Dagens köp

Vila 180:-/st



Onsdag

Idag hade vi maskerad i förskolan och alla barn var utklädda. De mest populäraste utklädningarna var prinsessa och spiderman. Efter praktiken åkte jag ner till stan och träffade Johainna. Hon bjöd mig på en sen födelsedagsmiddag i Rififi och sen gick vi runt lite i butikerna.


MJM

Har tre glada barn som springer runt här hemma och skriker som galningar!


Marykay

Fick en sen födelsedagspresent från Madeleine idag som hennes mamma hämtade med till förskolan när hon kom och hälsade på. Fick två nagellack som passar nu när det snart är jul och en läpp-peeling (Lip mask) som jag har velat ha väldigt länge som ingår i Satin Lips serien. Har redan hunnit använda den och den gjorde underverk för mina torra läppar. Tack Madeleine <3


Ny vecka

Sitter i bussen på väg till praktiken denna tidiga morgon. Ser fram emot dagen för idag ska jag leda en aktivitet med barnen. Vi ska leka två lekar och sen får vi besök av Maria, Maddes mamma. Hon jobbar i den förskolan jag är i men har varit ledig ett tag. Efter praktiken ska jag hämta min Maya från hennes förskola :)


Shoo Bre

Visste ni att boken Shoo Bre har filmatiserats och har biopremiär i februari 2012? Läste boken några gånger när jag var yngre och för några år sedan var det min favoritbok.


Godmorgon!

Har spenderat min morgon med att städa och ska snart sortera lite i garderoben och ta fram vinterkläderna. Senare ikväll ska vi fira min mamma. Vi ska ut och äta hela familjen i Mammas Meze. Det blir första gången vi går ut och äter allihop tillsammans :)


Rihanna -You Da One


Mami

Grattis fina mamma på din födelsedag <3 <3


Arezito

Nämen vilken söt liten flicka!
Eller? Nej det är bara Arez haha

Dagens köp

Halsduk från GinaTricot 99:-


Eyeliner från Kicks 95:-


Ring från Ur&Penn 79:-


Ring från Ur&Penn 89:-


Shopping

Var några timmar tidigare idag i Gränby C med Sabina och slösade bort lite pengar. Köpte en massa presenter till min mamma och lite till mig med :) Efter gick jag hem till Jossra och umgicks med henne och Arez i några timmar.


Gränby Centrum

Ska plocka upp Sabina snart från Luthagen och sen åka till Gränby Centrum för att shoppa. Min mami fyller år imorgon och ska köpa något fint till henne :)


Utgång @ BJ


























Fredag

Är snart färdigfixad och ska dra hem till Jossra om en stund och senare hem till Christina. Ikväll blir det utgång med de bästa för att fira Sibel :)


Torsdag

Idag har jag spenderat 5 timmar i praktiken och sedan haft 2,5 timmars handledningstid/planeringstid. Efter hade jag en kort körlektion och därefter har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Ska sova nu så att jag orkar med morgondagen. Godnatt!

Ps. Idag har jag haft denna blogg i 3 år.
Gud vad snabbt tiden har gått!


Hemma hos Christina

Sitter hemma hos Kicki i hennes nya lägenhet med Jossra. De sitter på golvet och monterar någon hylla och jag tittar på. Har haft ännu en bra dag på praktiken och ser fram emot morgondagen :)


Lycklig!

Jag är såå jävla lycklig! KLARADE min första HEMTENTA! Hade en riktigt bra dag på praktikplatsen och kom hem och fick veta de goda nyheterna. Är så lättad så att det inte är sant!

I och med att jag klarade hemtentan så är jag klar med min första kurs och har nu 15 högskolepoäng.


VFU

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska snart bege mig till skolan. Under den här veckan börjar min VFU (praktik) och idag ska vi vara i skolan från 9 - 17 för att få en massa information. Vi ska på en introduktionsföreläsning, sen ha ett seminarium och till sist gå på en 5 timmars workshop om drama och kommunikation. Imorgon börjar praktiken och jag kommer praktisera i Glimmerns förskola de närmaste tre veckorna där jag har arbetat tidigare. Det känns bra att jag redan känner några av personalen och barnen, men samtidigt är det lite jobbigt att jag inte kommer få betalt när jag är i förskolan :/.

Hoppas ni har en bra vecka!


Breaking Dawn

Ska snart gå på bio med Wafa och se den fjärde Twilight filmen :) 

The Twilight Saga

Ska spendera dagen hemma och se alla Twilight filmer för att refresh my memory. Imorgon ska jag åka med Wafa och se den nya Twilight filmen Breaking Dawn. Har de två första filmerna hemma så det är endast den tredje filmen jag behöver ladda ner :)

 

Hamode & Maya

Har besök av världens bästa barn <3






Typiskt oss tjejer..

..Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.

..Vi läser på schampo flaskan i duschen.

..Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.

..Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.

..Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.

..Vi trycker på dörren fast att det står dra.

..Vi säger va? fast vi har förstått allt.

..Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.

..Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.

..Vi kan se samma film 10 gånger.

..Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.

..Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.

..Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

..Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.

..Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

At Peyman och Erens crib

Är hemma hos Peyman och Eren som numera bor vid Sivia Torg i stan. Har varit här ett ganska bra tag och ska nog börja röra mig hem om en timme eller två. Sibel, Mohamed och Sandra är också här och fikar :)


Tenta dagen!

Gud vad jag önskar att jag hade ett..


Ska snart åka till Blåsenhus och göra min första salstenta!

Rihanna - We found love


Dagen innan tentan..

