30/4 - 09

Dag 3 i Milano

I skolan imorse






Kyrkan i Milano






Po vag till Duomo



Rafif!! Kolla namnet pè affàren (OUSHO)


Duomo
Vi har varit i Duomo hela dagen idag typ.
Philip var sè skon, haha han drev med jatte monga italienare. Nadja och Johanna lotsades vara lesbiska och so gick Philip fram till folk och frègade: what du you think about the swedish lesbians girls? haha och han fick olika svar frèn olika folk. Nogra sa great och andra sa ingenting.

Duomo àr typ som en stor domkyrka fòr katoliker, och nàr vi skulle go in dit so stoppade vakten mig och Nadja och sa typ att vi var fòr làttklàdda fòr att gè in i kyrkan HAHA. Vi fick vira runt en troja over vèra bakdelar fòr att kunna komma in. Det var sè jàvla fult sè efter 10 minuter so gick jag och Nadja ut och vantade dàr ute tills de andra kom ut :P










Det har benet ger tur po examendagen.
Holler man i benet so brukar man klara av examen i skolan :)





Gallerian








La Scala



Efter att vi hade varit i La Scala so gick vi och at lunch. Alla gick till ett stalle som hette Luini och kòpte take away mat och sedan gick jag, Nadja och Johanna till McDonalds och satt dar. Deras uteservering ar jatte fin och vi satt dàr ett bra tag.
har ar en bild po pommes fritesen i McDonalds som jag skrev om igor.


Det ar so har de flesta toaletter ser ut i Milano (speciellt i skolan)


Nàr vi kom hem sè okte min vàrdtjej till hennes volleyboll tràning och jag och vàrdmamman tog en promenad till den lokala mataffàren och handlade lite chips och dricka till mig.

Klockan 9 ikvàll so ska vi tràffas allihop och sen go ut till en bar/pub.

30/4 - 09

Juste glòmde bort att beràtta att vàrdfamiljen har en hund, och den àr vàldigt vild av sig och jag àr skit ràdd fòr den. Sè fort den ròr pè sig sè skriker jag och springer ut frèn rummet haha :P

Nu ska vi gè och làgga oss fòr vi har en lèng dag framfòr oss imorn. Ciao!

29/4 - 09

Dag 2 i Milano
Dagen bòrjade med att vi vaknade 6.30, fixade mig, och sen sè drog vi till skolan. Vi fick ta bussen dit och efter det tunnelbanan. Det som irriterar mig skit mycket àr att italienarna stressar sè mycket, och det pèverkar mig negativt. De springer òverallt "underground" och dè blir man sjàlv stressad.
Aya, nàr vi kom fram till skolan sè hade de en vàlkomstceremoni fòr oss och de bjòd oss pè croissanter och fika. Fika àr ett vàldigt fult ord pè italienska sè italienarna skrattar nàr de hòr oss nàmna ordet. Det betyder nàmligen fitta haha..
Efter vàlkomstceremonin sè fick vi gè pè vàrldens trèkigaste kemi lektion pè engelska och efter det sè fick vi gè pè ànnu en trèkig lektion, matte lektion pè italienska, och jag och Johanna fattade inte ett skit :P haha. Nàr vi hade gètt po vora tvp lektioner sè fick vi gè till "aulan" dàr en gammal gubbe sjòng fòr oss i tvè jàvligt lènga timmar. Det var typ som en mini konsert eller nègot liknande. Vi tràffade àven pè Jaccopo och Lorenzo (de var i Sverige fòrra èret) i skolan och det var kul att tràffa de igen. Nàr vi hade slutat sè tog vi tunnelbanan in till stan. Vi sèg the Duomo, det àr en mòtesplats hàr i Milano, som éhlens àr fòr oss i Uppsala. Duomo var jàtte stort och jàtte fint (bild finns nedan). Vi promenerade lite i stan, och dè stod vi utanfòr Prada och Louis Vuitton affàrerna, men vi hann inte gè in, men vi ska gòra det imorn dè vi ska shoppa hela eftermiddagen. Vi gick till McDonalds och kòpte take away food med oss. Nègot annorlunde de hade i McDonalds var pommes frites som àr friterade i lòk och ser ut som lòkringar. Hon i kassan gav mig fel pommes frites och nàr jag skulle byta sè ramlade nègra lòk friterade pommes frites i min pèse. Jag smakade de och de var faktiskt riktigt goda. Det àr kanske nègot som de i Sverige borde infòrskaffa.
Nàr vi hade handlat klart sè promenerade vi till en park, och pè vàgen sè sèg vi La Scala. Det àr ett kànt konserthus i Milano. Fin var den!! Tar kort pè den imorn om vi har vàgarna fòrbi.
Efter att vi hade àtit vèr McDonalds mat i parken sè èkte min vàrdtjej hem och pluggade och resten èkte till en bar (Todos a Cuba). Vi satt dàr faktiskt ett lèngt tag och nàr vi tròttnade sè èkte vi hem till Madeleines vàrdtjej och dàr vàntade vi pè att vèra vàrdfamiljer skulle komma och hàmta oss. Sen dess har jag bara varit hemma.
 Vi èt precis mat. Fòrlèt, men Italien mèste nog ha den àckligaste maten jag nègonsin har smakat. Idag sè èt vi gròt med OST!!! och ost omelett och sallad. Det enda goda var faktiskt salladen. Vem fan làgger ost i gròt, och tycker att det àr gott? Jag èt typ bara sallad och efterràtten som var fruktsallad (jordgubbar, àpplen och banan) fòr den var faktiskt god.
Det har regnat nàstan hela dagen idag, men imorn sè ska det bli fint vàder :D
Hàr bjuder jag pè bilder frèn dagen, enjoy..

Min utsikt frèn baksidan



Min utsikt frèn framsidan


Skolan







Pè vàg in till stan



The Duomo



Motorcyklar i rad


Pè vàg till en park








Baren








Bàsta chokladen i Milano

28-29/4 - 09

Dag 1 i Milano

Hade verkligen en tom kànsla i magen under hela dagen. Det kàndes verkligen inte som om vi skulle resa till Milano òverhuvudtaget men nu àr jag hàr och det kànns bra faktiskt.
Vid 12 so kom min familj och m;tte mig vid centralstationen och l'mnade min vaska och min mamma ville verkligen inte sl'ppa taget. Hon krama och pussa p[ mig hela tiden. Kommer sakna henne !!
Flygresan var helt okej, men tre timmar k''ndes som 10 timmar och det v'rsta var att jag inte kunde roka. Det var typ det enda jag t'nkte pa haha. N'r vi anl'nde s[ tog vi bussen in till terminalen och darifron so tog vi en buss till toget. Vi fick oka tag i en timme ungefar och sedan so var vi framme. Det var kul att traffa alla igen. Jag, Johanna och Madeleine visste inte hos vilka vi skulle bo hos, men det loste sig ganska snabbt. Tjejen jag bor hos heter Chiara och idag so fyller hon faktiskt 17 ar. Hennes foraldrar och tvillingbror ar verkligen jatte trevliga och de forsoker verkligen kommunicera med mig fast de inte 'r s[ bra p[ engelska, men det g[r helt okej faktiskt. Vi blandar lite med engelskan och italienskan.
N'r jag hade h'lsat p[ alla so at vi en gemensam middag. Det var tre r'tters middag med forratt, huvudratt och efterratt. Maten var inte alls god som den ar i Sverige. Till efterratt so skulle vi ata torta for att de fyller ar men ville inte ens smaka po den for den sog inte alls god ut haha, men hennes foraldrar ar ialla fall jatte gulliga.
Imorn so ska vi vakna 6.30 och ta bussen till skolan kl 7.30. Vi kommer vara i skolan tills de slutar och sen s[ ska vi po shoppingtur i Milano.
Jag ber om ursakt om texten ar svar att lasa men jag fixar det nar jag kommer tillbaks hem.
Har ar nogra bilder fron idag..

