Dagens köp

Svart väska, Accent, 299 kr.


31/8 - 09

I'm lost in the fairytale


31/8 - 09

Med bara 5 timmars sömn så vaknade jag imorse kl 6 och var helt död och övertrött. Jag åkte till skolan, gick på alla lektioner och efter skolan så träffade jag Tagreed och vi promenerade hela vägen till Akademiska sjukhuset. Väl framme så fick jag se lille kusin för första gången och han var så liten så man knappt våga bära honom.
Guuulluungeee !!
Adham Adriano Almasri "Tripple A"


Efter besöket hos lille kusin i sjukhuset så promenerade jag och Tagreed till stan där jag träffade Peyman och Madde. Vi var med Peyman en stund och sen gick jag och Madde till Storken och fikade. Därefter så gick vi runt lite på stan och sedan åkte jag hem. Nu är jag hemma och ska snart göra min filosofi läxa :)


Lille kusin :D <3

  • Föräldrar: Mahmoud och Saeda
  • Kön: Pojke
  • Namn: Adham Adriano Almasri
  • Datum: 29 augusti 2009
  • Tid: 20:15
  • Vikt: 3500 gram
  • Längd: 58 cm
  • Hemort: Uppsala         
     

  • 30/8 - 09

    Detta är märken som min bror fick från polisen igår när han blev slagen!! :S :S



    30/8 - 09

    Har varit med Bebisen hela dagen och vi besökte Jossra en stund där han fick leka lite med hennes föräldrar.
    Jag försöker lära han att säga "I Kill You" och han kan nästan säga det fast han har lite problem med uttalet :P


    Gottsunda

    Publ:090829 23:35
     Unt.se » Uppsala » Artiklar » Artikel


    Räddningstjänsten släcker ett brinnande sopkärl som slängts ut vid korsningen  Hugo Alfvéns väg-Bandstolsvägen. I bakgrunden syns kravallutrustad polis.
    FOTO:Samuel Björk, Utryckning Uppsala Räddningstjänsten släcker ett brinnande sopkärl som slängts ut vid korsningen Hugo Alfvéns väg-Bandstolsvägen. I bakgrunden syns kravallutrustad polis.

    Fortsatt oroligt i Gottsunda

    Oroligheterna i Gottsunda och Valsätra fortsatte under lördagskvällen med skadegörelse och bilbränder. Två män omringades av ett gäng ungdomar och misshandlades.


    Länkar:
    LÄS TIDIGARE ARTIKEL: Ungdomar och polis drabbade samman
    Polis larmades vid 23-tiden om att ett 40-50-tal ungdomar drog omkring vid Gottsunda centrum och krossade rutor. Dessutom sattes en bil i brand i närheten av kyrkan och en brandbomb slängdes in i Gottsundabadet. Badhuspersonal fanns kvar på plats och kunde släcka innan brandkåren anlände.
    Vid samma tillfälle misshandlades två män, en 61-åring och en 27-åring, på parkeringen vid Gottsunda centrum. De två var på väg att hämta sin bil när de ser ett gäng bestående av 20-30 ungdomar som försöker sätta eld på en bil. När de säger till ungdomarna blir de attackerade med sparkar och slag och den äldre mannen blir slagen i huvudet med en sten. De misshandlade tar sig sedan själva till Akademiska sjukhuset för vård. Polis befann sig i närheten men av någon anledning fick man inte larm om överfallet förrän de misshandlade befann sig på sjukhuset.

    En stund senare sattes tre bilar i brand på Vackra Birgers väg och ett sopkärl sattes i brand och slängdes ut på gatan i korsningen Bandstolsvägen-Hugo Alfvéns väg.
    Flera polispatruller var på plats varav några bar kravallmundering. I motsats till fredagskvällen har dock ingen stenkastning rapporterats från lördagens oroligheter.
    Tre personer, en 17-åring och en 15-åring, omhändertogs för störande av allmän ordning, men det finns inga utpekade misstänkta för misshandeln eller övrig skadegörelse.
    Efter 01-tiden var det lugnt i området.

    Polisen utesluter inte att oroligheterna kan trappas upp.
    - Vi ser oerhört allvarligt på det här. Speciellt misshandeln där två personer blir omringade och slagna och sparkade, säger Christer Nordström, presstalesman vid Uppsalapolisen.
    - Det var mycket olyckligt att vi inte fick larm omedelbart om den händelsen och vi ska utreda vad det beror på. Det fanns polispatruller i närheten som hade kunnat ingripa och då hade vi också kunnat få tag på de skyldiga.
    Enligt Christer Nordström finns i de här gängen, som består av unga personer under 20 år, några kriminella personer som är tongivande och som är kända av polisen sedan tidigare.
    Av: Åke Ripenberg/unt.se

    Gottsunda

    Under ett antal dagar så har det pågått massvis med bilbrander runt omkring Gottsunda och idag kom ungefär 15 polisbilar och ställde de flesta ungdomar i en rad för att de alla skulle blir visiterade. Mina bröder var där och de blev slagna och tagna till polisstationen. Om ni tittar på videon så kommer ni höra någon som skriker i början av videon och det är min bror. Han blev slagen och polisen sprutade pepparspray på hans ögön. Riktiga idioter!
    Nu är de i alla fall äntligen hemma och välbehållna.

     




    Om ni inte kan se videon så klicka på den här länken

    http://www.youtube.com/watch?v=2XPAVZtOKOY


    29/8 - 09

    Jag har fått en till kusin :D :D
    En liten pojke vid namn Adham.

    Fick precis se en bild på honom. 
    Väldigt söt fast han hade kvar navelsträngen :P

    Han är kusin nummer 130.
    JA jag har 130 kusiner.

    Låter mycket,
    men så blir det när man har
    8 mostrar,
    4 morbröder,
    5 fastrar
    och 5 farbröder
    och när majoriteten av de har 7 - 8 barn var haha


    29/8 - 09

    Var hemma hos Ghada idag hela eftermiddagen och Rafif kom också dit.
    Bebisen var på ett riktigt bra humör idag så här bjuder jag på några bilder på honom bara för att han är världens sötaste :D





    Senare så promenerade jag till östra Gottsunda och var med Yeliz och Melissa. Vi beställde pizza, åt och kollade på film: En andra chans med Nicolas Cage.
    Kom nyligen hem och snart kommer Rojda hit och hälsar på :)


    29/8 - 09

    Sara, min systers kompis, kom hem från Syrien för någon dag sen och hon kom precis förbi med en present till mig. En parfym som luktar jätte gott och en massa tuggummin. Gulligt :)
    Tack Sara :D


    29/8 - 09

    Igår runt 5 tiden så kom Johanna hem till mig och vi tog en promenerad till östra och träffade Paulina en stund. Efter träffen med Paulina gick vi hem till Ghada en stund och därefter gick vi hem till Jazz. Hon ska flytta imorn så vi hjälpte henne packa ner allt som fanns i köket i stora flyttlådor. Rafif kom också dit när vi var klara och höll oss sällskap en stund. Jag och Johanna gick hem till mig och lagade kycklingsallad till hela familjen och när vi hade ätit klart så åkte Johanna. Senare på kvällen var jag hemma hos Rafif. Det var länge sen jag var där och det var på tiden att jag gick dit. Vi tog en kort promenad och runt kl 23 så återvände jag hem.

    Rafif är väldigt stolt över sitt "X" på huvudet !!



    Jag vaknade runt 10 idag och började direkt göra frukost och jordgubbssmoothies till hela familjen förutom till min pappa som fastar. Jag har precis duschat och ska snart fixa mig. Min morbror kommer hit snart så ska umgås lite med honom.


