(D) Friday


Morgonpigg

Vaknade 4 på morgonen helt pigg. Försökte somna om fram till kl 6 men det gick inte så gick upp och pluggade istället. Skickade precis in en uppgift och ska nu hoppa in i duschen och göra mig i ordning och sen åka iväg. Är borta hela dagen idag och kommer inte hem förrän 22, 23 på kvällen. Senare ikväll eller imorgon ska jag ladda upp alla bilder från bröllopet.


Sommarfest

Hade sommarfest idag i förskolan och jag fick en liten present från föräldrarna. En liten skål fylld med godis :D. Det ska bli så tråkigt att lämna förskolan på tisdag, kommer sakna allihop. Detta har lätt varit den bästa praktiken någonsin!


Kiki

Grattis Christina Da Silva Ramos till körkortet :D
Roadtrip till Västerås next..


Onsdag

Har varit på praktiken idag där vi hade en liten avtackning för alla barn som ska sluta i förskolan. Efter träffade jag Kicki och Jossra och sedan åkte jag iväg till en arbetsintervju, ännu en barnvaktstjänst, som gick väldigt bra. Imorgon börjar jag 9.30 och då är det dags för sommarfest i förskolan :)


Bilder

Ser att statistiken har höjts. Antar att folk vill se bilder från lillebrors bröllop. Har långa dagar på praktiken och jobbet denna vecka, men bilder kommer upp under slutet av veckan. Har över 700 bilder så det tar sin lilla tid att bearbeta alla.

Här är några bilder tills vidare..


Dagens köp

Har varit på stan med Jossra idag och handlat lite nytt. Nagellack och två eyeliners från GinaTricot och avsminkningsservetter från Åhléns :)


Fredag

Det är dan innan doppardan. Imorgon gifter sig min lillebror. Det har varit stressigt i några dagar men nu börjar allt falla på plats. Har varit på en fest för Iman tidigare idag och är nu hos Sandra med Jossra. Ska vara här en liten stund till och sedan åka hem och sova så att man är pigg och glad imorgon :)


Praktik

Är på praktiken nu och har precis haft rast. Igår kom min farbror på besök från Orlando, Florida och ska vara kvar här i några dagar. Har fullspäckade dagar fram till bröllopet och kommer inte hem förrän på kvällen. Idag jobbar jag efter praktiken och är inte hemma förrän 21. Har suttit och planerat aktiviteter att göra med barnen och har gjort en massa uppdragskort.

Detta är vad vi gjorde igår. Imorgon kommer vi göra något liknande men utomhus.


Måndag

Har precis hämtat min klänning från skräddaren inför lillebrors bröllop på lördag. Nu börjar allt falla på plats lite i taget. Nu fattas endast väska och smycken.

Har varit i praktiken idag och har suttit hemma efter och pluggat och planerat lite inför veckans aktiviteter med barnen. Har tagit en paus nu men ska fortsätta plugga lite till snart :)


Helgen

Fick vara ledig i fredags och hängde då med Wafa under dagen. Vi åkte till en bilverkstad och fixade mitt bilfönster och sedan till stan där vi fyndade i Ur & Penn.
 
Fina Wafilistus ♥
 
Senare på kvällen tog jag en powerwalk med Christina och Sandra. Amani plockade upp oss efter och sedan hängde jag hos Kicki till sent på natten och tittade på några avsnitt av the Vampire Diaries.
 
 
Igår gick jag förbi Iman en stund där Fatima och Amany var och sedan kom Kicki dit och senare på kvällen åkte jag till Sabina och var kvar tills jag nästan somnade.
 
Idag har vi städ dag hemma och det städas för fullt. Har suttit vid datorn ganska länge men ska börja hjälpa till nu så att det bara blir klart nångång.. Efter ska jag plugga lite och sedan titta på några avsnitt av Lyckan i LA.

Praktik

Har haft fullt upp med praktiken de senaste dagarna. Det är mycket mer ansvar under denna VFU och många uppgifter och aktiviteter att tänka på, men allt blir så mycket lättare när man trivs och det gör jag. Har hunnit göra en hel del roliga saker med barnen och häromdagen var vi på utflykt till 4H gården i Årsta och tittade på djuren.
 

Mini Kids

I onsdags var jag på Hamodes Mini Kids uppvisning i Musikens hus där ca 17 förskolor var med och medverkade med ca 228 barn. Tänk att den lilla krabaten ska börja i förskoleklass efter sommaren. Vill inte att han ska bli stor :/
 
 

Josef ♥

Var hemma hos Amira och Raed häromdagen och hängde med Josef en stund med Mohamed och Iman. Vi åkte efter och åt sushi med Sandy.
 
 
Annars har det på senaste tiden spenderats några dagar hemma hos Iman och Mohamed med vänner där vi har blivit bjudna på middag :)
 

Tivoli

Dagen efter Imans möhippa åkte jag med Christina, Habat och Shilan och åt i Dragon Palace och sedan till tivolit i Gränby där vi åkte en karusell. Kanske inte det bästa att göra efter en utgång, fick kramper i magen och ville bara spy men det gick bra ändå haha
 

Imans möhippa

Har inte uppdaterat ordentligt på väldigt väldigt länge så tänkte berätta lite om Imans möhippa vi hade för henne för några veckor sedan. Vi kidnappade henne hemifrån och sedan åkte tjejerna och hade trekamp med Iman medan jag åkte hem och gjorde mig i ordning. Efter åkte vi iväg till Stockholm med två bilar där Iman fick skämma ut sig på stan där hon fick några uppdrag att göra.Väldigt roligt och underhållande! Vi gick därefter till T.G.I Fridays och åt och sedan bytte vi ut en utgång till Sturecompagniet mot en utgång till BJ på grund av några anledningar, men vi hade skit kul ändå och det var en av de bästa utgångarna hittils :)
 
 
 

Dagens köp

Smycken från Ur&Penn 20:-/st


(D) Middag + bio


Möhippa

Är i Stockholm med Iman och gänget och skämmer ut Iman på hennes möhippa. Nu sitter vi i TGI Fridays och väntar på maten och sedan blir det utgång till Sturecompagniet :)


Månadens glossybox

Fick hem denna månads glossybox idag. Den innehöll en brun utan sol spray, ett brunt läppstift, en collagen mask, en duschkräm och en kräm som motverkar finnar. Inte direkt den bästa boxen jag har fått, men är nöjd ändå :)


Dagens köp

Långklänning från BikBok 199:-


Kista C

Har hängt med Christina och Jossra hela dagen. Vi åkte till Kista gallerian och efter till Gränby centrum. Vi alla har shoppat ihjäl oss denna vecka, så från och med nu ska jag ta det lugnt med ekonomin innan jag hamnar i konkurs. Imorgon fortsätter praktiken och på fredagen också och sedan är det helg igen. Skönt! Ska se till att sova nu så att jag orkar med morgondagen :)


Valborg

Igår firades Valborg i Uppsala. Åkte förbi Ekonomikum en stund och sedan stan under dagen. Senare på kvällen hängde vi hemma hos Kicki och sen åkte vi ner till stan och Framfickan.

Hann träffa Hamode & Maya en stund också under dagen. Gud vad jag hade saknat mina troll :D


RSS 2.0