The last day @work

Godmorgon! Vaknade för en timme sen ungefär och har precis ätit en rejäl frukost: Kalkonsmörgås med philadelphiaost, branmüsli med vaniljyoghurt och ett glas apelsinjuice. Helt proppmätt har jag förberett mig till sista arbetspasset någonsin som personlig assistent. Är fast vid mitt beslut att säga upp mig och är jätte glad över att få slippa det där skit-jobbet.
Efter jobbet kanske jag åker ner till stan en stund och kikar in i H&M snabbt :)


Onsdag

Dagen har spenderats med Nadia och Madeleine. Nadia kom hit runt tre tiden och Madeleine kom runt halv fem. Vi var hemma hos mig en stund och tog sedan en promenad till centrum för att handla och posta brev. Nadia åkte hem efteråt och Madeleine och jag gick hem till Ghada och hälsade på barnen en stund.

Madeleine åkte hem för en liten stund sen och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag mitt sista pass och efter arbetspasset ska jag säga upp mig :D







Näädii

Idag kommer Nadia hit och hälsar på :D


Tisdag

Kom precis hem efter att ha spenderat kvällen hemma hos Jossra med Peyman, i den nya lägenheten. Vi har beställt mat och städat hela dagen.



Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis. Har sovit rätt så länge de senaste dagarna men antar att det är min kropp som tar igen all sömn som den har missat under veckorna jag jobbade nästan varje dag. Det är så skönt med ledighet!

Tänkte åka ner till stan idag, men är inte så säker på om jag vill det längre på grund av vädret. Kanske åker dit imorgon tidigt istället då det förhoppningsvis inte snöar.

Igår kväll var jag och Christina i Arez och Jossras nya lägenhet :D :D Är såå glad för deras skull! Senare ikväll ska jag dit igen och hjälpa till med att tvätta alla fönster. Tapetsering pågår där just nu, men det kommer bli så fint när allt är klart-möblerat och på plats.

Ska in och duscha nu och sen plugga teori.
Har varit lite dålig på att plugga de senaste dagarna.


Yasin <3

Är hemma hos mig nu och leker med det nyaste tillskottet i släkten: Yasin.

Ny vecka

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag hade en körlektion tidigare idag. Om en stund kommer Jasmin hit och hälsar på. Det var länge sen hon var här.

Tänk att det snart har gått ett år sen vi tog studenten. Tiden bara rinner iväg. Förra veckan bestämde jag mig för att söka till Uppsala universitet, förskollärarprogrammet. Det är nästan det enda program som inte kräver Matte B och att bli förskolelärare tror jag kommer passa mig. Förra veckan deklarerade jag även för första gången. Nu känns det verkligen som om man är vuxen på riktigt :P


Hej!

Körlektionen idag gick bra. Körde i närheten av Fyrisskolan på enkel- och dubbelriktade vägar. Efter har jag underhållt mig med att laga mat; pasta och kycklinggryta med champinjoner till familjen och varit med Hamode och Maya som har varit här i några timmar.







Körlektion

Ska snart ha ännu en körlektion.
Efter ska jag iväg till centrum och handla hem lite saker.


Sommartid

Glöm inte att vrida fram klockan en timme!


En finare figur på endast 14 dagar

Den här krämen finns att beställa på Yves-Rochers hemsida och det är en snabblyftande kräm för siluetten. Den ska ge en fasthet och en bättre figurformning på endast 14 dagar. För att nå bästa resultat ska du använda den varje morgon och kväll på områderna du vill förminska och efter 14 dagars regelbundet användande ska du ha minskat dina mått på 1.7 cm. Det låter kanske för bra för att vara sant, men jag har testat den här krämen i åtta dagar nu och märker av lite skillnad faktiskt.

Krämen innehåller ingredienser med vegetabiliskt ursprung och produktens koncentration av vegetabiliska ämnen ger en snabb synlig effekt.

För endast 179:- kan du få hem den här krämen och få ett snabbt figurformande resultat.


