Tivoli

Har varit i Bäckby idag med tvillingarna och åkt två karuseller. Sedan åkte vi allihop hem till oss och åt middag tillsammans. 


Lördag

Har spenderat dagen i Uppsala. Var hos Fatina tidigare idag och gjorde en keratinbehandling på mitt hår. Efter åkte jag förbi Sandra en kort stund. Resten av dagen har spenderats med mamma och mina syskon. Opererade bort visdomstanden igår och kände för att bli ompysslad av mamma. Vi har gått ut och ätit allihopa och åkt sedan hem till moster och sen till morbror. 


Kylie

Har beställt hem lite nytt smink från Kylie cosmetics. Beställde en ny Kylighter i färgen salted caramel och ett rouge i färgen Xrated. Även ett Velvet lip kit i färgen Harmony. Resten fick jag med köpet. 


Bio

Har varit på bio med Omid ikväll och kollat på filmen Fast & Furious 8. 


Naglar

Det var ett par år sen man fick naglarna fixade av Johainna, men idag fick jag bli ompysslad när hon kom på besök. 


Helgen

Denna helg har varit otroligt lugn. Hade Tanja, Natalia och Diana hemma hos mig från fredag till lördag. Igår åkte vi förbi Omids föräldrar en stund. Idag började vi morgonen med en 30 minuters springtur ute, åt frukost och sen tvättat kläder. Nu på dagen har Johainna kommit på besök och hängt hemma hos mig en stund. Hon åkte tillbaks till Göteborg för en stund sen och nu är vi på gymmet för dagens andra pass. 


Tidaholm

Åkte ut idag från Göteborg kl 11 på förmiddagen. Två timmar senare var jag i Tidaholm, en stadsort nära Falköping. Där mitt i Tidaholm bor Sabina och jag fick äntligen träffa hennes lilla son. Så himla söt. Satt där en stund och åkte sedan raka vägen hem till Västerås. Kom hem för två timmar sen och är helt slut efter dessa två fullspäckade dagar. Imorgon är påskhelgen slut och det är återigen dags för jobb. 


Göteborg

Är i Göteborg nu hemma hos Johainna. Kom fram hit strax innan kl 21 och mötte upp Johainna i Gamla Stan utanför favorit restaurangen Saray. Vi delade på en måltid då ingen av oss var hungriga egentligen, men var tvungen att ta vara på den här chansen att äta där. Är nu hemma hos Johainna i en liten håla som heter Olofstorp. Ska upp tidigt imorgon och åka till Skövde. 


Falkenberg & Ullared

Har tagit en 5 timmars roadtrip idag med Delevan. Vi är i Falkenberg nu hemma hos hennes syster Sazan. Tidigare idag var vi i Ullared och handlade hem en massa saker. Ska vara i Falkenberg en stund till och sen fortsätter min roadtrip till Göteborg till Johainna. 


Påskafton

Har haft Shadi här på morgonen och vi har ätit arabisk frukost. Nu på eftermiddagen kom Murad hit och vi åt lite påskmat. Efter åkte vi hem till Chija & Kejwan en stund. Murad åkte precis och jag ska börja små packa. Imorgon drar jag till Ullared och Göteborg. 


Canvas

Är helt kär i min nya stora canvastavla som jag beställde från www.canvasbutik.se. 


Besök

Har haft pappa här idag på besök och jag lagade en sen lunch åt honom. Efter gjorde vi en liten service kontroll på min bil innan han åkte hem igen. Nu på kvällen har jag varit hos Shadi en stund där Elias också var, min gamla förskoleelev från Uppsala. 


Bio

Ikväll har vi varit på bio och sett filmen Skönheten och Odjuret. 


Måla

Det har varit kaos här hemma sen i fredags då vi bestämde oss för att börja måla vardagsrummet och lilla rummet. Men nu två dagar senare är vi klara och väntar nu på att färgen ska torka. Nu har jag städat som en galning och ska strax gå på bio med Omid. 


Enköping

Har varit i Godisgallerian i Enköping idag med Delevan, Shahin, Nellie, Novali, Lana, Diana & Natalia. Vi köpte hem en massa godis inför påsk. 


Loppmarknad

Idag var det Västerås stora vårloppis i ABB Arena och jag åkte dit med Chija där jag hittade väldigt mycket fina saker som fick följa med hem. 


Stockholm

Har varit i Stockholm idag med Christina. Vi åkte till Mall of Scandinavia för lite shopping och sen testade vi en ny restaurang där det serveras skaldjur på rullband. Så gott! Efter lämnade jag av Kicki och åkte sen till Uppsala och överraskade mamma. Träffade söta Raneen en stund och åkte sen hem till Jossra innan jag åkte tillbaks hem till Västerås. 


RSS 2.0