läraren ska hitta ett billigt vandrarhem till oss. Vi ska börja med att sälja kakor och sånt i personalrummen och utanför aulan i skolan. Sen har vi andra planer också på att få fram lite pengar. Förhoppningsvis så tjänar vi ihop tillräckligt så att vi kan vara där i 10 dagar, annars så nöjer vi oss med 5-7 dagar. Så nu ni, jag är i Milano mellan den 9 - 18 april 2010 om allt går enligt planerna och alla engagerar sig. LÄNGTAR!


Nu ska jag sluta drömma om Milano och återvända till mitt "älskade" plugg.
Har Samhälle C prov på onsdag :(
En veckas elände kvar för att sedan njuta av 3 veckors lov.

13/12 - 09

Deckade i ca 2 timmar mellan kl 15-17 och sen kom Jasmin hit och höll mig sällskap så att jag inte skulle somna om. Vi tog en runda till centrum för att handla och för att jag skulle piggna till och sen gick jag hem till Jossra där Sandra också kom efter ett tag. Har precis duschat och ska stänga av datorn nu och gå och lägga mig i sängen. Min kropp och hjärna skriker efter sömn! Godnatt

13/12 - 09

Har fortfarande inte fått någon sömn. Höll mig sysselsatt med Bebisen som sprang runt i huset, skrek, pratade högt, repeterade varenda ord, grät och skrattade. På grund av honom så var hela familjen vakna innan kl 11 och de var inte glada precis hahaha. För mig var det bara något positivt för det är lättare att hålla sig vaken om alla andra i huset är vakna. Nu ska jag fortsätta hålla mig sysselsatt med något så att jag inte somnar, kanske med Mahjong eller Craxy Taxi?


Lucia Movie Night

Nu är jag hemma igen! Filmerna var mycket bättre i år än förra året. Började med filmen Up in the Air, Old Dogs och avslutade med filmen Snabba Cash.

1. Up In The Air som har biopremiär den 15 januari 2009.

Handling: Ryan har länge varit helnöjd med sin sorgfria tillvaro, till stor del spenderad på flygplatser och hotell samt i hyrbilar över hela USA. Han kan bära med sig allt han behöver i en kabinväska, han är högstatusmedlem i varje existerande lojalitetsprogram för affärsresenärer och han är ytterst nära att nå sitt livs mål på 10 miljoner flygbonuspoäng – men trots allt detta har Ryan inte riktigt något att hålla fast vid. När han faller för en sympatisk medresenär hotar Ryans chef, inspirerad av en ung effektivitetsexpert, med att kalla hem honom för gott. Ställd inför den skrämmande, men samtidigt rätt lockande, tanken på att permanent markplaceras börjar Ryan fundera över vad det skulle innebära att faktiskt ha ett hem.


2. Old Dogs som har biopremiär den 25 december 2009.

Handling: Två vänner och kollegor, en frånskild kärlekstörstande man, och en kärleksfull ungkarl får ett 6-årigt tvillingpar på halsen - deras liv vänds upp och ner just när de ska avsluta ett livsviktigt jobbavtal.

3. Snabba Cash som har biopremiär den 15 januari 2010.

Handling: Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdragatt hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter. Baserad på Jens Lapidus succéroman med samma namn.


Nu har jag lite beslutsångest och kan inte bestämma mig för om jag ska sova eller inte. Är ganska pigg men kroppen är helt död och skriker efter sömn. Om jag somnar nu så kommer jag inte vakna på länge och då kommer jag inte kunna somna imorn. Om jag är vaken hela dagen då kommer jag vara trött resten av dagen och vara gnällig och lat. Kan inte bestämma mig helt enkelt. Eftersom Bebisen vaknade för en timme sen då vi kom hem och är nu helt pigg och glad så gissar jag på att jag kommer vara vaken resten av dagen. Lite svårt att sova när en 2 åring springer runt i huset, skriker och pratar högt. Ska gå och pussa på honom nu! Hejdå


12/12 - 09

Ikväll är det Lucia Movie Night :D

Sitter med Johanna nu hemma hos mig och vi ska snart ta bussen in till stan, äta och sen ta oss till Spegeln. Kommer vara med Johanna, Lalesh och Ghada ikväll :)

Bion börjar kl 00 inatt och slutar kl 6-7 på morgonen.

HÄR kan ni läsa om förra året då jag var på Lucia Movie Night.

