Glitter

Igår kom Johainna hit och fixade mina naglar med dekoreringsglitter :)



Hemtenta

Vaknade rätt tidigt idag och satte igång med att skriva på en hemtenta som ska vara klar efter lovet. Den är uppdelad i tre delar så mitt mål är att bli klar med del 1 idag och del 2 imorgon. Del 3 börjar jag med efter nyår. Det går faktiskt rätt snabbt när man väl sätter igång med att skriva. Är nog klar med del 1 inom en timme och då ska jag organisera kläderna i min garderob där kläderna just nu ligger huller om buller.


Gårdagens köp

Tröja från BikBok 399:-


Bath Foam från Kicks 32:-


Fransk manikyr från Kicks 135:-


Nagellack från Kicks


Dekoreringsglitter som jag kommer använda till naglarna 10:- från HouseHold


Doftljus från HouseHold 29:-

Ny dammsugare

Idag har jag varit väldigt snäll (och generös) och beställt en ny dammsugare + ett nytt munstycke från NetonNet till mamma. Hon blev lite svartsjuk igår för att jag hade köpt två puma t-shirtar till min pappa och ingenting till henne, så jag fick lite dåligt samvete. Nu kommer hon bli överlycklig i alla fall :)


Mellandagsrean

Ska snart åka in till stan för att möta upp Jossra och därefter kika in mellandagsrean :)


(D) Gavin Degraw


Fiskpedikyr

Nu är vi tillbaks i Uppsala efter att ha spenderat några timmar i Stockholm. Vi åkte till fiskpedikyren (länk till hemsidan) och fick en skön behandling av fiskarna. Det här borde man göra lite oftare! Efter åkte vi till Kista men allt var stängt så det fanns inget annat att göra än att åka tillbaks till Uppsala.

 







Mot Stockholm

Nu beger jag mig mot Stockholm med Peyman, Jossra och Wafa.
Vi ska bli bortskämda med fiskpedikyr :)


Julafton

Såja, nu är jag hemma igen efter att ha spenderat 7-8 timmar hemma hos Jossra med Wafa och Peyman. Nu måste jag sova för imorgon ska vi tjejer vakna tidigt och bege oss till Stockholm. Vi ska på fiskpedikyr :D Här är några bilder från sist jag var på fiskpedikyr med Wafa.





God Jul!

God Jul på er! Själv firar jag inte jul så jag ska spendera dagen hemma hos Jossra och kanske titta på en film eller två. Det visas en massa filmer på tv ikväll. Har åkt en sväng förbi Ica Väst och köpt lussekatter och en massa godis till oss.


Honey 2

Har precis tittat klart på filmen Honey 2. Älskar dansfilmer som denna, men ettan var definitivt mycket bättre. Nu är det dags för mig att få lite sömn. Det var länge sen jag var uppe så sent. Godnatt!


Morbror

Har tagit en promenad med Wafa och sitter nu hemma hos morbror med några släktingar. Ska snart börja röra på mig hem och titta på ännu en film.


The next three days

Har precis tittat på ännu en film - The next three days - och den var riktigt bra.



Tror jag snart ska titta på ännu en film, finns inget annat att göra när man är ensam hemma.

Abduction

Har suttit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt. Har haft Christina här på besök och sedan tittat på filmen Abduction med Taylor Lautner som var helt okej.


Världens finaste <3


Bussen

Sitter på bussen med en glad Hamode och Sandra. Vi ska snart åka till Peyman men först vill Hamode köpa en present till hans flickvän Nora :)


Dagens köp

BikBok 299:-

Jullov

Äntligen jullov!
Ska åka ner en sväng förbi stan nu med Wafa :)


Svinalängorna

Ska snart åka till skolan och ha min sista muntliga redovisning för i år. Den ska handla om romanen Svinalängorna och en barnbok. Efter examinations-seminariumet har jag äntligen jullov. Skönt att slippa skolan i några dagar, men det betyder inte att jag är helt fri från plugg. Har en hemtenta som ska skrivas under lovet :/


Tears of Gaza

Igår kom Sabina hit och vi gjorde klart en skoluppgift, lagade mat och snackade en massa skit. Efter gick jag hem till Jossra och Wafa kom också dit. Vi kollade på en hemsk dokumentär om kriget i Gaza. Fyfan vad hemskt det var att se hjälplösa barn mördas och bli skadade. Kan inte sluta tänka på hur mycket folket lider i mitt hemland.


Pure Seduction

Har fått en ny Victoria's Secret doft av fina Wafa som var i London förra veckan.
Tack Wafilistus <3

Frukost


Överraskningsfest

Igår anordnade Peyman en överraskningsfest för Eren som fyller år idag.
Grattis Erenito! :)
























Blåsenhus

Är i skolan med Madeleine och Johanna som kommit hit och hälsat på under min lunchrast :)


Oglan

Är hemma med Johainna och spelar ett kurdiskt kortspel: Oglan.