Gårdagen

Har precis kommit hem efter att ha övningskört i en timme samt varit med på lillebrors körlektion.

Igår gick jag hem till morbror en stund efter den snabba vistelsen hos Ghada. Hälsade på en liten stund och lekte med Adham som har växt jätte mycket på sistonde.

Senare mot kvällen gick jag hem till Jossra och akut-färgade hennes hår som vart orange. Typiskt henne att sånt händer :P. Sandra var också där på besök. Runt halv ett gick jag hem och tittade på reprisen av Big Brother innan jag gick och la mig.

 

Huset fullt

Huset har varit fullt med barn idag men har ändå lyckats städa mitt rum och fixat lite andra saker. Gick in tidigare på skatteverket.se och tittade hur mycket skatt jag kommer få tillbaks efter deklarationen. Nästan 7000 kronor rikare kommer jag vara innan midsommar, inte illa :D

Ska byta om nu och sen dra hem till Ghada och lämna hem Hamode.

Här är lite bilder på Maya som jag tog tidigare idag.





Sunshines

Mina två älsklingar är här på besök :D
Dagen kan inte börja bättre.



Jersey Shore

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen helt pigg och glad. Ska snart ta en lång dusch och sen titta på det senaste avsnittet av Jersey Shore som går att ladda ner nu.



Valde att lösenordsskydda bloggen inatt endast för att jag vill ha en liten koll på vilka det är som läser. Statistiken har ökat ganska betydligt på senaste tiden men inte kommentarerna och det gör att jag inte har någon aning om vilka det är som läser. Förr hade jag i alla fall en liten koll, men inte nu längre :/ Bloggen kommer fortsätta vara lösenordsskyddad i alla fall i några dagar till.

Dagens köp

Ansiktsmask från H&M 20:-/st


Bomullsrondeller och bomullspinnar från Kicks 20:-/st


Torsdag

Hej! Jobbade idag 7 - 15.30 och åkte sedan ner till stan med Jasmin. Följde med på hennes tandläkartid och sen fikade vi på Waynes Coffé. Det blev lite små-köp också, men ingenting speciellt, bara lite nödvändiga saker som är bra att ha hemma. Efter vistelsen på stan åkte jag hem snabbt och sen gick jag vidare hem till Jossra. Kom precis hem och ska snart titta på Big Brother.

Är ledig i en vecka nu fram till nästa torsdag då jag ska arbeta mitt sista pass innan jag säger upp mig :)



Imorgon kommer jag lösenordsskydda bloggen fram till en obestämd tid.
Vill ni ha lösenordet så får ni fråga mig om den.

Lets do this

Godmorgon! Idag ska jag jobba för den näst sista gången hos Palmborgs assistans. Känns skönt att jag äntligen har tagit det här beslutet. Efter jobbet ska jag träffa Jasmin på stan och kanske ta en fika :)


Jeng

Hej! Körlektionen gick bra. Älskar den befriande känslan när man bara gasar på och det enda man fokuserar på är vägen. Har fram till nu tittat på ett avsnitt av The O.C och varit med Jonas som vanligt. Han är här varje dag och känns mer som en familjemedlem än en släkting.

Ska snart träffa Michelle som är på väg hit nu :)


Onsdag

Tog mig inte tiden till att uppdatera igår efter körlektionen. Igår sökte jag en massa nya jobb för jag har bestämt mig för att säga upp mig i slutet av månaden. Att vara personlig assistent är egentligen inget för mig och jag har tröttnat som fan på människan jag jobbar med och på hans familj. Efter sex månader är det dags för mig att gå vidare och söka efter nya jobbmöjligheter..

På kvällen var jag bjuden på middag hos Ghada. Det blev lax, potatis och en jättegod sås. Och efter blev det en massa gos med mina älsklingar Maya och Hamode.

Idag vaknade jag upp runt klockan 10 och har ringt ett par samtal fram till nu. Ska plugga lite teori nu och klockan 14 har jag en körlektion.