    Jasmin Khalifa




    28/8 - 09

    Godmorgon :) Jag ska alltid ha en sån jävla otur! På mitt schema som jag fick från min lärare förra torsdagen så stod det att jag skulle läsa makeup kursen på måndag eftermiddag och fredag morgon den här perioden men på mitt personliga schema så stod det att jag INTE skulle läsa makeup kursen under den här perioden. Jag gick ändå på makeup kursen i måndags och jag frågade läraren då om jag stod med på hennes klasslista men hon hade inte fått den än. Jag letade efter samma lärare igår men när jag hade slutat från min sista lektion så hade hon redan gått hem för dagen. När jag kom hem så ringde jag henne och frågade om hon hade fått klasslistan och det hade hon inte fått. Hon skulle få den på fredag morgon (idag) Jag frågade henne hur jag skulle göra imorn (alltså idag) och hon sa att jag skulle komma ändå. Jag hade en känsla av att något skulle gå fel och om jag gick till skolan så skulle det sluta med att jag hade en fet håltimme. Men risken var ändå stor att jag skulle läsa makeup kursen under den här perioden så jag åkte ändå till skolan imorse och gick till den där lärarens arbetsrum. Hon visade mig listan och SJÄLVKLART STOD JAG INTE MED PÅ KLASSLISTAN. TYPISKT mig att något sånt här ska hända!! Min första riktiga lektion börjar 10.45 och jag har vart här från kl 8.15 och jag är skiiiit arg. Jag kunde ha sovit istället för att vara här!! Nu har Johanna kommit och ska hålla mig sällskap i en timme framöver. Ni får ha det så bra. Puss


    28/8 - 09

    Mitt lilla hjärta fyller 9 år idag <3 Grattis



    27/8 - 09

    Kom hem för en stund sen från skolan och ska snart gå ut och träffa Rafif och senare idag så ska jag träffa Johainna som kom tillbaks från Libanon igår :) Ska inte göra så mycket annat idag. Har fått två läxor också, religionskunskap och socialkunskap, som jag ska deal with senare ikväll.

    27/8 - 09

    Beyonce - Sweet Dreams


    It could be a sweet dream or a beautiful nightmare

    27/8 - 09

    Karl Wolf - Africa

    27/8 - 09

    Allt som har en början har ett slut - vänskapen, kärleken, livet

    Dagens horoskop för Vågen

    Vågen

    den 27 augusti

    VARDAG:

    En ganska lyckad dag även om inte alla brickor faller på plats. Någon hör kanske av sig med en inbjudan.

    KÄRLEK/RELATIONER:

    Du är opraktisk och gör oförklarliga misstag, helt enkelt visar du upp alla symptom på att vara förälskad igen.

    PENGAR/ARBETE:

    Du vill inte gärna sitta still idag och känna dig onyttig, det finns någon på arbetet som behöver lite hjälp. Snart kanske det blir lite påfyllning i plånboken.

    DAGENS CITAT:

    Anonym tänkare -Vackra drömmar styrker själen.

    LYCKONUMMER:

    19

    Källa: www.afrodite.nu


    26/8 - 09

    Igår var jag hemma hos Yeliz hela kvällen. Hon tvättade kläder och jag var ute med Melissa på gården där hon lekte. Vi tog en sväng med bilen till Gottsunda Centrum och köpte mat med oss hem. Det är alltid skönt och avslappnade att vara hemma hos Yeliz, men igår när jag kom hem var jag helt utsliten, utmattad och trött så jag somnade ganska snabbt.



    Hade handledningstid idag med min projektledare och det gick ganska bra. Hon tyckte bara att vårat mål med projektet var helt fel och att vi borde ändra på vår målsättning. Syftet med att prova någon diet är ju så att man ska gå ner i vikt, men nej, projektledaren tycker att vårat mål borde vara att vi ska bli mer hälsosammare. Vi har en månad på oss att ändra våran projektplan så det ska jag inte stressa med men skönt att ha kommit igång med arbetet i alla fall. Under lunchen idag så åkte jag hem till Jasmin Khalifa i Stenhagen och åt där och självklart ledde det till att jag missade en hel lektion nästan :P Nu är jag hemma och ska snart kolla på The Hills fast jag har sett alla avsnitt 100 gånger.

    25/8 - 09

    Har inte gjort så mycket idag förutom att ha varit i skolan. Nu ska jag springa ner till bussen. Kvällen ska spenderas hemma hos Yeliz och Melissa.

    24/8 - 09

    Nu är jag hemma från första riktiga skoldagen denna termin. Vi fick träffa några nya lärare idag som vi ska ha under detta år. Det är typ bara nya ämnen som vi ska läsa som t.ex. filosofi, religionskunskap, socialkunskap och makeup grund. Sista lektionen var makeup grund och där fick vi lära oss allt om huden. Det var kul och ett väldigt intressant ämne.
    Lagar mat just nu och ska snart äta och efter så ska jag till OkQ8 och hämta ut ett paket.
    Ni får ha en bra dag :)

    23/8 - 09

    Godmorgon. Vaknade för en stund sen och ska snart in och duscha. Imorgon börjar skolan på riktigt och första lektionen är religionskunskap. Eftersom min nya mentor är gravid och ska föda efter höstlovet så ska vi läsa klart religionskursen innan höstlovet börjar. Det kommer bli en intensiv kurs och under denna period så kommer jag ha mest religionkunskapsprov. Religion är roligt och jag tror inte att det kommer vara så svårt. Det är alltid kul och lärorikt att lära sig om olika religioner som t.ex. islam, kristendom, judendom och buddhism och därför tror jag inte att det kommer vara så svårt.
    Madde kommer snart så jag ska in och duscha nu. Hejdå

    Ebrus överraskningsfest

    Har varit med Madeleine hela dagen. Vi var hemma hos mig och lagade mat, tittade på tv och bara pratade om allt möjligt. Vi började fixa oss runt kl 18 och när vi var klara så åkte vi iväg till Sävja där Ebrus överraskningsfest anordnades. När vi kom fram runt halv 9 så var det inte så mycket folk där och vi fick vänta en timme tills Ebru kom med hennes pojkvän. Hon blev en aning överraskad och det var ganska lyckat. Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig för Madeleine kommer imorn och då SKA vi prata om projektarbetet eftersom vi skjuter upp det hela tiden.



    22/8 - 09

    Ramadan Karim :)

    22/8 - 09

    Vaknade för någon timme sen och väntar på att Madde ska komma. Hon ska köra hit så hon är nog här snart. Jag måste också fan börja övningsköra snart så att jag kommer igång med det. Jag ska ta några lektioner privat och sen ta 10 körlektioner på någon körskola innan jag sätter igång med teoriprovet och uppkörningen. Om detta ska hända så måste jag ta tag i det nu för annars så kommer jag bara skjuta upp det hela tiden och då kommer jag aldrig ta körkortet.

