Snart är det helg!

Nu är det bara en arbetsdag kvar innan helgen. Är helt slut, men får hålla ut. Jobbar idag från 9-18. Skippar att fira nyårsafton i år. Känner bara för att vara hemma och sova :/

Ny vikarie

Bloggen har fått lida den här veckan, men jobbar hela tiden och har ingen fritid alls. Och när jag väl är hemma sover jag bara. Fixade en ny vikarie till jobbet igår: Sara. Hon ska vikariera för mig de dagar jag är bortrest. Hon kom dit igår och presenterade sig för alla och på måndag ska vi jobba dubbelt så att jag kan lära henne allt. Det kommer kännas bra med lite hjälp.

Sara, min nya vikarie.

Lunch på stan innan jobbet

Nu sticker jag iväg till stan för att luncha med Madeleine för sista gången i år :)


Diamanter är för evigt

Har precis läst ut chic-lit boken Diamanter är för evigt av Lauren Weisberger. Kan lätt rekommendera den ifall man tycker om Sex and The City filmerna.



Handling: I New York är tre kvinnor runt trettio bästa vänner: Leigh - en bokförläggare med en besvärlig stjärnförfattare på halsen och den perfekta pojkvännen, Adriana - vacker och omsvärmad jetsettjej med dyra vanor och brasilianskt ursprung, och Emmy - nyligen dumpad av en hopplös pojkvän men med nytt restaurangjobb där hon får besöka främmande länder.

Leigh och Adriana slår vad med Emmy; det kommande året ska hon ha ett one night stand på varje ny kontinent hon besöker. Adrianas motlöfte blir att hon ska ha ett monogamt och seriöst förhållande innan året är slut, men Leigh slipper löften - hon lever ju redan det perfekta livet. Men innan året är slut kan flera roller ha kastats om.


RIP vackra ring :(

Min favorit ring gick sönder under kvällen jag var ute i Saluhallen. Vet inte hur eller när, men hela den stora svarta stenen hade ramlat utan att jag la märke till det. Typiskt att det ska hända mig! Tror inte den finns kvar i affären heller annars skulle jag lätt slösa 139:- på att få en ny.

Tisdag

Fan vad skönt att jobba kväll för det finns verkligen ingenting att göra på jobbet. Det är bara att gå dit och slappa, läsa en bok eller titta på tv till passet går slut. Dessutom kan jag sova ut på morgonen. Pappa hämtade upp mig igår efter jobbet och sen fick jag köra hem hela vägen. Har kört på väg 55 vid Flogsta så många gånger nu att jag inte ens är rädd längre för den alltid fulla trafikerade vägen.

Ska in och duscha nu och sen åka iväg till jobbet igen.
Hoppas ni har en bra dag!



Ska försöka hinna tidsinställa några inlägg innan jag sticker iväg.

Vecka 52

Jobbar hela veckan!
Sista veckan på år 2010.
Helt sjukt hur snabbt tiden har gått.


Jobb 15.30 - 23.


Jobb 15.30 - 23.


Jobb 15.30 - 23.


Jobb 15.30 - 23.


Nyårsafton.
Jobb 8 - 16.

Nyårsdagen.
Ledig.

Ledig.

(D) Söndag

Vaknade klockan 11 idag efter gårdagens sena kväll. Sandra kom hit och var här i en timme och sen tog vi bussen ner till stan tillsammans. Träffade en vän och kikade sen in mellandagsrean som bokstavligen talat var den sämsta mellandagsrean någonsin som jag varit på. Det fanns verkligen ingenting så jag kom hem helt tomhänt.

Ska hem till Ghada nu och träffa mina små älsklingar Hamode och Maya och sen ska jag förbi Jossra en stund.


Natt@Saluhallen

Juldagen har spenderats i Saluhallen. Det var min första riktiga utgång om man bortser från studentskivan och studentnatten och jag hade skit kul! Det var fullspäckat därinne och man fick trängas för att komma fram, men utöver det var kvällen jätte rolig.
















