Big Brother

Nu ska det ses på Big Brother innan det är läggdags.
Godnatt!


Dagens köp

Ansiktsmasker från H&M 19.50:-/st

Måndag

Jobbade idag fram till 15.30 och sen åkte jag ner till stan med Jasmin. Vi gick till stadsbiblioteket och kopierade typ hundra papper och sen vidare till Max för att äta. Innan jag tog bussen hem gick jag in i H&M en snabbis och köpte ansiktsmasker inför helgen.

Imorgon är jag ledig och på onsdag med. Skönt!
Ska ta en snabb promenad till OKQ8 nu och posta ett brev.


Week 9


You´re cut off

Har suttit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Tittat på några avsnitt av The O.C, målat naglarna och varit med Jonas. Imorgon jobbar jag, men på tisdag och onsdag är jag däremot ledig. Det ska bli skönt med två extra lediga dagar. Snart börjar You´re Cut Off och Big Brother på tv11 så det ska jag kolla på. Tycker inte ni också att tv11 är bäst? Finns alltid något intressant att titta på.


Världsförälder

Har länge funderat på att bli världsförälder för Unicef men har väntat tills jag har det bra ekonomiskt och nu känner jag att det är rätt tid för det.

Som världsförälder för Unicef hjälper man alla fattiga och sjuka barn i hela världen. De håller sig inte till bara ett specifikt land och det tycker jag är väldigt bra. 

Efter jag har postat svarskuvertet så kommer jag officiellt vara en världsförälder!
Det tycker jag alla borde vara.



Ger du 100 kr i månaden under ett år räcker det t.ex. till att låta fyra flickor gå i skolan under ett helt år.

Ger du 100 kr i månaden under ett år räcker det t.ex. till att vaccinera sex barn mot de sex vanligaste dödliga sjukdomarna.

Ger du 100 kr i månaden under ett år räcker det t.ex. till att utbilda tjugotvå ungdomsledare i hur man skyddar sig mot hiv/aids.

Gårdagen

Igår var jag utan tvekan den trögaste människan i världen. Vaknade runt tio och tänkte gå ut tidigt men gick inte ut förrän klockan åtta på kvällen. Hälsade på den nyfödda bebisen Yasin och gick därefter hem till Ghada och var där till midnatt.


Välkommen till världen <3










Bilder från Abu Dhabi

Tänkte publicera lite bilder från Abu Dhabi som jag inte har hunnit lägga upp än.


En liten del av Marina Mall


Ikea i Marina Mall


Utanför vårt hus.



Utanför Marina Mall



På väg till Dubai


I Escape Café i staden Ajman








I Action Zone





I Mina Mall





Count on me

Bruno Mars - Count on me

Ännu en pojke i släkten

Godmorgon! Vaknade upp till en underbar nyhet. Vi har fått ännu ett tillskott i släkten. Jonas har fått en lillebror som ska heta Yasin. Ännu en pojke blev det, som om släkten inte redan kryllar av pojkar..

Ska snart ner dit och hälsa på. Oroar mig så mycket över att Jonas ska bli svartsjuk över hans nya lillebror :/


Helg!

Äntligen helg! Och jag får sova ut imorgon efter att bara ha sovit 4-5 timmar varje natt i en vecka. Dagen gick snabbt och jag kom hem för en timme sen ungefär.

Idag ska lillebror firas med tårta, chips och massa annat. Mamma har gjort semlor också fast fettisdagen inte är förrän den 8 mars, men vi får fira det i förtid i år.

På fredagar kommer nya avsnitt ut av The Vampire Diaries och Jersey Shore så det ska jag kolla på nu innan vi firar Mohamed.


Grattis lillebror

Lillebror fyller år idag.
Grattis på din 19 årsdag.



Torsdag

Jobbade idag fram till kl 15.30 och åkte sedan hem. Tog en promenad med lillebror till centrum och sen var jag hemma hos Jossra en stund. Kom hem för en liten stund sen och ska sova snart.