Ha en trevlig kväll :)


Svininfluensan

Min mamma har länge tjatat på mig att jag ska ta vaccinet mot svininfluensan men jag har totalvägrat. Har vänner som är helt emot vaccinet och några som är för, och några som inte bryr sig alls. Igår var det vaccination i skolan och varje klass fick en tid då de fick gå och vaccinera sig. Jag gick självklart inte.
Har läst lite på internet om att vissa tror att de som tar svinvaccinet kommer dö år 2012 och att det är något som mayaindianerna har hittat på för att alla ska kunna dö år 2012 då världen kommer gå under som mayaindianerna tror på. Det låter lite knäppt, men jag kan inte sluta tänka på det och en liten del av mig tror faktiskt på det. Något annat som jag har hört är att några i USA bara hittat på svininfluensan för att folk ska gå och vaccinera sig och på det viset så tjänar de pengar på det. Om det är något jag har lärt mig så är det att man inte ska tro på allt som man läser på internet men som sagt en liten del av mig tror på att det har något med mayaindianerna att göra.
I alla fall igår så vaccinerade Wafa sig i skolan och då skrämde jag skiten ur henne och sa något i stil med att hon kommer dö år 2012. Hon fick panik och blev jätte ledsen och ångrade sig direkt att hon hade vaccinerat sig. Senare på kvällen så får jag höra att hon vara nära till gråten och att hon inte kunde sluta tänka på det jag sa, så hon trodde på min teori också. Jag är så ond haha och förlåt Wafilistus för att jag skrämde skiten ur dig igår hahaha. Jasmin var hemma hos mig för en stund sen och hon vaccinerade sig också igår i skolan. Hon har haft ont i armen sen igår och har inte kunnit sova bra. Stackarn! Jag har i alla fall bestämt mig nu att jag inte kommer vaccinera mig!


Har ni vaccinerat er mot svininfluensan?

12/12 - 09

Sitter med Jasmin nu hemma hos mig :)

12/12 - 09

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och är heelt döööd. Har precis ätit/druckit en Varma koppen som hjälper mot halsont. Vaknar alltid med en äcklig klump i halsen på grund av rökningen. Kanske dags att sluta? Nej tror inte det! haha lite svårt att sluta om man har rökt sen man var 11 år.

Igår spenderades kvällen med Jossra, Sandra, Mimi, Lalesh, Tara och Lina i en lägenhet i Östra Gottsunda. Vi spelade kort och tog det lugnt. En trevlig kväll helt enkelt. Behövde en lugn kväll med lite folk efter all pluggande jag har blivit utsatt för genom de senaste två veckorna.

Nu ska jag ringa Johanna och kolla vart hon håller hus samt äta frukost.

(U) 11/12 - 09

Nedräkningen kan börja! En vecka kvar till lovet :D

Efter skolan så åkte jag till BMC och sen hem.

Hämtade ut en biljett till Lucia Movie Night som är till imorn,
och nu är jag hemma igen.

Ska hem till Jossra nu och sen hem till Lalesh.

Uppdaterar senare! Puss


10/12 - 09

Filosofiprov
Svenska C uppgiften
Pluggfri i minst 2 dagar

Fyfan vilken bra känsla att få provet gjort. Det gick ganska bra och jag hoppas på det bästa resultatet. När jag kom hem så började jag med Svenska C uppgiften som bara tog en halvtimme att skriva. Vi skulle skriva om en valfri bild och jag valde att skriva om kärlek som övervinner allt. Trodde jag skulle få kämpa med den här uppgiften men det gick snabbt. Skönt att få det gjort! Kan vara pluggfri nu under helgen, och sen börja plugga på samhälle C provet och göra makeup grund uppsatsen som är till nästa vecka.
När jag var klar med Svenska C så gick jag hem till Jossra där Lalesh också var. Kom hem för en stund sen och ska snart gå och lägga mig.


10/12 - 09

Isoleringen igår gick inte så bra. Det blev ett kort plugg-besök hemma hos Jossra och sen kom Lalesh förbi en stund och höll mig sällskap. Pluggade resten av kvällen och jag hoppas verkligen att jag kan allt nu. Det känns som om jag kan, men ändå inte. Och därför ska jag plugga lite på bussen snart och i skolan. Har provet om ca 3 timmar. Önska mig lycka till!

9/12 - 09

Idag ska jag isolera mig i rummet och plugga filosofi tills jag kan allt, precis ALLT!
Det kommer ta tid!

100 frågor som kräver 100 svar

100 frågor som kräver mer än 100 svar..

1. Tre namn jag lyssnar till:
Mamma och mina närmaste vänner.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Mina naglar.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min längd.