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan och om knappt en halvtimme sticker jag iväg för att övningsköra :)


Godnatt

Nu är jag hemma igen och ska gå ner till grannen för att duscha. Det har varit målare här idag för att måla taket i badrummet och de blev inte klara idag så vi har varit utan dusch. Tills dess får vi utnyttja min kusins badrum men förhoppningsvis är de klara imorgon med allt arbete.

Efter duschen ska jag sova för imorgon har jag en körlektion klockan 10.
Godnatt!


Till Jossriita

Har suttit framför datorn i några timmar och tittat på The O.C men nu ska jag röra på mig hem till Jossra och göra något vettigt av den här kvällen.


Dagens köp

Blus från GinaTricot 249:-


Svarta jeans från GinaTricot 399:-


Lash Architect 4D från H&M 169:-

Shopping + Fugu

Kom precis hem efter att ha spenderat dagen på stan. Åkte med lillebror till stan men han stannade bara kvar med mig en liten stund innan han gick och träffade sina vänner. Men som tur var träffade jag på Christina där så vi gick och åt i Fugu och gick runt lite i affärerna. Köpte lite nya saker till mig och två tröjor och ett guldhalsband till mamma som hon ska få lite senare när hela familjen är samlad :)




Destination: Stan

Nu drar jag ner till stan med lillebror som sällskap.

Idag har jag på mig en grå stickad tröja från GinaTricot.

Arabiska morsdag

Godmorgon! Vaknade upp för en liten stund sen och ska snart åka ner till stan. Ska gå runt på stan och kolla om jag hittar något fint samt köpa en morsdag present till mamma. Lycko henne som får firas tre gånger per år: arabiska morsdag, svenska morsdag och på hennes födelsedag.

Grattis mama på morsdag <3

Söndag

Hej! Söndagar brukar visst vara tråkiga, men inte den här. Första gången på några veckor är jag inte stressad inför den nya veckan och deprimerad över att jag ska jobba. Idag har jag haft körlektion i en timme och sen varit hemma hos Ghada. Därefter gick jag hem till Jossra där Christina också var och hängde där en stund. Gick sedan hem och tittade på Big Brother och sen vidare hem till Racha där jag var i någon timme.

Kom hem för snart en timme sedan och ska snart sova. Imorgon ska jag åka ner till stan och köpa något fint till mamma och sen ska arabiska morsdag firas.
Godnatt!


Henna tattoo

Gjorde en henna tatuering idag bakom axeln med texten "Every beginning has an end" men den försvann efter 20 minuter. Tvättade bort den för snabbt plus att hennan var röd och det är inte direkt fint. 

Nu ser det bara ut som om någon har klottrat något oläsbart på min axel, eller så kan man tolka det som Hamode som frågade - "Har du blod på din axel?"

Här är i alla fall två bilder från innan jag tvättade bort hennan och den fortfarande var svart.


Henna

Är hemma hos Ghada och har precis gjort en henna-tatuering.
Visar sen :)


Godnatt!

Kom hem för en liten stund sen från Ghada. Tidigare idag var jag hemma hos morbror en stund och har gått förbi kusinen en våning ner ett antal gånger. Bestämde mig idag för att följa med några släktingar på kryssning nästa vecka. Det kommer säkert bli kul :)

Börjar bli lite trött så ska sova snart.
Imorgon har jag ingenting särskilt planerat förutom en körlektion klockan 14.
Godnatt!


Sirre is back!!

Skit ta de lungt gott folk. Jag sa ju att jag skulle komma tillbaka en vacker dag. Idag var inte så vackert, kallt som fan men de va nog vackert någonstans....

Ni som saknat mig bör bli glada, för jag ska uppdatera Saffes blogg lite oftare har jag funderat på.
Tänkte starta en blogg för mina fans men jag kom på att jag är lika datorkunnig som turkar på ragga. Så de blir inte av....

