Biryani

Ikväll har vi varit bjudna på middag hemma hos Awaz och Talin. Awaz lagade en supergod biryani, en av mina favoriträtter. 

(null)



Udden Japanese Cuisine

Idag testade jag, Amany och Kicki det nya japanska sushistället i Västerås. Vi beställde in 48 bitar som vi delade på. Det var otroligt gott och så nöjd med servicen. De anpassade en rätt till Arian som fick friterad majs. Jag kommer definitivt komma tillbaks hit ofta. 

(null)


Barnens biodag

Arian har varit för första gången på bio idag. Det har varit Barnens biodag och biljetten kostade endast 25 kr. Hans biopremiär blev filmen Arne Alligator som var 40 minuter lång. Det var kul att han fick dela denna upplevelse med hans kusiner. Efter tog vi en runda i Västerås julmarknad. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Världens historia

Johainna har kommit hit hela vägen från Göteborg för att sitta barnvakt till Arian. Ikväll har jag och Omid varit på teater - Världens historia med Özz Nujen och Måns Möller. Skrattade så mycket att jag redan har träningsvärk runt munnen. Rekommenderar alla att gå och titta på denna teater. 

(null)


Skogen

Vi har tagit en liten utflykt till skogen i Råby idag. Det var meningen att Arian skulle få utforska i skogen, men han ville inte röra någonting. Varken en sten, pinne eller mossa. Han hatar att bli kladdig. Så det fick bli en liten vandring och picknick. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Dop

Idag har Kalle haft sitt dop i en kyrka i Upplands Väsby. Det var första gången för oss att gå på ett dop. Jättefint! Efter dopet var det mottagning i församlingshemmet bredvid där det bjöds på mat och fika. Efter dopet åkte vi hem till mamma i Uppsala och hälsade på. Arian följde med hans morbror och Michaela till Busfabriken en stund. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


❤️

Har varit i Uppsala idag på minnesstund för Jossras pappa. Vi fick det ledsna beskedet igår. Han var verkligen världens underbaraste människa med det finaste hjärtat ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kalle

Ikväll har vi haft besök av Madeleine, Dennis och lilla Kalle som Arian är besatt av. Har lagat en arabisk bamyagryta tillsammans med ris och rödbetssallad. 

(null)

(null)

(null)

(null)



Halloween

Arian har varit bjuden på Halloweenparty hemma hos Evin med alla Perwins systrars barn. Han har haft otroligt kul och varit full av skratt hela kvällen. Min fina lilla pumpa! 🎃❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0