Nadine

Har varit på middag hemma hos Nadine med Maria. Alltid lika trevligt med kollegorna. 

(null)

(null)


Solna

Har spenderat två dagar i Solna hemma hos Dalal. Vi kom hit igår, åt lunch och åkte sen till Mulle Meck parken med barnen. Vi åkte även förbi en ladugård och tittade på hästar, ponnys, får och lamm 🐑. Vi har sovit över och idag efter frukosten åkte vi hem till Västerås. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Uppsala

Arian har varit i Uppsala två nätter då både jag och Omid jobbade igår. Jag jobbade med folkomröstningen i Västerås om Västerås flygplats. Det vart en lång dag igår, från 6.30-22.30, och idag har jag verkligen sovit ut. Hämtade Omid från jobbet ca 10.30 och åkte direkt till Uppsala för att hämta vår pojke. Nu är vi hemma i Västerås och har precis storhandlat. 

(null)

(null)

(null)

Stan

Har tagit en längre promenad med Omid idag till stan. Vi gick förbi blod bussen där Omid lämnade blod och sen åt vi lunch i NOM. 

(null)


TUL

Har varit på tillväxt ultraljud idag för att kolla att Dilara växer som hon ska. Hon väger 2000 g och ligger på den normala kurvan. Ikväll har vi haft besök av Omids syster och Arians kusiner Nelly och Novalie. Har lagat tapsi med kyckling till oss. 

(null)

(null)

 

Måndag

Denna vecka kunde inte starta bättre. Det blev frukost på sängen och en lugn morgon. Det blev sedan lunch på stan med Agrin i Mocca Deli. Spontant fick vi tid direkt efter att göra fotpedikyr. Dagen avslutades med en timme lång gravid massage. 

(null)

(null)


Middag

Ikväll har vi haft Mathias och hans flickvän Caroline på besök. Vi har lagat oxfilé med rotfrukter. Så gott! 

(null)


Min 3 åring!

Tänk att jag har en 3 åring hemma! 

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0