De finns en katt i uppsala, en skitful katt. Vet inte riktigt vem det är men om du läser detta så bör du kräva tillstånd från Uppsala tingsrätt att visa dig offentlig, de är fan våld mot allmänhetens pupiller!! Jag såg henne en gång i Uppsala, jag mådde dåligt i veckor, intensiv depression var bara förnamnet.

För några veckor sedan var jag på en fest i Uppsala... Festen var mitt ute i bushen, så jag parkerade bilen i centrala uppsala och gick 4 min tills vi kom fram till festen. Sämsta festen jag varit på EVER... Folket=torra, musiken=torr, tjejerna=övertorra, grabbarna=kunde inte dansa så deras dansmetod var ryck i ben och armar. Jag grät så mkt att jag började skratta.

Idag har inget roligt hänt mig förutom att jag väcktes när grannarna hade roligt..Jag satte på de värsta tänkbara hårdrocken jag hittade på youtube i högsta volum och sprang in i väggen i typ 10 min tills de blev tysta.
Så har jag typ ätit glass och kawaw tallrik, that´a all!

Nej hur fan kan jag glömma. Blev stoppad av polisen "vanlig kontroll".
Polisen: Körkort tack?
Jag: Yes, varsågod
Polisen: Blås i den här (tar fram skitgrejen)
Jag: Blåste så långsamt att jag nästan började skratta
Polisen: Ta i när du blåser
Jag: Hur blåser man hårt
Polisen: Blåser hårt i luften för att demonstrera
Jag: Skrattar lite lätt och blåser så hårt att jag fick huvudvärk
Polisen: Tackar och säger "kör försiktigt"
Jag: Det är klart jag kör försiktigt du kommer köra bakom mig


Så körde som en kärring tills han försvann o då var jag hemma. Snubben körde efter mig ända hem.
Thats my day!


Ny header

Har bytt header nu.
Vad tycks?


Min gamla header

Lördag

Vaknade upp klockan 11 idag och tog en lång dusch innan jag begav mig till Jossra en stund. Övningskörde därefter i en timme och väntar nu på att mina föräldrar ska komma hem med flera matkassar.

Medan jag väntar ska jag titta på The OC.


Vill tillbaks till värmen

Helg

Äntligen är det helg och jag är ledig till och med torsdag nästa vecka. Det behövs verkligen, då jag knappt har varit ledig sen jag kom tillbaks från Abu Dhabi.

Just nu är Michelle här och vi ska snart laga lite mat :)


Nu: The OC


Snö

Fan, imorgon ska det tydligen börja snöa igen :(
Hoppas det blir en hastig klimatförändring och vi slipper snö i Uppsala.

Dagens köp

Linne från Holmlunds för 199:-

Torsdag

Hej! Dagen har bestått av en jobb-dag som gick dåligt och en 2 ½ timmars runda på stan med Jossra. Letade efter något att ha på mig under helgen och till slut hittade jag ett linne i Holmlunds med Sannas hjälp som jobbar där nu. Kom hem halv sju och har precis duschat och ska snart platta håret medan jag tittar på The OC. Är klar med säsong 1 & 2 och ska börja titta nu på säsong 3 :D

Imorgon är sista arbetsdagen på en vecka ungefär och direkt efter har jag en körlektion.

Onsdag

Fan vad fint väder det har varit den här veckan, men jag tror inte våren är här riktigt än. Tror det kommer snöa minst en gång till innan det blir vår på riktigt och sommaren närmar sig.

Jobbade idag och övningskörde efter och har precis kommit hem efter att ha varit hemma hos Jossra i en timme. Har pluggat teori hela dagen på jobbet; på alla vägmärken och ska nu börja läsa om bilens huvuddelar. Det är det svåraste att lära sig tycker jag, men det kanske beror på att jag inte alls är intresserad av bilar egentligen. Tycker det är såå tråkigt!

Ska i alla fall plugga i en timme nu, titta på Big Brother och sen sova.
Godnatt!