    Nu ska jag fixa lite frukost till Hallberg :)

    22/8 - 09

    Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det

    21/8 - 09

    Johanna kom hem till mig idag runt två tiden. Vi gick till centrum och handlade och sen gick vi tillbaks hem till mig. Vid tre så träffade jag Yeliz och Melissa och vi åkte in till stan och gick runt lite i affärer. När vi var klara så skjutsade Yeliz mig till Gottsunda och jag träffade Johanna igen. Vi gick hem till Ghada och var där en stund med henne och Bebisen och sedan så återvände vi hem till mig och kollade på Tv. Johanna drog för en stund sen och jag sitter här vid datorn och är helt uttråkad. Det var meningen att vi skulle planera hur vi skulle göra angående vårat projektarbete, men det blev inte av. Imorn så kommer Madde och då kanske det går bättre att ta tag i det hela. Senare imorn kväll så ska jag och Madde på en kompis överraskningsfest i Sävja. Det kommer bli kul att träffa alla Fyris barn igen :)


    Imorgon börjar Ramadan. Jag har inte fastat på flera år och kommer troligen inte göra det i år heller. Har lovat min pappa att börja fasta igen när man ska äta klockan tre, och det kommer ta ett par år tills den tiden kommer. I år så ska man äta runt kl halv 9 och jag beundrar verkligen personer som klarar av att hålla sig utan mat och dryck till den tiden. Det är verkligen ansträngande och väldigt svårt, men har man en stark tro så klarar man av allt.

    21/8 - 09

    Om mig
    1. Vad heter du? Safi Elmasri
    2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Svår fråga..
    3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Min mamma hade bestämt att hennes första unge skulle heta Safi redan när hon var ung, oavsett om det var en pojke eller flicka.
    4. Vilket stjärntecken är du? Vågen
    5. Vilken årgång är du? 90a
    6. Vart bor du? Uppsala
    7. Bott utomlands? Nej
    8. Flyttat antal gånger? 2 gånger. Bodde tydligen i Stenhagen när jag föddes, men flyttade direkt efter till Gottsunda. När jag var 4 år så flyttade vi till en annan lägenhet i Gottsunda och jag bor fortfarande kvar här sen 15 år tillbaks.
    9. Vart skulle du vilja bo? I en egen lägenhet i Los Angeles.
    10. Vilken skolklass? Tredje och sista året på gymnasiet.
    11. Vad vill du bli när du blir äldre? Har ingen aning än.

    UTSEENDE
    1. Hur lång är du?
    ca. 155 cm
    2. Hur mycket väger du? 52 kg.
    3. Hårfärg och frisyr? Brunt och lockigt/vågigt.
    4. Ögonfärg? Brun
    5. Mest nöjd med? Mina naglar.
    6. Minst nöjd med? Min längd.
    7. Skostorlek? 36
    8. Glasögon? Ja men använder linser.
    9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen (6 st)

    FAVORITER
    1. Filmer? Coyote Ugly, Twilight och The Notebook.
    2. Låtar? Blandat.
    3. Årstider? Våren och sommaren.
    4. Mat/dryck? All fet mat och apelsinjuice.
    5. Djur? Tycker inte om djur.
    6. Färg? Svart.
    7. Parfym? En parfym från Syrien som jag inte kan namnet på.
    8. Tv-program? Desperate Housewives, One Tree Hill och Gossip Girl.
    9. Ämne i skolan? Psykologi.
    10. Sysselsättning? Shoppa och umgås med mina nära och kära.

    KLÄDER
    1. Vad använder du just nu för jacka? Använder ingen jacka just nu.
    2. Vad använder du just nu för skor? Ett par ballerina skor från H&M.
    3. Favoritfärg på kläder? Svart och rosa.
    4. Favoritmaterial på kläder? Bomull.
    5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jeans, tjocktröjor, underkläder, skor, väskor, shorts, klänningar.
    6. Favoritaffärer? H&M, Gina Tricot och BikBok.
    7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? I genomsnitt så handlar jag för minst 500 kr varje månad. Ja, jag är en fattig student.
    8. Favoritmärke? H&M.
    9. Vad har du för byxstorlek? 26-27.
    10. Vad har du för tröjstorlek? 34, 36

    DITT RUM
    1. Stort, litet eller mitt emellan? Mitt emellan.
    2. Vilken färg på tapeterna? Ljusa tapeter som skiftar mot gult.
    3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Brunt.
    4. Favoritmöbel i rummet och varför? Min garderob för att alla mina kläder är där i.
    5. Vad vill du ändra där inne? Vill ha en dator!!
    6. Vad har du där inne av följande:
    a) Tv? Ja
    b) Video/dvd? Nej
    c) Dator? Nej, men snart.
    d) Stereo? Nej
    e) Telefon? Nej
    7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Gården.
    8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, tittar på Tv och umgås med vännerna.
    9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Johanna och Madde ibland.
    10. Favoritpryl i rummet? Min garderob.

    BLANDAT
    1. vad heter din morfar? Said
    2. var har du i din:
    a) Jackficka just nu? Inget.
    b) Skolväska just nu? Har ingen skolväska.
    c) Handväska eller liknande just nu? Penna, kalender, läppglans, parfym.
    3. Vad är du beroende av? Apelsinjuice.
    4. Vilket land kommer du i från? Ursprungligen från Palestina.
    5. Vilken sorts lypsyl använder du? HelloKitty.
    6. Vad tror du på? Att alla har en livsuppgift.
    7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Islam.
    8. Vad köpte du senast? Godis till Melissa.
    9. Har du nåt husdjur?
    Nej.
    10. Vad bor du i? Hyreslägenhet.

    21/8 - 09

    Höger- eller vänsterhänt: Höger
    Humör just nu: Neutral
    Favoritgodis: Choklad och allt rött..
    Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding och griskött
    Kläder just nu: Svarta mjukis och orange tröja.
    Musik just nu: Mariah Carey - Obsessed
    Vad sa du senast: "Hejdå" till Johanna.
    Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
    Framtiden.
    Sommarplaner: Sommaren är över.
    Fisk eller badkruka: Förstår inte frågan.
    Saft eller alkohol: Saft
    Hur många kuddar sover du med: En just nu, men brukar sova med två stycken.
    Favoritväder: När det är sol och varmt.
    Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobilen, datorn och en vän.
    Spelar du nåt instrument: Nej
    Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska för tillfället, men ibland kan jag även vara en morgonmänniska men det händer inte ofta.
    Sparare eller slösare: SLÖSARE!! Kan inte hantera pengar tyvärr.
    Bästa film: Coyote Ugly
    Tror du på liv på andra planeter: Nej
    Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart.
    Älskar du henne/honom fortfarande: Nej.
    Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet om.
    Tror du på mirakel: Nej
    Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nej
    Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jag är väldigt tolerant mot allt och alla
    Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
    Hur många barn vill du ha när du blir stor: Mellan 3 - 5 st
    Bio eller promenad: Skönt med båda. Beror oftast på vilket humör man är på.
    Är du kittlig: Nej, inte alls.
    Snarkar du? Nej
    Stjärntecken? Vågen
    Rädd för insekter? Nej, inte rädd men ogillar insekter. Jag kan hålla i spindlar utan problem.
    Äckligaste insekten: Små kryp.
    Största svaghet: Kan vara känslokall.
    Det här är jag bra på: Är väldigt hjälpsam.
    Bästa bok? Shoo Bree
    Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa folks tankar.
    Vad vill du jobba som? Har ingen aning än.
    Chips, morötter eller godis? Godis
    Pizza eller hamburgare? Pizza
    Skriver du dagbok? Nej. Gjorde det när jag var yngre, men inte nu längre. Min blogg är min dagbok nu.
    Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Aa kanske tatuerar mig på axeln eller ankeln om några år.
    Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat.
    Gungar du på stolen? Ja ibland.
    Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, men vill hoppa fallskärm
    Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger.
    Är du rädd för blod? Nej
    Saltar du på maten? Nej.
    Gillar du att sjunga? Ibland
    Anser du att du är stark? Nej, inte just nu haha
    Brukar du sola? Nej
    Vad gör du om du får hicka? Inget speciellt.
    Röker du? Ja
    Snusar du? Nej
    Använder du knark? Nej
    Kaffe, te eller inget? Inget
    Har du en besatthet? Nej

