Grattis Dalal!

Dalal har blivit mamma till en liten prins :D ♥ ♥ ♥
 

Fredag

Godmorgon! Ska snart åka iväg till jobbet, en sista gång innan helgen. Nästa vecka börjar skolan och jag ska kombinera skola med jobb hela veckan. Efter föreläsningarna åker jag iväg och jobbar eller tvärtom. Det kommer ändå bli tidiga morgnar fast jag har sena föreläsningar, men det kommer gå bra. 
 
Igår fick jag äran att lämna och hämta Hamode och Maya från förskolan ♥

Lördag

Har jobbat hela veckan med världens bästa barn. Igår var jag och hälsade på Ghada och barnen på kvällen efter att jag hade vilat upp mig från jobbet. Idag vaknade jag tidigt och åkte förbi moster en stund och umgicks med henne och äldsta kusinen Sisam och nu har jag varit hemma och lagat mat. Ska snart bege mig hem till Peyman där vi tjejer ska ha tacoskväll :) ♥
 
Min fina Maya ♥

Think like a man

Tittade på filmen Think like a man igår som är baserad av boken: Act like a lady - Think like a man. Fyfan vad bra den var! Lätt en film man ska se med sina tjejkompisar.
 
 
 

John Legend - Tonight

 

(V) Vecka 33

Började jobba den här veckan och det är redan helg. Gud vad snabbt veckan har gått, men det går snabbt när man har kul. Jobbar nämligen med världens bästa förskolegrupp :D 
 
I måndags efter jobbet åkte jag förbi Sabina en stund och umgicks med henne och Hugo
 
 
I tisdags var jag hemma hela dagen, och på kvällen åkte jag förbi Sandra en stund med Jossra. I onsdags åkte jag till Stockholm med Sabina efter jobbet. Vi åkte först till Kista gallerian där vi mötte upp Dalal och hennes vän Ellie. Vi käkade där och sedan åkte vi till Gröna Stugan i Duvbo och fikade en stund. På hemvägen blev det ett snabbt besök i Hjulsta innan vi åkte hem igen. 
 
 
Igår var jag hemma hela dagen efter jobbet. Johainna kom förbi senare och hjälpte mig att måla naglarna. Idag jobbade jag fram till kl 15 och kom hem för en stund sen, men ska snart iväg med Wafa in till stan :)

Nails

Har äntligen fixat mina naglar! Den här gången fick det bli lila nagellack med guldiga tippar.


Duvbo

Är i Duvbo i Stockholm nu med Dalal, Sabina och Ellie. Vi sitter på ett fik som heter Gröna Stugan där de har en musik föreställning. Det här blir sista gången vi träffar Dalal när hon är tjock och gravid. Snart föder hon :D


Work

Nu är det slut med ledigheten. Imorgon börjar jag jobba igen! Det ska ändå bli lite skönt att jobba och återgå till rutinerna. Kommer jobba i en förskola i Eriksberg (där jag tidigare praktiserat) fram till dagen jag börjar skolan igen, 4 september :)


Bowlaget

I fredags fyllde Peyman 22 år och det firade vi igår med att bowla i Bowlaget :)
 

Gårdagens köp

Flat Iron protection mist (Lee stafford) från Kicks 80:-
 
Tröja från H&M 199:-
 
Klänning från H&M 199:-

Jeffrey Campbell

Fick ett par nya Jeffrey Campbell skor från världens bästa moster i eid present. Det här är lycka!


Mists

Fick hem mina nya mists från Victoria's Secret redan dagen efter min beställning. Beställde dessa från www.beautystore.se. Jätte snabb leverans!
 

Peyman 22 år! ♥

Grattis Peyman på födelsedagen ♥ ♥ ♥
 

(V) Mario

Favoritlåten!
 

Victoria's secret

Beställde hem tre nya Victoria's Secrets bodymists alldeles nyss :D ♥ ♥ ♥
 

Måndag

Det är måndag och en ny vecka. Ska åka och träffa Sabina nu. Vi ska äta i stan och fixa ett viktigt ärende :)
 

Bio under stjärnorna

Igår spenderades kvällen med tjejerna. Vi åkte till Studenternas IP där det var bio utomhus. Filmen Crazy, Stupid, Love visades och den var riktigt bra. På onsdag visas det ännu en film så det blir troligtvis ett återbesök dit :)
 

Öregrund

Hela fredagen och lördagen spenderades i Öregrund med syster där vi jobbade ihjäl oss som servitriser i Restaurang Briggen. Det var Öregrund veckan och de behövde extra personal där så vi hoppade in och jobbade totalt 27 timmar i två dygn. Vi var helt slut efteråt och hade värk i varenda del av kroppen efter två slitsamma pass. Att arbeta som servitris var verkligen ingenting för mig, men lönen var riktigt bra så det lönade sig till slut.
 

(V) Veckan som varit

Har haft så sjukt mycket att göra de senaste dagarna så har inte hunnit uppdatera. Tidigare i veckan träffade jag Sabina och hade en sushi dejt med henne i hennes balkong. Lilla Hugo var också med :)
 
 
I torsdags åkte jag tidigt till Arlanda och lämnade av Ghada och barnen som skulle resa till Palestina och hälsa på hela stora släkten där. 
 
Senare samma dag träffade jag Sanna och Anna i stan. Vi satte oss i en park och tog det lugnt i några timmar. Efter blev det ett snabbt besök i Hjulsta innan jag åkte hem igen.

RSS 2.0