Har tagit en 3 timmars paus från pluggandet idag och spenderat den tiden med Jossra, Sandra och Peyman. Och nu räcker det med all pluggande för min del. Det får helt enkelt gå som det går imorgon på tentan. Tror jag har pluggat lite för mycket för nu kommer jag inte ihåg ett skit av allt jag har pluggat in de senaste två veckorna. Ska fokusera på att få en god sömn istället och vakna tidigt imorgon och åka till skolan och läsa igenom allt en sista gång så det fastnar i närminnet. Godnatt!


Inskolning

Nu tar jag en timmes paus från tenta pluggandet.
Maya skolas in i en förskola nu och jag ska dit och vara med henne en liten stund.


Tenta imorgon!


Walk the line

Har varit i Blåsenhus i 7 timmar och tentapluggat med Jasmin och nu är jag helt slut. Ska titta på filmen Walk the Line snart och sen sova. Har inte bestämt mig än om jag ska jobba imorgon eller strunta i det och plugga istället. Får helt enkelt bestämma mig imorgon på morgonen efter att jag har sovit på saken.


Goodiebag

Igår kväll på Make up store´s mode event på BJ fick de 80 första gästerna en goodiebag innehållande några tidningar, 20 % rabatt hos Silver och Sånt, en bodylotion, ett rouge, ett läppglans, salt scrub, en ring och ett par örhängen.






Blåsenhus

Ska snart åka ner till Blåsenhus där jag kommer spendera hela min söndag för att tenta plugga :/


Make up Store´s modefest @ BJ



















Michelle Jeng

Grattis bästa Michelle på födelsedagen <3 <3
Hoppas du får en underbar dag!


Lördag

Snart kommer Madeleine hit och ska umgås med mig i några timmar. Ska laga en god lunch till henne och skriva ner hennes anteckningar som hon skrev ner när hon hade utvecklingspsykologin tentan som jag har nu på fredag.



Längtar till ikväll för då händer det en massa skoj.
Ska till Make up store eventet i BJ med mina vänner :)

Dagens köp

Tröja från H&M Trend 399:-


Väska från GinaTricot 199:-


Halsband från Glitter 129:-


Strumbyxor från GinaTricot 99:-

Fredag

Det är fredag och äntligen helg! Fredagen började med en två timmars föreläsning och därefter en runda på stan med Helin. Köpte två tröjor till pappa och shoppade lite annat till mig. Kom hem runt 14 och har sen dess tittat på serier och lagat mat och ska snart hem till Ghada för att träffa mina favoritbarn :)


Utvecklingspsykologi

Hela den här veckan har jag haft fullt upp med att jobba och plugga inför tentan, och veckan är inte ens slut än. I tisdags jobbade jag fram till kl 15 och åkte sedan ner till JB (Juridiska Biblioteket) och pluggade fram till stängning. Igår arbetade jag ett långt pass från 8.15 - 16.30 och åkte sedan hem och läste ut ytterligare en bok till tentan. Tog en välbehövlig paus mitt i allt och drog hem till Jossra en stund för att orka plugga vidare.

Snart ska jag åka till Blåsenhus där jag har ett seminarium om utvecklingspsykologi och ska därefter åka till jobbet och hjälpa till fram till kl 16. Tror jag åker hem efter och börjar svara på resterande instuderingsfrågorna om jag inte bestämmer mig för att åka till JB.

Vilket tråkigt liv jag har just nu!


Present

Fick dessa två ansiktsmasker i present idag från Jasmin. De behövs verkligen, speciellt nu när jag är överdrivet stressad inför tentan (det syns på mitt ansikte då jag är stressad för jag får känslig hy). Tack Jasmin :)


Skola och plugg

Hade en föreläsning idag mellan 10 - 12 men var kvar i Blåsenhus fram till halv fem och arbetade med en uppgift och gick igenom några instuderingsfrågor inför tentan med mitt arbetslag. Efter tog jag bussen ner till Juridiska biblioteket och pluggade i en timme med sällskap av Jasmin och Hanna. Vi gick därefter runt på stan och belönade oss slutligen med en fet kebabtallrik efter vår jobbiga plugg dag.


Eid Mubarak


Maya kan gå

Igår var jag barnvakt med Jasmin till världens finaste Maya.



Fredag

Godmorgon! Snart är det äntligen helg. Har en två timmars föreläsning idag mellan 10 - 12 och därefter ska jag gå runt lite på stan med Jasmin och senare ska jag vara barnvakt till fina Maya som precis har lärt sig att gå :)





Plugg

Skulle egentligen jobba idag, men struntade i det på grund av att jag har så mycket plugg. Har en salstenta om två veckor och vi har fått ca 90 instuderingsfrågor som vi ska svara på som hjälp inför tentan. Har suttit och försökt svara på instuderingsfrågorna i 5,5 timmar och har bara lyckats svara på ca 20 frågor. De är rätt dryga och komplicerade! Om några timmar ska jag åka till Luthagen och träffa Sabina för att hjälpas åt med att svara på resten av frågorna.


Gårdagen

Igår vaknade jag rätt tidigt och pluggade i några timmar tills det var dax att bege sig till skolan. Hade ett seminarium i tre timmar och blev sedan upphämtad från skolan av familjen som hade spenderat dagen i Kista. Väl hemma lagade jag mat och gick sen ut en stund med Jasmin som har flyttat tillbaks till Gottsunda. Gick förbi Jossra en kort stund och fortsatte sedan med pluggandet tills jag somna.


Tisdag

Har vikarierat idag i Rosendals förskola där Jossra jobbar. Hade ett långt pass från 8 - 16.30 och därefter har jag bara varit hemma och pluggat inför ett seminarium jag ska ha imorgon.

Ska plugga lite till nu.
Är såå trött så kommer nog somna när som helst.


RSS 2.0