    21/8 - 09

    Vaknade för några timmar sen av ett sms från Johanna. Hon ska komma hit snart och då ska vi prata lite om projektarbetetet och kolla hur vi ska lägga upp allt arbete. Det är bäst att sätta igång med det direkt så att man inte kommer efter sen och att man blir klar i tid. Senare idag så ska jag åka med Yeliz in till stan :)

    Drömtydning

    Har letat efter hemsidor om drömtydning och har hittat tre stycken väldigt bra.

    http://www.geocities.com/millasmysticsajt/dromtydning.htm


    http://medlem.spray.se/bettyboop1/newpage10.html

    http://hem.passagen.se/aengel/


    20/8 - 09

    Mariah Carey - Obsessed

    20/8 - 09

    Denna dag började med att jag gick hem till Wafa på morgonen. Vi tog bussen in till stan och sen gick vi till Dragon Palace och lunchade ihop. Efter lunchen så gick vi runt lite på stan och sedan begav vi oss mot skolan. Vi fick lite information om det nya skolåret och sedan hade vi ett möte med våran handledare inför projektarbetet. Jag, Johanna och Madde ska jobba ihop och vårat projekt ska handla om dieter. Vi ska testa två olika dieter för att sedan jämföra dom. Det är ett projekt som varar i ett år och vi måste arbeta med projektet minst 3 timmar i veckan.

    Så här ser mitt schema ut för tillfället. Det är inte klart än för det står att jag ska läsa några kurser som jag inte ens har valt, men schemat kommer nog uppdateras snart.


    Efter skolan så gick jag ner till stan med Johanna. Vi gick runt lite och sen åkte jag hem. Efter att jag hade varit hemma i ett par timmar så gick jag ut och mötte Rafif. Vi promenerade, åt i centrum och nu är jag hemma.

    Är ledig imorn från skolan eftersom det är Ettornas dag. Sköönt med ledighet!!

    Dagens köp

    Jeansväst, 199 kr från H&M


    20/8 - 09

    Godmorgon :) Första skoldagen börjar snart, om lite mindre än fyra timmar för att vara exakt. Det blir sista året för mig i gymnasiet och gud vad det känns konstigt. Det känns verkligen som om det var igår jag började i ettan. Var helt nervös inför att börja gymnasiet, men nu har det liksom gått två år redan. Tiden har bar sprungit förbi och två år har känts som två månader nu när man tänker tillbaka. Hoppas att detta skolår blir mycket bättre än de två senaste åren och att jag klarar av att hänga med på alla lektioner och inte ger upp för att om ungefär 10 månader så tar jag äntligen studenten :D :D. Det är något jag har längtat till under hela livet och nu känns det verkligen som om den dagen kommer snart :D

    Sista året med mina tjejer <3


    Hoppas ni alla får ett underbart skolår :)

    19/8 - 09

    Sista dagen på sommarlovet är kommen och den har spenderats med några tjejer i Bäcklösa. Vi rökte vattenpipa där och sen så promenerade vi hem till Harmen, som inte var hemma. Vi gick hem till mig, åt och sedan följde vi med tjejerna till bussen. Sen var det bara jag och Rafif kvar. Vi gick in i centrum, skulle handla men hittade inte det jag ville ha, så vi promenerade en stund ute och sedan återvände jag hem.





    Nu är det väl meningen att man ska somna tidigt idag så att man kan vakna tidigt imorn och det är precis vad jag ska göra.

    19/8 - 09

    When I'm lost you bring me back

    StylebyStars

    Någon av de här tre klänningarna ska beställas inom kort :D



    19/8 - 09

    Delta Goodrem - Lost Without You

    18/8 - 09

    Beyonce - Listen

    Beyonce - Oye
    (Listen)
    (Spanish version)

    18/8 - 09

    Hej :) Har inte gjort så mycket alls idag. Var hemma hos Jossra tidigare idag och Zelal kom också förbi. När jag kom hem så lagade jag middag till syskonen och resten av dagen så har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv och tagit ett lååångt bad. Skönt att bara vara hemma!

    Berättelsen om Jossra och Bebisen (Ironisk)

    Bebisen var en väldigt vild och busig unge och alla tjejer blev kära i honom och Jossra var inget undantag. Jossra blev kär första gången hon såg honom och träffade han konstant efter det.

    De pussades några gånger och allt var frid och fröjd mellan dom.

    En dag kommer Jossra och hälsar på Bebisen, men till hennes förvåning så såg hon att han var med en annan tjej. Nämligen Wafa. Bebisen ville vara med Wafa och hur mycket Jossra än försökte så ville han inte ha henne. Han ville bara ha Wafa och Jossra blev arg och gick därifrån.

    En vecka senare återvänder Jossra och denna gång har hon en pistol med sig. Hon kunde inte hantera sin svartsjuka och hennes avsikt var att döda Bebisen. Hon riktade pistolen mot honom och var beredd på att skjuta.

    Bebisen vänder sig om, tittar på henne, och går och sätter sig bredvid henne. Han försöker lugna ner henne och är hur gullig som helst och Jossra förlåter honom för hans misstag.

    De var tillsammans i nästan två år och de var väldigt lyckliga.

    Efter två år så ville inte Bebisen längre så han gjorde slut med Jossra. Efter en vecka så hittade Jossra en ny bebis som är hennes allt nu. Slutet gott, allting gott liksom.. ;)


    HAHAHAHAHAHAHA jag har inget liv, jag vet, men visst var berättelsen bra? Bilderna passade in perfekt liksom HAHAHA. Har man tråkigt så har man, men nu måste jag gå bort från datorn och skaffa mig ett liv igen HAHAHAHA.

    18/8 - 09

    Nu är det bara idag och imorgon kvar sen så börjar skolan igen. Jag tänkte nyss på att detta säkert är mitt sista sommarlov som studerande eftersom jag är helt inställd just nu på att inte plugga vidare efter gymnasiet. Jag kanske ändrar mig om ett par år, men just nu orkar jag inte plugga vidare. Aja, ca 10 månader kvar sen så slipper jag skolan för alltid. Mina två yngre syskon började skolan idag och min systers väckarklocka började ringa runt halv 7 imorse så jag har vart lite halv vaken sen dess. Inte så roligt för nu är jag helt pigg och är väldigt energisk hahahaha

    Mitt hjärta <3


    L.A Gigolo


    Handling:

    Man ser dem överallt i Hollywood, de snygga unga killarna med bruntonade muskulösa kroppar, läckra och sexiga. Helt bekymmerslöst hänger de runt inneklubbar och pooler, där de vackra och rika kvinnorna rör sig. Kvinnor som är beredda att släppa in en toy-boy i sina hem för lite hett sex och med hopp om lite äkta kärlek. Killen i sin tur får sitt uppehälle fixat ett tag framåt. En win-win situation för bägge parter.

    Nicki är just en sådan kille. Han berättar mer än gärna om sin värld och delar med sig av sina raggningsknep. När han träffar den vackra och framgångsrika Samantha blir hans liv snart mer komplicerat än han planerat. Att han samtidigt blir kär i en ung tjej utan pengar gör inte livet enklare precis.




