School

Ska bege mig mot skolan nu och redovisa om min praktik och sen har jag bokat tid för en timmes massage :) 


Red Hair

Då har man blivit rödhårig 😝


Lördag

Det har varit en fullspäckad vecka med praktik, jobb, träning och med alla mina skoluppgifter. Igår var sista dagen på praktiken och igår kväll blev jag även klar med min PYT och skickade in den. Har idag varit barnvakt till N&P och nu på kvällen fikat i Storken med Kicki. 
Imorgon ska jag hänga med N&P igen och sedan förbereda inför min redovisning på måndag. Nästa vecka blir det en massa jobb och förberedelse inför det stora examensarbetet. 


(DV) Söndag

Idag har jag tagit det lugnt hela dagen och sen hängt med mina favoriter innan deras läggdags. 



(R) Lördag

Vaknade tidigt idag och åkte till Actic och tränade. Och nu på kvällen har jag suttit barnvakt till fina G&K. Åkte efter till en vän i Rackarberget och är precis hemkommen :)


(D) Fredag

Då har man klarat av ännu en praktikvecka i världens bästa förskola. Är klar med mina IKT-uppgifter och nu återstår det endast en vecka till och sen återvänder jag till skolan. Då kommer jag sätta igång med examensarbetet som kommer hålla på i två månader. Kommer jobba under den tiden också men ska försöka att inte jobba så mycket och fokusera mer på skolan. 

Har precis kommit hem från träningen och ska snart åka på en roadtrip med Christina. 


Måndag

Har jobbat så sjukt mycket de senaste veckorna och har knappt hunnit göra något alls efter då jag varit helt slutkörd varje dag. Nu är jobbet inför valdagen över så nu är det äntligen lite mindre att göra. Ska se till att fokusera nu lite på skolan och praktiken de närmaste veckorna. 


(D) <3

Har fått testköra denna bil idag :)


RSS 2.0