(D) PW

Har tittat på film hos Wafa idag med Kicki och sedan tagit en rejäl PW runt Lögastrand.
 

Wafas födelsedag

(Tidsinställt) Ikväll har vi firat Wafas födelsedag i restaurangen Aalto's ett gäng tjejer. Vi drog sedan till Plock och en liten stund till Flustret.
 

Akalla

(Tidsinställt) Har hängt i Akalla hela dagen med Dalal, Karim och Esra. Esra har precis fått en liten bebis som jag fastnade för direkt som vi hälsade på idag. Världens finaste nyfödda bebis!

Jossras födelsedag

(Tidsinställt) Idag har vi firat Jossra som fyllde 23 år häromdagen. Kvällen började med en fin middag i Meza och sen gick vi vidare till Plock och satte oss där en stund innan vi rörde oss mot BJ. Kvällen avslutades sedan med nattmat i Burger King.
 

(D) Torsdag

(Tidsinställt). Vaknade 6.45 idag för att åka iväg och fixa min bil med Johainna. Träffade sedan upp Sandra och åkte o överraskade Jossra som fyller år idag med blommor och choklad. Tog mig sen ut på E18 för ett snabbt besök hos en vän och sedan tillbaks hem till Jossra :)

 

Sigtuna

(Tidsinställt) Besökte Relax House idag där jag fick en hel timmes koppsmassage. Det behövdes verkligen efter Göteborg helgen! Åkte senare på kvällen ut till Sigtuna med Christina och Magdalena. Det är så sjukt fint där vid hamnen ♥
 

Vår helg i Göteborg (lör+sön)

(Tidsinställt) Vaknade upp på lördagen rätt sent. Efter att vi hade gjort oss i ordning så åkte vi ner till stan där vi åt världens godaste sushi i restaurangen Super Rullband och sedan gick vi till ett ställe som heter El Corazón i Kungstorget där vi satt på deras uteservering.
 

Vi åkte efter hem till Sabina och gjorde oss i ordning inför ännu en utgång, jag och Johainna. Vi fick skjuts ner till Avenyn där vi först gick till Excet och var där en timme och sedan gick vi vidare till Park Lane. Det var en av de bästa utekvällarna någonsin som jag sent kommer glömma.
 

På söndagen efter att vi hade fått sova ut sa vi hejdå till Sabina och Hugo och åkte mot Borås där vi besökte Nellys outlet store. Vi kom dit en timme innan stängning så vi fick verkligen stressa ihjäl oss mot slutet för att hinna se allt i butiken. Fick med mig i alla fall en klänning från Rebecca Stella och en tröja från Jeane Blush innan butiken stängde och vi for tillbaka till Uppsala.
 
 
Lilla Hugo är ledsen för att vi skulle åka hem :/

Vår helg i Göteborg (fredag)

(Tidsinställt) Här kommer en massa bilder från vår helg i Göteborg. Vi åkte från Uppsala på torsdagen kl 21 och var framme i Göteborg runt 3 på natten hos Sabina.
 

Vaknade upp bredvid Hugo dagen efter som jag hade saknat så mycket. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan till Liseberg som jag fick uppleva för första gången i mitt liv. Vi åkte nästan alla karuseller och åkte den omtalade Helix två gånger.
 
 
Efter Liseberg åkte vi tillbaks till Sabina där jag gick ut på en PW och sedan gjorde vi oss i ordning inför kvällens utgång. Vi gick ut till ett ställe som heter The Docks där vi fick uppleva en lyckad utekväll.
 

Park Lane

Igår blev det ännu en utgång med Johainna i Göteborg. Vi åkte till Excet först, men hela byggnaden var som en labyrint som man endast fick huvudvärk av så vi gick ut och mötte några tjejer som visade oss vägen till Park Lane och där var det mycket mycket bättre. En av de bästa utgångarna hittills. Fan vad kul vi hade fast jag halkade och fick ett djupt sår i benet då det bara forsade ner blod haha. En vakt fick plåstra om mitt sår för att det inte skulle bli infekterat. Har varit så klumpig här haha. Nu vaknade vi precis och ska börja röra oss mot Uppsala om några timmar, men först gör vi ett stopp i Borås där vi ska besöka Nellys outlet butik. 



Kungstorget

Är i Kungstorget i Göteborg på uteserveringen El Corazon och tar det lugnt. Snart ska vi hem och fixa oss inför ännu en utgång. 



The Docks

Nu är vi på väg hem till Sabina efter en riktigt bra utgång i The Docks. Utelivet i Göteborg levererar! 


Liseberg



Göteborg

Vi anlände igår kl 3 på natten i Frölunda och vaknade upp idag kl 9 bredvid saknade Hugo. Vi har precis ätit frukost och ska nu bege oss mot Liseberg. 



R O A D T R I P

Vi befinner oss nu i Arboga och närmar oss Örebro. Om några timmar är vi i Göteborg hos min saknade gamla granne Sabina ❤️ :D 


Fyrisbron

Är med Hayat vid fyrisbron och tar det lugnt efter en timmes PW runt stan. 


(D) Powerwalk

Dagens powerwalk! 






Thun's

Har varit i Thun's med Jossra idag. En affär som ligger ute på landet i närheten av Almunge. Köpte två klädesplagg och lite annat smått till hemmet. 

T-shirt 99:-

Kofta 99:-


(DV) Onsdag

Hämtade mamma från jobbet idag med lillasyster och så åkte vi till Timjan och åt. Den restaurangen har blivit lite som en favorit, de har så sjukt god mat där. Senare träffade jag Hayat och vi tog en timmes PW runt stan och fram o tillbaka till sjukhuset där vi hälsade på hennes kusin. Är precis hemkommen från ett snabbt besök hos Jossra och ska snart sova. Imorgon ska jag o Jossra åka tidigt till affären Thuns som ligger 30-40 minuter bort. 


RSS 2.0