Middag

Igår lagade jag en persisk lammgryta, khoresh bademjan, för första gången. Även en persisk olivsallad. Evin, Dilo, Nashmil och Sherzad kom och joinade oss på middag. Till efterrätt blev det cheesecake i glas. Idag har jag haft Awaz och Talin här på besök och vi åt det som fanns kvar av gårdagen. 

(null)
(null)

 

Uppsala

Tog en lite längre sovmorgon idag och åkte sedan direkt till Uppsala när jag vaknat. Återförenades med min älskade Arian. Hämtade upp Madeleine sen så åkte vi med mamma och Rafa till Gränby Centrum och tog en runda där. På kvällen har jag hängt med Jasmin. Vi tvättade bilen, åt middag i Capri och storhandlade på Willys. Sover kvar hos mamma inatt och åker hem imorgon bitti. 

(null)
(null)


SkySpa

Vi har spenderat vår årsdag i SkySpa i Skrapan i Västerås. Vi har hängt i deras relax i några timmar med 3 olika sorters bastun och fotbad. Vi fick även en varsin timmes helkroppsmassage. Efter SkySpa upplevelsen åt vi middag i Di Spagna. Efter middagen promenerade vi hem och tittade på filmen Bird Box. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Årsdag

Nu har vi lämnat av Arian i Uppsala för ett barnfritt dygn. Vi ska fira vår 8 års dag tillsammans samtidigt som vi firar 2 år som gifta. Vet inte hur jag ska klara mig utan Arian ett helt dygn. Vill gråta samtidigt som jag vet att vi verkligen behöver vara själva lite. Vi åt frukost hos mamma och är nu på väg tillbaks till Västerås. 

(null)


Bolibompa

Arians favoritprogram på tv är Bolibompa baby. Det är så kul att höra honom gynna på låtarna under tiden och efteråt. 

(null)

(null)


Julafton

Omid jobbar dygnspass och jag o Arian har spenderat dagen tillsammans hemma. Leyla kom förbi o hängde med oss i några timmar. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Dolma

Har för andra gången i mitt liv lagat dolma. Idag kom mamma, pappa, Rafa, Kejwan och tvillingarna på besök och åt middag med oss. 

(null)
(null)
(null)


Hemma

Åkte hem idag efter att ha varit fyra dagar i Uppsala. Tog med mig Maya hem som ska sova över. Imorgon kommer Johainna hit en stund och tar sen med sig Maya hem till Uppsala. 

(null)


Natsu Sushi

Har varit med the mom and baby crew i Natsu Sushi idag inkl. Sandra, Amany och Rafa. Vi lunchade där och efter åkte vi till Magdalena så Arian och Celiné fick leka och bråka. Kvällen spenderades hemma hos Sandra några timmar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Pulkapremiär

Arian och Omid har varit ute o åkt pulka idag. Premiärtur för Arian. Han gillade det. Kunde höra från balkongen hur han ropade wiiiiiiieee. 😂. Under tiden de var ute har jag packat. Nu är vi på väg till Uppsala och ska stanna där i 3 nätter. Imorgon åker jag och Omid till Solna med mina syskon, och resten av dagarna ska spenderas med mamma. 

(null)
(null)
(null)
(null)


Mobilen

Mitt nyvakna lilla troll! Han försöker ta våra telefoner hela tiden. Han älskar att ta ut alla kort från mobilskyddets fack 😂

(null)

(null)

(null)

(null)


Lekdejt

Arian har haft hans kompis Seth på besök idag. Lina köpte med fika till oss vuxna och jag bakade bananmuffins till pojkarna. 

(null)
(null)
(null)


Solna

Åkte ut kl 7.15 mot Solna imorse och var inte framme förrän 2 timmar senare på grund av trafiken. Träffade upp Iman och mina syskon där och spenderade hela dagen där. Kom hem 18.30 och Omid drog direkt till jobbet och jag fick äntligen hänga med min bebis igen. 

(null)


Milans kalas

Milan har fyllt 1 år och vi var bjudna ikväll på hans kalas. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Tiger

För några månader sen fick Arian en tigerdräkt från hans morbror Murad. Nu passar den äntligen honom! Det ser så himla gulligt ut med en liten tigerunge som kryper runt här hemma 😂

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Leo’s

Jag tog med Arian till Leo’s Lekland idag. Vi hängde där i ca en timme med Barin och pojkarna. Arian älskar bollhavet! 

(null)

(null)


Julbord

Var bjuden ikväll på julbord med jobbet. Det var kul att få byta miljö och få träffa kollegorna igen. 

(null)

(null)


Dolma

Nicole kom hit igår och vi förberedde dolma inför idag. Första gången jag testade laga och  det blev faktiskt riktigt lyckat. Följde Zeinas Kirchens recept till punkt och pricka. 

(null)
(null)
(null)


Födelsedag

Idag fyller Omid år och det har firats med att äta hans favoritmat i restaurang Kurdistan. 

(null)


9 månader

Mitt hjärta fyller 9 månader idag. Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0