Onsdag

Godmorgon! Vaknade för någon timme sen och ska börja röra mig till Blåsenhus om en timme ungefär. Har ett seminarium som jag inte alls är påläst till. Vet inte ens vad seminariumet handlar om, har bara inte orkat plugga de senaste dagarna, men det går nog bra ändå. Igår jobbade jag och åkte sedan hem till Christina och åt lite lussekatter och knäck. Senare på kvällen kom Jossra tillbaks från Hurghada så gick dit någon timme och hälsade på med Christina.


Veckans köp

Allt är från H&M!

Linne 49:-


Vantar 49:-


Parfymer från 19 - 39:-/st


Nagellack 39:-/paket

Måndag

Hade en föreläsning idag tidigt på morgonen och åkte därefter hem och hämtade lite saker innan jag åkte tillbaks till stan. Träffade Jasmin och lunchade i Dragon Palace. Hann shoppa lite också inne i H&M innan jag gick vidare hem till Peyman och Eren där jag var i några timmar. Kom hem för en stund sen och ska snart sova. Imorgon tar jag över Jossras pass och jobbar i Rosendals förskola från 8 - 14.30 :)


Nybygård

Har varit i Nybygård hemma hos min moster och hälsat på. Hon hade varit bortrest i 6 månader i Egypten och Palestina och kom tillbaks igår kväll. Det var kul att träffa henne igen. Kom precis hem och pratar lite med Jossra nu på msn. Ska snart sova för imorgon har jag föreläsning mellan 8 - 10 :/


Söndag

Söndag idag och det är vår obligatoriska städ dag. Ska snart sätta igång med städningen och sen laga köttfärssås och spaghetti till familjen. Jasmin ska komma hit lite senare idag och jag ska försöka börja lite med en seminarieuppgift som ska vara inlämnad om 10 dagar.


Min vecka

Har inte haft tid för att uppdatera på några dagar så tänkte skriva en kort sammanfattning om min vecka.

Onsdag
Var i praktiken i några timmar och hade en körlektion därefter. Hämtade ut en present till Wafa från posten, en Orofluido olja, och åkte sedan hem till henne där vi åt kladdkaka och en massa annat onyttigt.

Torsdag
Sista dagen på praktiken. Köpte glass till hela avdelningen och umgicks med barnen en sista gång.

Fredag
Tillbaks till skolan. Hade en tre timmars examination med min seminariegrupp om våra praktikerfarenheter. Hade en misslyckad körlektion. Något på bilen gick sönder och vi fick stå mitt på en storvägskorsning i över en timme och vänta på att någon skulle komma och dra hem bilen. Åkte ner till stan och shoppade lite och sen vidare hem till Peyman och Eren där jag var i några timmar.

Lördag
Dagen spenderades i Stockholm.



Veckans köp

Kroppspeeling från Kicks 199:-


Boots från DinSko 399:-

Huvudstaden

Har spenderat min dag i Stockholm. Åkte förbi Vällingby en stund och sen vidare till Sollentuna där jag träffade Sirre, en gammal vän sen 7-8 år tillbaka, som jag inte hade träffat på ungefär 2 år. När jag kom hem bemöttes jag av två glada barn, Maya och Hamode som hade varit här i några timmar. Nu sover Hamode i min säng och jag ska snart flytta på honom så att jag själv kan sova. Har haft en lång dag som inte slutade som förväntat, men lika bra det :)


(S) Stockholm

Sitter på tåget på väg till Stockholm där jag ska spendera min dag :)


Tisdag

Klaaar med min VFU rapport! Har suttit framför datorn i flera timmar och bara skrivit på rapporten. Idag var jag i praktiken för näst näst sista gången. Det är bara imorgon och torsdag kvar sen börjar jag skolan igen. Kommer sakna barnen men det kommer kännas bra att återvända till skolan igen. Har saknat mina halvdagar! De senaste dagarna har jag varit hos Jossra för hon reste bort idag till Hurghada och varit upptagen med praktiken. Imorgon har jag sovmorgon till 10 :D men är helt slut så ska sova nu. Godnatt!


Söndag

Idag ska all min fokusering gå till VFU rapporten som ska vara inlämnad om en vecka!


Gårdagen

Gårdagen spenderades med Sabina hemma hos mig. Vi skrev om hennes hemtenta och lagade jättegod kycklinggryta. Johainna kom förbi en stund och sen skjutsade jag hem den ena och den andra till stan. Åkte sedan med pappa och storhandlade innan jag begav mig hem till Yeliz och hälsade på i någon timme.


Hodja

Vilken bra fredag! Får veta att jag fick VG på hemtentan och senare fick jag även veta att jag fick G på min salstenta som jag hade för två veckor sen. Skönt, nu slipper man oroa sig över en omtenta! Det firade jag med Wafa och Peyman med en middag i restaurangen Hodja :)





Den goda maten! Oxfilé med rakisås och pommes vid sidan om.

Äntligen helg!

Var i praktiken idag fram till halv 2 och sen åkte jag till skolan och hämtade ut min hemtenta som jag fick VG på :D

Hämtade Maya från förskolan och nu är vi hemma hos mig och äter frukt.


RSS 2.0