Locktång

Beställde hem en locktång igår, Wella Pro Curl Conical, från Lyko.se. Wafa brukar använda den när hon lockar mitt hår och älskar hur fina lockarna blir :)
 
 

Last day of 2012

Godmorgon! Vaknade precis och är fortfarande alldeles för trött. Har varit sjuk de senaste dagarna men tror jag är helt frisk idag. Ikväll är det nyår och jag tror vi kommer hänga hos Christina och äta middag där :)


Fredag

Vaknade tidigt idag och har precis gjort mig i ordning. Ska åka ner till stan nu, ska på laserbehandling och sedan förbi några butiker. Senare ikväll ska vi fira Wafa som blev antagen igår på stylistutbildningen :)
 

Gårdagen

Igår gick jag och tränade helt själv på dagen och senare åkte jag med Christina till Gränby centrum och kikade in mellandagsrean, men kom tomhänt ut därifrån. Hittade inget fint alls. Kvällen spenderades sedan med Hamode och Maya ♥
 
Ska iväg och träna om några timmar, men först ska jag ladda ner Itunes och lägga in några nya låtar i telefonen.

Workout

Har tränat idag med Christina i Ultuna. Det blev ett hårt träningspass för att kompensera de fem dagar man har latat sig. Efter fick det bli lax till middag :)
 

(D) Julafton

Firar inte jul så denna dag brukar vanligtvis vara den tråkigaste dagen på året, men i år var det en bra dag. Åkte på en kort roadtrip och spenderade lite tid med en nära vän. Kom precis hem och ska nog sova snart.

Har tagit uppehåll från träningen i fem dagar men imorgon ska jag upp tidigt och åka till gymmet. Månadskortet går ut om några dagar och då ska jag köpa ett terminskort på Friskis&Svettis :)


Hos moster

Sitter hemma hos moster och har precis hängt med Josef en stund. Ska snart börja röra på mig hem och titta på en film eller två :)


Wafilistus

Sitter hemma hos Wafa med Christina och har ätit så sjukt mycket idag av Wafas mammas goda mat. Ska snart bege mig hem och titta på någon film :)


Karim ♥

Fick finbesök hit idag av världens bästa Karim, Dalal och hennes man.
Att få träffa Karim gjorde min dag ♥  ♥  ♥
 

Gårdagen

Några bilder från gårdagen
 
 
Sandras fina vita julgran :)
 
Vi lagade en god julmiddag bestående av kyckling (istället för skinka), prinskorv, köttbullar, sallad, potatisgratäng och lite annat.
 
Vi öppnade en varsin julklapp och jag fick Peymans present som innehöll en duschparfym och en brun utan solkräm.

(D) Julmiddag

Äntligen är det jullov! Hade årets sista seminarium idag och åkte sedan förbi Gränby Centrum och Willys snabbt.

Sandra anordnade en julmiddag för oss tjejer ikväll med en massa god mat och så fick vi en varsin julklapp. Vi alla hade köpt en julklapp var och sen fick man välja en present. Efter lekte vi några lekar och åt ännu mer godsaker. Har haft en riktigt bra dag helt enkelt :)


Dagens köp

Nagellack från Kicks 25:-


Träning

Gick idag 30 minuter på crosstrainern och var helt slut efter 4,6 km. Tränade lite mage och armar efter och det fick räcka för idag.

Ska träna igen imorgon och på torsdag och sen blir det uppehåll i två dagar.


Tisdag

Fick inget jobb idag så har stannat hemma och inte haft något bättre för mig än att städa och laga mat. Väntar på att Sandra och Iman ska sluta från jobbet så vi kan åka iväg och träna. Beställde ett par nya träningstights (alltid bra att ha två) och nya träningsskor från sportamore.se :)
 

Lucia

Här kommer fler bilder från Hamode och Mayas lucia dag i förskolan :)
 

En vecka kvar

Nu är det sista veckan innan det efterlängtade jullovet. Har skola idag, onsdag och fredag och jobbar förhoppningsvis tisdag och torsdag. 
 
Har en föreläsning idag kl 13 - 15 om hållbar utveckling och vaknade för en liten stund sen. Ska snart börja göra mig i ordning men ska först fixa lite små saker.
 
 
Jag med fina Karim ♥

(D) Ed Sheeran

 

Kladdmuffins

Har bakat kladdmuffins idag :)


Nails

Sitter hemma med Johainna och har precis fixat naglarna :)


Gone

Tittade precis på filmen Gone med Amanda Seyfried.
Kan verkligen rekommendera den :)
 

Luciatåg

Har varit ledig idag och bara tagit det lugnt hemma och laddat ner en massa filmer. Gick iväg snabbt till Hamode & Mayas förskola och tittade på deras luciatåg de hade utomhus på förskolegården. De är så fina, mina favoritbarn <3


Ny header

Nu har jag bytt header.
Det var dags för en ny.
 

Måltider

Såhär har mina måltider sett ut de senaste dagarna/veckorna. Försöker vara så hälsosam som möjligt och hittils har jag lyckats rätt bra. Försöker följa Lchf metoden och undviker kalorier så gott som möjligt. Istället för ris, potatis och pasta äter jag hellre fullkornsbulgur som smakar väldigt bra.
 

Lagade chili con carne med två olika sorters bönor häromdagen med fullkornsbulgur och det var fan det godaste jag har ätit på länge. Hittade ett lchf recept på det på appen kokaihop.se.
 
Kommer försöka hålla mig till sådan mat alla veckodagar förutom lördagar då jag kommer äta vad jag vill!

Tisdag

Hade glömt bloggen. Har haft fullt upp de här dagarna med tentaplugg, skola, jobb och träning.

Är i skolan nu på en workshop och ska förbi tandläkaren efter innan jag drar iväg och tränar. Har tränat flera dagar i rad nu. Har ett mål att nå och vill helst nå det inom tre månader.

I lördags hade jag den bästa träningen hittills. Gick 45 minuter på crosstrainern och efter var jag 400 kalorier lättare :)


Dagens köp

Mobilskal från H&M 69:-


Lördag

Vaknade runt 11 idag och började skriva på en skoluppgift direkt. Skulle skriva en didaktisk värdering och efter 4.5 timmar var jag äntligen klar. Det sjuka är att jag drömmer mardrömmar när jag är stressad inför skolan och kan inte riktigt sova bra om jag har något jag skjuter upp på hela tiden. Så ikväll kommer jag nog sova bättre nu när uppgiften är inlämnad.

Efter åkte jag med Yeliz och barnen till Gränby Centrum och sedan åkte vi hem till mig och umgicks med min mamma en stund. Efter att ha skjutsat hem Yeliz så åkte jag till Peyman där Jossra också var. Var där i en timme och åkte sedan hem och tittade på ett avsnitt av Gossip Girl.

Ska sova nu. Ska upp tidigt imorgon för att träna med Christina och sedan börja tentaplugga. Har en tenta på onsdag och jag har inte ens öppnat böckerna :/


RSS 2.0