Bussen po vag till Arlanda


I flyget






Flygplatsen i Milano







Po toget till centrala Milano



28/4 - 09

Jag hade precis ett engelskt nationellt prov. Vi skulle typ skriva en uppsats om jämställdheten mellan kvinnor och män, och så fick vi välja olika ämnen att skriva om. Den skulle vara mellan 300 - 600 ord och jag valde att skriva en kort uppsats så den blev på exakt 327 ord. Jag har ingen fantasi idag, för jag har så mycket annat att tänka på, men det gick nog bra ändå.
Vi sitter i biblioteket nu och väntar på att matsalen ska öppna så att vi kan äta. Efter det så ska vi in till stan och träffa alla vid centralstationen.
Om 8 timmar så är vi i Milano :D :D


28/4 - 09

Jag åker till Milano idag :D :D

Jag kan inte fatta än att jag inte kommer sova i min egna säng ikväll och att jag kommer bo hemma hos en främling i Milano i en vecka :P Flyget lyfter 15.20 och vi landar i Milano kl 18.10 :D
Ska verkligen försöka uppdatera bloggen därifrån annars så får ni vänta till den 5 maj då jag kommer tillbaks :)
Ni får ha det så bra så länge. Puss

27/4 - 09

Ricky Martin - I Don't Care

27/4 - 09

Eamon Vs. Frankee - Fuck It

27/4 - 09

Jag blir så irriterad på killar som inte har någon skam i kroppen och som inte vet hur man ska behandla en tjej och det ända de tänker på är att lätta på trycket!!

27/4 - 09

Jag har varit så stressad idag med att fixa de sista sakerna inför resan och därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen förräns nu. Dagen började med vanlig skoldag som vanligt förutom att jag hade håltimme i över 3 timmar. Efter skolan så promenerade jag, Johanna och Madeleine in till stan. Madde åkte hem och Johanna följde med mig och träffade min mamma. Min mamma köpte 3 nya leggings till mig och en ny maskara. Min mamma är bäst :D !! Vi gick och växlade svenska kronor till euro så det är fixat nu. När vi var klara så åkte vi hem och har bara varit hemma sen dess och packat och plattat mitt hår för imorn. Fick besök av Jossra och Rafif och de var här ett bra tag :) Jag kommer sakna alla mina vänner och min familj, haha men de kommer sakna mig mer än vad jag kommer sakna de.

Rafif ska skicka ett brev till sin kompis, och vi satt och pratade om det, och jag säger något om att förut så kunde man bara kommunicera med brev och då säger smarta Jossra att man brukade skicka brev med hjälp av fåglar HAHA och det brukade man inte. Det är bara en myt och Jossra har trott att man har gjort det hela tiden hahah :P

Imorn så ska jag vakna kl 5 på morgonen och fixa det allra sista och packa sånt som jag kommer använda imorn, och efter det så ska jag åka till skolan och göra ett nationellt prov på engelska. Runt 12 så ska mina föräldrar möta mig vid centralstationen i Uppsala med min resväska. Det kommer kännas konstigt att säga hejdå till de :P men det känns fortfarande inte som om jag ska resa imorn. Det känns typ som om jag ska åka till Stockholm och sen komma tillbaks senare på kvällen. Det kommer kännas verkligt när jag sitter i flyget och det har lyft !!

Jag ska försöka uppdatera bloggen imorn, men om jag inte kan göra det så får ni ha det så bra och njuta av det fina vädret. Det kommer regna i Milano de närmaste dagarna men på fredag så blir det 25 grader varmt, SKÖNT!! Jag ska verkligen njuta av allting på resan för sen när jag kommer tillbaks så kommer jag ha ett helvete med alla prov och uppgifter som ska lämnas in.

26/4 - 09

Sean Paul - Watch Dem Roll

26/4 - 09

Bilder från idag


Jossra och Rafif härmar Johanna och Madeleine :P haha



26/4 - 09

Är med Michelle och Rafif nu.
Vi är ensamma hemma så vi sitter i balkongen och chillar.
Hela släkten är ute och grillar.
Jossra gick precis men kommer snart tillbaks :)
Snart så måste jag gå till centrum och handla lite!

Här bjuder jag på en bild på vackra Michelle :D

Jossra

Okej nu ska jag berätta en skit jobbig sak om Jossra. Hon kan bara fokusera på ett objekt samtidigt och det är verkligen SKIT jobbigt. T.ex. hon kan inte kolla på tv och smsa samtidigt!! Alla som känner henne väl vet att hon kan kommunicera med en person, men när hon helt plötslig får ett viktigt sms, så blir hon bara helt tyst och lägger all sin fokusering på smset, och även om man ropar på henne så reagerar hon inte. Hon hamnar i en helt annan värld!! När hon har skrivit klart smset så blir hon sitt vanliga jag igen och kan hoppa in i diskussionen som om inget har hänt !! HAHA, och igår så märkte jag att hennes bror har samma problem som henne. Han pratade med mig om en sak, och så fick han ett sms och så blev han helt tyst. Jag ba: Yossry! men det kom ingen reaktion från honom alls. Samma sak gäller det när Jossra kollar på tv, hon kan inte prata med någon person samtidigt. Hon ignorerar personen totalt!!
HAHA men annars är Jossra bäst om man räknar bort det här "lilla" problemet hon har :P :P <3 !!

26/4 - 09

Igår så följde Jossra med mig hem till Aida. Vi satt där en stund och så räknade vi alla hennes pengar som hon skulle ta med, det blev 715 dollar sammanlagt. Det är mycket pengar för hon ska bara vara i Usa i 9 dagar ungefär :P


Efter att vi hade varit hos Aida så promenerade vi hem till Ghada. Vi tog ut Bebisen, först hem till Jossra och sedan till centrum. Vi åt i Burger Inn och Bebisen var skit jobbig då. Han var på skit bra humör och det betyder att han automatiskt också blir på bushumör så han vägrade sitta still och sprang överallt :S haha fett jobbig men han är ändå världens sötaste unge och det går inte att bli arg på honom!!