4. Detta är jag rädd för:
Katter.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Kläder, mobilen och pengar.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Hjula, dansa och låtsas se arg eller glad ut om jag verkligen inte är det.

7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med mina vänner.

8. Detta vill jag göra just nu:
Sova.

9. Bästa känslan:
När man har uppnått något bra och stolthet.

10. Värsta känslan:
Hat.

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Omtänksamhet.

12. Är jag kär just nu?
Nej.

13. Jag vill gifta mig:
Om några par.

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Hoppa fallskärm, gifta mig och bilda familj.

15. Min käraste ägodel:
Mobilen.

16. Något jag vill ha i present:
Fallskärmshoppning och pengar.

17. Detta har jag på mig just nu:
Mjukis och tröja.

18. Favoritkläder
Min svarta tunika.

19. Favoritdjur:
Inget.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
RnB

21. Favoritlåt just nu:
Jason Derulo - In My Head

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste - Makeup grund.
Tråkigaste - Historia C.

23. Stjärntecken:
Vågen.

24. En bok jag gillar:
Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer.

25. En film jag älskar:
The Notebook och A Walk to Remember.

26. Tv-program jag gillar:
Desperate Housewives.
The Vampire Diaries.
Gossip Girl.
One tree hill.
Biggest Loser.
Vänner.

27. Favoritdoft:
YSL.

28. Detta äter jag gärna:
Pizza och kebab.

29. Dricker helst:
Apelsinjuice.

30. Favoritgodis:
Romerska bågar.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Dubai, Spanien och Italien.

32. Färg på mina ögon:
Bruna.

33. Min längd:
1.52 cm.

34. Jag tror på:
Liv efter döden.

35. Jag spelar:
Crazy Taxi.

36. Person jag beundrar:
Min mamma.

37. Så här bor jag:
I en lägenhet med familjen.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Inga.

39. Hur många par skor:
Ca 10 - 12 stycken.

40. Föredrar du klack eller utan klack på skor:
På fest: med klack.
I skolan: utan klack.

41. Favoritfärg:
Blå och svart.

42. Favoritcitat:
Ju mer man vet desto mer får man veta att man inte vet.

43. En hemlighet jag vet:
Hemligt.

44. Bästa present jag fått:
Allt, tanken som räknas :)

45. Bästa skiva du köpt:
Tror aldrig jag har köpt någon skiva.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina naglar.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Min längd.

48. Udda förmåga/egenskap:
Ingen specifik egenskap.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En fågel så att man kan se allt.

50. Vad lyssnar du på just nu?
Jason Derulo.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Skolan, pluggat och varit med Jossra.

52. Var är dina föräldrar födda?
Palestina.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Free Youtube to Mp3 Converter.

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Dragon Palace. 

55. När badade du i en pool senast?
I Dubai 2004.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nej.

57. Hur många barn vill du ha?
3 - 4.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Rock och opera.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Socialdemokraterna.

60. Vad har du för TV-kanaler?
Alla viktiga.

61. Har du åkt moped någon gång?
Ja.

62. Har du busringt någon gång?
Ja.

63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Aa lätt fallskärm men aldrig bungy jump.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Dubai.

66. Har du en egen trädgård?
Aa i Palestina.

67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Ingen.

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Nej.

69. Badkar eller duschkabin?
Badkar.

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
New Moon.

71. Favoritpizza?
Kebabpizza.

72. Chips eller popcorn?
Chips.

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Rött.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej.

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsinjuice.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Med mamma i Rififi. Pasta och pizza.

78. Favoritchoklad?
Romerska bågar.

79. När röstade du senast?
Under EU-valet.

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Har ingen aning.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej.

82. Är du bra på matlagning?
Ja.

83. Klarar du att tanka själv?
Ja.

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv?
Nej.

85. Pepsi eller Coca Cola?
Cola.

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
När jag praoade.

87. Vad var det senaste du handlade?
4 par skor :D

88. Har du kräkts offentligt?
HAHA JAA!

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Den sanna kärleken.

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja.

91. Har du ringt något betalnummer?
Nej.

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Ja det kan man.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Min morbrors fru när hon födde.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Nej.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Har inget meddelande.

96. Vad har du i din väska?
Skolböcker, smink, kreditkort och Ipod.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Röka sista ciggen innan läggdags - BÄST!

98. Vad är du tacksam för idag?
Över mina nära och kära.

99. Var hittade du den här listan?
På någon blogg.

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Nadia, Madeleine och alla andra som vill fylla i den här enkäten.


