Finbesök

Har haft finbesök idag av Dalal, Karim och Leila ❤️❤️❤️



(S) Tisdag

Har långa arbetsdagar den här veckan. Igår var jag hemma hos Jossra med Peyman och Kicki efter jobbet och sen tog jag en PW med Nicole. Idag har vi haft studiedag med jobbet och sen har jag hunnit klämma in ett träningspass innan jag åkte iväg och träffade en vän. 

 

Hålla huvudet högt

Har dragit med Lamja idag till Stadsteatern där vi har kollat på föreställningen "Hålla huvudet högt". Efter åt vi middag i Taco Bar. 


Tisdag

Har varit hos Sandra idag efter jobbet och förlängt fransarna. Ska snart iväg och träna med en kollega och sen ta en kvälls PW med Nicole. 


(A) The first

Har varit i Akalla idag efter jobbet för att träffa en gammal vän. Hann även hälsa på Esra lite snabbt. 


Candy K. Dolce K. Posie K.

Fick hem ännu ett Kylie lipkit nu i veckan. Nu äger jag även en Posie K. 


Lördag

Har varit i Stadsteatern idag med Sandra. Vi såg föreställningen "Hålla huvudet högt", där några ungdomar från Jossra och Peymans jobb berättar om sina liv. Den var så sjukt bra! Den bästa föreställningen jag någonsin har sett. Efter drog jag ner till stan med Lamja. Vi åt i Thai Village och gick på bio och såg filmen Mothers Day. 


MiniKids

Har varit på MiniKids konsert idag och tittat på Maya som slutar förskolan snart. 


Air Max

Fick hem dessa skor idag som jag beställde för 2 dagar sen. Behövde ett par svarta skor som jag kan ha på jobbet och träningen. 


Mammas Meze

Har haft en låååång dag på jobbet. Blev klar kl 20 och åkte då med kollegorna för lite AW i Mammas Meze. 


Plock & Flustret

Har varit ute ikväll med Jossra, Sandra, Peyman, Rafa och Christina. Vi åkte till Plock och sen till Flustret. Kvällen avrundades med ett besök i Kebab House. 
 

Lördag

Åkte hem till kusinen tidigare idag och fastnade med Josef i 1 1/2 timme ute på altanen. Han är så rolig! Efter har jag gått förbi släktgrillen ute på gården. Är hemma nu och senare ikväll ska jag träffa mina favorittjejer och gå ut o sätta oss någonstans. 


Fredag

Jobbade ett kort pass idag, från 7-12. Efter drog jag hem till Jossra där vi monterade upp ett bord. Efter träffade jag Bahareh. Vi satte oss i Sommarro för en tidig middag. När vi var klara åkte vi och kollade på när Amani och Sandra spelade fotboll. Nu på kvällen har jag varit en stund med Nicole. Kom precis hem och ska sova nu. Är helt slut!

 

(D) Västerås

Det blev en trip ner till Västerås idag. Var där hela dagen och nu på kvällen har jag varit hos Sandra och Ihab med Christina, Shirwan, Jossra, Arez och Peyman. 


(S) Tisdag

Har varit så lycklig idag på grund av det fina vädret. Var på utflykt på jobbet med 8 barn idag. Efter jobbet var jag och tränade med en kollega och sen har jag hängt med Sandra, Peyman och Jossra resten av dagen. 


Månadens glossybox

Månadens glossybox är nog den bästa boxen jag har fått på länge. Fick en flytande bronzer från Benefit, två miracle gel lack för naglarna, ett ansiktsserum, ett näsplåster som frigör porer och en ansiktsmask från Unani. 


Lipkits

Lyckades få tag på fler lipkits från kyliecosmetics 😃 som kommer levereras om två veckor. Posie K är den enda som jag ska behålla. Resten ska Christina ha och en Candy K ska jag ge bort i present. Nästa gång ska jag försöka få tag på Mary Jo K och Koko K. 


RSS 2.0