Maya

Har inte sett lilla sprattliga Maya på en vecka :/
Har saknat henne, men imorgon ska jag träffa henne igen då jag är helt frisk.


Min julklapp

Fick en liten julklapp från jobbet igår.

Min mobilkamera är cp och orkar inte fixa bättre bild.

Fick Oliv Naturell produkter:
- Bath & Shower Gel.
- Body Lotion.
- Body Creme.
- Duschsvamp.



.


De 3 senaste dagarna

Har varit extremt sjuk i tre dagar och fortfarande är det inte över. Kände redan i tisdag morgon att jag mådde lite dåligt, men klädde på mig extra mycket kläder och åkte ändå till jobbet. Hade fått en arbetsskada i axeln och förklarade för brukaren att jag inte kan hjälpa till med att lyfta honom i några dagar. Han sa att det var okej. Några timmar senare samma dag började jag känna mig yr och illamående men jag försökte härda ut tills mitt pass var slut. Jag sa till brukaren att jag kanske inte kommer dagen efter för att jag håller på och bli sjuk, men han bad mig att komma ändå för han hade ingen annan som kunde jobba. Innan jag skulle hem började jag frysa jätte mycket och jag visste att bussresan hem skulle vara förfärlig men jag satte mig ändå i bussen istället för att ringa någon och fråga om skjuts. När jag gick av bussen i stan för att byta buss var den andra bussen försenad. Fick vänta i ca 20 minuter och samtidigt frös jag ihjäl fast jag hade massvis med kläder på mig. Kände hur hela kroppen blev till is och när jag äntligen var hemma igen var hela min kropp helt blå. Tog av mig linserna och la mig i sängen med tre täcken över mig direkt. Frös ändå lika mycket. Ingenting hjälpte! Till slut lyckades jag somna klockan 18 och vaknade av alarmet klockan 4 morgonen därefter.

Var helt slut och kände verkligen att det inte var rätt att åka till jobbet, men visste ändå att brukaren var i behov av hjälp. Hade lite dåligt samvete så jag tänkte ändå åka till jobbet fast jag var helt slut, men först ville jag vila i några timmar. Mailade brukaren och hittade på att jag skulle åka in till akuten och att jag skulle bli några timmar försenad. Det resulterade i att jag fick ett samtal av honom varje halvtimme där han frågade vart jag var nu. Efter att ha kämpat med att resa mig upp ur sängen tog jag bussen till jobbet. Jag sa att jag hade varit i akuten sen 6 på morgonen och att läkaren sa att jag måste stanna hemma och vila upp mig. Då säger brukaren till mig att jag kan vila hemma hos honom. Okej, tänkte jag. Skitsamma! Orkade inte bråka med honom så jag stannade kvar där och sov i 5 timmar tills mitt pass var slut. Innan jag gick bad han mig att komma dagen efter fast jag fortfarande var sjuk. Han har det dåligt ställt hemma och vill inte vara själv med sin familj. Det är anledningen till att han vill att jag kommer ändå. Förklarade för honom att jag inte kommer vara till någon hjälp men att jag ändå kan komma. Efter passet fick jag skjuts hem av min kusin och somnade direkt när jag kom hem och vaknade upp idag klockan 5 på morgonen.

Fixade mig snabbt och tog en kort powernap innan jag tog bussen till jobbet. Sov i två timmar det första jag gjorde när jag kom fram och resten av dagen var jag lika slö som dagen innan. Min pappa hämtade upp mig för två timmar sen och nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Ska lägga mig snart och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon.

Det jag lider av just nu är nackspärr, ont i halsen, uppsvullna halsmandlar, axelskada, ryggvärk, ont i benen och får ont i halsen när jag pratar, sväljer, hostar eller dricker :/ Det är jätte jobbigt, speciellt när man ska upp och jobba dagen efter, men det är bara att härda ut.

