@Birger Jarl

Igår efter en 3 timmars powernap efter jobbet blev det en utgång med Jossra och Sandra. Vi gick förbi Riverside en stund och sedan vidare till Birger Jarl innan vi avslutade kvällen på Max.
 

Tisdag

Hej. Igår efter jobbet fick jag besök från Madeleine som kom hit och hälsade på. Skjutsade hem henne därefter till Björklinge med min favoritbil Audi A4an som jag får låna ibland från kusinen. Idag efter jobbet gick jag förbi Amira en stund och hälsade på den nya bebisen med Sandra och sedan blev man bjuden på middag hemma hos Jossra. Kom precis ut från duschen och ska sova när som helst. Jobbar nu varje vardag fram till den 20 juli från kl 9 - 15 och försöker hitta på något roligt varje dag efter jobbet så att det ändå ska kännas som om jag har sommarlov :)
 

(K) Midsommarafton

Har varit ute hela dagen och åkt runt med bilen. Träffade Sabina en stund och sedan Wafa. Åkte förbi Jakobsberg någon timme och träffade sedan Christina. Har den senaste timmen agerat chaufför åt lillebror och kom precis hem och ska sova nu. Har haft en helt okej midsommarafton :) Godnatt!


Björklinge

Har jobbat idag ett långt pass och senare på kvällen åkte jag till Björklinge och hälsade på Madeleine och hennes familj en stund. Väl tillbaka i Uppsala träffade jag Jasmin, drog till Max och catchade upp lite. Kom hem för en halvtimme sen och ska sova nu. Är helt slut efter en lång dag. Skönt att jag är ledig nu i tre dagar :) Godnatt!


Fiskpedikyr

Har varit på fiskpedikyr idag efter jobbet med Johainna på Spa & Skönhetsvård i Gränby Centrum.


Dagens köp

Ansiktsmask från H&M 19:-


Väska från H&M 149:-


Nagellack från GinaTricot 39:-


Bodypeeling från GinaTricot 39:-


Cykelshorts från GinaTricot 59:-

(K) Stockholm City

Blev väckt alldeles för tidigt idag av Jossra och några timmar senare var vi och Peyman på väg till Stockholm City där vi shoppade och åt i Kungshallen. Sedan begav vi oss hem igen efter ett kort stopp i Sollentuna.


(K) Roadtrip

Åkte på en spontan roadtrip med Johainna idag. Vi åkte först en sväng förbi Märsta och sedan vidare till Jakobsberg. Där träffade vi en vän som vi gick och åt med i restaurang Kurdistan och sedan vidare till Nattklubben RiddarJakob där vi stannade kvar i två timmar innan vi åkte hem igen. Det tog oss en timme att hitta hem för vi tappade bort oss minst två gånger. Kom hem för en liten stund sen och ska sova nu. Har haft en riktigt rolig och lyckad dag. Godnatt!


Tandemhopp

Nu är det bokat och klart! Den 28 juli kommer jag hoppa fallskärm med Jasmin i Västerås flygplats :D Fyfan vad roligt är så jävla exalterad :D :D :D


Torsdag

Har sprayat sönder mig med myggspray och ska snart bege mig mot jobbet. Fick sommarvikariat så kommer jobba fram till den 20 juli varje vardag från kl: 9 - 15 :)


Mikaku Sushi

Åkte en sväng förbi stan igår kväll med Sandra och provade att äta Sushi på något annat ställe än Dragon Palace och det var gott! Äntligen efter alla dessa år tycker jag om det. Det var på tiden!


@work

Är på jobbet och ska stänga idag så slutar inte förrän 17.30. Har fått en veckas vikariat i samma förskola och ska jobba heltid fram till nästa tisdag :) sen får vi se om jag fortsätter jobba eller om jag tar ledigt i några veckor..


Tacos

Har varit med Johainna och Sabina hela dagen hemma hos mig. Lagade tacos och sedan hade vi SPA dag. Behövde en sådan dag för har haft en slitsam lång vecka och har ännu en lång vecka framför mig med jobb varje dag. Nu ska jag sova. Godnatt! :)


Ny header


Grattis Sandra ♥

Igår firade vi Sandra med en middag hemma hos hennes mamma :)








Amanys studentmottagning

Befinner mig på Amanys studentmottagning och ska snart åka iväg och fira Sandra :)


Sandra 23 år!

Grattis Sandrita på födelsedagen <3 <3


Dagens köp

Långklänning från GinaTricot 199:-


Kista Gallerian

Har varit ledig idag och passat på att åka till Kista med Jossra, Peyman och Wafa. Vi var där i någon timme och sedan åkte vi hem igen. Kom precis hem från Sabina och ska sova nu. Jobbar troligtvis imorgon :)


Helgens köp

Linne från H&M 49:-


Linne från H&M 49:-


Klänning från H&M 99:-

Söndag

Idag åkte släktingarna från Abu Dhabi hem igen :( Gud vad tomt det kommer kännas hemma efter en månad med släktingar på besök.

Har hängt med Wafa och Jossra idag. Vi var i Gränby Centrum, gick och åt, åkte förbi Peyman och till sist följde jag med Jossra till hennes syster en stund.

Jobbar långa pass imorgon och på tisdag, så ska se till att sova nu.
Godnatt!


RSS 2.0