30/11 - 08

Idag så har jag varit med Jossra hela dagen typ. Vi gick hem till hennes syster, Wafa, kollade på tv och lekte med hennes döttrar Siham och Sara.


Är hemma nu och bebisen är också här :)

29 - 30/11 - 08

Innan jag drog till festen så kom Sanna förbi en stund, så kollade vi på 2 avsnitt av The Hills.
Senare så tog jag bussen till Gränby. I bussen så träffade jag Aida och så åkte vi tillsammans till Sweets och Sonys fest. De bjöd på bengalisk mat och på en massa andra godsaker. Det var även några som uppträdde. Aida, Sweet och Sony dansade indisk dans och Shilan dansade en dans åt en av Michael Jacksons låtar.
Fick skjuts senare av Berivan och hennes bror till östra Gottsunda. Var hos Yeliz en stund och tog det lugnt och lekte med Melissa. Melissa var på bus humör som hon alltid är, hon jagade mig och skrek I Kill You haha fett gullig, men ond.



Efter att Melissa somnade så kollade jag och Yeliz på serien Paris New Best Friend. Det är en serie där Paris Hilton letar efter en ny bästa vän. Skit löjlig serie, men ändå rolig.
Mohamed kom och hämta mig kl 1 och så promenerade vi hem.
Det var en trevlig kväll och här är några bilder från festen.






29/11 - 08

Igår kom Johanna och Madde till mig runt 5 tiden, så promenerade vi till östra hem till Rojda och va där en stund. Rojda har en säng som man kan fälla upp pch ner med en apparat så jag höll på att trycka på alla knappar hela tiden, skit kul :P
Vi gick sedan till Burger Inn och åt, då kom även Jossra dit, och Rafif kom också dit senare.
Sen gick vi till Rafif allihop och hade en trevlig kväll.
Madde sov hemma hos mig och vi vakna för en stund sen. Ska duscha snart och sen börja fixa mig. Ska ta bussen till Sweet vid 4 tiden.

28/11 - 08

Har bara en lektion idag, Historia B, så jag slutar snart. Efter skolan så har jag tänkt gå ner till stan för att köpa en present till Sweet som ska ha en fest imorn.
Aida kom till mig igår, och vi satt i köket och prata till 22.30, och sen drog hon hem. Hennes föräldrar och bröder åker snart till Uganda och ska vara där i en månad, så jag kommer spendera många av mina dagar hemma hos Aida snart :) :P


27/11 - 08

Nu har vi firat min mamma med prinsess tårta och presenter, hon blev jätte glad för presenterna, speciellt klockan :) Min morbror Rasmy kom med hans barn. Samir, hans tjej Gulperi och Ghada kom också.

Här är en bild på Madde, Nadja och Johanna från idag. Vi trodde att vi skulle spela in videon till italienarna idag men vi ska göra det på måndag istället.

Nu väntar jag på att Aida ska komma, hon ska äta det som finns kvar av tårtan den där feta bullen :P

Bebisen :D

Bebisen är här :D :D :D

 

Dagens citat

Allt som har en början har ett slut

27/11 - 08

Under vårterminen 2009 runt april - maj så ska de som läser italienska steg 2 få åka på en skolresa till Italien i Milano. Vi ska spela in en video på måndag där vi ska få presentera oss själva på ITALIENSKA. Ska bara säga en mening: Sono Safi ho diciotto anni som betyder Jag är Safi och är 18 år, men mitt uttal på italienska är inte bra, så italienarna kommer säkert skratta åt mig :P. Johanna, Madde och Nadja ska sjunga Lucia sången medans de har tomtemössor på sig och så ska jag få filma de. Vi ska skicka videon till italienarna som vi ska bo hos när vi åker dit, och så ska vi få en video från de med där de presenterar sig själva. Längtar verkligen tills vi åker :) Det kommer bli skit kul.



