99

Äntligen är vi nere på tvåsiffrigt. Nu är det endast 99 dagar kvar tills vår prins kommer. Det firade vi inatt med att hålla mig vaken hela natten av alla karatesparkar 💙

(null)

 

Timberlands

Igår fick min bebis mini Timberland skor och mössa från morbror Murad. Så himla söta! 💙
(null)


Julmarknad

Har varit på julmarknad här i Västerås city ikväll med Hamode, Maya, Lara och Ghada. 
(null)


Uppsala

Kom fram till Uppsala igår kväll och åkte förbi Sandra en stund och träffade sedan Wafa. Vaknade upp hos mamma imorse och åkte och träffade Nicole en stund. Efter åt vi gemensam frukost hos mamma för att fira hennes födelsedag som är imorgon. Ska strax hämta upp Ghada och barnen och åka hem till Västerås.  (null)


Täby Centrum

Är i Täby Centrum nu med Esra och Helin. Vi har gått runt och shoppat en hel del. Har handlat en massa nya byxor till bebisen och en jacka. Vi sitter nu i Vapiano och ska äta denna pasta som jag har haft cravings för ett tag. Åker senare till Uppsala och sover hos mamma ikväll. 
(null)


Black Friday

Har varit i Erikslund med Chija efter jobbet och handlat lite i H&M och Mio. Endast saker till bebisens rum och nya kläder. Nu är Helin på väg hit och ska sova här inatt. Imorgon åker vi till Täby C för att träffa Esra. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Middag

Igår testade jag laga bamje för första gången helt själv. Shadi, Nawa, Pakshan, barnen & Hawkar kom på besök och åt middag med oss.
 

Buffé

Idag har vi varit på middag med Shadi och Nawzad i 2rumochkök där vi ätit buffé.
 

Ljusfest

Idag har Västerås stad haft en ljusfest i Stadsparken för att uppmärksamma världens barn. Jag och Omid tog med oss Tanja, Natalia, Lana och Nelly ner till stan och kollade på alla ljus och åt sen i McDonalds.
 

Måndag

Har slutat tidigt idag från jobbet och jag och Omid har passat på att hämta denna lilla krabat från förskolan. Det tog henne bokstavligen talat 30 minuter att gå en sträcka som vanligtvis ska ta 5 minuter. Snart ska jag iväg på gravidyoga.
 

Besök

Har haft min älskade mamma på besök. Hon kom hit med Rafa och lagade bamje till mig. Ringde henne imorse och sa att jag ville ha arabisk mat idag. Självklart kunde hon inte neka mig speciellt när jag är gravid. Jag har mina tricks för att få henne att komma på besök 🤣 (null)

(null)


Gudbarn

Mina älskade gudbarn Hamode och Maya skickade ett jättefint födelsedagspaket till mig med posten. Fick två kakburkar, senaste skolfotot på Maya och ett par vantar till min bebis i magen. ❤️

(null)


Farsdag

Även om Omid inte är pappa riktigt än så ville jag uppmärksamma denna dag för honom. Beställde denna mössa från Novisendesign och Omid blev superglad ❤️
(null)


Diana 8 år

Idag fyller Diana 8 år och jag och Omid har precis varit där med presenter till lilltjejen.
 

Igår

Igår var jag på gravidyoga för 3:je gången och efter träffade jag min syssling Cherif som jag inte hade träffat på några år. Plockade upp honom, köpte med mat från Spicy Hot och åkte sedan hem till mig och hängde där en stund. 


Söndag

Har haft besök idag av Kicki och Nicole. Vi har lagat mat och tagit det lugnt. Nicole har precis ätit kurdisk mat och nu ska vi titta på serien Greenleaf.  


Helgen

Denna helg har spenderats med Omid och hans familj. I fredags åkte vi och storhandlade med svärföräldrarna och åkte sedan till restaurang Råby där fyra av Omids syskon och föräldrar samlades och vi alla åt kurdisk mat. Igår var vi bjudna på taco middag hemma hos Shadi och Nawa med Nawas syskon. Vi spenderade hela kvällen där med gott sällskap. 


RSS 2.0