Nu är det bara en arbetsdag kvar innan helgen :D
Under helgen blir det definitivt en bättre uppdatering.


Onsdag

Har jobbat idag och sen träffade jag Jasmin i Stenhagen och åkte med henne och Amelie in till stan. Köpte en present till min kusin som fyller år idag och åkte sedan hem till ett färdigt renoverat badrum. Äntligen! Vi firade sedan Ayad en stund med tårta, godis och m.m. och efter det har jag bara varit hemma.

Ska titta på Gossip Girl och Big Brother innan det är läggdags samt anmäla mig till Unicef för att bli världsförälder. Imorgon blir det jobb igen!


Tisdag

Har jobbat idag med! Det enda jobbiga med dagen var att det var jobbigt att få vakna tidigt, annars så flöt tiden på som vanligt. Tre arbetsdagar till innan helgen. Ser främst fram emot att få sova ut. Det behöver jag verkligen för jag känner mig inte utvilad än efter den långa flygresan hem.

Efter jobbet träffade jag Jossra hemma hos henne och sen gick vi hem till min kusin för att lära hans ungar alfabetet. Det gick väl sådär.. Idag ska jag försöka lägga mig tidigt, är redan jätte trött. Godnatt!


Renovering på G

Började jobba idag igen och det gick väldigt bra. Tiden gick snabbt för engångsskull. Efter åkte jag direkt hem istället för att möta upp Madeleine på stan och en halvtimme efter kom hon hit. Vi tog igen missad tid och promenerade till centrum.

Har precis varit nere hos kusinen (en våning ner) och duschat. Graflunds håller på och renoverar vårat badrum. Äntligen efter 4 års väntetid! De började redan förra veckan då jag var i Abu Dhabi och jag hoppades och trodde på att de skulle vara klara innan jag kom hem igen, men idag fick vi beskedet att de inte kommer vara klara förrän på onsdag. Jobbigt läge :/

Ska titta på senaste avsnittet av Desperate Housewives nu och sen ringa Michelle innan jag lägger mig. Imorgon väntas en ny arbetsdag.


I Action Zone i Abu Dhabi för en vecka sedan
  


Måndag

Godmorgon! Somnade ganska tidigt igår så jag var rätt utvilad när jag vaknade imorse. Ska ta bussen till jobbet om en halvtimme. Till en arbetsplats där jag inte har varit på tre veckor. Hoppas ingenting har förändrats.

Har inte satt min fot utanför porten sen jag kom tillbaka, och känner verkligen inte för att gå ut alls och känna kylan för jag vet att jag kommer bli ännu sjukare, men ska försöka härda ut de närmaste dagarna.

Ska träffa Madeleine efter jobbet på stan och sen tar vi bussen hem till mig.

I varma Milano

Back to work tomorrow

Hej! Igår var Jossra och Jasmin här. Snart kommer Johainna hit och imorgon ska jag träffa Madeleine efter jobbet. Imorgon börjar jag jobba igen, och kommer jobba varje vardag månaden ut. Vet inte riktigt hur det kommer gå imorgon, för just nu är jag jätte sjuk. Nyser och hostar konstant och har huvudvärk på grund av väder-förändringen. Tufft att gå från 27- 30 plus grader till detta hemska väder.

Har spenderat den här dagen framför datorn och tittat på alla serier som jag har missat under tiden jag var bortrest. Snart börjar den nya säsongen av Big Brother, det ska bli kul att se vilka som är med den här gången.



Mina köp från Abu Dhabi

Väska från Aldo


Väska från Paris Gallery (en present jag fick med när jag köpte en parfym)


Plånbok från China Mall (Ajman)


Body Lotion och läppglans från The Body Shop


Parfym Lady Million från Paris Gallery


Victoria's Secret Sweet Temptation från Splash (Ajman)


Armband från Forever21


Örhängen från Al Mariah Mall.



Ringar från H&M, Forever21, Aldo m.m.