Christina Ramos

Grattis Christina på födelsedagen <3 :D

Tisdag

Jobbade idag fram till 15.30 och åkte sedan hem och åt grillad mat. Efter maten övningskörde jag och lillebror i en timme var. Kom hem för en halvtimme sen och ska snart sätta igång med att plugga till teorin.

De tre närmaste dagarna kommer se ut exakt som idag:
Jobba - körlektion - plugga.

Det här är sista veckan jag jobbar mycket. Nästa vecka tar Jasmin över dagpassen och jag kommer vara ledig i några dagar. Skööönt.
Har bara varit ledig tre vardagar sen jag kom tillbaks från Abu Dhabi. Sjukt att jag har orkat :/

Uppdaterar igen imorgon :)

 


Pluggar

Har pluggat teori i en timme och ska fortsätta plugga lite till.
Imorgon ska jag övningsköra direkt efter jobbet :)

En dag på stan med Hamode

Har precis kommit hem efter att ha varit på stan med Hamode. Det var så fint vår-väder ute så hade på mig skinnjackan idag. Vi åkte ner till stan halv 12 och träffade Sanna. Vi satte oss i McDonalds en stund för att Hamode skulle äta och sen gick vi till Cupido och åt och där mötte Madeleine även upp oss.

Hade ett möte klockan 14 i arbetsförmedlingen angående min arbetsplanering och Madeleine följde med dit och vaktade Hamode under mötet. När jag var klar gick vi in i H&M lite snabbt och åkte sedan hem.


Gottsundabadet

Är helt slut! Vi har storstädat huset sen klockan 12 och nu är vi äntligen klara.

Om två timmar ska jag iväg till Gottsundabadet med Jossra och Christina. Senast jag var där och senast jag badade inomhus var för ungefär 10 år sen och senast jag badade utomhus var första gången jag var i Abu Dhabi för 7 år sen. Har en liten rädsla för djupt vatten :/ för jag inbillar mig att jag inte kan simma fast jag vet innerst inne att jag kan. Lärde mig det när jag var 9 år, men eftersom jag inte har badat på länge så inbillar jag mig att jag har glömt, men att simma är som att cykla. När man väl har lärt sig det så glömmer man inte bort.

Efter badet ska vi tjejer hem till mig och ha spa-treatment med peeling, nagelvård och ansiktsmask :D


Godnatt!

Övnignskörningen gick bra fast jag inte har kört på åratal känns det som. Pluggade lite teori efter och gick sedan hem till Ghada. Kom hem för en liten stund sen och ska sova alldeles strax.

Laddar ner Sex and The City filmerna nu så dom ska jag titta på imorgon :)


Övningskör

Nu sticker jag iväg och..

Utvärdering

Har precis blivit klar med att fixa garderoben och ska snart iväg och övningsköra. Ska börja övningsköra idag med en ny, för det funkar inte så bra med min pappa, och idag ska han göra en utvärdering och säga exakt hur många lektioner jag behöver.

Nu ska jag fan ta tag i det här med körkortet. Skjuter upp på det hela tiden och nu får det vara nog!


Chocolate mud mask

Godmorgon! Har äntligen fått sova ut och nu är jag pigg och glad. Vaknade för en halvtimme sen och har precis applicerat en ansiktsmask i ansiktet. Ska ta ett långt bad nu och därefter städa mitt rum och fixa min garderob som är huller som buller.

Ska skölja ur choklad masken nu.
Hoppas ni har en bra dag :)


Just nu..

..hemma hos Ghada med min älskling bredvid mig <3




Äntligen helg!

Skööönt att det är helg nu. Behöver vara ledig och bara ta hand om mig själv och främst sova. Jobbade idag med Christina och det var kul att ha någon att vara med. Det blir så långtråkigt annars, för det finns oftast inget att göra på jobbet.

Efter jobbet åkte jag ner till stan och träffade Jasmin och Amelie. Vi satte oss i Max och gick in i H&M snabbt innan jag tog bussen hem.

Ska hem till Ghada nu och äta.
Och efter middagen kanske jag drar hem till Jossra.