Lussebullar

Kvällen har bestått av lussebullar och ett Desperate Housewives avsnitt med Jossra.


Nu ska jag återgå till filosofi plugget!

8/12 - 09

[] Filosofi prov.
[] Svenska C inlämning.
[] Samhälle C prov.
[] Makeup grund inlämning.

Har mycket att göra på mindre än två veckor och det leder till mindre uppdatering.

7/12 - 09

Jossra och Jasmin har varit här idag. Vi hade en liten pratstund med min mamma om saker som har hänt förut. Skönt att veta att man har vänner som ställer upp under jobbiga situationer!
Nu är det filosofi plugg som gäller i en timme framåt och sen är det läggdags! Är helt slut och behöver min sömn.

Juste, ska beställa en ny studentklänning snart när jag har tid för att leta. Jag är inte så förtjust i den gamla studentklänningen längre så ska försöka hitta någon annan.
Min nuvarande studentklänning kan ni se om ni klickar HÄR. Det får bli Jossras uppgift att hitta en ny klänning till mig, nu när jag inte har tid :P :D

Nu: Plugg och sen läggdags.

7/12 - 09

Nu: The Hills

Snart: Biggest Loser

Senare: Filosofi plugg.

7/12 - 09

Jullov - pluggfri i 3 veckor . julbaksdag med tjejerna . långa sovmorgnar . sena nätter . julafton . julfilmer på tv . Nyår .

Nu är det bara 2 veckor kvar :D

The Pursuit of Happyness

Om det är något jag är bra på så är det att skjuta upp mitt plugg och göra något annat.

Nu tittar jag på filmen The Pursuit of Happyness på tv3 med Will Smith. Filmen är verklighetsbaserad så det gör filmen extra bra och intressant. Något jag inte visste om innan är att hans son på filmen är hans biologiska son också. Kul att få se hans riktiga son spela i någon av hans filmer.



Nu är reklamen slut so back to the tv.

:(

FAN mitt comviq kompis är slut :(

Dags att bli bästa vän med GratisSms igen.

(F) 6/12 - 09

Efter några om och men så drog vi till bröllopet igår runt 22 tiden och var där i ungefär 2 timmar. Bröllopet var jätte fint och bruden var jätte vacker. Kul att gå på bröllop för engångsskull.
Somnade kl 6 på morgonen och vaknade upp kl 12 idag, fixade mig snabbt och åkte sen iväg till stan och var där ett par timmar. Träffade Jasmin efter och nu sitter vi hemma hos mig och pluggar. Vi har svenska läxförhör imorn om August Strindberg, Gustaf Fröding och Selma Lagerlöf så vi sitter här och försöker lära in oss om de tre olika författarna. Vi kommer nog plugga ett bra tag till för det behövs verkligen.


5/12 - 09

Nu är man klar!
Vi har firat Hazem idag som fyller 5 år. Sitter och äter prinsesstårta nu och ska snart börja röra mig mot bröllopet med familjen. Ha en bra kväll!

Dagens citat

- Mannen är överhuvudet i familjen men kvinnan är halsen och hon kan rikta huvudet åt vilken riktning som helst.

5/12 - 09

Godmorgon! eller goddag?
Vaknade ganska nyligen och har städat halva mitt rum redan men vet inte vart jag ska lägga de nya skorna som bara ligger på golvet i sina fina kartonger. Måste nog ta och köpa ett eget skoställ som jag kan ha någonstans i mitt rum. Ska snart fortsätta med städningen och sen börja fixa mig.

Ikväll så ska jag gå på Rimas (min ex-granne) bröllop med familjen. Har inte vart på bröllop i evigheter så ser fram emot det :)

Nu ska jag ta en cigg innan jag fortsätter med städningen.

Ha en bra dag!


New Moon

Riktig idiot! Jag kunde inte vänta på att se filmen tills jag gick till en biosalong där det alltid är bäst att titta på efterlängtade filmer. Så nu sitter jag här och har precis tittat på halva filmen och den är såååå jävla bra och intressant. Verkligen värt det, men ändå inte för jag ville verkligen se den på bio först.
Ska fortsätta kolla på filmen nu.


Gosunge!

När jag kom hem så hittade jag denna gosunge här.
Har pussat och kramat sönder honom!
- "Sluta Faafi"
haha älskar när han försöker uttala mitt namn.