Silikon droppar


Skor från China Mall


Väska från Paris Gallery (en present)

Maya

Filmade Maya medan hon skrattar åt hennes storebror som hoppar. Det var första gången jag hörde henne skratta så mycket :D


Converse

Mina älsklingar är här på besök, Maya och Hamode.
Fyfan vad jag har saknat dom.

Här är Maya med sina nya lila converse från Abu Dhabi.



Bilder från Burj Khalifa (Dubai mall)

En väldigt liten del av Dubai mall


At Dubai Aquarium









Outside Burj Khalifa














At the Food Court in Dubai mall







Fashion Show inside Dubai mall





Outside Burj Khalifa







En liten miniatyr av Burj Khalifa


I parkeringen innan avfärden tillbaks till Abu Dhabi




Lilla söta Khaddidje





Remah

Igår var sista semester dagen och den spenderades i staden Remah hemma hos H och hans familj. Vi var där i ungefär två timmar och sen åkte vi tillbaks till Abu Dhabi. Där blev det en kort vistelse i sjukhuset och sedan åkte vi hem för att äta samt hämta väskorna. Vi åkte till Dubais flygplats för att checka in och då fick vi veta att vi hade 21 kg övervikt, så det var bara att öppna väskorna och tömma hälften av innehållet.

Flygresan gick väldigt bra, men det var tungt att bära på all övervikt som handbagage. Kom hem runt 16 tiden idag och dagen har spenderats med Jossra och familjen.

Ska titta på tre avsnitt av The Vampire Diaries nu, avsnitt som jag har missat, och sen sova :) 


Sverige

Så är man tillbaks i kalla Sverige igen :/

Corniche

Idag har vi atit middag i Golden Fork och sedan spenderat resten av kvallen vid stranden, Corniche.

Imorgon ar det sista dagen i Abu Dhabi innan vi oker tillbaks hem till kalla Sverige, och vi ska inte ens vara i Abu Dhabi. Istallet ska vi spendera dagen i Al Ain hemma hos H och hans familj. Vill verkligen inte oka hem, inte an. Kanner mig inte redo att lamna varmen och atervanda till jobbet :/




Marina Mall & Abu Dhabi mall

Idag tog vi en taxi till Marina Mall, jag och Murad, och kopte annu ett par converse skor. Kopte aven en storre resvaska for att fo plats med alla saker jag har kopt har.

Har precis varit i Abu Dhabi mall for att ata i McDonalds. Klockan ar snart ett po natten har och jag ska sova snart. Ska vakna tidigt imorgon och boka in en tid for en timmes massage i salongen nedanfor.

I Escape cafe haromdagen

Abu Dhabi mall

Har varit i Abu Dhabi mall idag igen. Gick po bio och sog filmen No Strings Attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman. Efter shoppade jag lite fron The Body Shop, Aldo och Converse och sjalvklart blev det ockso en take-away fron Starbucks Coffe.

Efter okte vi hem till en slakting men dar fick vi veta att H var i sjukhuset efter att ha varit med i en bilolycka so det blev ingen trevlig vistelse dar. Ville bara dra darifron, men fick vanta i tvo timmar innan nogon kom och plockade upp oss med bilen. Ar hemma nu och vantar po att resten ska komma hem.






Haha den har ungen var so sot, han pominde mig so mycket om Hazem och lilla Nazmi. Han ar en blandning av dom boda :)



Mina Mall

Har precis varit i Mina Mall, en galleria i narheten av hamnen, och promenerat. Hittade ingenting fint dar so hangde med ungen i Action Zone: Ett tivoli inomhus for smo barn. Kom precis hem och ska sova snart.