    17/8 - 09

    Det är inte många dagar kvar alltså till skolan börjar. JAG VILL INTE börja i skolan igen, är så jävla skoltrött så det inte är sant. Skönt att jag börjar kl 13 i alla fall på första skoldagen, och sen så ska man ha ett litet möte om projektarbetet och sedan får man antagligen gå hem.
    Idag så har jag vart hemma hos Jossra i ett par timmar. Efter gick jag hem till mig, fixade mig lite snabbt, mötte Rafif och så tog vi bussen in till stan och mötte Johanna. Rafif skulle ta bussen till Gränby så vi följde med henne till bussen och sedan bjöd Johanna mig på mat på JallaJalla. När vi nästan hade ätit klart så kom Madde, Athena och Sasha. De hade reserverat platser för oss på bio, filmen LA Gigolo. Vi gick och hämtade biljetterna och då kom även Paula. Vi gick till någon kiosk och köpte en massa godis och sen gick vi och kollade på filmen som var skit bra, men slutet var inte alls bra. Den slutade med att en padda åt en vt liten mus eller så var det en råtta. Sorgligt !!

    Ljuset på skärmen var nästan format som ett hjärta :)


    17/8 - 09

    Sitter hemma hos Jossra nu. Det haglade och spöregnade nyss men nu så är det ganska soligt ute. Ikväll så ska jag gå på bio med några tjejer, det blir filmen LA Gigolo :)

    En dag med Athena och Madde..

    Hela den här dagen har spenderats med Athena och Madde. Athena kom hit runt tre och då lagade vi mat och åt och väntade på att Madde skulle komma. När Madde kom så gick vi till centrum och mötte Serri och Jasmina. På vägen dit så träffade man på Wafa och Hayat också. Kul att träffa Wafa igen för hon kom tillbaks från Libanon igår. Stod och pratade med de en stund och sedan gick vi andra till Bebisens gård och satte oss där. På vägen hem så träffade vi Jossra så vi följde med henne hem istället där hon var med Hamode. Han är världens gulligaste unge och som Atti brukar säga så vill man bara ÄTAA honom!! Vi satt kvar en stund och sen gick vi hem till mig.



    Jag följde med Athena och Madde till busshållplatsen och återvände hem. På vägen hem så träffade jag på Michelle och stod kvar och pratade med henne en stund innan hon skulle köra hem. När jag väl var hemma så fick jag besök från Rafif. Hon kom tillbaks igår från Syrien så vi hade ganska mycket att prata om. Hon var kvar i två timmar ungefär och när hon gick så hoppade jag in i duschen och kom ut för en stund sen. Ska gå och lägga mig snart. Skolan börjar om 4 dagar och jag måste vänja mig att sova tidigt och vakna tidigt. Godnatt :)

    16/8 - 09

    Är med Madde och Athena och nu så ska vi ut och promenera och träffa lite folk  :)


    Gästblogg: Athena

    Tjabba tjena hallå!

    Ska berätta lite om min dag! 
    Det började med att jag vaknade klockan 9 på morgonen, vilket är vääldigt ovanligt för min del eftersom att jag är en riktig sömntuta som alltid sover tills solen går ner typ hahah. Drog bort gardinerna och såg hur härligt väder det var, typ as kallt och blåsigt mmmm härligheter! Var jätte dålig i halsen också, lät som lil wayne när jag försökte ropa på mamma hahah.
    Men det var en skön morgon ändå,för min söta mamma hade lagat jätte god frukost och allt:) (careface) men ändå! Vid 1 tiden fick jag ett mysigt sms av gosungen Safi, hon ville att jag skulle komma hem till henne och även träffa söta Madeleine också som kommit hem Turkiet, så kunde ju bara inte tacka nej till de:) . Precis när jag kom hem till Safi så skulle hon börja laga chicken wings med ris och currysås MUUMS, och det var perfekt tajming för jag var så hungrig att min mage började spela techno musik. Men vi fick dock lite problem med att laga riset hahaha, jävligt skämmigt att man inte kan laga ris även fast man är iranie men det löste sig till slut! Vem älskar inte kladdigt ris liksom? Mer vet jag inte vad dagen har att erbjuda men hittils har det varit mys!

    BTW JAG ÅKTE LIMO I VECKAN HUR TUFFT ÄR INTE DE? AS TUFFT JAG VET:D

    Iaf nu ska jag gå och tracka Safi lite som är världens segaste människa på ett diska! mohahah

    Peace out!


    He's Just Not That Into You! (Dumpa honom)

    Har spenderat de två senaste timmarna på att kolla på denna film och den var riktigt bra.


    Handling:
    Gigi väntar på att Connor ska ringa, men han ringer Anna i stället, som i sin tur flörtar med Ben, som i sin tur är gift med Janine, fast han aldrig riktigt ville, vilket har gjort henne neurotisk besatt av ärlighet, vilket smittar av sig på hennes arbetskamrat Beth, som efter sju år börjar misstänka att hennes älskade Neil också har något att dölja eftersom han inte vill gifta sig. Under tiden har Gigi blivit vän med cynikern Alex, som har gett sig fan på att åtminstone en flicka i stan ska vakna ur sitt romantiska töcken och fatta att om en kille inte ringer så är han inte intresserad. Men varför har han valt att frälsa just Gigi?

    15/8 - 09

    Det blev ingen The Voice idag. Synd för jag ville verkligen åka dit, men åker dit nästa år istället. Åkte till Husby idag istället. Yeliz åkte dit igår för att hälsa på hennes familj som bor där, och jag ville verkligen inte vara hemma idag så jag ville också åka dit. Det var första gången jag åkte till Stockholm helt själv och verkligen första gången jag tog tunnelbanan helt ensam. Jag vart så nojig över att jag skulle tappa bort mig men när jag klev av tåget så hittade jag ganska snabbt till T-banan. För att komma till Husby så var jag tvungen att byta T-bana i Fridhelmsplan och jag hade ingen aning om vilken tunnelbana som åkte dit. Jag visste att jag var på rätt linje och så hoppade jag bara på första tunnelbanan som kom och hoppades på att den skulle ta mig till Fridhelmsplan och det gjorde den. Jag gick av där och åter igen så hade jag problem med att hitta tunnelbanan till Akalla eftersom den låg på en helt annan linje så jag fick fråga en snäll tjej som hjälpte mig. Efter två timmars osäkerhet så var jag äntligen framme i Husby och därifrån kunde jag vägen hem till Yeliz föräldrar utan problem. Har vart där några gånger innan och jag har ett väldigt bra lokalsinne :) Jag är helt överlycklig för att jag klarade av att åka dit på egen hand utan någon hjälp nästan :D

    När jag kom fram så satt jag en stund med Yeliz mamma och Melissa. Sedan promenerade jag, Melissa och Sefika till Husby Centrum och handlade lite småsaker. När vi återvände så satt vi för det mesta inomhus och fler av Yeliz släktingar kom förbi. Runt kl 20 så åkte jag hem med sällskap av Yeliz och Melissa. Kom hem och hämtade en sak till Yeliz och sen gick jag ner till Sun Video och var där med de en stund.

    Hela den här dagen har för det mesta tillbringats i Stockholm och det var skönt för jag behöver såna här dagar ibland, då man bara försvinner från Uppsala för en dag.
    Madeleine kom tillbaks idag från Turkiet så henne ska jag träffa imorn :D :D

    Husby

    Är i Husby nu hos Sefika :)


    15/8 - 09

    Godmorgon :) Klockan står på 10.37 och jag är helt klar och redo för att gå ut. Kanske åker till The Voice idag i Stockholm eller till Husby nära Kista till Yeliz familj eller så stannar jag bara kvar i Gottsunda och ruttnar.

    14/8 - 09

    Vaknade idag och började diska direkt och sedan åt jag arabisk frukost. Under frukosten så kom Peyman och Sandra och hälsade på och de gick nyss. Ikväll så ska Peyman firas men vart vet vi inte än.
    Nu ska jag duscha och sen påbörja storstädningen.

