Bakning

Har vågat testa baka mitt första matbröd idag. Det blev ostbagels utifrån recept från Zeinas Kitchen. 

(null)
(null)
(null)


Vallby

Vi har haft en familjedag ute i Vallby där vi har hälsat på djuren och fikat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Studiedag

Har haft utbildningsdag med jobbet idag. Vi har varit i Sundbyholms slott i Eskilstuna där vi arbetat och haft en trevlig stund. 

(null)

(null)

(null)


Smakbox

Fick hem min första smakbox idag innehållande ca 25 produkter, allt från drickor, choklad, ris, knäcke, godis, kakor och massa annat. Med denna länk får du 10 % rabatt på din första smakbox: HÄR

(null)

(null)


Uppsala

Är kvar i Uppsala. Har hängt med Younes tidigare idag och är nu hos Sandra med Peyman och Arian. Vi åker hem strax mot Västerås. 

(null)

(null)



Wafa Wafai

Efter jobbet blev det en trip till Uppsala för att gå på Wafas föreläsning om psykisk ohälsa. Der var den BÄSTA föreläsningen jag någonsin lyssnat på! Så berörande och varenda händelse hon varit med om gick rakt in i hjärtat. Grät mig igenom hela föreläsningen. Efter firade vi henne med en middag i nyöppnade Granhof. Så otrolig god mat!

(null)

(null)

(null) (null)

(null)


Festivalhelg

Det har varit Lögastrandsfestivalen under helgen. Och vi har varit där varje dag med Arian. I fredags kom Nicole hit och sov över.  Vi gick och kollade på Sean Banan med Arian och Omid. På kvällen åkte vi dit själva och lyssnade på Molly Sandén. På lördagen kom mina kusiner och Murad och Michaela hit och vi gick runt i festivalen. På kvällen firade vi Chija med en middag i Nom. På söndag gick vi och tittade på Bamse och sedan Samir&Viktor tillsammans med Chija och barnen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Min första arbetsdag

Igår fyllde Arian 1 & 1/2 år och idag hade jag min första arbetsdag efter 1 år och 9 månader som gravid- och föräldraledig. Har börjat arbeta på en ny arbetsplats, Hammarby förskola, och det kändes riktigt bra. Var bara lite konstigt att inte veta vad Arian gör hemma. Det är Omids tur att vara föräldraledig och han kommer vara hemma tills Arian blir 2 år. 

(null)


RSS 2.0