Bilden ar fron nar jag var i Burj Khalifa igor

Dubai - Burj Khalifa

Igor spenderades hela dagen i Burj Khalifa i Dubai. Det ar det hogsta voningshuset i varlden och det finns en enorm galleria inuti med mangder av affarer. Det finns allt dar! Vi gick till det stora akvariumhuset och tittade po fiskarna och sen satte vi oss vid vattnet. Det var den finaste utsikten jag har sett i mitt liv hittils. Smet ivag fron alla en stund och promenerade runt i gallerian. Det var en fashion show dar so stannade kvar och tittade po alla modeller som gick po catwalken. Nar jag trottnade gick jag runt i fler affarer. Och till sist gick jag tillbaks till resten och do sattes det po hog musik och vogorna borjade dansa i vattnet. Det var so sjukt fint: att vogorna rorde sig till musikens ljud.

Vi okte darifron ganska sent, hem till Abu Dhabi. Ar ensam hemma nu medan alla ar hos en slakting och ater middag. Ska borja fixa mig snart och sen go ut och kopa nogot fint till Jonas.

Har fullt med bilder fron gordagen, men det tar so long tid att ladda upp so visar fler bilder senare.








Escape Cafe

Efter förlovningsfesten drog vi till Pizza Hut och ot och sen vidare till Escape Cafe dar vi satt till klockan 3, 4 po morgonen och rökte vattenpipa. Kandes lite konstigt att röka nar min pappa satt bredvid, för det ar inget jag vanligtvis gör. Vi satt precis vid havet och kande hur vogorna skvattade vatten mot oss tills vi var for trotta och okte tillbaks till hotellet Royal Palace i staden Ajman.






Förlovningsfest

Senare samma kvall (i fredags) drog vi till en slaktings forlovningsfest. Dar fick jag traffa min pappas moster for forsta gongen och andra slaktingar som jag aldrig traffat forr. Vi stannade kvar dar en liten stund och sen drog vi vidare till hotellet for att fo ungen att somna so att vi kunde go ut igen..









China Mall & City Center Mall

So fort vi vaknade upp i hotellet i fredags so fixade vi oss snabbt och drog sen till China Mall. En enorm galleria dar det finns allt mojligt. Kopte nya skor och en fake chanel plonbok for bara 40 kr. Efter okte vi till City Center mall och dar blev det ockso lite shopping. Har lange letat efter Victoria Secret's sweet temptation doft och dar hittade jag den. Tankte rensa lagret, men dem var inte direkt billiga, so jag kopte bara tvo stycken. Angrar mig lite nu, borde ha kopt fler. Kopte ockso lite smycken till lillasyster innan vi okte tillbaks till hotellet for att fixa oss infor forlovningsfesten..





Ajman

I torsdags innan den longa bilfarden till Dubai so gick jag ner till frisorsalongen med Nisreen och kopte tvo silikondroppar, plattade mitt hor, sminkade mig, fixade ogonbrynen och manikyr och hela rubbet for bara 580 kr.

Klockan 19 satte vi oss i bilen och okte till staden Ajman. Vi var framme strax innan kl 23 och vi skulle bara hamta min pappa darifron och sen oka vidare till Dubai, men so blev inte fallet. Istallet ot vi i restaurangen Golden Fork och do hade det blivit ratt sent so vi checkade in i hotellet Royal Palace i Ajman. Vi skulle ando go po en forlovningsfest i den staden dagen darefter so det var ingen ide att oka till Dubai, fast det bara log 30 minuter bort..








Under helgen togs over 400 bilder, men eftersom det tar so long tid att ladda upp bilderna har so vantar jag tills jag kommer tillbaks till Sverige innan jag laddar upp resten av bilderna.

Abu Dhabi

Ar tillbaks i huvudstaden Abu Dhabi nu efter att ha spenderat hela dagen i Burj Khalifa i Dubai. Berattar mer imorgon om helgen i staderna Ajman och Dubai :)

Dubai

Om nogra timmar ska vi bila ner till Dubai och bo po ett hotell i nogra dagar. Min pappa ar dar nu so vi ska mota upp honom hos hans moster. Ikvall ska vi val bara go runt i affarer och shoppa. Imorgon ska vi po en forlovningsfest och po lordag ska vi till en stor festival dar det finns allt mojligt: klader, smycken, elektronik m.m fron alla arablander i varlden. Varje arabland har sitt eget stora stond dar de saljer saker fron deras land. Det finns aven tivoli dar so nogra karuseller kommer jag nog oka.