Hamode och lilla Yasin :)


Presentkort

Fick hem ännu ett till presentkort på 50 kr från Supergratis häromdagen :)



Tryck på bilden (under)för att bli medlem och få hem ett gratis presentkort du också.

Dagens köp

Köpte en brun skinnjacka idag från H&M för 399:-




Har en exakt likadan i svart också :D

(P) Power nap

Har jobbat hela dagen, träffat en vän och sen träffat Jasmin en stund i Rickomberga. Kom hem för en timme sen ungefär och ska snart gå och lägga mig. Tog en timmes power nap idag men känner mig fortfarande jättetrött. Imorgon är sista arbetsdagen innan helgen och då ska Christina jobba med mig. Vi ska jobba dubbelt och jag ska lära henne hur allt går till. Kul med lite sällskap på jobbet!

Godnatt!


Torsdag

Nu drar jag till jobbet :)

Kommer hem sent idag så kanske inte hinner uppdatera mer.

Onsdag

Har klarat av ännu en arbetsdag och ska snart sova. Kvällen har spenderats hemma hos Jossra och ska snart titta lite på tv innan jag somnar. Nu är det bara två arbetsdagar kvar!

Statistiken stiger mer och mer för varje dag.
Vilka är det som läser min blogg egentligen?




Godmorgon!

Godmorgon! Är så jävla trött på grund av all sömnbrist, men har tre arbetsdagar till innan det är helg och jag får sova ut. Längtar verkligen till helgen nu! 

Idag ska Christina komma till jobbet och jag ska visa henne hur allt går till :) Kul!


Tisdag

Hej. Jobbade idag till halv fyra och åkte sedan hem till Ghada och var där en stund med Hamode och lilla Maya som har brutit armen :( och sedan gick jag hem till Jossra och Kicki kom också dit efter en stund. Är hemma nu, ska titta på Big Brother snart och sen sooova.


Personalmöte

Kom hem för en liten stund sen från jobbet. Slutade klockan 16 men vi hade ett personalmöte efteråt så fick vara kvar där extra länge. Dåligt för fritiden men bra för ekonomin :D. Men det var kul för Jasmin var också där. 

Ska titta på Desperate Housewives nu, ta en dusch, titta på Big Brother och sen sova. Jobbar hela veckan så kommer knappt ha någon fritid i några dagar, men några inlägg ska jag försöka hinna skriva.

Hoppas ni har haft en bra start på den nya veckan :)


Söndag

Färgade aldrig håret igår, men däremot solade jag i 21 minuter och blev väldigt brun. Hemma hos Yeliz färgade jag hennes hår, lekte med Tariq, och tittade på filmen The Switch med Jennifer Aniston. Pappa hämtade upp mig därifrån klockan 2 på natten och somnade nästan direkt när jag kom hem.

Söta Tariq <3




Har precis lagat mat och äppelpaj till familjen och pratar med Jasmin nu i telefon. Ska snart hem till Ghada och hjälpa henne med städningen. Sedan ska hon följa med mig hem med barnen.

Lördag

Hej! Idag har inte varit en bra dag. Vaknade upp med världens värk i magen klockan 7 och lyckades inte somna om förrän klockan 12 fast jag hade hjälp av en värmekudde. Måste sova när jag har värk för att den ska försvinna. Vaknade upp igen halv fyra och har precis gjort mig i ordning. Ska träffa Yeliz snart. Ska handla lite och sen åka hem till henne och färga hennes hår.

Kanske färgar mitt hår också.. Ska jag? Eller? Det kommer ändå bli ljust igen av solens strålar ifall jag färgar det mörkare. Och om jag färgar det ljusare så kommer det bli ännu ljusare under sommaren. Tycker om min hårfärg faktiskt, fast jag har världens utväxt. Kanske bara ska låta det vara, istället för att slita ut det ännu mer?

Kommer nog bestämma mig när jag står där vid hårfärgshyllan om några minuter.


