(D) Fredag

Har skjutsat Kicki till Västerås och hängt en stund med bästa vännen :)

Månadens glossybox

Boxen innehöll en svart eyeliner från Onyx, honey body butter från The body shop, shower gel och parfym från Mexx, schampo mot mjäll från Neccin och ett rosa nagellack från märket Claudia :)


Peugeot 307

Köpte en ny bil igår :D

En Peugeot 307 från 2004 med diesel motor :)


(D) Roadtrip

Är på roadtrip med Kicki med den nya bilen jag köpte idag :)
 

Sand lacquer

Köpte en massa nya naglar från USA. En av de var denna från Forever 21, det är lite sandigt och skimrar fint.


(S) Göteborg

Har hängt i Göteborg hela dagen. Vi började vår roadtrip sex på morgonen, jag, Rafa och Johainna, efter endast två timmars sömn. Vi var framme kl 12 och har gått runt i stan, varit i Angered, Hisings backa och Hammarkullen. Vi har helt enkelt åkt runt hela Göteborg och träffat några nya människor. Vi åkte därifrån någongång efter kl 21 och jag vaknade precis från en powernap. Vi befinner oss i Mariestad nu och är nog framme i Uppsala om tre timmar. Ska sova lite till och sen tar jag över körningen när vi närmar oss Örebro. Fan vilken bra dag det har varit, precis vad jag behövde :)


De senaste dagarna

Vaknade tidigt i söndags och åkte iväg och jobbade i tre timmar innan jag åkte hem till Sabina där det bjöds på tacos. Spenderade resten av dagen med henne och irrade runt i bilen. Igår var jag med Jasmin K nästan hela dagen. Vi åkte till Mariannes för att äta och sedan åkte vi från ställe till ställe för att fixa lite små fel på min bil. Skönt att den är fixad nu. Efter kom Christina hem till mig och stannade kvar i några timmar.

Idag har jag arbetat i Flöjten. Det var första arbetspasset i förskolan på över en månad. Är ledig imorn och ska åka på en lång roadtrip med Johainna. Är hos Kicki nu som fixar mitt hår och ska snart iväg till Märsta för att byta bil inför morgondagen :)


(D) Västerås

Har hängt i Västerås hela dagen med Johainna. Har tagit det lugnt och sen ätit middag i Spicy Hot, men nu sitter vi i bilen tillbaks till Uppsala.


Roadtrip

Är på roadtrip med Johainna :)


Imans födelsedag

Idag har vi firat Imus som fyllde 21 för några dagar sen. Grattis på födelsedagen i efterskott :)


Dagens köp

Värmeskydd från The Hairshop och fyra nya nagellack från Lindex.


Torsdag

Har varit i stan och Gränby C med Jossra och Wafa idag och handlat lite presenter till mamma och lite småsaker till mig. Ska förbi Jossra nu en stund o fixa naglarna och sedan träffa Johainna.


Michael Kors

Bästa köpet från USA är lätt denna Michael Kors väska (Selma Bag) och plånboken. Det var dyrt men värd varenda krona.


Månadens glossybox

Fick hem månadens glossybox när jag var i USA. Den innehöll en hårinpackning för färgat hår från Goldwell, torrschampo från Kevin.Murphy, foot gel från Beautybird, ett rosa nagellack och en duschkräm från Anatomicals.


Home sweet home

Landade i Sverige igår klockan 12 och blev upphämtad av Jossra och mina syskon. Spenderade dagen med min saknade familj och vänner. Idag är det Eid och jag ska hänga hemma några timmar nu innan jag åker ner till stan med Jossra och Wafa. Eid Mubarak <3


New York igår från planet


Florida - New York - Sweden

Om några timmar är det dags för mig att lämna Florida och ta flyget till New York. Om jag inte missar flyget från New York till Sverige så är jag hemma imorgon 12.20, annars är jag kvar i New York en extra dag eller två beroende på när nästa flyg går.


Jacuzzi

Har badat i jacuzzin idag med Hanna :)


Altamonte mall

Vaknade rätt sent idag och åkte sedan till sjukhuset där vi fick bra nyheter. Vi kommer inte behöva åka dit mer för nu är Hannas mamma äntligen hemma igen :D Helt seriöst, har lärt mig hela Florida Hospital utantill nu så mycket som vi varit där de senaste dagarna. Jag som har svårt att sitta still ibland, speciellt när jag inte har Wifi, kan nu sjukhuset bättre än Hanna och det är oftast jag som får vägleda henne haha.

Vi åkte efter till Altamonte mall där jag handlade lite saker från Abercombie & Fitch, Forever 21 och en Michael Kors väska (Selma bag) från Macy's. Den var dyr men värd varenda krona, nånting fint får man väl unna sig ibland. Ska egentligen inte shoppa mer men det är svårt att hålla sig borta speciellt nu när det är tax free weekend och ännu billigare än vad det redan är. Imorn ska jag köpa det allra sista och sen är jag klar på riktigt!


Outlets

Har varit i Orlandos Outlet premium stores och shoppat en hel del från Forever 21 och Bath and Body Works. Jag måste helt seriöst sluta köpa body mists och krämer. Har köpt 25 st nu. Det är alldeles för mkt vikt! Imorgon ska jag köpa Michael Kors väskan och efter det är jag klar med all shopping. Har fem dagar kvar att spendera i Florida innan jag tar flyget tillbaks till Sverige.


Barnvakt

Har suttit barnvakt med Hanna till lilla Barett och Nathaniel. Vi ska åka härifrån snart och äta något snabbt innan vi åker förbi sjukhuset en stund.


Night swim


Waterford

Var ute igår och shoppade lite i Waterford. Härjade inne i Victoria's Secret igen och handlade lite kläder från American Eagle. Måste fan börja tänka på min vikt i reseväskan, är hundra på att jag kommer få betala extra för allt :/

Efter shoppingrundan åkte vi en sväng förbi sjukhuset och sen åkte vi allihop och åt i en turkisk restaurang.


Wednesday

Har haft några hektiska dagar. Det är mycket som händer här, familjesaker, så det har inte varit rätt tillfälle att gå ut och ha kul eller shoppa.

Men imorgon blir nog allt lite bättre förhoppningsvis :)


RSS 2.0