När vi hade ätit och handlat lite så gick vi hem till mig, Jag bytte om, och så kom Johanna och Madeleine hem till mig. Vi gick alla då (förutom Jossra som skulle på kalas) hem till Ghada och lämnade tillbaks Bebisen och tackade för lånet :P haha.. Vi gick ut och promenerade och efter det så gick vi tillbaks hem till mig. Johanna och Madeleine åkte in till stan och jag stannade kvar hemma.


Senare på kvällen så gick jag, min mamma och min syster hem till min morbror och satt där en stund.
Rawia på bilden :)


Det var vad jag gjorde igår. Idag så vill jag bara ta det lugnt och packa lite. Rafif ska komma hit senare och hålla mig sällskap. Min morbrors fru och min mamma pratade igår om att de skulle grilla ute, men jag är inte säker på om det kommer bli av, annars så kmr jag bara gå förbi och äta och sen hem igen :)

Dagens citat

You have to meet a few wrong ones before you can appreciate the right one..

25/4 - 09

Igår så spenderades kvällen först utanför treklangen skolan med tjejerna och sedan hemma hos Rafif :)


När jag och Johanna kom hem så började vi packa inför resan. Jag provade en massa kläder och nu är jag nästan klar med packningen. Det är bara små saker kvar att packa ner men det kmr gå snabbt att göra det.


Jag kan inte fatta att vi åker om 3 dagar :D !!
Aida åker till USA imorn så idag ska jag gå förbi henne en stund och önska henne en trevlig resa :)

Juste, Johanna är bäst!! Hon fixade nästan så att jag och Madde får jobba under Europavalet den 7 Juni. Vi ska då jobba mellan kl 9 på morgonen till kl 12 på kvällen och bara räkna röster en hel dag. Det är bra betalt så det är lätt värt det :)
Vi har skickat in en intresseanmälan nu och väntar på svar på om vi får jobbet eller inte :)

Madde är i stan nu med hennes pappa och köper ett överfallsalarm haha så att om någon av oss (mest Madde) blir överfallna av någon i Milano så kommer det börja tjuta skit högt runt omkring Madde så att överfallaren blir rädd haha :P Madde har värsta säkerheten runt omkring sig. Bra att ha en pappa som är major och kan sånt :)

Jag vakna tidigt idag på grund av att Johanna skulle åka in till stan och träffa Madde så nu ska jag laga frukost till min älskade familj. Ska försöka uppdatera bloggen senare :)

Jag har ett stort behov av att träffa Bebisen idag så det måste jag göra, och Jossras söta mamma vill träffa honom så jag ska nog dit och hälsa på :)

(F) 24/4 - 09

Det är riktigt skönt väder idag :D Jag hade kriminalteknikprov och det gick sådär. Nu är det provet gjort i alla fall, så jag kan slappna av tills jag kommer tillbaks från resan, för då kommer jag ha dubbelt så mycket skolprov och uppgifter att göra :( men det får jag tänka på senare för nu vill jag bara ha kul.
Efter skolan så träffade jag, Johanna och Madde en vän och sedan så promenerade vi in till stan. Vi kom hem för en stund sen och vi har precis ätit. Vi ska snart ut igen och senare på kvällen så ska vi hem till Rafif. Hon har tjatat nu i flera dagar om att jag ska komma, så nu får jag väl ta och göra det. Johanna ska sova här ikväll (hennes andra hem :P) och jag har lovat henne att vi ska ha skit kul tihi :P
Ni får ha det så bra :D


23/4 - 09

Aida kom idag till min skola och när jag hade slutat så gick vi till Gina Tricot för att hon skulle prova en massa kläder. Min pappa ringde och sa att jag skulle möta honom, och det gjorde jag, och så åkte vi till Stenhagen med små tjejerna. De dansade med Bintas grupp och de hade roligt. Kom nyligen hem och ska snart börja plugga.


Momo

Jag får ofta höra från folk att jag liknar mer och mer min mamma för varje dag som går

Mamma



Jag



Vad tycker ni?


23/4 - 09

5 dagar kvar till Milano :D
Gud vad jag längtar.. det som är bestämt nu är att någon dag så ska vi till Venedig och vara där i 8 timmar. Vi ska även på Inter-Lazio matchen 20.30 den 3 maj och så ska vi gå på en massa shoppingturer och på sight-seeings :D 
Flyget till Milano lyfter den 28 april kl 15.20 och jag landar i Sverige den 5 maj kl 14.20.
På måndag så ska jag träffa min mamma i stan och så ska vi gå och växla våra kronor till euro. Hon vägrar ge mig mer än 2000 kr (ca 200 euro) så hoppas jag klarar mig med det :/. Maten och bussbiljetter kommer skolan betala i Milano så mina pengar ska bara gå till nöjessaker, som t.ex. att shoppa och till fotbollsmatchen och sånt.

Vi skulle egentligen ha matte nationella igår, men så ändrade de provet till den 29 april och då är jag inte här, så nu ska vi som åker till Italien få göra matte nationella den 26 maj och det betyder att jag har gott om tid på mig att plugga. Har 2 kapitel kvar att räkna och ungefär 90 sidor så det måste jag skaffa mig tid att plugga på..

11.30 idag så har jag italienska prov så jag ska vara hemma tills dess och plugga. Mitt liv denna vecka har bara gått ut på att plugga. Idag så ska jag få ta en lång välbehövd paus. Halv 5 så ska jag till Stenhagen och träffa Binta. Binta är danstränare och min syster och hennes kompisar vill börja i Bintas nybörjargrupp så min mamma vill att jag följer med så att små tjejerna inte tappar bort sig i Stenhagen. Efter det så ska jag tillbaks till mitt älskade pluggliv för imorn så har jag ett stort kriminaltekniksprov :(


22/4 - 09

Lamja är här på besök nu :)

Har precis lagat mat till hela familjen och ska snart hem till Jazz med Lamja för att lämna några papper och sånt och efter det så ska jag hem direkt och plugga hela dagen och kvällen..
Mitt Eu-kort kom idag :D så nu har jag en sjukförsäkring när jag åker utomlands.

21/4 - 09

Hej alla läsare :D På tematiden idag i skolan så skulle vi få lyssna på någon som forskar om insekter och jag, Madde och Johanna smet ut från föreläsningen efter en halvtimme. Alla hade självklart något att göra.

