Månadens glossybox

Fick hem månadens glossybox som är Dagmar inspirerad. Den innehöll en lermask, maskara, svart ögonskugga från Emite make up, ansiktskräm och torrschampo. Är väldigt nöjd med innehållet :)

 

(S) Torsdag

Har arbetat i förskolan idag och sedan åkt på en kort roadtrip :)

Imorgon jobbar jag ännu ett pass och sen tar jag helg med Sons of Anarchy maraton :)


Täby Centrum

Åkte till Täby Centrum igår kväll med Wafa. Kista kan verkligen slänga sig i väggen jämfört med den här gallerian. De hade en massa bra butiker som man har saknat. Köpte lite saker från Sephora, H&M och Bikbok :) 

Badkuber & Body scrub från Sephora

Halsband från BikBok

Caviar nails från Bikbok


Ny kurs: Specialpedagogik

Har haft en lång dag i skolan med kursintroduktion, föreläsning och tre timmar hål. Passade på att åka ner till stan med Helin under den tiden. Vi lunchade i Dragon Palace och shoppade lite nya leggings och ett nytt linne. Hann även med en laserbehandling och köpa present till mamma och Christina innan vi återvände till skolan. 
Har suttit hemma efter och pluggat inför den nya kursen och besvarat några seminariumfrågor. Denna kurs kommer pågå i tre veckor och det kommer vara väldigt intensivt och mycket ska göras. Kommer knappt ha något liv, men skönt på något sätt att hålla sig upptagen med något vettigt som har betydelse och slippa fokusera på mindre bra saker som pågår just nu i livet. 

Imorgon kommer jag förhoppningsvis arbeta och sedan fortsätta plugga efter jobbet. 


Dagens köp

Från H&M Trend 349:-

Lazy saturday

Blev klar med skrivuppgiften tidigt idag och har varit hemma hela dagen. Tittat på några avsnitt av Sons of Anarchy och sedan haft Johainna på besök som har fixat mina naglar :)


Plugg

Hade examination idag i form av en frågesport och mitt arbetslag vann :) Har varit hemma efter och försökt skriva på en skoluppgift som ska innehålla 2000 ord. Kunde inte fokusera så Kicki fick hämta mig och så åkte vi till henne och pluggade. Miljöbytet på två timmar fick mig att gå ut därifrån med 1800 ord klara. Endast 200 ord kvar och det fixar jag imorgon för nu har jag hjärnsläpp efter all ansträngning idag. 

Ska se till att sova nu och vakna upp imorgon med ny motivation så jag blir klar med den här jävla skiten. Fyfan vad skoltrött jag är..


(S) Emite Makeup Sthlm

Har hängt med Wafa idag i hennes skola i Stockholm. Hon hade sitt slutprov och gjorde fyra olika sminkningar på mig. Kom hem runt 16.30 och några timmar senare åkte jag iväg till Enköping en kort stund. 

Imorgon har jag en examination i skolan och ännu en kurs avslutas :) sen måste jag låsa in mig själv och skriva på en skrivuppgift tillhörande den kursen :/


Ciaté

Har hängt hemma hela helgen och tittat på Sons of Anarchy. Har fastnat helt för den serien. Typiskt när man har mycket plugg :/ Tog mig ut igår i alla fall och jobbade i några timmar och åkte sedan iväg till Enköping en sväng. 

Är nu i skolan på en föreläsning och slutar om en timme. Ska försöka sätta igång med en skoluppgift idag för att få det gjort.. 

Fick naglarna fixade av Johainna i fredags. Ciaté - Velvet Manicure :)

(S) Fifth



Tisdag

Har arbetat idag från 9.30 - 21 och är helt slut. Har precis kommit ut från ett långt bad och ska strax sova. Imorgon står skola och däckbyte på schemat, och så ska jag skicka iväg ett paket till Hanna i USA fyllt med svensk choklad och godis som hon ska få i födelsedagspresent :)


Berlin

Har fått tre nya nagellack som är köpta från Berlin av Kicki :) 


(R) Fredag

Fick vakna tidigt idag och skjutsa mamma till Enköping. Vi åkte efter till moster och har sedan jobbat några timmar. Är nu hos en vän och ska snart åka till Kicki och hänga där en stund :)


(S) Måndag

Började en ny kurs idag: barns språk och interaktion i förskolan. Kursen pågår endast i 18 dagar så det kommer gå snabbt. Åkte efter introduktionen och hämtade N&P från skolan och förskolan. Slutar snart jobba och då ska jag åka iväg till Enköping en stund :) 


(R) Lördag

Har träffat en vän idag och sedan varit barnvakt till Anas och Judy i några timmar. Åkte därefter till Christina och hängde med henne. Hon åker imorgon till Berlin och jag ska upp tidigt och skjutsa henne dit :)


Sandrasfransar @instagram

Fick en ögonfransförlängning från Sandra igår. Följ sandrasfransar på instagram och boka in en tid! :D 




RSS 2.0