    Natt inlägg

    Godkväll alla läsare :) Efter att jag hade bjudit Johanna på jordgubbssmoothie och kladdkaka så gick jag hem till Jossra och var där i ett par timmar. Jag fick fan kriga för att få gå dit överhuvudtaget. Min mamma har vart lite små irriterad på mig sen igår kväll för hon anser att jag har blivit ett gatubarn för att jag aldrig är hemma och idag så ville hon jävlas med mig genom att inte låta mig gå ut. Jag fick lova att jag skulle städa hela huset imorn, laga mat två gånger, diska varenda gång det är disk, massera hennes fötter och måla hennes naglar tills hon gav med sig och lät mig gå hem till Jossra. HAHA vad gör man inte för att träffa Jossra liksom.. Min mamma kommer ha en personlig slav imorn som kommer göra allt hennes arbete haha medans hon bara kan chilla och ta det lugnt hela dagen.


    När jag kom hem så satt vi hela familjen och pratade om en massa saker och efteråt lagade jag en mini buffé till oss syskon. Lagade köttbullar, pasta, tsatsiki sås, chicken wings, currysås och pyttipanna haha och sen fick man välja vad man ville äta. Diskade efteråt och jag är nog världens trögaste människa på att diska. Det tog mig bokstavligen 50 minuter att diska allt och det var en disk som egentligen bara tar fem minuter att diska haha men jag är så petig och väldigt trög på allt som har med städning att göra.

    Pratade med de jag bodde hos i Dubai 2004 idag. De bor i Washington DC nu och de ville verkligen att jag skulle komma och hälsa på och det vill jag göra. Skulle inte banga på att flytta till de några månader efter jag har tagit studenten och bo med de ett tag. Det skulle verkligen vara en omväxling för mig och det skulle nog inte vara något problem för mina föräldrar heller eftersom de känner de ganska bra. De blev helt fästa vid mig sist jag träffade de och pratade med min mamma om att jag skulle bo kvar hos dom i Dubai men min mamma totalvägrade. Aldrig att hon skulle klara sig utan mig liksom haha. Jag vill jättegärna träffa de igen så jag ska verkligen tänka på saken, att åka dit ett par månader efter studenten och bo hos dom. Det skulle vart en kul grej och en bra erfarenhet.


    Nu ska jag gå och lägga mig för Peyman kommer hit om ungefär 7 timmar och ska väcka mig. Godnatt :)

    13/8 - 09

    Har varit i stan hela eftermiddagen med Johanna. Vi gick runt på stan, köpte skolböcker, och åt på Cupido.


    Johanna kommer snart och då ska hon få en överraskning, nämligen en jordgubbssmoothie :D

    Gästblogg: Johanna

    hejhej :)
    Nu sitter jag hemma hos Safsi, vi kom nyss hem.
    Safi ville att jag skulle gästblogga lite, och berätta om våran sommar.
    Idag åkte jag ner till stan för att träffa Safi som skulle köpa lite block och sånt inför skolan, som börjar nästa torsdag.
    Vi gick runt och kollade i affärer lite grann sen gick vi och åt på Cupido, sötnosen bjöd mig på mat.
    Nu är det förjävligt väder ute, regnar jätte mycket .

    I början av sommaren gick jag i skolan och Safi jobbade, och efter skolan åkte jag till Safi där hon jobbade och satt med henne i flera timmar och hjälpte henne att sälja lite. Men sen frågade hon sin chef om jag också kunde få börja jobba och han sa ja. Så varje dag i sommar har vi gått upp tidigt för att åka och jobba. Men vi var dumma som inte sparade våra pengar, vi åt ute varje dag och har gjort av med nästan alla pengarna.
    Har varit med min söta Safi nästan varje dag i sommar. Vi har gjort många små roliga äventyr i Sommar, som jag tyvär inte kan nämna här. Men vi har haft en rolig Sommar ! 
    Nu har sommarskolan slutat och jag är jätte glad att jag fick G. Vi har även slutat jobbat nu, eftersom vi vill njuta av vårat lov. För i Sommar har vi slitit varje dag och har inte vilat så mycket. Jag är skit trött av all skola och två jobb nu, behöver verkligen ta det lungt nu. 
    På lördag ska vi åka till Stockholm, så hoppas det blir fint väder och att det blir en rolig dag.

    Saknar Madeleine Hallberg som är i Turiket, henne har man tyvär inte sett mycket av i sommar !

    Nu orkar jag inte skriva längre.
    Hoppas alla haft en rolig sommar ! :)


    13/8 - 09

    Ska åka ner till stan snart med Johanna och köpa skolböcker. Skolan börjar om bara en vecka :( och det är skit jobbigt att tänka på det. Har knappt haft ett ordentligt sommarlov eftersom jag har jobbat nästan hela sommaren. Jag ska nog fixa mitt IGMatte B den här terminen också och det kommer vara skit jobbigt. Planerar att gå på lördagsskola i några veckor och fixa upp mitt betyg. Det som är skönt med det här läsåret är att jag slipper Idrott, Naturkunskap och Engelska för de kurserna är jag helt klar med :D :D


    Slumdog Millionaire

    Har precis kollat på filmen Slumdog Millionaire och gud vad den var bra. Fastnade för filmen direkt och det är nog en av de bästa filmerna jag har sett. Man får följa två föräldralösa bröder, Jamal och Salim, under deras barndom och se hur de klarar sig ur olika situationer.

    Handling:
    Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

    Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.

    Källa: www.bio.nu



    "This is our destiny"

    (S) 12/8 - 09

    Idag har jag varit med Johanna, Michelle, Kadir, Jossra och Shirin i bäcklösa och rökt vattenpipa. Dumma Kadir glömde bort slangen till vattenpipan så vi fick röka utan den tills Johanna hämtade en annan vattenpipa till oss. Jag, Johanna och Kadir gick och träffade några andra kompisar och var med de en stund. Kom hem för en stund sen och har hunnit laga mat, ris, currysås och chicken wings, och nu sitter jag här helt proppmätt och har ingen aning om vad jag ska göra.





    12/8 - 09

    Var hos Yeliz igår till kl 22 då jag bestämde mig för att promenera hela vägen hem. Efter en halvtimmes promenerande var jag hemma en stund. Fixade lite saker och sen gick jag hem till Ghada och Said och var där i ett par timmar.

    Söta Melissa <3
     

    Idag är en ny dag och Johanna kommer hit snart och senare så kommer även Michelle och hälsar på och kanske Kadir också :)

    11/8 - 09

    Sitter hemma hos Yeliz nu och kollar på The Hills. Det är gamla avsnitt då Lauren Conrad och Brody Jenner dejtar och jag bokstavligen dör för dom. De är så söta tillsammans och hoppas det blir de två igen en vacker dag.


    Vi ska laga mat snart, spaghetti och köttfärssås, och bara kolla på tv och ta det lugnt. Det är skönt och avslappnande att vara här så ska nog vara här hela kvällen idag :)


    11/8 - 09

    Godmorgon :) Vaknade för ett par timmar sen och är skit trött. Tvingade bokstavligen mig själv att vakna tidigt så att jag vänjer mig innan skolan börjar. Jag somnade igår runt 4 tiden så jag är helt död nu. Jag ska snart in och duscha och senare så ska jag antingen hem till Yeliz eller åka till Graneberg med Athena och gänget. Det spöregnar just nu men enligt Athena så ska det bli fint väder om några timmar så vi ska sitta i Graneberg på det blöta gräset och tända en brasa och bara mysa med en massa sköna människor. Det återstår att se hur jag gör men om det fortfarande regnar så åker jag bara hem till Yeliz och Melissa.