New India

Ikväll har vi firat Shirin som blev myndig igår. Vi var ca 14 tjejer som åt middagsbuffé i New India. Första gången jag äter indisk mat och det är inget jag rekommenderar. Kina - mat är mycket godare!
Efter middagen så försökte vi komma in på BJ men eftersom ingen hade åldern inne (20-årsgräns) så gick det tyvärr inte så det var bara att ta första bästa bussen hem.
Det var helt enkelt en trevlig kväll med tjejerna.


Finns inga vackrare handflator än Saras!



4/12 - 09

Psykologiprovet gick sådär. Läraren hade två olika prov, ett G-prov och ett VG/MVG prov, och jag gjorde G-provet som bara innehöll 4 frågor. Hade inte pluggat så mycket så skulle aldrig ha klarat av VG/MVG provet. Skönt att få det gjort nu och äntligen ingen mer psykologi för min del. Är klar med den kursen för alltid om exakt 2 veckor :D :D

Ikväll ska 18-åriga Shirin firas i New India med middagsbuffé så jag ska nog bege mig dit senare ikväll.


Dagens..



- Skorna från Nelly levererades idag :D



- Saco - mässan! Jag har inte varit så positiv till tanken om universitetet ett bra tag nu och har länge sagt att jag inte vill plugga vidare, men ändå så åkte jag till Saco - mässan i Stockholm idag för att försöka hitta något jag vill arbeta med och plugga till efter mina gymnasiestudier fast jag varit ganska negativ till tanken från hela början. Jag gick runt lite bland alla montrar och gick på två seminarier för att försöka hitta något som skulle fånga mitt intresse men hittade inget alls. Synd! Har bestämt mig nu för att inte plugga vidare fast jag tror jag tog det beslutet egentligen för länge sen.

- Jag har psykologiprov imorn (utvecklingspsykologi) och har inte pluggat ett skit!

Shoes

Yes! Nu har mina skor från Nelly kommit. Snabb leverans visst?

Buckle Heels - En utav mina favoriter. De är mycket snyggare i verkligheten än på hemsidan och väldigt bekväma att gå med.


Sydney - Väldigt fina men man får ont i lilltån av dessa skor.



Chengdu - Fina och väldigt höga. Älskar klacken!



Sandra - En utav mina favoriter också. De är väldigt enkla och väldigt bekväma att gå med.


3/12 - 09

Snart åker jag iväg med alla 3or till Stockholm där vi ska på Saco-mässan idag.

Shirin Talabani

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN :D <3 <3 <3

(P) 2/12 - 09

Tja! Efter skolan fick jag övningsköra med morbror i en timme och en halv. Det gick väldigt bra idag med och mitt körande utvecklas till det bättre för varje lektion. På söndag ska jag köra till Västerås :D Kom nyligen hem och ska snart äta chicken kebab med currysås och titta på The Biggest Loser.

Imorgon är det Saco - mässan som gäller. Det är en universitetsmässa som ligger i Älvsjö, Stockholm. Har alltså inga lektioner imorn och kommer vara i Stockholm under dagen. Jag är så osäker när det gäller allt som har med universitet att göra och just nu så känns det inte som om jag vill plugga alls, så därför ska jag åka dit imorn med skolan och få info om hur det är att plugga i universitetet och titta på olika inriktningar och yrken som man kan plugga till. Hoppas det går bra fan och att jag hittar det jag vill arbeta med.

Nu börjar The Biggest Loser.


2/12 - 09

Godmorgon. Skönt med sovmorgon. Älskar att vakna när det känns som om man har sovit tillräckligt. Man blir på bättre humör och orkar göra mer saker. Börjar om en timme och ska ta bussen om en kvart med Jasmin. Dagen börjar med en Samhälle C lektion, italienska steg 3 och slutar med Svenska C där Athena och Jasmin ska lära klassen att dansa salsa haha. Vi har roliga timmen en gång i veckan.



Nu ska jag ta och fixa det sista innan jag tar bussen. Puss

This must be..

.. my lucky-day :D


1/12 - 09

Redan första december. Bara en månad kvar till nyår :)

Skola som vanligt idag, fast fick sluta lite tidigare. Åkte hem tittade på Gossip Girl och sen kom Johanna förbi en stund. Hämtade precis upp Bebisen från dagis som nu ligger och sover i sängen. Stackarn hade inte sovit på dagis så han var övertrött och somnade på vägen hem. Johanna kommer tillbaks snart och då blir det en runda till centrum där vi ska träffa Lalesh.

Nu är Lucia Movie Night biljetterna bokade och betalda :D


RSS 2.0