Sjuk :/

Är sjuk :/


Godmorgon

Snart sticker jag iväg till jobbet :)


Godnatt!

Hej! Har hunnit åka ner till stan två gånger idag.

Första gången köpte jag en ny almanacka och inhandlade lite julklappar till brukaren jag jobbar åt. Fick lite dåligt samvete över att de hade köpt julklappar till oss och att vi inte ger något tillbaks. Kommer jobba under julafton och fira jul med dom så känner att det inte är rätt att jag kommer dit tomhänt.

Andra gången jag åkte ner till stan träffade jag Jasmin och resten av tjejerna för att säga hejdå. De ska åka till London imorgon. Och sen gick jag på arbetsintervju. Det verkar som om jag kanske kommer ha två jobb efter nyårsskiftet :)

Imorgon börjar jag jobba igen, så nu återvänder jag till mina gamla rutiner med att sova tidigt och vakna tidigt. Godnatt :)


Dagens köp

Almanacka 2011 från Akademibokhandeln 129:-


Skor från H&M 30:-

Ny almanacka

Godmorgon! Alarmet ringde klockan 10 imorse. Det är väl dags att jag vaknar tidigt för engångsskull för idag är nämligen min sista lediga dag (förutom helgerna) fram till den 7 januari :(

Ska försöka göra det bästa av min sista lediga dag. Ska börja med att åka ner till stan och införskaffa mig en ny almanacka för år 2011. Vill vara ute i god tid :)




Date Night

Har precis tittat klart på komedi-filmen Date Night och ska snart hem till Jossra :)


Godnatt!

Har varit hemma hos Ghada hela kvällen med Amar och resten av småbarnen. Vi åt en jättegod middag: Fiskgratäng. Innan jag kom hem gick jag förbi Jossra en stund. Har städat lite smått nu och ska snart gå och lägga mig. Godnatt :)

 

Lördag

Nu drar jag hem till Ghada för att träffa dessa två tomtar <3

Bjuden på middag

Tog en lång sovmorgon idag. Vaknade för 2 timmar sen ungefär och har fortfarande på mig pyjamas. Är bjuden på middag ikväll hemma hos Ghada, så ska in och duscha nu istället för att sitta här och ruttna.


The Kids Are All Right

Har precis tittat på film och ska sova snart, men först ska jag ner och möta Jossra snabbt. Godnatt :)

Dagen i Björklinge

Nu är jag hemma igen efter en hel dag i Björklinge. Även om Björklinge ligger en bit bort och mitt ute i ingenstans nästan så finns det även en stor fördel med att vara där och det är lugnet. Man känner sig alltid så lugn och avslappnad när man åker dit och allt känns så långt bort fast det bara är en timmes resa dit.

Vi har tagit det lugnt hela dagen framför tv:n och bara pratat lite om allt möjligt. Middagen var jättegod, som alltid! Kom hem för en liten stund sen och ska nog stanna hemma resten av kvällen :)





I Björklinge

Sitter hemma hos Madeleine nu ute på landet och tittar på serien Jerseylicious. Resan hit gick väldigt bra och snart ska jag få äta världens godaste kycklingenchiladas :D


--> Björklinge

Nu drar jag iväg till Björklinge med en stor kasse med arabisk mat. Den här gången kommer Madeleine inte möta mig vid centralstationen som hon alltid gör när jag åker hem till henne :/ Ska få ta bussen själv för engångsskull hela vägen till Björklinge. Bäst för mig att det står i bussen vilken väg man är i annars kommer stackars Madeleine få möta mig vid hennes busshållplats så att jag vet när jag ska av. Tycker inte om dom gula lantis bussarna!


Björklinge hela dagen

Idag kommer jag spendera dagen mitt ute i ingenstans, nämligen i Björklinge. Ska hem till Madeleine och äta middag där. Ska äntligen få äta deras dunder kycklingenchiladas igen. Jag har längtat :D

Fina Madeleine!

