Måndag

Har varit hemma hos Chija idag efter jobbet och hängt med världens bästa tvillingar, Nina & Nova. 


Söndag

Har haft svärföräldrarna på besök idag på lunch. Senare på kvällen kom Jossra hit och vi åkte till Erikslund där vi mötte upp Christina. Efter en fika på Gränden har vi hängt hemma hos mig. 

 

Stockholm

Har varit med Omid ikväll på en bröllopsmiddag i Stockholm som hölls i restaurangen Spice i Sollentuna. 


Uppsala

Har varit i Uppsala idag efter jobbet. Fixat fransarna hos Sandra och sen hängt med mina föräldrar en stund. Fick bilen lagad av pappa innan hemgång till Västerås. 


Middag

Ikväll har jag bjudit över Chija, Delevan, Natalia och Diana på middag hemma hos mig. Det bjöds på tacogratäng och nachochips med en god sallad. 


Helgen

Har haft en fullspäckad helg. I fredags var det tjejkväll hemma hos Shadi med Parwas. Vi tittade på film och testade olika produkter. I lördags kom Sandra till Västerås och jag följde sedan med henne hem till Uppsala. Hälsade på föräldrarna en stund och tog sedan bussen hem till Västerås. I söndags kom Mohamed och Iman hem till mig och jag bjöd på tacos till lunch. Efter att de drog åkte jag en stund till Bjurhovda till svärföräldrarna och senare hem till Shahin. Idag har Omids syster Sanna varit hemma hos mig efter jobbet. Vi lagade mat och åt, och sen behövde jag åka tillbaks till jobbet för ett möte. Är hemma nu. Imorgon har jag tid hos vårdcentralen så ser fram emot att få lite sovmorgon. 


Gorme Sabzi

Har haft Shadi hemma hos mig idag som har testat laga vegetarisk Gorme Sabzi hos mig. Väldigt gott!


Fika

Har varit barnvakt till Nina och Nova en kort stund idag. Efter åkte jag hem till Shahin som bjöd på fika. 


Filmkväll

Ikväll blir det en lugn filmkväll med Omid och Parwas. Vi har förberett ostbricka och ska nu kolla på filmen Cast Away. 


Skridskor

Har varit i Råby IP idag och åkt skridskor för första gången på väldigt länge med Omid. Det var lite svårt att hålla balansen i början, men det släppte ganska fort. Efter blev det middag hemma hos Shadi där hon bjöd på Gorme Sabzi. 


Frukostbuffé

Har fixat frukostbuffé till fina Natalia och Diana. Ska skjutsa hem de snart och sen åka skridskor med Omid. 

 

Första arbetsveckan

Har avklarat min första arbetsvecka på det nya jobbet. Det har varit mycket ny information att ta in, men trivs redan väldigt bra. Igår var Jossra och Yossry på besök och åt middag hos mig. Ikväll jobbar Omid natt och då ska Diana och Natalia sova här och även Murad. Även Parwas kommer hit så det är ingen oro över att få vara själv. 


Familj ❤

Har haft mamma, pappa och Rafa på besök idag. Vi åkte till en orientalisk butik och sen åt middag på restaurang. 

 

Erikslund

Har hängt med Murad och hans vän i Erikslund idag. Åt middag i Garlic & Ginger. Efter åkte vi hem till mig och fikade. Senare på kvällen blev det ett besök till Chija. 


Torsdag

Har haft Omids äldsta syster här idag och vi har lunchat ihop. Nu på kvällen var Shadi här med hennes barn och man.


Besök

Har haft Sandra, Peyman och lilla Diana på besök idag. Vi lagade tacos och åt middag tillsammans. 


Tisdag

Har varit i Erikslund med Shadi och Melissa idag och shoppat under dagen. Vi köpte ett matbord idag och har haft besök av Omids vän, bror och svägerska som har hjälpt oss montera bordet. Det blev tacogratäng till middag ikväll. 

 

Uppsala

Har varit hemma i Uppsala idag och hängt med mina föräldrar. Hann träffa Jasmin också en kort stund innan hemgång till Västerås. Väl hemma blev det ett besök till Giddegrillen för avhämtning av mat. Nu blir det en lugn kväll framför tv:n. 


Nyårsdagen

Har haft Melissa hos mig idag helt själv en stund. Kejwan, Chija, Diana och tvillingarna har också varit hos oss idag på besök och ätit middag. 


Nyårsafton

Vår nyårsafton har spenderats med Omids familj. Vi åt lunch hemma hos Kejwan och Chija. Och senare middag i restaurang Kurdistan med Sulaiman, Pakshan och andra familjevänner. På tolvslaget var vi på stan och tittade på fyrverkerierna. 


RSS 2.0