Kanske inte uppdaterar nar jag ar dar, men ar tillbaks i Abu Dhabi po lordag kvall. Do uppdaterar jag med en massa bilder :)


Special

Idag gick vi till ett cafe som heter Special och rokte vattenpipa och drack goda cocktails. Yasser satt och berattade lite om hans och pappas alla aventyr de gjorde nar de var yngre, runt 20 or. Hur de sprang ivag fron notan po restuaranger, om deras krogbesok och om hur min pappa korde in med bilen i en affar en gong och krossade en stor fonster-ruta haha. De ar som barn nar de ar med varandra. Skamtar hela tiden och ar alltid glada :P

Ska sova nu. Ska upp tidigt imorgon for att forbereda mig infor Dubai. Vi oker imorgon eftermiddag och kommer tillbaks po lordag kvall.











Hemma

Har suttit hemma hela dagen och tagit det lugnt, men nu ska vi forsoka fo ungen att somna so vi kan go ut och hitta po nogot. Vi ska till ett cafe som ligger uppe po ett tak och roka vattenpipa, men hoppas po att vi inte gor forbi nogra affarer som ser lockande ut for do kommer jag fastna dar inne :/

ångest.

Fan, har ångest over att det bara ar 9 dagar kvar av resan. Vill inte hem igen till kalla Sverige :/ Vill flytta hit och bo har under vintern och bo i Sverige under sommaren.

Varfor går tiden så snabbt nar man har det bra?

Abu Dhabi mall & Al Mariah mall

Hej! Idag vackte Khaddidje mig klockan halv ett for jag skulle ner och hamta ungen fron skolbussen. Helt trott po livet gick jag ner och fick vanta i 20 minuter till bussen kom. Var fortfarande trott so jag segade mig fram till klockan halv 6 och sen tog jag en promenad med lillebror till Abu Dhabi mall. Det var meningen att vi skulle po bio, men ville inte se nogon av filmerna som visades, so det slutade med att vi shoppade converse-skor till Rafa och Maya och fikade sedan i Starbucks for 200 kr.

Val hemma igen pratade jag med Ghada och Hamode i telefon och sen ot vi middag. Senare mot kvallen gick vi ut for att satta oss i ett cafe och roka vattenpipa men vi stannade utanfor Al Mariah mall och jag ville genast go in. Det slutade med att vi kom ut darifron med en kasse i handen med smycken och lite annat, och do hade det blivit forsent att go till ett cafe so vi tog taxi hem istallet.

Men imorgon ska vi harifron tidigt po kvallen till ett cafe uppe i ett tak och roka vattenpipa.

Ska titta lite po tv nu och sen sova. Godnatt!








Madinat Zayed Shopping Centre

Hej! Idag stannade jag hemma hela dagen, men po kvallen daremot blev det lite longtrokigt so vi tog bussen nogra hollplatser och stannade utanfor ett shopping center dar de saljer smycken och arabiska drakter.

Kopte nogra drakter till mamma och 10 ringar till mig. Nogra ska jag ge bort till vanner och nogra ska jag beholla sjalv. Mobilen lamnade jag kvar hemma so inga bilder togs idag.

Pratar med Hamode och Maya nu po msn genom webcam. Visar hans stora spiderman-gubbe som jag kopte till honom haromdagen. Presenten blev uppskattad.

Klockan ar snart halv tre har och jag ska go och lagga mig.
Uppdaterar imorgon igen :)


M&Ms

Godmorgon! Klockan ar 13.40 har och jag ska ner narsomhelst och hamta ungen fron skolbussen. Det kanns som om jag sover hela tiden eller ar ute i stan, so idag ska jag forsoka stanna inomhus. Ska kanske po bio i Abu Dhabi mall med lillebror och titta po nogon film om vi har riktigt trokigt, annars stannar jag inne och tar det lugnt.