My Name Is Khan

Jossra tipsade mig om att titta på filmen My Name Is Khan för några dagar sen och igår tittade jag på filmen och den var skit bra. Lätt en film jag kan rekommendera vidare att man ska titta på.

Den handlar om en man som heter Rizvan Khan som har Aspbergers syndrom. Han flyttar från Indien till San Francisco och där blir han kär i Mandira. De gifter sig och är lyckliga fram tills den 11/9 2001 då attityderna mot muslimerna ändras i USA. Rizvan är muslim och Mandira är hindu och effekterna drabbar henne också på grund av mannen hon är gift med. Efter en tragedi lämnar hon honom och han gör allt för att vinna henne tillbaka.




Min älskling




Gårdagen

Godmorgon! Det gick inte att logga in på blogg.se igår kväll så kunde inte skriva fler inlägg än ett. Var hemma hela dagen igår och tog det lugnt. Kände inte alls för att gå ut när det snöade så mycket.

Vi fick finbesök av Hamode och Maya :)


Peel off mask top 3

Som ni kanske redan vet så använder jag peel off mask minst en gång i veckan och det har jag gjort i flera månader nu. Har testat flera olika för att hitta den som passar min hud bäst och nu har jag hittat den perfekta för mig och det är Niveas Peel Off Mask. Den är mer uppfriskande än de andra maskerna jag har testat och man känner effekten direkt. Rekommenderar er att testa den!

Saeda

Grattis Saeda på födelsedagen! :D

Feathers

Örhängen med fjädrar från GinaTricot 129:-


Dagens köp

Tröja från GinaTricot 149:-

Dragon Palace

Har lunchat med Michelle idag i världens bästa asiatiska restaurang: Dragon Palace. Vi satt kvar där ganska länge. Fram tills de började duka upp för middagsbuffén och då tyckte vi att det var dags för oss att börja röra på oss. Vi gick runt lite på stan och sen tog jag bussen hem.



Diamanter är för evigt

Köpte ytterligare en bok igår - Diamanter är för evigt skriven av författaren till Djävulen bär Prada, Lauren Weisberger.

Lunch på stan

Godmorgon! Vaknade för någon timme sen och förbereder mig nu för en dag på stan. Ska träffa Michelle och luncha med henne :)

Vackra Michelle

Julbak på jobbet

Jobbade dubbelpass med Jasmin idag. Vi bakade lussebullar och pepparkakor. Dagen gick relativt snabbt idag för att man hade sällskap. Efter jobbet promenerade vi till Ica Maxi och hängde där en stund i väntan på Jasmins pappa och sen skjutsade Jasmin hem oss till Gottsunda. Tänk att hon bara övningskört 7-8 gånger, men det kändes som om det satt en erfaren förare bakom ratten! :D Nu sitter vi hemma hos mig och tar det lugnt.






Julbak

Godmorgon!

Vaknade nyss och ska snart åka iväg till jobbet.

Vi ska baka en massa lussebullar och pepparkakor inför julen :)


Tomte

Nu är jag hemma igen! Hamode var klädd till en jättesöt tomte under luciatåget och Maya också. Uppvisningen var bara 10 minuter lång och sen fick vi fika.















Lucia tåg

Nu sticker jag iväg och tittar på när Hamode ska gå sitt första Luciatåg.




DH, GG, TVD

Har precis tittat på sista avsnittet av Desperate Housewives för i år - och det är inte säkert än ifall det kommer visas fler avsnitt i USA :/


Premiär datum för:
Gossip Girl är: 24 Januari 2011
The Vampire Diaries
är: 27 Januari 2011

Luciadagen

Har inte varit så engagerad här den senaste veckan fast jag har varit ledig och haft tid, men den här veckan blir det förhoppningsvis en ändring på det. Är ledig hela denna vecka också, förutom imorgon. Då ska jag jobba dubbelpass med Jasmin för vi ska julbaka till brukarens familj :)

Idag är det Luciadagen. För Hamode är det första gången han kommer gå luciatåg och det vill jag inte missa. Hans föreställning börjar klockan 14 så ska bege mig till hans dagis snart.