Själv skulle jag åka till Gottsunda Centrum för att gå på ett soc-möte med min kontaktperson Yeliz. Yeliz har varit min kontaktperson sen den 18/10 - 04, i 4, 5 år, och socialen vill inte att vi ska träffas längre för de anser att jag inte har några problem längre som jag hade när jag var yngre, och det har jag faktiskt inte, men vill inte släppa taget än om Yeliz. Hon är inte bara min kontaktperson nu, hon är även som min storasyster och jag är inte bara redo än för att släppa taget. Någon dag så kommer det självklart hända att hon inte får vara min kontaktperson längre, och det måste inte betyda att vi måste släppa kontakten, men just nu så känns det som en trygghet att ha kvar Yeliz i mitt liv. Hon är verkligen den som har fått mig att må bättre och ändrat på mig från det sämre till det bättre. Jag var en riktigt jobbig skitunge när jag var yngre och var bara ute efter bråk :P, men Yeliz fick mig att ändra på mig själv. Varje halvår så har vi ett sådant soc-möte där vi går och berättar till hon som jobbar hur det går och hur mycket vi träffas och sånt, och då bestämmer vi om vi vill förlänga "kontraktet" eller inte, och varje gång har vi sagt att vi vill förlänga och då förlänger de ett halvår och efter ett halvår så träffas vi igen och då sker samma procedur all over again. Socialsekreteraren kunde inte lova att de skulle förlänga ett halvår till den här gången, men hon skulle göra sitt bästa. Jag ska kriga för att ha kvar Yeliz i mitt liv tills jag är 20 - 21 år och efter det så är jag nog för gammal för att ha en kontaktperson som ger mig råd och hjälper mig när jag har det svårt.

Efter mötet så handlade vi lite i Willys, och sedan så gick vi till Sun Video där hennes man jobbar. Jag gick hem och ska snart börja plugga men vet inte än om jag ska plugga på italienska provet som jag har på torsdag eller om jag ska plugga på kriminalteknik provet jag har på fredag :S Hur som helst, så går det nog bra :)
Ni får ha det så bra :) Pusss

-

This isn't what I expected, but I'm kind of lucky

20/4 - 09

NeYo - Over My Head

20/4 - 09

The Pussycat Dolls - Top Of The World

20/4 - 09

Efter skolan så promenerade jag, Johanna och Madeleine in till stan. Vi gick runt lite i affärer och sen så gick vi till McDonalds och köpte 3 glassar och några hamburgare. Vi gick sedan till ån och åt där. Efter ett tag så träffade jag på Aida och vi gick och tog bussen tillsammans in till Gottsunda. Aida åkte hem och jag åkte hem till Yeliz. Gick ut på en promenad med Melissa och träffade Rojda och hennes söta lillasyster Lava.

Nu är jag hemma och ska snart börja plugga :)
Ska svara på några frågor om ungdomars ökade psykiska ohälsa :/

20/4 - 09

Taio Cruz - I Can't Say Go

20/4 - 09

Nu är det bestämt att vi ska på Inter-Lazio matchen när vi är i Italien. Vi fick skriva under idag om vi ville följa med på matchen eller inte och det kostar bara 250 kr för tjejer och 350 kr för killar att gå på matchen. Ja, det är dyrare för killar, riktig diskriminering, men det är bara bättre för oss tjejer att vi kan gå för ett billigare pris :P

Vi fick veta idag att de ska flytta på matte nationella provet. Vi ska ha den den 29 april istället för nu på onsdag, så då kommer jag missa den, och det kommer påverka mitt betyg jätte mycket. Jag kommer få IG på Matte B så jag ska skriva in mig på sommarskola efter jag har kommit tillbaks från Italien för jag har inget annat val.

19/4 - 09




19/4 - 09

Tidigare idag så träffade jag Afrah och så gick vi till centrum och handlade och just nu så sitter jag hemma hos Jossra med Racha och Rafif.

Här bjuder jag på två bilder till från igår när vi var hemma hos Jossra :)



18/4 - 09 (Bilder)

Hemma hos Johainna


Hemma hos Jossra


Hemma hos Racha

















18/4 - 09

Just nu så sitter jag hemma hos Jossra med Rafif. Vi har precis ätit Jossras mammas goda dolmar och vi är helt proppmätta. Innan jag kom hit så gick jag och hälsade på Johainna en stund med Johanna. Hade inte varit där på jätte länge och snart så vi gå och hälsa på en till som jag inte har varit hos på evigheter, nämligen min kära barndomsvän Racha :)

Nu är det 10 dagar kvar tills vi åker till Milano :D :D

Uppdaterar bloggen senare, med en massa bilder :)


Bilder från igår













(H) 17/4 - 09

Hejsan alla läsare. Just nu så sitter jag med Johanna, Sara och Rafa hemma hos Ghada och bara tar det lugnt :) Idag så har jag varit i skolan och sedan så hade jag och Johanna ett ärende att göra och efter det så promenerade vi in till stan och träffade Rafif. Vi gick runt lite i stan och sedan så åkte vi hem. Jag och Johanna gick till centrum och handlade lite och så gick vi vidare hem till mig där Rafif väntade. Vi gick sedan allihop hem till Ghada och rökte vattenpipa. De som var här var Shirin, Sara M, Rafif, Johanna, Jossra, Sara Z och Rafa. De flesta har gått nu, och vi ska snart lämna hem Sara Z, för att hon är mörkrädd och vågar inte gå hem själv, och sedan så ska jag, Johanna & Rafa bege oss hem till mig och bara ta det lugnt :)
Sara Zaza är så OND av sig. Hon har suttit och pratat hela dagen om olika dumma saker hon har gjort. LITA INTE PÅ HENNE! Hon hade t.ex. kastat in sin vän i fyrisån, fett taskigt, och idag så spottade hon i Johannas cola och lät Johanna dricka ur det sen HAHA. Hon brukar alltid lägga in socker eller salt i folks drickor så man ska aldrig lämna ett glas ur sin syn om Sara Zaza är i närheten !! Just nu så sitter hon och visar hur en kille hånglade med sig själv haha den här tjejen är komedi. Hon är 12 år och beter sig som en vuxen.
Nu ska jag avsluta detta inlägg och vara lite social av mig.
Bilder kommer senare från kvällen :)

(F) 17/4 - 09

Johanna. Safi. Madde

De bästa :D


Dagens citat

Det man inte vet lider man inte av..

500:e inlägget

Vi lyckades flytta fram rättskunskapsprovet som vi skulle ha nu på tisdag till den 28 april.. jag åker den dagen till Milano så jag kommer ändå inte hinna göra provet, men kommer få göra det efteråt. Kanske den 7 maj.
Den dagen jag åker till Italien så kommer vi ha ett engelskt nationellt prov, och den måste vi göra innan vi åker och den början 8.30 och är mellan två - tre timmar lång. Så jag kommer vara klar mellan halv 11 - halv 12 och mina föräldrar vill att jag kommer hem innan jag åker eftersom de vill säga hejdå och sånt, och jag har ingen aning om hur jag ska hinna göra det eftersom vi ska antingen vara i centralstationen i Uppsala kl 12.45 eller vara i Arlanda 13.30 (man får bestämma själv hur man vill ta sig till flygplatsen) och om jag åker hem innan jag reser så kommer jag tvinga min pappa att skjutsa mig till Arlanda, men jag orkar inte höra hans prat om hur jag ska sköta mig därborta i Italien, han kan vara jätte jobbig ibland och så kommer han aldrig vilja släppa taget om mig haha :P Det kommer vara första gången jag åker utomlands utan någon av mina föräldrar och det känns faktiskt lite läskigt, men det kommer nog gå bra. Jag kommer ju ha Johanna, Madeleine, Athena och Nadja med mig och det kommer bli så jävla kul. Det roligaste är nog att jag kommer få uppleva att vara utomlands med några av mina närmaste vänner helt själv utan mina föräldrar eller släktingar. Det bästa är att ingen känner mig därborta :P (alla släktingar som läser mig blogg, jag driver bara!) men jag kommer sköta mig ändå :P tihi (som Johanna säger).