Fredag

Jobbade sista gången för den här veckan och träffade därefter Madeleine på stan. Vi köpte nya skor, reklamerade ett annat par skor, fikade i Expresso House och slutligen gick vi på bio och såg filmen Burlesque. Skrev igår att jag hade höga förväntningar och jag blev inte missnöjd. Filmen var väldigt bra och man fick gåshud av Christina Aguileras vackra röst. Hennes röst är mäktig!


Presentkort

Fick hem ett presentkort laddat med 100 kr (H&M) från Supergratis.


Dagens köp

Skor från Åhlens (Wera Stockholm) för endast 150:-


Burlesque

Imorgon ska jag på bio med Madeleine och se filmen Burlesque med Christina Aguilera och Cher. Har bara hört bra om den filmen så mina förväntningar är höga.



Handling: En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles. The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.


Milko Bärry

Milko Bärry - En perfekt måltid och beroendeframkallande är den också. Tur att den är billig för ska fylla kylskåpet med denna goda måltid nästa gång jag handlar.

 

Dagens köp

Väska från GinaTricot 249:-



Torsdag

Efter en lång dag på jobbet åkte jag ner till stan och träffade Athena. Vi satte oss i McDonalds och senare kom även Amelie och Jasmin dit. Var ute efter ett par nya skor, men hittade ingenting som föll mig i smaken. Ska leta mer imorgon. Istället köpte jag en ny väska och lite presenter till nyfödda Yasin.  

Pappa kom hem idag från Abu Dhabi så har varit med honom fram till nu.
Lägger upp bilder snart på den nya väskan :)


H&M

Fick hem min nya skinnjacka idag från H&M och den var MYCKET mycket mycket finare i verkligheten. Love it! Finast var dragkedjorna vid ärmen.

 

Godmorgon

Jobbar 7 - 15.30 och efter blir det en runda på stan :)


Onsdag

Vaknade tidigt idag och åkte ner till tingsrätten för att lyssna på en rättegång. Därefter åkte jag hem och då kom Iman hit och hängde med oss. Har precis varit hemma hos Jossra och ska snart ta en snabb dusch och titta på Big Brother innan det är läggdags. Imorgon och på fredag jobbar jag. Skulle ha åkt till Kista igår men på grund av en massa omständigheter så får jag skjuta upp det till helgen istället. Känner ett begär av att shoppa och slösa lite pengar! Känns som evigheter sen sist..


Godnatt!

Efter att ha ätit den nyttiga kycklingsalladen gick jag till centrum med Ghada och barnen. Handlade hem lite saker och sen gick vi hem till mig. Snart börjar Big Brother och efter det ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon. Klockan 7! Väldigt tidigt för att vara en ledig dag..

Godnatt!


Chicken Salad

Kycklingsallad

Valde att laga den utan pasta för att göra maträtten lite nyttigare.
Detta är en perfekt GI-måltid för dom som vill gå ner i vikt.

Tisdag

Har precis kommit hem efter att ha varit i sjukhuset och besökt lillebror. Han har fått en blindtarms-inflammation och ska troligen opereras idag. Vi fick med oss en massa varmchoklad-påsar från sjukhuset haha så ska fixa en varm kopp choklad snart medan jag kollar på reprisen av Big Brother. Missade ju det igår.. Men först ska jag laga kycklingsallad snabbt till lillasyster. 


I Burj Khalifa den 12 februari 2011

Sugar Scrub

Godmorgon! Blev väckt klockan 9 av att min mamma kom in i rummet och har varit uppe sen dess och inte gjort något vettigt alls, men snart ska jag ta tag i disken och städningen.

Igår kväll kom Jossra hit och vi provade den nya socker-ansiktsmasken från H&M. Kan lätt rekommendera den för er som vill ha en omedelbar uppfriskande känsla samt ta bort alla döda hudceller.

Runaway

Bruno Mars - Runaway

Dagens beställning

Skinnjacka från H&M 399:-

RSS 2.0