Gårdagen

Var hemma hos Jossra igår med Sandra och Kicki i någon timme och sen gick jag hem till Ghada och var där i ett par timmar.




Söndag

Har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt, men nu ska jag hem till Jossra och spendera resten av söndagen där. Sandra och Kicki kommer också dit snart :)


Gästblogg: Jasmin

Helloo people!

Just nu sitter Jag, Safi, Athena och Hareg i mitt vardagsrum och umgås... Känns som om det var länge sen jag bara satt ner och umgicks med folk. Har varit så trött på siståne och jobbat mycket. Har en full jobbvecka kvar innan jag åker till LONDON! Jag längtar så mycket. Har faktiskt saknat mina bröder, min familj och hela staden. Om det är någonstans i världen som jag kan tänka mig bo i så är det London, staden passar min personlighet.

Vi åker om ca 10 dagar dvs 21 december och kommer vara där tills den 5:e januari. Känns som om jag behöver komma bort lite och bara ta det lugnt...

Aja nu ska jag fortsätta vara social mot dem andra

Ciao! 


Stenhagen

Om en halvtimme ska jag skjutsa mig själv eller rättare sagt övningsköra till Stenhagen. Ska hem till Jasmin där Athena också är just nu. Ska hämta upp tjejerna och sen åka till Ica Maxi för att handla lite och sen kommer jag hänga hemma hos Jasmin i några timmar.


Pretty Wild

Vaknade upp rätt sent idag och har precis tittat på några avsnitt av Pretty Wild.


Besökt moster

Har varit hemma hos Yeliz i några timmar och tagit det lugnt. Vi började titta på någon reality-serie som heter Pretty Wild som verkar vara bra.

Blev sedan upphämtad av lillebror som övningskörde ända till Diös-hallen. Därefter tog jag över. Vi åkte till min moster i Nybygård. Hade inte varit där på evigheter. Vi stannade kvar en stund och sen fick jag köra hela sträckan hem. 

Har världens huvudvärk så ska lägga mig nu. Godnatt!

Moster <3

Dagens köp

Parfym från H&M 39:-


Strumpor från H&M 69:-


Kofta från H&M 149:-


Kofta från H&M 199:-


Ring från Ginatricot 49:-

Fredag

Godmorgon! Vaknade upp klockan 7 imorse och har precis tittat klart på The Vampire Diaries. Om ungefär en kvart ska jag åka ner till stan. Ska till Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och till Skatteverket för att ändra tillbaks min adress hem. Efter blir det nog lite shopping :D


<3


Torsdag

Hej!

Var ute och körde igår i ungefär 40 minuter. Orkade inte mer för min pappa påpekade minsta lilla fel. Han är till och med värre än min morbror.. haha. Ska ta och passa på att köra nu varje dag, tills jag känner mig redo att göra uppkörningen. Efter träffade jag Sasha på en kort promenad.

Idag har jag suttit hemma hela dagen och gjort absolut ingenting. Hamode och Maya är här så tråkigt har man abolsut inte. Ska snart titta på Biggest Loser finalen och på Paradise Hotel.

Hoppas ni haft en bra dag!


Lång ledighet

Min pappa fick hans handledartillstånd så från och med idag kan jag övningsköra när jag vill med honom :D. Så fort han kommer hem ska vi ut och köra lite!

Kommer vara ledig från jobbet fram till den 20 december. Jasmin ska åka till London mellan den 21 december - 5 januari så hon får ta alla pass som finns fram till dess. Det ska bli skönt med en lång ledighet, men ändå inte. För jag vet, hur mycket jag än försöker att motstå, att jag kommer falla tillbaks till mina gamla rutiner och sova bort hela dagen. Jag har ingen självkontroll alls när det gäller sånt! Men ska försöka att inte falla tillbaks..