Nu ska jag gå och äta Coco Pops och sedan gå och lägga mig.
Skönt att jag har sovmorgon imorn till 10.45 :D


Godnatt !!

16/4 - 09

Träffade Rafif på stan efter skolan. Vi gick runt och promenerade, åt i McDonalds och så handlade jag lite saker i H&M och sedan så åkte vi hem ;)


Nu ska jag plugga matte :(

Irriterad !!

Jag kommer inte ha ett liv nu till slutet av maj. Har 15 skoluppgifter kvar att göra innan sommarlovet, och det är allt från prov, analyser och diskussioner och JAG ORKAR INTE MER. Nästa vecka är ändå värst, har då 5 saker att göra och 4 av de är prov och sedan en diskussion.

21 april: Rättskunskapsprov
21 april: Diskussion om umgdomars ökade psykiska ohälsa.
22 april: Matte nationella.
23 april: Italienska prov.
24 april: Kriminaltekniksprov.
28 april: Engelska nationella.
4 maj: Diskussion om ungdomsvåld (missar pga Italien resan).
5 maj: Psykologi prov (missar pga Italien resan).
8 maj: Engelska nationella.
11 maj: Diskussion om droger.
13 maj: Historia prov om mellanöstern.
18 maj: Samhällsprov
19 maj: Samhällsprov
20 maj: Inlämning av historia analys.
29 maj: Kriminaltekniksprov

Det enda sköna är att efter matte nationella så behöver jag ALDRIG MER räkna matte igen under hela mitt liv, det är självklart bara ifall jag klarar av matten och får ett G på nationella provet, för då är jag klar med hela Matte A och Matte B kursen :D :D Hoppas jag klarar av provet !!

15/4 - 09

Nu har vi äntligen fått mer information om resan till Italien. Klockan 15.20 den 28 april så lyfter flyget från Arlanda till Milano. Jag längtar till den dagen och nu är det bara 13 dagar kvar :D

Efter skolan idag så åkte jag hem till Yeliz och var med Melissa.



Vi åkte med bilen till centrum och handlade lite, och sedan så åkte vi tillbaks hem till Yeliz.


2 timmar senare så kom Rafif, Kadir och Sanna till Yeliz gård.
Var ute med de en stund och sedan så gick jag hem.

Dagens citat

Vi föds som originaler och dör som kopior..

14/4 - 09

Första skoldagen idag efter påsklovet och det gick faktiskt bra. Lyckades somna runt 3 på morgonen och vaknade 3 timmar efteråt men kände mig ändå pigg. Jag kommer ha 1 - 2 prov varje vecka framöver, så jag kommer inte ha något liv och bara sitta hemma och plugga för det mesta. Vi fick sluta tidigare idag så efter skolan träffade jag Raoas och han följde med mig till försäkringskassan där jag beställde ett EU kort. Kvinnan som jobbade i försäkringskassan sa att kortet kommer mellan 10 - 14 dagar med posten, och jag åker till Milano om exakt 14 dagar, så hoppas kortet kommer innan resan. När vi hade varit i försäkringskassan så åkte vi till Gottsunda och nu är jag hemma och ska snart till centrum och handla lite åt morsan :)
Ni får ha en bra dag :)

14/4 - 09

Fadel Shaker - Ya Ghayeb

13/4 - 09

Min morbror Mahmouds familj och Jazz familj har varit på besök hemma hos oss idag så jag har umgåtts med mina små kusiner en hel del idag, speciellt med Tagreed. Johanna kom också sedan och då gick vi till centrum och åt i Burger Inn och sedan så kom vi tillbaks hem till mig. Efter ett tag så gick vi ut igen och var med Johainna, Afrah och Raoas ute på gården en stund. Vi gick till källaren och hämtade min resväska därifrån för snart så ska jag börja packa inför Milano resan. Ska inte ta med mig så mycket kläder för jag tänkte köpa en hel del där om pengarna räcker till. Så jag ska ta med mig 10 outfits med mig, fast vi bara ska vara där i 7 dagar, så att jag har andra kläder också med mig för att om det skulle hända att jag skulle ångra mig eller något. Efter att vi hade hämtat väskan så gick vi upp till mig och Johanna åkte hem.
Rafif och Jossra kom lite senare och de har plattat sitt hår hemma hos mig båda två. De gick hem för en halvtimme sen och jag ska snart gå och lägga mig.
Skolan börjar imorn :(..
Imorgon efter skolan så måste jag gå till försäkringskassan och skaffa ett EU kort (europeiskt sjukförsäkringskort) inför resan för jag har tydligen ingen. Jag vet inte varför, men jag har en stor känsla över att jag inte kommer få åka till Milano, för att mitt pass går ut den 9 Juni och vissa flygbolag har som regel att man måste ha ett pass som är giltigt i mer än 6 månader för att få åka med. Vi ska åka med flyget easyjet och jag har läst lite om deras regler och det står inget om hur länge passet måste vara giltigt, förutom att man bara måste ha ett giltigt pass, så jag hoppas verkligen att jag får åka med och att min magkänsla har fel och att jag har oroat mig helt i onödan.

Bilder från idag




Kolla hur långt mitt hår har växt :D :D och det är lockigt till och med.. :P

Dagens citat

Fool me once shame on you
Fool me twice shame on me

Bilder från igår





(H) 12/4 - 09

Sitter hemma hos Ghada nu med Rafif och vi ska ut snart och promenera :D
Raffan har solat!! och det är så ovanligt att se henne brun :P


Bebisen

Här är fler bilder från Jossras dator.. nu på Bebisen





Gästblogg: Jossra

Heejsan :D

Jag sitter här med Safi hemma hos mig hihi och vi sitter och äter goids, muuumms. Vi har varit ute och promenerat och gått och handlat i centrum. Snart så reser Safi till Milano, jag kommer att sakna henne hahahaha. Jag hoppas att ni njuter av det fina vädret, och inte bara sitter hemma o ruttnar! Man ska vara ute och verkligen utnyttja solen haha. Här får ni lite fina bilder från idag :)

Här är jag och Safi :D


Här är mitt långa hår, med mitt godisband haha



PUSS! :*

12/4 - 09

Sitter hemma hos Jossra nu och här bjuder jag på några bilder från påsklovet som jag har hittat på hennes dator..





