Månadens glossybox

Shampoo & shower gel från Naobay. Body mist från Yves Rocher. Svart kajalpenna från Färg. Läppbalsam från Naked lips. Maskara från They're Real. Hårolja från BC.
 

Gårdagens köp

Tröja från BikBok 249:-
 
Kofta från BikBok 199:-
 
Doftljus från Sephora 27:-/st
 
OPI nagellack från Sephora 75:-/st

(A) Solna

Har hängt med Dalal och Karim hela dagen. Åkte till Frösunda och plockade upp dem och sedan åkte vi till Täby centrum där vi shoppade lite och åt i libanesiska restaurangen Sook. Efter åkte vi tillbaks till Frösunda hem till Dalal och satt där en stund. Åkte sedan till Husby och träffade fina Neo.
 

Utgång

(Tidsinställt). Gick förbi Wafa ikväll med Christina och där bestämde vi oss helt spontant för att gå ut för att fira min lillasyster som gjorde sin debut i BJ.
 

Fågeltornet

(Tidsinställt). Har varit med Wafa och Jossra vid fågeltornet idag och tagit lite kort. Det är så sjukt fint där ♥
 

(D) Midsommarafton

Har varit på roadtrip idag och sen hängt hemma hos Wafa & Houssein och tittat lite halvt på fotboll. Ska sova nu, ska upp tidigt imorn för att åka till Arlanda. 


Victoria's secret

Fick två nya duschkrämer från Iman och Mohamed som de köpte med sig från USA :D 


Söndag

Har varit med Hayat i Timjan idag och ätit en fräsch kycklingsallad och sedan hängt med lilla Josef en stund. Imorgon börjar en ny arbetsvecka som tar slut på torsdag och sen blir det långhelg för min del. 




(D) Helg

Skönt med helg!


Veckans köp

Solskydd för ansiktet 185:- och kroppsskrubb 50:- från Rituals...

Nagellack 50:- och duschkrämer i miniformat 10:-/st från Sephora

Täby centrum

Har hängt med Madeleine idag efter en lång dag på jobbet. Vi åkte till Täby centrum och gick runt i lite butiker och åt i Vapiano. Alltid lika trevligt att träffa Madde <3

Vi i Italien år 2009

Måndag

Har jobbat idag och sedan hämtat Hamode och Maya från förskolan. Nu sitter vi ute på min gård i väntan på deras mamma :)


Josefs 2 årskalas

Idag har vi firat Josef som fyllde 2 år för några dagar sen. Världens finaste pojke ♥
 

Bröllop

Följde med mamma igår till ännu ett släktbröllop. Smet iväg med Josef en stund till fotbollsplanen och sparkade lite boll med klänning och klackar.
 

(D) Nationaldagen

Dagen har spenderats med Hayat. Vi åkte till Gränby Centrum vid lunchtid för att äta och sedan åkte vi och köpte en del till min bil och sedan till bilmekanikern som servade bilen lite lätt och bytte ut styrleden. Vi åkte sedan helt spontant till Västerås där vi tog det lugnt och bara hängde ett tag. Väl framme i Uppsala träffade jag Jossra en stund innan jag åkte hem igen.
 

RSS 2.0