Gossip Girl

Har laddat ner det nyaste avsnittet av Gossip Girl och ska titta på det snart, men först: MAT! Är hungrig och ska laga något lätt att äta. Sen är det nog dags att jag slutar lata mig och blir mer aktiv. Något vettigt måste jag ändå göra av den här dagen.


Ny stickad tröja

Fick ett nytt tillskott i garderoben häromdagen. Fick en sen födelsedagspresent från Jossra. En grå stickad tröja från GinaTricot. Hade fått en i svart innan, men den behövde bytas ut eftersom trådarna gick av efter en olyckshändelse på jobbet. Den här gången kommer jag vara mer försiktig och absolut INTE använda den när jag arbetar.


Tomtemor


Gårdagens köp till Maya

Madeleine köpte en jättefin nyårsklänning till Maya igår. Världens sötaste :D





Jag köpte ett par skor till henne och mjukisbyxor som hon kan sova med. 

Igår

Godmorgon! Är ledig idag :D och i några dagar till!

Var upptagen hela dagen igår. Jobbade fram till 15.30 och träffade sedan Jasmin på bussen in till stan. Vi åkte till Polishuset där Madeleine väntade på oss. Fixade ett nytt pass snabbt och sen åkte vi allihop ner till stan och köpte lite saker till Maya (visar snart). Vi träffade Athena och åkte sedan hem till mig.

Vi var hemma hos mig en stund. Jasmin och Athena åkte hem ganska tidigt, och då gick jag och Madeleine ut med hunden Tingel. Hunden var helt störd och cp-skadad igår. Den var helt vild och kunde inte sitta still och drog i kopplet hela tiden. Den har dålig disciplin och det har bara blivit värre så den hunden kommer jag aldrig ta ut en igen. Inte förrän den bättrar sig och kan beté sig framför folk.

Efter promenaden med hunden gick vi hem till Ghada och stannade kvar där en stund med barnen. Madeleine åkte hem runt 22 tiden och då gick jag hem till Jossra där Sandra också var. Stannade där i en timme ungefär innan jag kom hem igen.


Min första header

Har fixat min allra första header någonsin.
Madeleine fick äran att vara min första försökskanin.

Vad tycks?


Godmorgon!

Är uppe tidigt idag igen. Ska snart iväg och jobba.

Träffade aldrig Jasmin igår för hon var sjuk. Åkte hem efter jobbet och gick sen hem till Jossra och var där en stund. Resten av kvällen spenderades hemma framför datorn och tv:n. Tittade på Desperate Housewives, Paradise Hotel och CSI.

Dagens planer är att träffa Madeleine och Jasmin efter jobbet. Ska åka ner till polisstationen och förnya mitt pass och sen ska vi åka ner till stan innan vi åker till Gottsunda

Idag är min sista arbetsdag för den här veckan så efter idag har jag 5 lediga dagar att se fram emot :)


Måndag

Godmorgon! En ny vecka - en ny arbetsdag. Idag kommer Spilios (min gamla klasskamrat) till jobbet för att fixa en dator. Kul med lite sällskap och någon normal att prata med under arbetstimmarna. Jasmin kommer sedan hoppa på samma buss som mig efter jobbet och då ska vi åka hem till mig och umgås.

Hoppas ni har en bra dag!


Godnatt!

Vi struntade i att titta på filmen Changeling för den var så trög att ladda ner. Jossra kom hit en liten stund och var med mig och Sasha. Nu är helgen slut för min del och jag ska lägga mig nu. Börjar jobba imorgon igen. Godnatt!


Kladdkaka + Film

Nu har vi köpt med oss hem kladdkaka från centrum och ska titta på filmen Changeling med Angelina Jolie.