Cocoo

Halsband



Armband




www.cocoo.se

BikBok

Har kollat runt lite på kläder ute på nätet och jag fastnade för de här plaggen från BikBok.
Synd att jag har tagit slut på alla mina pengar den här månaden :(





www.bikbok.se

12/4 - 09

Sean Kingston - Take You There

(H) 11/4 - 09

När Aida kom till mig så gick vi ut och mötte Jossra och så gick vi till centrum. Där mötte vi på Majda och Hiba och de följde med oss till Gottsundaskolan där vi satt en stund. Hiba pratade mycket om alla fördelar om att vara muslim och hon fick mig att tänka ganska mycket på det. Hon har gjort allt man vill göra när man är ung och levt sitt liv om man nu kan säga så och sen blivit från en icke troende muslim till en troende muslim och det är starkt av henne och jag beundrar henne mycket för det. Hon är en bra förebild för tjejer som vill bli troende muslimer men inte vågar ta första steget, för att om Hiba kan klara av det så kan vem som helst göra det :)
Efter pratstunden med de så gick jag och Aida hem till mig och åt och sedan så gick Aida hem och jag gick ut och mötte Jossra en stund och nu är jag hemma. Det är några kvinnor här nu så jag ska gå och sätta mig i vardagsrummet och vara lite social. En av de är Rafifs mamma så jag ska sitta med henne och prata lite om Rafifs dåliga vanor :P haha..
Jossra kanske kommer hit senare och antingen så är vi hemma hos mig eller så sitter vi ute på gården :D

11/4 - 09

Gud vilket skönt väder det är ute. Aida kommer hit snart och så ska vi ut och möta Rafif och gänget :)


Nazmi & Bebisen





(H) 10/4 - 09

Idag så har jag varit ute med Aida, Elias & Johainna och promenerat en stund :)

När Elias och Aida gick hem så fortsatte jag och Johainna att promenera en stund och så träffade vi på en vän till oss båda :P. Den här dagen påminde mig så mycket om hur det var förut innan oktober 2008 :) och jag saknar det.

När jag kom hem så kom Johanna förbi och så gick vi till centrum och fixade lite saker. När vi kom tillbaks hem till mig så var det fullt med kvinnor här så vi satt inne i köket och umgicks med min släkt. Just nu så har alla kvinnor gått och det är bara släkten som är här. Min moster ska sova hemma hos oss idag like old times...


Nu ska jag hem till Jazz och röka vattenpipa med Samir :D

10/4 - 09

Nu är Lamja här och busar lite och kollar allt jag gör på datorn. Hon är verkligen nyfiken av sig den här busungen :P. Hon saknar Wafa, hennes bästa vän, och har tjatat länge om att vi ska gå dit och hälsa på henne.. och det ska vi nog göra innan skolan börjar igen.


Jag har en lång dag framför mig och vi kommer få många gäster idag som kommer komma hit och beklaga sorgen, men ska försöka blogga senare :)

9/4 - 09

Runt 12 idag så fick vi det hemska beskedet att min farmor har avlidit. Hon blev sjuk igår kväll och avled idag runt halv 12 :(. För mindre än 4 månader sedan så avled min mormor och det jobbigaste är att känna samma känsla all over again fast man vet att de båda har det bättre nu och att de slipper lida längre.
Inom en halvtimme så var alla mina morbröder här och kämpade för att få en lokal där de kan vara under dessa tre sörjedagar och till slut så hittade de en. Precis som förra gången så ska alla kvinnor komma hem till oss för att sörja så jag kommer vara upptagen och inte kunna blogga så mycket under de kommande tre dagarna.

RIP Farmor 9/4 - 09.
 RIP Mormor 20/12 - 08.

R.I.P Farmor

RIP Farmor 9/4 - 09

Rami & Rawia



9/4 - 09

Brandy - Right Here Departed

8-9/4 - 09

Idag så har jag varit hos min morbror, hämtat Rawia och sen gått hem till Aida och från Aida hem till mig. Kollade på de två nyaste avsnitten av The Hills och sedan kom Aida hem till mig. Vi mötte Jossra och så gick vi alla hem till Jazz och satt där i 2 timmar och pratade om allt möjligt. Kom hem för mindre än en timme sen och sitter nu på killarnas dator. Min fucking cp dator har fått ett STORT virus som inte kan stoppas (Trojan) och jag kan inte heller formatera om datorn för att det krävs ett lösenord som inte jag har eller kan :@ så nu har jag ingen dator i mitt rum längre som jag kan använda under lovet och det är jävligt irriterande!! Jag får klara mig, tur att vi har tre andra datorer hemma som jag kan använda när det behövs. Nu ska jag passa på att plugga till nationella provet i Matte B som är den 22 april. Har tre kapitel kvar, på ungefär 90 sidor, att räkna och 13 dagar på mig. Har en stor känsla av att detta inte kommer att gå bra!!


8/4 - 09

Jag hämtade Bebisen från dagis och tog hem honom till Jossra där Lalesh också var. Han lekte lite med oss och med Jossras föräldrar och så lyssnade vi på Bolibompa sången :P


Nu är vi hemma hos mig och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.
Kanske ska träffa Aida snart eller gå hem till min morbror.

8/4 - 09

Nu ska jag gå och hämta Bebisen från dagis :D


7/4 - 09

Hela den här kvällen har spenderats hemma hos Peyman med tjejerna i Sävja.
Det har varit en trevlig kväll :)






Nu är Johanna här och vi ska snart kolla på film :D

7/4 - 09

Johanna och Madeleine kom hem till mig runt 11, vi åt pannkakor med sylt och socker och sedan så började jag fixa mig inför idag. Madeleine åkte hem för att packa, hon ska till Västervik imorn och vara kvar där hela lovet så jag kommer sakna henne :( men är glad att jag fick träffa henne en stund innan hon åkte. Aida kom efter en stund och Johanna gick hem till Rafif. Jag och Aida gick hem till Wafa, som inte var hemma, och hämtade Elias. Jag hade inte träffat honom på evigheter så jag hade saknat honom jätte mkt :D. Han kom fortfarande ihåg mig och jag är fortfarande hans bästa vän :D :P


Just nu sitter jag ensam hemma och har skit tråkigt. Har storstädat hela huset och jag väntar på att mina föräldrar ska komma hem så att jag kan åka till Sävja, hem till Peyman och vara där med tjejerna.

Dagens kommentar

Wafa: Jag måste börja dricka mjölk..
Aida: Varför då?
Wafa: Så att mina naglar blir starkare.
Aida: Doppa naglarna i ett glas mjölk istället.
Wafa:
VA?

HAHA Aida är så sjuk ibland !!

