17 pass

Mitt mål för januari månad var att genomföra 15 gympass. Klarade av 17 pass och nu är månaden slut. Är så stolt över mig själv att jag prioriterat träningen och kosten denna månad. Målet för februari blir detsamma: 15 pass. 

(null)


Babyhäng

Vi har varit i biblioteket hela förmiddagen med Lina och Seth. Först var vi på babyhäng och lyssnade på rim, ramsor och en saga. Efter hängde vi kvar på biblioteket i deras lekhörna. Seth & Arian röjde ordentligt med böckerna. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Gym + mat

Idag har Nicole varit här hela dagen. Vi gick till gymmet och körde ett långt styrkepass och sen lagade jag citron- och vitlöksmarinerade kycklingklubbor. 

(null)

(null)

(null)


Playdate

Idag har Liana varit här och lekt en stund med Arian. 

(null)
(null)


Kusinsamtal

Kort telefonkonferens mellan kusinerna 😂. 

(null)


Biblioteket

Efter träningen idag tog jag och Omid en långpromenad runt stan. Vi gick sen till biblioteket där Arian fick krypa runt bland böckerna. 

(null)

(null)

 

Scampi e spinachi

Min favoriträtt på Vapiano är definitivt scampi e spinachi och ikväll har jag testat laga den för första gången. Vi bjöd hem Agrin och Hajer på middag och alla tyckte om maten 🙏. Kommer garanterat laga denna rätt oftare. 

(null)
(null)

(null)
(null)


Rim

Idag har vi hälsat på hemma hos Rim och Najat. Rim är en av mina förskoleungar. Fick ett samtal igår om att hon ville träffa mig och Arian. Barnen på förskolan var så delaktiga i graviditeten och fick se magen växa dag för dag och blev jättenyfikna på bebisen i magen. Så det är inte konstigt att vissa har ett så stort intresse för Arian. Jag är bara dålig på att åka och hälsa på i förskolan tyvärr. 

(null)
(null)
(null)


Kusinhäng

Har varit i Uppsala hela dagen med Omid och Arian. Vi åt frukostbuffé hos mamma. Sandra och Wafa kom dit och hängde med oss en stund. När de gick kom Iman och Younes och kusinerna fick leka lite och bråka om fotbollen. Mamma har köpt hem en massa leksaker, och både Arian och Younes känner att de "äger" leksakerna och att det är deras, så ingen vill samsas direkt 😂 däremot är Younes mycket snällare än Arian och ger med sig. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Uppsala

Vi sitter i bilen på väg till Uppsala. Har inte träffat mamma på 3 veckor och saknat henne supermycket. Idag blir det bebisträff hemma hos mamma med Younes och Adam. 

(null)


Nyklippt

Idag har Murad varit här och han o Omid har tagit Arian till frisören för hans första klippning. Hans hår hade blivit alldeles för långt och kom över ögonen ibland. Men nu är det nyklippt och fräscht. På kvällen promenerade jag och Omid till Laxmi och åt indisk middag med Hajer och Agrin. 

(null)
(null)
(null)


Onsdag

Arian och Milan har hängt idag. Arian älskar att leka med Milans leksaker då han har sååå mycket saker. 

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Playdate

Idag har Seth och Lina varit hemma hos oss. Pojkarna har lekt jättefint med varandra. Det skiljer endast 5 dagar mellan dem. Efter tog vi en runda på stan. 

(null)
(null)


Spelkväll

Idag har Arians kusiner Diana och Toto varit hos oss. Vi har fikat i Gränden, tagit en promenad runt stan, letat efter kalasdekorationer och haft monopolkväll. Jag vann såklart! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


10 månader ❤️

Min fina pojke fyller 10 månader idag. Kan inte riktigt fatta hur snabbt tiden bara flyger förbi. Dagarna går så himla fort och man har aldrig tråkigt längre med den här lilla krabaten i ens liv. Han har lärt sig att krypa och hans ordförråd ökas för varje dag. Är så stolt över hur ivrig han är på att börja kommunicera med mig och hans pappa. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0