Sashii

Har varit med Sasha i några timmar. Vi har lagat mat och tagit det lugnt och snart ska vi till centrum och handla lite. Sasha har suttit och redigerat några bilder på mig. För att se flera bilder på mig kan ni klicka HÄR!


10 skönhetstips

Har fått en massa bra skönhetstips bland kommentarerna och jag har nu valt ut 10 stycken väldigt bra knep som är lätta att använda hemma.






1. Mitt bästa skönhetsknep är:
* dricka mycket vatten
* Borsta flisiga läppar.
Såhär gör man då: Ta en tandborste du inte använder, blöt den i vatten. Kleta på massa lypsyl/vaselin eller annat mjukgörande serum på läpparna och borsta sedan med tandborsten på läpparna.
Resultatet är mjuka, fina och kyssvänliga läppar! :) /Midia

2. Mitt bästa är att alltid måla vit kajal innanför franslinjen, och bara pytte lite på mitten av ögonlocket, då ser man vaken och klar ut:) /Emma Starleaf

3. Smörj in läpparna med lite olivolja innan man går och lägger sig. När man vaknar har man baby mjuka läppar!
/Hannah - En blogg om vardag, mode och foto ♥

4. Dricka mycket vatten! Äta melon om du vill få bort celluliter;) /SOFIE - Följ mina äventyr!

5. Mitt skönhetstips är att doppa naglarna i olivolja, då blir de starka och nagelbanden mjuka och fina /Ann

6. Mina skönhetstips:

- Sov ordenkligt! Ger finare hy + att man blir piggare!
- Drick mycket vatten, man får finare och friskare hy då.
- Tvätta ALLTID bort sminket när du ska sova!
- Smörj in ansiktet med någon hudkräm efter tvättningen av ansikte.
- Ät bra med grönsaker och varierande.
- Motionera några gånger i veckan, det räcker med en promenad.
- Använd inte schampoo varje dag/varje gång du duschar! Det sliter på håret och gör så att det känns fettigare snabbare.
- Gör inpackning en gång i veckan.
- Peeling/mask på både ansikte och fötter någon gång i veckan. Då får du ett fint ansikte + fina och lena fötter!
/Matilda

7. Använd värmeskydd när du plattar/lockar håret och ha i hårserum så att det inte blir torrt /jOSSA

8. - Alltid ta bort sminket innan man lägger sig.
- Skölja ansiktet på morgonen innan man tar på t.ex puder/foundation.
- Om man inte vill ha slitna toppar, så istället för att direkt ta en handduk på håret efter att man duschat, så kan man "stryka,släta ut" hårtopparna. /Daniella
 
9. Jag tycker att alla ska kunna vara precis som dom är. MEN det vet vi ju själva att det inte riktigt är så i dagens läge.
skönhetsknep.. hmm.
- om man letar efter långt och oslitet hår, SOV ALLTID med fläta och använd inpackning minst en gång i veckan.
- concealer under ögonen för att ta bort "trötthetsfärgerna".
- för att förstärka den övre radens ögonfransars färger, måla med eyeliner ett sträck precis intill dem, då ser de ut som att dom har mer färg och är fylligare plus att ögonen kommer fram.
- vit eyeliner vid "underögonfransarna" gör ögonen större. /SIEL

10. För friskt hår, mjuka läppar och len hud:
- Hårinpackning gärna TRESemmes.
- Smörja in läpparna med vaseline varje kväll.
- Smörja in kroppen med Babyolja minst en gång i veckan.

Nog med sömn, hälsosam mat och lite träning. Hjälper såklart också :)
<3 /Michelle

Dagens köp

L'oréls shampoo och balsam för skadat och slitet hår från H&M.

Hazems kalas

Imorgon fyller Hazem 6 år, men vi firade honom idag.










Lördag

Har färgat Jossras hår till mörkbrunt idag..


...och varit på Hazems 6års kalas.