Dagen i bilder




Johanna leker arab :P



Johanna leker ghetto :P


En hoppande Johanna :)








Kvällen hos Jossra :)


6/4 - 09

Igår så somnade jag till slut halv 5 på morgonen och vaknade efter 4 timmar. Kl 9.15 så hade jag tandläkartid för att jag skulle laga en tand. Gick in och satte mig och pratade med min tandläkare Sonja som jag har haft sen jag var 3 år. Jag fick bedövning och så lagade de min tand, men bedövningen hjälpte inte och jag kände allt de gjorde och det gjorde så JÄVLA ONT. När de var klara så la tandläkarn något för att stärka mina tänder och jag fick inte äta eller dricka något på en timme, så var det förra gången också, och det är skit jobbigt för det första man vill göra när man kommer hem är att äta frukost eller något och efter en timme så tappar man matlusten med den där äckliga saken i munnen :P

Runt 14 så kom Johanna till mig och väntade på att jag skulle bli klar så att vi kunde gå ut och promenera, men jag körde en Rafif idag (var lika seg som henne) och Johanna fick vänta i 4 timmar för då var jag klar :P. Vi promenerade då till centrum och köpte påskgodis och dricka. Vi träffade på Rafif och Shirin och så gick till Burger Inn och åt. Kom hem för en stund sen och Johanna åkte precis till en fest i Sävja. Jag lägger ut bilder från dagen senare för nu ska jag hem till Jossra där sötnosen Peyman är och umgås lite med de :D

6/4 - 09

1. Vad är ditt mellan-namn? Jag har inget mellan-namn.
2. Vilken tid gick du upp i morse? 08.30
3. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
4. Vem vet mest om dig? Aida och Jossra.
5. Vad gör du på fredagskvällar?
Antingen festar eller umgås med vänner.
6. Bästa filmen du någonsin har sett? Coyote Ugly
7. Saknar du någon just nu? Ja, mina mostrar i Palestina. 
8. Hur mår du idag? Bra men jävligt trött..
9. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga
10. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Jag gick första året på gymnasiet och jobbade på Ventelo AB :)
11. Bästa minnet från sommaren 08? The voice med tjejerna :)
12. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Palestina
13. När var du där? 2005
14. Är du rasist? Nej
15. Har du helt svenskt ursprung? Nej
16. Om nej, vart kommer du ifrån? Palestina
17. Föredrar du svenska eller utländska killar? Utländska killar!!
18. Ser du fram emot någonting just nu? Ja, Milano resan och sommarlovet.
19. Sköter du skolan? Ja, alltid.
20. Vad hade du för betyg förra terminen? 1 MVG, 4 VG OCH 4 st G
21. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG
22. Vilket ämne var det? Av vad jag minns nu så har jag fått MVG på ett Geografi, Historia - och Engelska prov.
23. Har du fått Ig på ett prov? Ja, på alla mina Matte B prov :P
24. Har du spelat/spelar du i ett band? Nej
25. Anser du dig vara intelligent? Ja.
26. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Då jag var liten och inte brydde mig om något.
27. Den värsta tiden då?  När jag var runt 13 - 16 år.
28. Nar du mått jättedåligt psykiskt? Nej
29. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej, aldrig
30. Har du haft sömnproblem? Ja, nångång ibland.
31. Hur ofta gråter du? 1 gång per halvår typ
32. Vad gör du när du mår dåligt? Vill helst vara ensam utomhus.
33. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Vänner och Yeliz.
34. Vill du ha tillbaka någon av dina ex?
Absolut inte.
35. Vilken klass går du i nu? Sp2a
36. Vilken skola? Fyrisskolan
37. Har du varit otrogen någon gång? Ja
38. Har någon varit otrogen mot dig? Ja
39. Är du stolt över dig själv? Japp
40. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag inte dömer folk för lätt
41. Vad får du ofta komplimanger för? Mina LÅNGA naglar
42. Har du lätt att få folk att skratta? Ja ibland så..
43. Cider elller öl? Cider såklart
44. Har du några talanger? Nej
45. Vet du om någon är kär i dig? Ja
46. Är du bra kompis med ditt/dina syskon? Ja, oftast så kommer vi bra överrens 
47. Vad står det i ditt senaste sms? Aaa vet... skit drygt av Johanna.
48. Hur lång är du?
1.55 cm.
49. Hur mycket väger du? 52
50. Vilken storlek har du på kläderna?  XS och ibland S

6/4 - 09

Nelly ft. Tim Mcgraw - Over and Over Again

6/4 - 09

Zin Kim - Jag hoppas

Gästblogg: Rafif

HEEEJ alla kära läsare. Jag sitter här hemma och chattar med Safilation in the nation och vi pratar inte så mkt för hon e så tråkig så ja bestämde mig för att skriva lite i hennes fina blogg om hur min dag har sett ut och om vad jag tycker, tänker å känner tihih^^.

Idag så vaknade jag lite på fel sida och det var inte kul alls. Jag bäddade min säng så fort jag vaknade å städade mitt rum sen gick jag till min syster Lina och lämnade mat och var där en stund sen så gick ja hem och duschade och sedan träffade jag min underbara barndomsvän Lida Ali. Vi tog en promenad med hennes fina amstaf hund Lana som fortfarande är en liten snorvalp. Den e såå söt att den spydde i en port och vi fick SKIT så vi gick upp till Hatice för att häma TOARULLE haha och plastpåse och sedan gick vi tillbaka till den där jävla porten och torkade upp sktien. Efter de så gick vi hem till Lida och drack te och myste och pratade om allt möjligt. sen så gick ja hem och åt DOLMA MMMUUMS, och sen träffade jag mina kära flickor och vi tog en KORT prommmeeniix sen gick ja hem till Rojdas syster för att sörja :( hennes morbror har dött. Vila i frid apo. så ja var lite med Rojda å hennes syster och hennes systers man och sen så gick jag hem och nu sitter jag här och skriver. Det kommer vara sådär halv fint väder imorn 9-10 + grader så ja vet inte vad jag ska göra. Jag får väl ta dagen som den kommer fiifään. Nää nu tänkte jag avsluta denna fina historia med några härliga bilder. enjoooy


5/4 - 09

Idag så har jag varit med Jossra nästan hela dagen. Gick hem till henne runt 18 och väckte henne. Hon blev inte så glad men när hon såg att jag hade kladdkaka med mig så blev hon helt plötsligt mycket gladare :P haha. Satt där i 2 timmar och gick sedan förbi min morbror en stund. Gick sedan tillbaks hem till Jossra och väntade på att Aida skulle komma dit. När hon kom så gick vi ut på en liten promenad med Rafif. Efter den korta promenaden så gick jag hem till min morbror igen och åt någon arabisk maträtt och nu är jag hemma. Ska nog sova snart för jag ska upp imorn halv 9 för att jag har tandläkartid 9.15. Skit jobbigt att vakna så tidigt speciellt när det är LOV !!


