Dagens köp

Har spenderat dagen med Jossra i Nacka Forum och shoppat lite :D 

Kofta från Bikbok 399:-

2 klänningar från New Yorker 199:-/st



Ansiktsolja från Kicks 169:-

Nagellack från Kicks 25:-


Ringar från H&M 39:- & 49:-

Solglasögon från Ur&Penn 50:-/st

The Other Woman

Har varit på bio idag med Wafa och sett filmen The Other Woman. Fyfan vad bra den var! Riktig girlpower film som medför många skratt. 


Tisdag

Har varit i skolan idag på två föreläsningar. Hayat kom dit runt 12 så lunchade vi tillsammans och sen kom Iman och mötte oss där så åkte vi hem. Har hängt lite hos Magdalena och sen varit hos Johainna och skrivit hennes läxa. Ska sova strax. Imorgon har jag ett handledningsseminarium i skolan och senare på dagen ska jag på ett möte med valnämnden då jag i år ska arbeta med förtidsröstningen och senare som vice ordförande under Europavalet. 


(A) Stockholm

Har varit i Akalla hela dagen idag med Johainna och Nicole hemma hos Sefika där hon gjorde ögonfransförlängning på oss alla tre. Blev supernöjd med resultatet! Skönt att slippa sminka sig.


Kom precis hem och ska titta på ett avsnitt nu av Suits innan jag lägger mig. Imorgon börjar skolan igen efter fyra dagars ledighet :/


PW

Har lagat kebabgryta till lunch idag och ska snart iväg på PW med Iman och Magdalena :)


(D) Roadtrip

Har tagit en välbehövlig roadtrip idag och sedan plockat upp Kikki och åkt tillbaks till Uppsala. Träffade Magdalena efter och hängt hemma hos mig en stund :)


Quilted nails

Fick naglarna fixade igår av Johainna. Har nu coola quilted nails :)




(DV) Långfredag

Idag har jag åkt iväg och träffat en vän och sen åkt vidare till Jossra en stund. Träffade Magdalena sen och är nu i Max med Johainna. Vi ska snart hem till henne där hon ska fixa mina naglar :)


Parfym

Köpte två nya parfymer igår. Estée Lauder Modern Muse och Clean Fresh Laundry :)


(G) Kursintroduktion

Har börjat en ny kurs idag där vi själva får välja ett ämne vi vill fördjupa oss i och jag har valt flerspråkighet, som det sedan ska göras ett projektarbete utifrån. Det ska bli intressant! Det bästa är att vi knappt har någon skola under hela kursen, endast fem dagar på en och en halv månad, då det är mycket självständigt arbete. Så det innebär att jag kommer fortsätta jobba VÄLDIGT mycket. 
Är på föreläsning nu om ämnesdidaktik och slutar snart. Ska då åka hem, göra mig i ordning och sen åka iväg och träffa en vän. 


(G) Done

Är klar med hemtentan 😃😃
Känslan efter att man blivit klar med en inlämning är helt underbar. Att bara få njuta av att inte stressa över något i 2-3 dagar till nästa kurs börjar känns hur bra som helst. Åkte och jobbade några timmar efter jag blev klar och åkte sedan en sväng till Slavsta. Är lite små sjuk så ska se till att sova nu och bara VILA imorgon :) 


Work

Har haft en rejäl plugghelg och skrivit så mycket som jag hunnit med på hemtentan. Den ska vara inlämnad nästa vecka, men kommer jobba väldiiiigt mycket så kommer inte ha någon tid alls att skriva mer förrän på lördag. Arbetar i förskolan hela veckan och det blir dubbelpass på onsdag och på torsdag ska jag dessutom arbeta på alla tre jobben. Förutom det ska jag även vara i skolan måndag och tisdag på föreläsning och seminarium. Det blir en tuff vecka, men ingenting jag inte är van vid :/


Johainna <3

Har världens bästa vän som åker med min mamma till hennes läkartider när ingen i familjen kan. Du är bäst! <3 


RSS 2.0