    What A Friend Can Do (A-Z)

    Acepts you as you are
    Believes in "you"    
    Calls you just to say "HI"   
    Doesn't give up on you       
    Envisions the whole of you (even the unfinished parts)       
    Forgives your mistakes       
    Gives unconditionally        
    Helps you    
    Invites you over     
    Just "be" with you   
    Keeps you close at heart     
    Loves you for who you are    
    Makes a difference in your life      
    Never Judges 
    Offer support        
    Picks you up 
    Quiets your fears    
    Raises your spirits  
    Says nice things about you   
    Tells you the truth when you need to hear it 
    Understands you      
    Values you   
    Walks beside you     
    X-plains thing you don't understand  
    Yells when you won't listen and      
    Zaps you back to reality  

    Tankar

    Det är så mycket som har hänt under den här sommaren. Personliga saker som jag inte vill berätta om här. Jag känner verkligen att jag har utvecklats psykiskt under den här perioden och det är så mycket saker som jag har insett under den här sommaren som jag inte har haft en aning om innan. Det är en person som har påverkat mig väldigt väldigt mycket och jag känner verkligen att detta är en prövningstid för mig (som det sades när jag spådde mig) och jag vet att det snart kommer komma en stor konsekvens för de saker jag har gjort under denna sommar för varje handling har en konsekvens i denna värld. Jag kan inte påstå att jag ångrar mig för jag brukar nästan aldrig ångra mig, men jag önskar att det hade skett på ett annat sätt. På ett mycket trevligare sätt. Jag har även lärt mig att inte lita på folk så mycket som jag har gjort för tyvärr så har alla människor dåliga sidor. Jag var varit så lättlurad och lättmanipulerad under denna tid men nu har jag äntligen insett att man inte kan lita på alla runt omkring sin omgivning. Okej, det gjorde jag inte innan heller men man ska inte lita på vem som helst även hur snäll och trevlig den personen är för som sagt så har alla människor en dold sida som inte visas framför dig men som gärna visas framför andra människor. Ibland så har min envishet tagit över och jag har gjort en hel del dumma saker utan att tänka och det har varit för att jag har varit ganska självisk under denna tid och bara tänkt på mig själv. Jag klandrar inte mig själv för det för när man har byggt upp något så länge som jag har gjort så gör man allt som finns för att skydda det man har byggt upp och då blir man självisk och bara tänker på sig själv. Det jag kan säga att jag ångrar är att jag sårade en nära vän under denna tid och jag önskar jag kunde vrida tillbaks tiden till innan sommaren började och bara ändra på lite saker men tyvärr så går inte det. Det har liksom redan hänt och hur mycket jag än försöker så kommer det inte att gå att vrida tillbaks klockan. Jag hoppas att den personen hittar ett sätt att förstå någon dag varför jag gjorde som jag gjorde och förstår att det absolut inte var min mening att såra någon.

    Nu blev denna text jätte lång men kände bara att jag behövde skriva av mig fast ingen kommer förstå vad jag menar, men det viktigaste är att jag förstår.

    Sometimes love comes around and it knocks you down

    Not again
    Oh this ain't supposed to happen to me


    Keep rockin and keep knockin'
    Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
    You see the hate that they serving on a plater
    So what we gon have dessert or disaster?

    I never thought I'd be in love like this
    When I look at you my mind goes on a trip
    Then you came in and knocked me on my face
    Feels like I'm in a race but I already won first place

    I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
    You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
    Every morning I look at you and smile
    Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)


    Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)
    Sometimes love comes around
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)


    I never thought I hear myself say
    Y'all go ahead
    I think I'm going to kick it with my girl today
    I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high
    Till i met this pretty little missile, who shot me out the sky

    So now I'm crashing don't know how it happened
    but i know it feels so damn good
    Said if i could go back and make it happen faster
    don't you know i would baby if i could
    Miss independent, to the fullest, the load never too much
    she helping me pull it, she shot bullet that ended that life
    I swear to you the pimp in me just died tonight
    girl sometimes love

    Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)
    Sometimes love comes around
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)


    Tell me now can you make past your caspers
    So we could finally fly off into NASA
    You was always the cheerleader of my dreams
    to seem to only date the head of football teams,
    and i was the class clown that always kept you laughing
    we were never meant to be, baby we just happened
    so please don't mess up the trick,
    hey young world, i'm the new slick rick,
    they say i move too quick but we can't let this moment pass us,
    let the hour glass pass right into ashes
    let the wind blow the ash right before my glasses
    so i wrote this love letter right before my classes
    how could a goddess ask someone that's only average, for advice
    o-m-g you listen to that bitch?
    woah is me, baby this is tragic
    cause we had it, we was magic
    i was flying, now i'm crashing
    this is bad, real bad, michael jackson
    now i'm mad, real mad, joe jackson
    you should leave your boyfriend now, i'ma ask him

    so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
    or will you bring the better future then i had in the past
    cause i don't want to make the same mistakes i did
    i don't wanna fall back on my face again
    woah, woah
    i'll admit it, i was scared to answer loves call
    woah, woah
    and if it hits, better make it worth the fall


    (When it comes around)

    Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)
    Sometimes love comes around (comes around)
    and it knocks you down
    just get back up
    when it knocks you down (knocks you down)


    Won't see it coming when it happens
    but when it happens you're gonna feel it, let me tell you now
    you see when love comes knocks you down


    Won't see it coming when it happens
    but when it happens you're gonna feel it, let me tell you now
    you see when love knocks you down

    10/8 - 09

    Åkte med Yeliz och Melissa idag till McDonalds. Vi träffade Daniel där, Yeliz man, och så åt vi alla tillsammans. När vi var klara så åkte vi till Gränby centrum och gick runt i affärerna en stund och efter så skjutsade Yeliz hem mig.


    Jag gick sedan ut och träffade Kadir och Anna. Vi satte oss i Bäcklösa och rökte vattenpipa och Gona och Sharmin kom förbi en stund och höll oss sällskap. Det var skönt att träffa de och bara umgås. När jag kom hem så var en busig Bebis här så lekte med han lite tills de gick hem. Jag ska gå och lägga mig snart eller bara sitta kvar vid datorn och kolla på någon film. Beror på hur trött jag är om 10 minuter..

    Peyman Saleh

    Grattis gumman på födelsedagen <3

    10/8 - 09

    Igår efter promenaden med Johanna så gick vi ner till affären och köpte lite godis och chips och när vi kom tillbaks så kollade vi på film med småbröderna. Det blev filmen Twilight och den är alltid lika bra oavsett hur många gånger man ser den. Vi gick in i mitt rum och jag råkade somna innan jag hunnit ta ut mina linser så gissa om jag hade ont i ögonen när jag vaknade imorse. Jag fick panik och kunde knappt öppna ögonen haha men svullnaden är nästan borta nu. Jag ska hem till Yeliz snart och umgås lite med henne och Melissa och senare ikväll så kanske jag åker till Sävja.
    Det är bara 10 dagar kvar till skolan börjar :( :( och jag vill göra något riktigt kul innan. Ska åka till Stockholm på lördag en sista gång innan skolan börjar med Johanna så det kommer nog bli det sista roliga jag gör :)
    Nu måste jag åka för Yeliz väntar !!

