13/12 - 08: Lucia Movie Night

Jag, Johanna och Madde tog bussen till stan kl 22.10. När vi kom fram till bion så var kön ganska lång. Vi fick stå där från kl 22.30 - 23.15 då de öppnade dörrarna. Vi fick kolla på 4 filmer istället för 3 filmer. Det var 1 kort film och 3 vanliga filmer.

Den första filmen vi fick se var  en världspremiär film och det var Yes Man med Jim Carrey. Den handlade om en kille som heter Carl Allen som alltid svarade nej på frågor och förslag. Sen så utmanade han sig själv genom att alltid svara ja på allting, och då var det mer spännande och roligare saker som hände runt hans tillvaro. Det här var den filmen jag tyckte bäst om.
Den andra filmen vi fick se var en kort film på 16 min. Den hette Gast. Handlingen var om en kille som trodde på spöken och så åkte de och besökte ett spökhus som han länge hade velat åka till, och där hände det lite läskiga saker.
Den tredje filmen hette Eden Lake. Den handlade om ett par som ville tillbringa en romantisk weekend med varandra, men så blev inte fallet, då det var ett par ungdomar som trakasserade de hela tiden. Filmen förvandlades till en äcklig skräckfilm. Jag tyckte inte att den var bra alls.
Den fjärde och sista filmen vi fick se var Zack and Miri Make a Porno och den handlade om två barndomsvänner som bodde ihop. Deras el och vatten stängdes av för att de inte hade betalat räkningarna och då bestämde de sig för att göra en porrfilm så att de skulle kunna tjäna pengar på det. När de började spela in filmen så ändrades deras vänrelation till en kärleksrelation istället.

Bion slutade 06.15, och så tog vi 06.45 bussen hem. Så nu är jag hemma och är skit trött, men kan ändå inte sova.

  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0