27/11 - 08

Grattis mama på födelsedagen :D




26/11 - 08

Det gick bra med att hitta presenter till min mamma. Köpte en guld klocka, 3 guld halsband och 1 par guld örhängen från Albrekts Guld. Köpte även ett fotbads kit från Kicks.
Johanna följde med mig tillbaks hem till Gottsunda. Vi åt och sen gick vi till centrum snabbt för att köpa en prinsess tårta till imorn från Mario. Hoppas mamma tycker om presenterna och att hon blir nöjd.
Johanna gick för en stund sen. Ska kolla på Greys Anatomy och Dirty Sexy Money snart och sen sova, är skit trött.


26/11 - 08

Wafilistus fina ciggarett blomma :)



Dagens citat

Ju mer man vet desto mer upptäcker man att man inte vet

26/11 - 08 - Eddie Cibrian

Världens finaste, hetaste, snyggaste och sexigaste man - Eddie Cibrian :P

26/11 - 08

Är i skolan nu, på min Engelska B lektion. Fick börja lite senare på grund av att jag skrev klart engelska bokrecensionen förra lektionen. Slutar 14. 15 idag, och då ska jag vänta i skolan till kl 3 då Johanna slutar. Efter att hon har slutat så ska vi gå på stan och leta efter en present till min mamma som fyller år imorn. Har ingen aning om vad jag ska köpa, så Johanna ska hjälpa mig hitta något fint till henne :)

25/11 - 08

Under helgen så sov Johanna hos mig, som hon alltid gör :P Hon och Madde har tänkt på att bygga en koja på min balkong så att de ska kunna flytta in hos oss eftersom de ändå alltid är hemma hos mig :P

I lördags så skulle jag och Johanna till Harmens fest. Vi gick till Rafif först och satt där en stund, sedan gick vi till festen och hade det kul. Efter några timmar så kom Mohamed, min bror, förbi så gick vi hem tillsammans.

Jag, Johanna och Mohamed satt i köket och lagade mat och pratade till runt 2 tiden. Till slut så hamna Mohamed och Johanna i en liten konflikt och det hela sluta med att Mohamed fick ketchup över hela hans mobil och Johanna fick senap på hennes hår. Skit äckligt!!!


25/11 - 08 - USA

Efter gymnasiet så har jag tänkt på att åka till Orlando i Florida och bo där i ett år med min farbror Abed, hans fru Linda och deras dotter, som är runt 12 - 13 år. Kanske jobba som Au Pair eller med något annat. Ett bra tillfälle att lära sig bättre engelska och så kommer jag bort ett tag från Uppsala, inte för att jag känner något behov av det, men det skulle vara skönt att bara försvinna ett tag. Men vi får se hur det blir med det, det är i alla fall ett och ett halvt år kvar tills jag tar studenten. Vad som helst kan hända under den tiden

 


25/11 - 08

Sitter på samhällsjuridiken nu, kom precis fram till skolan.
Idag fyller  min älsklingskusin Rawia 2 år, hon växer så jävla snabbt och blir bara äldre o äldre, men de kanske inte e så konstigt!?!

Första bilden visar när hon var 5 månader, och den andra bilden visar när hon är 1 år och ett halvt.


24/11 - 08

Under tiden jag tvättade så gick jag och träffa Jossra. Hon var ute med hennes systers barn Lilian 5 år och Nora 3 år så vi lekte ute i snön med de. Vi åkte pulka och försökte göra snöänglar men det gick inte så bra :P

 


Så lämnade vi ungarna runt 8 tiden, och så gick vi förbi Jossras andra syster en stund. Efter det så gick jag och Jossra tillbaks till tvättstugan och satt där o prata till tvätttiden var slut.


24/11 - 08

Nu har jag startat en blogg jag med :)
Idag har varit en helt vanlig dag, vaknade 6.40 och tog bussen till skolan en timme senare.
Kom hem för en stund sen och ska tvätta snart.
Grattis Zahra och Sweet som fyller år idag :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0