Pappa oker till Dubai om nogon timme, hem till hans moster som han ska traffa for forsta gongen, och po torsdag eftermiddag nar alla har kommit hem fron jobbet ska vi resten oka ner till Dubai och stanna till lordag kvall. Dar kommer det bli mycket shopping och cafebesok.

Nu ska linserna po innan jag hamtar ungen.

Hoppas ni alla har det bra i kalla Sverige!

Har blivit beroende av M&Ms igen :P

Abu Dhabi mall

Idag har vi promenerat till Abu Dhabi mall och gott runt lite i affarerna. Kopte tre ringar fron H&M och sen fikade vi i Starbucks Coffe. Det blev en Chocolate Chip Cream, precis som forra gongen.

Nu har vi gaster hemma, Nisreens foraldrar, och vi ska precis ata middag.








Godmorgon

Godmorgon! Klockan ar snart halv ett och jag vaknade nyss efter tolv timmars somn. Ar jatte trott, men kan inte sova for ungen ar fett jobbig. Han kommer och petar po mig var femte minut och skriker VAKNA bara for att han vill att jag ska leka med honom. Nu sitter han tyst framfor sin Iphone (bortskamd 4oring?) och jag sitter vid datorn.

Funderar po att ta en promenad ner till Abu Dhabi mall nar vadret har svalnat lite. Det ar so latt att hitta alla affarer har i Abu Dhabi. Har lart mig hela stan utantill po bara fyra dagar.

Innan jag gor ut so ska jag stada mitt rum som verkligen ar upp och ner.


Saknar min lilla Maya :/

Pizza Hut

Nu ska vi ner och ata i Pizza Hut och sen go till en affar i narheten for att kopa lite parfymer.


Al Ain

Igor spenderades hela dagen i staden Al Ain hemma hos slaktingar. Vi besokte deras djurfarm under kvallen och resten av dagen var vi inomhus. Hade jatte trokigt dar och ville bara oka hem igen till Abu Dhabi. Sov over dar och tidigt idag okte vi tillbaks hem efter ett stopp hos annu en slakting for att ata middag.










Ute på landet i Förenade arabemiraterna

Ar ute po landet nu i staden Al-Ain hemma hos slaktingar. Ska hem igen till Abu Dhabi imorgon. Laddar upp bilder do :)


Marina Mall again

Godmorgon! Igor hangde vi i Marina Mall igen, men den har gongen shoppade jag ingenting. Vi ot i ett food court och okte sedan till ett cafe for att satta oss, men nar vi val kom dit so var det for blosigt so vi okte hem igen.

Idag ska killarna oka till staden Al-Ain och jag hoppas po att fo stanna kvar hemma, men det kommer nog sluta med att jag foljer med i allafall.







Fågel


Promenad

Hej! Har precis varit po en longpromenad med lillebror runt omrodet. Vi bor mitt po stan so alla affarer finns runt omkring. Kopte lite presenter till folk i Sverige och gick runt lite i kladaffarer men hittade ingenting till mig.

Alla sover nu, men senare ikvall ska vi till ett cafe dar man kan roka vattenpipa. Dar ska vi aven fira Murad som fyllde 17 or igor.

Hoghuset dar vi bor, i 14:e voningen :)


Godmorgon!

Godmorgon! Blev vackt klockan 7 for att jag skulle folja med och lamna ungen till skolbussen. Skolbussen parkerade precis utanfor entren. Lamnade av honom och gick och la mig igen och sov till 12. Sen var det bara att go ner och hamta honom igen. Ingen av de aldre ar hemma nu. Pappa och Yasser ar i Dubai. Nisrin ar po jobbet och Murad sover. Det ar bara jag och Mohamed vakna och han leker for fullt. Khaddidje ar ockso har, slaven.

Det tar hundra or att ladda upp bilder, men nu har jag lyckats ladda upp en bild i alla fall po Mohamed.