    (S) 9/8 - 09

    Den här dagen har för det mesta spenderats med Bebisen. Träffade Johanna idag och vi gick ut och promenerade och sedan gick vi och hämtade Bebisen och tog honom till centrum för att köpa tuggummi från automaterna till honom. Han tycker sånt är skit kul. Johanna åkte hem och jag gick hem till Jossra med Bebisen. Han lekte lite med hennes föräldrar och sedan gick vi hem till mig en stund. Tog ut honom efter till en park och satt där med honom i två timmar. Han var på ett väldigt bra humör idag och skrattade hela tiden så det var skönt att bara vara med honom helt ensam och det är väldigt skönt väder idag också. Jag lämnade hem honom och åt där och nu är jag hemma och väntar på att Johanna ska komma tillbaks till Gottsunda. Vi ska ta en lång promenad och träffa några bekanta och Johanna ska nog sova här ikväll så det blir nog ingen mer uppdatering idag.





    URF dag 3

    Igår var sista Uppsala Reggae Festival dagen. Jag och Jossra var där runt 17 tiden och gick runt och lyssnade på musiken. Senare på kvällen började det komma fler och fler folk och det blev bara ännu roligare och skönare stämning. Vid halv två på natten så promenerade jag hem med sällskap av Jossra och Arez och jag var hemma strax innan klockan 3. De här två dagarna var dunder och verkligen synd att dessa dagar är över nu, och jag ska verkligen gå nästa år igen och då alla tre dagar oavsett hur mycket det än kostar.






    URF dag 2

    Hej :) Med sällskap av Jossra, Shirin, Anna, Sara, Jasmin A och några andra så tog jag bussen in till stan vid 5 tiden igår. Vi gick av i studenternas och promenerade hela vägen till Urf. Jag och Jossra var de enda som hade band så vi kom in direkt och med hjälp av någon person så fixade de andra in sig men det tog en väldigt lång tid innan alla var inne. Collie Buddz började uppträda vid 19 tiden och jag stod nästan längst fram vid scenen med de andra tjejerna. Det var riktigt skön stämning under hela dagen och mot kvällen så blev det bara bättre och bättre stämning.

    Collie Buddz



    Collie Buddz - Blind to you


    Anna, Kadir och Shirin.


    Jossra :D


    Senare mot kvällen så råkade jag gå emot en full snubbe och fick öl spillt på hela mig och det luktade inte gott alltså haha men pallade inte bry mig så jag gick runt och luktade öl igår.

    Jag rörde mig mot lilla tältet med tjejerna där Zumbas skulle uppträda och de var GRYMMA.

    Zumbas







    Efter Zumbas uppträdande så kollade jag inte på någon mer artist. Minglade bara runt och träffade på väldigt många människor. Folk som man ofta träffar och folk som man inte har träffat på länge. Vid halv 3 tiden så fick jag och brorsan skjuts hem och det var inte världens bästa stämning hemma men efter en timme så lugnade en viss förälder ner sig och jag gick in i rummet och somnade ganska snabbt. Vaknade vid 11 idag och ska snart börja fixa mig och sedan röra mig mot Urf med Jossra. Det blir ingen mer uppdatering idag men skriver mer imorn. Ha en underbar dag för det ska definitivt jag ha ;) Puss

    8/8 - 09

    Gårdagen var skit kul. Var på URF för första gången under mitt 18 åriga liv och det var en av de roligaste evenemangen jag har varit på. Ska dit snart igen om några timmar. Skriver ett till inlägg om gårdagen snart.


    7/8 - 09

    Igår var en väldigt lång dag. Det var komplikationer i jobbet. Jobbade i Enköpingsrondellen och kom inte så bra överrens med chefen plus att det dröjde väldigt länge tills jag kom hem så jag bestämde mig igår för att sluta jobba. Har tjänat ihop tillräckligt med pengar och det är ca två veckor kvar till skolan börjar och jag behöver vila ut mig innan.
    Det var en väldigt dålig dag igår och en nära vän blev besviken på mig för att jag gjorde ett stort misstag och jag hoppas verkligen att den personen kan förlåta mig. När livet nästan är perfekt så ska det alltid dyka upp något problem. Jag kan inte sluta tänka på vad jag har gjort och jag ångrar mig skit mycket men hoppas detta löser sig.


    6/8 - 09

    Igår efter jobbet så var jag med Jossra hela dagen. Kom hem vid 22 tiden och somnade direkt och vaknade för en stund sen. Jag vet inte om jag orkar jobba idag för ikväll så ska jag kanske till URF och då måste jag vila ut mig om jag ska orka vara där till 4 på natten. Det kommer bli skit kul och hoppas jag lyckas komma in utan problem.

    Årshoroskop för Vågen

    Årshoroskop för Vågen

    23 september till 23 oktober

    VARDAG:

    Efter ett intensivt 2008 kan du se fram emot ett lite lugnare 2009. Lite mindre svägningar gör att du får större chans att hänga med. Speciellt i maj och juni kan dock en större händelse inträffa och beroende på hur du hanterar den kan den ge olika skiftande resultat på din framtid.

    KÄRLEK/RELATIONER:

    Kärleksåret 2009 ser ut till att ha mycket trevligt med sig till dig. Med rätt hantering kan du föra ett redan fast förhållande vidare in i nästa fas. Är du singel så finns det under mitten av året flera möjligheter till intressanta möten.

    PENGAR/ARBETE:

    Ekonomin är lite mer i gugning under detta året men kommer framåt hösten att bli mer stabil. Tänk på att en sparad krona är lika mycket värd som en tjänad krona Så årets stora råd måste vara: Hålla i dina pengar, för det kommer finnas tillfällen under året då du måste ha en sparad slant klar för att användas



    Källa: www.afrodite.nu

    5/8 - 09

    Ska snart jobba och det blir nog Stockholmsrondellen idag. Har bestämt mig för att inte röra ett enda öre av det jag tjänar den här veckan för att sedan i slutet av veckan veta exakt hur mycket jag har tjänat ihop på en vecka.


    Igår så körde jag bil för första gången och det kändes helt jävla underbart!!
    Nu måste jag ta körkortet bara för det och när jag kommer hem från jobbet idag så ska jag kolla när nästa teorikurs är och vart den håller hus.


    (A) 4/8 - 09

    Hej :) igår så var jag inte ledig. Vid ett så messade chefen och frågade om jag kunde jobba och det ville jag så jag jobbade i Stockholmsrondellen igår. Efter jobbet så var jag med Tagreed och Johanna och vi gick ut och promenerade. Johanna sov kvar här och imorse så fick jag lämna kvar henne här hemma medan jag åkte iväg och jobbade i Enköpingsrondellen. Kom nyligen hem och ska snart hem till Jossra och äta jordgubbar.

    3/8 - 09

    Är ledig idag med . Skönt :)

    2/8 - 09

    Igår så var jag ute på Salt med Madde, Johanna, Adi och Mohamed. Efteråt så gick jag, Mohamed och Johanna till McDonalds och åt nattmat och efter så åkte vi hem. Det var en trevlig kväll med de bästa <3


    Idag så är vi lediga och nu ska jag och Johanna röra på oss hem till Jossra.

    1/8 - 09

    Igår så jobbade jag i Enköpingsrondellen och det gick riktigt bra. Sålde ungefär 18 lådor. Efter jobbet så åkte jag till östra Gottsunda och var med Yeliz och Melissa resten av kvällen. Vi beställde mat och kollade på några Sex and The City avsnitt. Var hemma efter midnatt, duschade och la mig direkt. Det var skit svårt att vakna imorse, var helt död, men nu är jag i alla fall vaken och väntar på att någon ska komma och hämta upp mig. Ska nog hem till Jossra nu och vara med henne en stund innan jag börjar jobba. Hoppas hon sover så att jag får väcka henne!

    RSS 2.0