(D) Roadtrip

Är på roadtrip med Kiki och Cassandra :) 

Taco Bowl

Har varit i Gränby Centrum med Hayat idag och ätit mexikansk mat. 


Lördag

Vaknade tidigt idag och åkte ner till stan. Hade en laserbehandling inbokad. Efter gick jag förbi kusinen och träffade ungarna en stund innan jag åkte till Actic med Nicole. 


Har nu på kvällen hängt hemma hos Jessica. Har precis kommit hem och ska sova snart. Imorgon blir det ännu ett träningspass och sen blir det en roadtrip till Sthlm med Jessica. 

(A) Juldagen

Gud vad kallt det har varit idag! Har varit hemma nästan hela dagen. Gick ut en snabbis och träffade fina Neo som har blivit så stor. Världens mysigaste hund!

Och nu på kvällen åkte jag ner till stan med Wafa och hämtade Rafa och Sara.

Ska sova strax. Imorgon ska jag försöka hinna med att kika in mellandagsrean och träna innan mitt arbetspass börjar.  


Peugeot 207

Har köpt en ny bil idag 😃
Peugeot 207, 2007, diesel. 





Tisdag

Har hängt med morbror idag och varit på jakt efter en ny bil. Har hittat min nya bil och ska köpa den imorgon förhoppningsvis :)

Är nu hemma hos Wafa och vi ska ta en promenad ner till stan. 


Stan

Har varit på stan med Jessica idag och ätit middag i Dragon Palace och gått runt i butikerna. Köpte det här linnet från BikBok. 


Actic

Är på Actic med Nicole. Det här blir femte passet den här veckan. Min kropp är helt slutkörd, men skönt att man har kommit igång med träningen ordentligt igen. Har lyckats gå ner 4 kg sen jag började träna igen :)


Hembesök

Vaknade tidigt idag och åkte iväg och tränade med Nicole. Så fort jag kom hem blev det en massa förberedning inför det fina besöket. Idag kom min älskade Karim på besök med Dalal och Osama och åt middag hos oss. 



Efter kom Jäzz på besök med pojkarna och senare kom Sandra, Kicki, Sara, Jossra och Peyman hit. Det blev en spontan tjejkväll hemma hos oss. Alltid lika trevligt :)

(D) Fredag

Den här veckan har bestått av mycket jobb, skola och träning. Har haft BMW:n hela veckan så jag kan ta mig till skolan och jobbet, så jag har inte fått känna av än hur det är att vara utan bil. Lämnade tillbaks bilen idag dock, så det kommer nog slå mig om max två dagar att jag är utan bil och då kommer jag bara köpa en ny helt spontant. Fick jullov idag så är inte i direkt behov av bil de närmaste dagarna, så kan nog vänta max en vecka till. Började mitt jullov med att åka förbi Västerås med Sandra för att äta middag i Spicy Hot. Så jävla gott!
 
 

Söndag

Har fått hänga med bästa Josef & Jacob idag. Man mår så bra efter lite kvalitetstid med pojkarna. ❤️



(D) Singelolycka

(Tidsinställt) Jag tror att just idag har varit den värsta dagen i mitt liv någonsin. Var med i en rejäl singelolycka idag på vägen hem och bilen tog så stor skada av olyckan att den hamna på skroten. Väglaget var inte bra och jag körde lite över hastigheten och rätt som det va så sladdade bilen från ingenstans och bilen började snurra över båda vägfilerna några gånger. Jag fattar själv inte hur jag fortfarande lever då det var en rejäl olycka. Tack Gud så skadade jag ingen annan (det är det viktigaste) och jag mår fysiskt bra, men är helt traumatiserad och psykiskt skadad av den här händelsen. 
 
Så adjö till bilen - aldrig mer Renault Clio!

(D) Fredag

Fick vakna väääldigt tidigt idag för att åka till Arlanda med Ghada och hämta hennes man. Hann precis hem för att byta om och sen fick jag skynda mig till skolan för att gå på föreläsning. Tränade efter på Actic med Nicole och träffade sen Jossra och åt middag i Storken. Ska snart åka iväg och kommer inte hem förrän imorgon :)
 
 
Skrev på avtalet igår inför det nya jobbet. Kommer från och med den 19 januari (dagen efter examensceremonin) jobba som förskollärare i en förskola i Gottsunda.

Jakobsberg

Har varit i Jakobsberg idag efter skolan och fixat mina naglar hos Yeliz som precis har börjat med sin utbildning. Är riktigt nöjd över resultatet :)



Åkte sedan förbi Mohamed som bor i Jakobsberg nu och var där en stund innan jag åkte tillbaks hem. 

(S) Torsdag

Idag har jag haft föreläsning, tränat på Actic och varit på intervju inför ett nytt jobb :)


(DZ) Opponering

Har varit i skolan hela dagen och haft opponering/ventilering på examensarbetet. Det gick super bra och mitt arbete är GODKÄNT. Lycka! 😃😃




RSS 2.0