Skönhetsknep

Tänkte berätta lite om mitt bästa skönhetsknep. Jag tar hand om mitt hår väldigt bra och är noga med att tvätta håret högst två gånger i veckan då det inte är bra att tvätta det fler gånger. Mitt hår har på den senaste tiden varit väldigt slitet och därför använder jag bara produkter för skadat och slitet hår.

Varje onsdag tvättar jag mitt hår med Head and Shoulders damage rescue 2 in 1 och varje lördag använder jag Loréals repairing shampoo och Aussies Take the heat 3 minute miracle deep treatment istället för balsam.

Aussie har de bästa inpackningarna!


En gång i månaden använder jag olivolja som hårinpackning. Har det i håret i minst 20 minuter och tvättar sedan bort det med mitt vanliga shampoo. Håret blir då mjukt och glansigt.



Vad är ditt bästa skönhetsknep?
De 10 bästa svaren får en länkning i bloggen.

Romerska bågar

Ghada hade köpt en ask av min favoritchoklad som hon gav mig igår :D

Tack Ghada <3

Gårdagen

Träffade Jossra en stund igår efter jobbet. Gick sen ut med Tingel på en långpromenad...



...och efter var jag hemma hos Ghada en stund med Tagreed.


The Vampire Diaries

Äntligen! Efter två veckors uppehåll kommer jag äntligen kunna ladda ner det nyaste avsnittet av The Vampire Diaries när jag kommer hem. Jag har längtat!


Godmorgon!

Godmorgon! Ska snart iväg till jobbet och jobba sista passet för den här veckan. Det känns såå mycket mer värt att jobba med min nya löneförhöjning :D och från och med nu ska jag inte klaga lika mycket över hur jobbigt det kan vara ibland.

Drömde en sjuk dröm, om att jag tvingade en vän att gå hem med en våldtäcktsman och när jag fick reda på att hans syfte var att våldta henne så fick jag panik och försökte leta upp dom, men dom var borta. Några dagar senare fick jag veta att min vän var död. Vännen jag drömde om var Madeleine och våldtäcktsmannen var Damir från Paradise Hotel. Sjukt va? haha tur att det bara var en dröm! Att drömma om att någon dör brukar oftast betyda att personen kommer att leva ett långt liv.

Ska platta mitt hår lite snabbt och sen börja röra mig mot bussen :)


Torsdag

Är hemma igen efter en lång dag på jobbet. Lyckades förhandla mig till en löneförhöjning som jag är väldigt nöjd med :D Ska ta det lugnt resten av dagen och ikväll kommer jag definitivt somna tidigt eftersom jag knappt sov något inatt. Jobbar imorgon med.


Godmorgon

Fan, jag har inte sovit något alls. Var vaken hela natten och försökte somna, men det var omöjligt. Hjärnan är pigg men kroppen är trött just nu. Ska försöka äta något nu innan jag börjar röra mig mot bussen. Ser verkligen INTE fram emot att gå ut i kylan och vänta på bussen speciellt när det är -13 grader.

Hoppas ni har en bra dag!


Godnatt

Har varit ute på en promenad med Sasha och Tingel. Nu är vi hemma hos mig (inte hunden) och har precis tittat klart på Paradise Hotel. Ska upp tidigt imorgon så ska lägga mig snart.

Lilla Tingel




Tingel

Har varit i centrum och handlat lite saker. Lagade sedan mat och ska ta en promenad nu med Sasha och hunden Tingel.


Dagens rätt

Idag har jag lagat pasta med kyckling och ostsås.

Min sista lediga dag den här veckan

Är ledig från jobbet idag också, men imorgon börjar jag jobba igen. Vill helst jobba så mycket som möjligt nu, dels för att jag sover bort hela morgonen och för att jag kanske ska åka bort snart i några dagar och missar en hel del arbetsdagar. Ska inte ha för höga förhoppningar, för det brukar oftast inte bli av, men den här gången känns det mer verkligt att jag kommer åka bort ett tag.

Ska till centrum snart för att handla lite och posta ett brev :)


RSS 2.0