5/4 - 09

Akon - Beautiful

5/4 - 09

Akon - Come Back To Me

5/4 - 09

Milano om 23 dagar :D :D :D

4/4 - 09

Jag bestämde mig till slut att gå till Rafifs gård där några tjejer satt och grillade. Satt med de en stund och umgicks bara. Sara var där och henne hade jag inte träffat på jätte länge så det var trevligt att träffa på henne igen. Hon gick i min klass förra året i Fyrisskolan, men bytte sedan skola till Lundellska för att gå på natur. Hon ville leka att hon var smartare än alla som går på samjuridik men hon är inte ett dugg smartare :P haha





Johanna och Madeleine kom förbi så följde jag med de till centrum och köpte dricka. De gick vidare till Serris fest och jag gick hem till min morbror. Hans ungar, Rami & Rawia, är hemma hos oss nu och ska sova här ikväll så jag ska typ vara barnvakt till imorgon.

Sex and the City 2

Den 28 maj 2010 så har uppföljaren av sex and the city filmen premiär :D. Det har ryktats om att sex and the city 2 ska handla om en flytt till London och att Big kommer vara otrogen mot Carrie. Det är bara att vänta till den 28 maj 2010 och se vad denna film kommer att handla om.






4/4 - 09

Under de senaste tre timmarna så har jag varit med Jossra och hennes sykons barn och med Rami, Rawia och Lamja. Vi höll koll på barnen medans de lekte ute på gården.



Kom precis hem och ska snart in och duscha och fixa mig inför ikväll fast jag inte har någon aning om vad jag ska göra än. Antingen så kan jag:

1. Gå på Sannas middag.
2. Gå på Serris fest.
3. Grilla med Jossra och Wafa i Stenhagen
4. Grilla med Rafif i Gottsunda
5. Umgås med släkten som är på väg hit nu
6. Eller bara vara hemma

Hur det än blir så blir det säkert kul. Har ingen aning själv om vad jag vill göra, men vi får se på vad jag är på humör senare ikväll :)

4/4 - 09

Kanye West - Heartless

Rafif --> Arpines fest --> Jossra

Idag så började jag fixa mig kl 18 medans jag kollade på ett Desperate Housewifes avsnitt och runt halv 8 så gick jag hem till Rafif där Kadir och Shirin var och Jossra kom också efter en stund. Vi satt och pratade och tog en massa kort och sedan så tog vi en promenad till östra Gottsunda där Arpine hade fest.






Väl framme till Arpines fest så gick vi in och hälsade på allt folk och efteråt så gick jag till Yeliz där Sefika och deras mamma var. Satt en stund med de medans Melissa lekte med mitt hår och sedan så gick jag tillbaks till festen. Var där i 5 minuter och sen så gick jag hem till Rojda.




Hemma hos Rojda så satt de flesta tjejerna och fixade sig för att dra till Arpines fest. När de drog så gick jag och Jossra hem till henne och satt vid datorn och åt mat och chips. Kom hem för knappt en halvtimme sen och ska nu kolla på ett till desperate housewifes avsnitt innan jag går och lägger mig. Imorn så ska jag vakna kl 9 för att jag har tandläkartid 10.50. Skit roligt att få vakna så tidigt första dagen på påsklovet, men livet är hårt ibland !!

3/4 - 09


3/4 - 09

Påsklov om ca 40 minuter :D

Gästblogg: Athena

Shulululu alla åsnor!

Jag kände att den här bloggen behövde livas upp lite så därför ska jag blogga lite för Safi idag!

Vädret är dunder idag, solen skiner och alla blattar börjar äntligen känna sig hemma :) (ha ha ).
Men men den oturen vår klass har så måste vi sitta på en as tråkig biologi breddning lektion medans alla andra e ute och njuter av det härliga vädret!
Men vi slutar ändå klockan halv tre idag och efter de så är de PÅSKLOOOV WIHOO, eller kycklinglovet som jag brukar kalla de för (dont ask me why). Efter skolan ska jag nog dra ner på stan och ta en fika kanske?

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men något skojj borde man väll ta och hitta på för uppsala har ju verkligen SÅ MYCKET KUL ATT ERBJUDA.

Aja nu måste jag fortsätta låtsas "hänga med" på lektionen tack och hej leverpastej!

Peace out


Jossra

Visst var hon söt?


Dagens

humör: glad
borde: skriva mitt cv
frisyr: lockigt
klädsel: svarta leggings och svart tunika
smink: bara maskara
planer: promenera med Rafif
låt: Neyo - mad
vill ha: påsklov/sommarlov
längtan: ITALIEN resan
köp: nytt busskort
lunch: biff och potatis
Väder: varmt och skönt

2/4 - 09

Kom precis hem efter att jag har varit i min kusins gård och rökt vattenpipa med Samir och jag ska snart ut igen. Tänkte bara bjuda på några bilder från idag.



2/4 - 09

Fergie ft. Sean Kingston - Big Girls Don't Cry

2/4 - 09

Black Eyed Peas - Where Is The Love

2/4 - 09

Faith Hill - There You'll Be

2/4 - 09

Destiny's Child - Brown Eyes

2/4 - 09

Chris Brown - Take You Down

2/4 - 09

Johanna Banan kom hit kl 7.30 och väckte mig för att hon skulle hämta en grej. Det var omöjligt att somna om efteråt och nu är jag helt klar och fixad inför skoldagen idag. Jag orkar inte gå på mina två första lektioner så jag börjar då 11.30 men jag ska nog ta bussen till skolan snart för det är så tråkigt hemma när ingen är här.

Dagens efterrätt


Blåbärskaka

Dagens köp


New Yorker 49 kr

New Yorker 99 kr

(F) 1/4 - 09

JAG HAR TAPPAT BORT MITT SKOL BUSSKORT !! Det är första gången jag tappar bort något viktigt :( och nu måste jag betala 300 kr för att få ett nytt och jag har inga pengar kvar för jag har typ köpt kläder för alla mina pengar. Tur att jag har Aida som ska låna ut pengar till mig så att jag kan köpa ett nytt skol busskort imorgon. Denna dag började med skola som vanligt. I slutet av skoldagen så gjorde jag mitt engelska grammatik test och det gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig och det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Senare så träffade jag Aida och vi gick runt i stan och shoppade lite, och det var DÅ jag tappade bort mitt jävla busskort någonstans. Runt 18 så åkte vi hem till Gottsunda. Var hemma en kvart och sen så gick jag ut och tog en lång promenad med Lalesh. Vi gick runt hela östra, gipen och sist till centrum. Det var länge sedan jag träffade henne och bara pratade så det var kul att träffa henne igen och bara prata ut om allt precis som det var förr i tiden innan gymnasietiden började.

Efter långpromenaden med Lalesh så gick jag förbi Rafif där Johanna och Jossra var. Jag satt där en stund och sedan så följde jag med Jossra hem till henne. Kom hem för en stund sen och jag ska nog sova snart. Är skit trött och det är så skönt att det bara är två skoldagar kvar och sedan så är det påsklov.

RSS 2.0