Lördag

Har tagit en två timmars powerwalk med Titti idag, min gamla handledare, och sen åkt med Bahareh och Magdalena till Gränby C. 


(A) Fredag

Äntligen är arbetsveckan över. Har haft fullt upp på jobbet, och knappt hunnit vila. Träffade Jasmin igår och åt sushi i Gamla Uppsala. Snart åker hon tillbaks till London så ska passa på att träffa henne så mycket som möjligt innan. 


Minnesstund

Har varit med släkten idag. Alla är samlade för att ha minnesstund för min morbror. 


Ögonlaser

Genomförde operationen idag och allt har gått hur bra som helst. Själva operationen var obehaglig men smärtfri. De fyra första timmarna var riktigt jobbiga. Ögonen sved och kunde knappt öppna ögonen utan att känna smärta, men efter fyra timmar var allting som vanligt och synen är lika bra som när jag har linser på. Just nu är jag bara känslig mot ljus så solglasögonen kommer få följa med mig överallt ett tag framöver. 


Morgoncardio

Vaknade 5.50 imorse och gick ut på en långpromenad direkt på 6,5 km. Idag är det dags att genomföra laseroperationen så kunde inte riktigt sova. Långpromenaden hjälpte till att rensa tankarna och nervositeten. 

Ska äta frukost nu, hoppa in i duschen och sedan bege mig mot Memira. 


:(

Min fina morbror 💔 #rip

Lördag

Den här veckan har gått så sjukt fort. Har sen tre dagar tillbaka varit linsfri för på måndag är det dags att operera ögonen med FS-Lasek metoden hos Memira. Det ska bli så skönt att aldrig behöva använda linser mer!

Johainna är här på besök denna helg så umgicks med henne och Nicole igår till sent på natten. Har idag jobbat ett kort pass, var med Philip i två timmar på ett kalas med hans vänner. Är nu hemma och ska kolla på några avsnitt av Suits.


(R) Märsta

Har varit med Jossra, Peyman och hennes familj i midgårdsbadet idag i Märsta. 


Bröllop

Ikväll har familjen närvarat på Amany och Mansors bröllop :)

Det var Wafa som gjorde mig fin i håret. 

Förskollärarleg.

Igår kom min efterlängtade förskollärarlegitimation på mailen och idag skrev jag på anställningsbeviset för fast anställning inom Uppsala kommun. Lycka! 😃😃😃

Actic x2

Hade öppning idag och drog därför rätt tidigt från jobbet. Åkte direkt till gymmet och körde styrka + basövningar i en timme. Åkte hem och duschade och åkte sedan tillbaks till gymmet för att gå på spinningspass. Är helt slutkörd nu och har redan träningsvärk. Ska sova strax och hoppas på att inte varenda muskel värker imorgon. 


Månadens glossybox

Månadens box innehöll en läpppenna, kroppsskrubb, nagelpensel, ett serum och en guldig ögonskugga. 

 

Bröllop

Har varit på ett släktbröllop ikväll med familjen. 


(D) Fredag+Lördag

Åkte iväg igår kväll efter jobbet med Kicki på en roadtrip. Idag när jag vakna blev det en trip till Rocklundaspåret där det blev intervallträning på 5 km. 


Imans födelsedag

Idag efter jobbet hade jag en massagetid inbokad och nästan direkt efter åkte vi ett gäng till Lilla Essingen i Stockholm för att fira Imans födelsedag. 


Måndag

Idag började jag jobba igen efter semestern. Efter jobbet åkte jag iväg och tränade på Actic. Har fastnat för kvarg med nötchokladsmak. Lätt den godaste kvargen någonsin!


Dalals babyshower

Ikväll har vi överraskat Dalal med en babyshower för framtida Leyla som snart kommer födas. 


Lördag

Har tagit en powerwalk med syrran idag och precis ätit en hemlagad grekisk sallad. Ska snart byta om och åka iväg för att jobba ett kvällspass. 


RSS 2.0