Marina Mall

Idag har vi hangt i Marina Mall hela eftermiddagen och shoppat. Kopte smycken fron Forever21 och parfymen Lady One Million till mig och lite annat till Murad. Gallerian var enorm. Vi var dar i fyra timmar och anda hann vi inte go igenom alla voningar. Gick forbi Starbucks Coffe och bestallde en Frapuccino med smaken Chocolate Chip Cream och fyfan vad god den var. Latt att jag ska atervanda dit snart igen.

Vi har precis atit middag i KFC och jag ska snart lagga mig. Kommer bli vackt tidigt imorgon for jag ska lamna ungen till bussen som ska ta honom till forskolan. Godnatt!







Godmorgon Abu Dhabi!

Heeeej! Nu ar vi i Abu Dhabi och ska precis ata lunch. Det ar ackligt varmt har for varmen kvaver oss. Jag och lillebror har tagit en promenad runt kvarteret och ska promenera senare till KFC och ata middag dar. Skont att det bara ligger runt hornet. Bilder kommer senare.

Grattis lillebror

Grattis lillebror på födelsedagen!
Kan inte tänka mig att man kan fira sin födelsedag på ett bättre sätt än att vara i Förenade Arabemiraterna. Dyraste presenten jag någonsin har gett till någon - och det var biljetten till Dubai till lillebror. Bäst för honom att han inte är jobbig under resan!


Dubai

Klockan är 03.30 här och vi har landat i Dubai och nu väntas en två timmars bilfärd till Abu Dhabi där vi kommer bo under vår vistelse här. Vi kommer bo hemma hos Yasser (pappas bästa vän) och hans fru Nisrin och deras son Mohammed. Vi kommer nog åka tillbaks till Dubai om några dagar eller om någon vecka när alla är lediga från jobbet.

Nu ska jag njuta av värmen här och utsikten av alla fina skyhöga byggnader. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, annars får ni vänta tills jag kommer tillbaks från resan.


Ukraina

Nu har vi mellanlandat i Ukraina (Kiev) och ska vänta här i en timme tills nästa flyg till Dubai kommer.


Hejdå Sverige!


--> Arlanda

Nu drar jag med lillebror till Arlanda :D

Har tidsinställt fyra inlägg som kommer upp ikväll och i natt.


Förenade arabemiraterna

Kan inte fatta att jag ska resa idag till Förenade arabemiraterna. Har längtat att åka tillbaka sen jag var där sist för 6,5 år sen.



Ett inlägg jag skrev 20 december 2008 om min senaste resa till Dubai.
Det är så kul att läsa gamla inlägg och se hur man utvecklas med sitt skrivande.

År 2004 så reste jag, Mohamed och min pappa till förenade Arabemiraterna och var där i 40 dagar. Det var typ de bästa dagarna i mitt liv. Vi bodde i Abu Dhabi hos min pappas kusin Yasser och hans fru Nisrin. Vi var typ aldrig hemma. En vanlig dag så sov vi till kl 17, vaknade, fixade oss och sen så gick vi ut. Vi var bokstavligen ute hela natten. Antingen så satt vi på något café och rökte vattenpipa eller så gick vi till något shopping mall. Deras shopping mall är enorma och det finns allt möjligt att köpa och det är billigt också. Om vi inte var på ett café eller shopping mall så gick vi på bio, på någon konsert , fikade eller åt ute, eller så åkte vi till havet och badade. Vi kom hem runt 4, 5 och la oss runt 7, 8 på morgonen och sov till kl 17 nästa dag. Det var helt underbart där. Sista veckan så åkte vi till Dubai, där gick vi på en konsert på något känt ställe som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Vi gick även till havet och badade där. Vattnet där är så rent jämfört med hur äckligt det är här i Sverige. Vi spenderade även mycket tid i en stad som heter Al Ain för att vi hade många släktingar där. Jag skulle lätt kunna rekommendera till folk att åka dit. Det är så jävla fint där och det finns så många fina ställen att besöka.

Kommer sakna mina vänner och min familj <3 <3
Ska göra mitt bästa med att uppdatera!


RSS 2.0