SOMMARLOV

Äntligen sommarlov! Redovisningen gick superbra idag och vi fick jätte bra respons från läraren och de andra i klassen när vi hade opponeringen. Fan vad skönt att slippa bege sig till skolan de närmaste tre månaderna. Det behövs verkligen en paus nu. Fick en rest uppgift som jag ska komplettera under veckan sen är jag helt klar med första året i UU. Har varit hemma i stort sett hela dagen förutom nu på kvällen då jag hämtade Sandra från jobbet och gick förbi Jossra en stund.

Jobbar imorgon i närheten så ska se till att få lite sömn nu.
Godnatt!


Rockaholic

Vet inte riktigt hur jag vågade, men bestämde mig för att klippa topparna alldeles själv idag, och det gick mycket bättre än förväntat. Var så trött på mina slitna toppar och jag tog aldrig riktigt tag i det. På tal om hår så har jag nu beställt hem från Lyko.se ett nytt set med shampoo och balsam från Rockaholic som är sulfatfritt. Använder Aussies shampoo och inpackning nu, men har tröttnat lite, så vi får se om det här funkar bättre.

250:- från Lyko.se

Snart sommarlov!

Idag är det sista dagen jag kommer vara i Blåsenhus för den här terminen. Vi ska redovisa ett inspirationsprojekt vi har arbetat med i några veckor och därefter är det äntligen sommarlov :D Helt otroligt hur snabbt första året i Uppsala Universitet har gått. Nu är det 2,5 år kvar tills jag blir helt klar med min utbildning!



Utgång @Birjer Jarl

Efter förlovningen blev det en utgång till BJ med världens bästa vänner ♥
Det var den bästa utgången någonsin!


















Mohamed och Imans förlovning ♥

Igår kväll förlovade sig lillebror med finaste Iman :D
Grattis till förlovningen Mohamed och Iman ♥




































































Veckan som gått..

Söndag: Trip till Ica Väst


Måndag: Med fina Dalal i skolan


Tisdag: Ute i kullarna med Johainna




Mitt lilla troll på besök hemma hos Jossra


Onsdagen spenderades i Stockholm med pappa och två släktingar från Abu Dhabi. Vi åkte till Gamla Stan och lunchade och åkte sedan vidare till Sigtuna och hängde där en stund vid vattnet.





På torsdagen och fredagen jobbade jag :)

Dålig uppdatering

Uppdateringen har inte varit på topp. Det har varit en hektisk vecka, men ska försöka uppdatera ordentligt senare idag :)


(D) This is crazy


Millicent

Beställde precis ett par nya pumps med hög platå och bred klack precis som jag vill ha det från Nelly.com. Hoppas de är bekväma!

Långhelg

Har haft en långhelg och halva helgen har spenderats med släktingen från Abu Dhabi som åkte hem igår. Torsdagskvällen spenderades med Iman och tjejerna hemma hos Jossra och i fredags började jag morgonen med en powerwalk och åkte sedan ner till stan och mötte upp Madeleine, gjorde min femte laserbehandling och sedan gick vi till Dragon Palace och lunchade.




Igår åkte jag och solade med Racha och Rafif en sista gång inför lillebrors förlovning och sedan åkte jag och Rafif till Gränby Centrum och vandrade runt i butikerna och köpte med oss mat som vi åt i bilen. Följde med Jossra sedan hem till hennes familj och hälsade på hennes söta föräldrar.


Dagens köp

GinaTricot 249:-


Kista Centrum

Har jobbat idag och sedan åkt till Kista och spenderat några timmar där med mamma, syster och en släkting från Abu Dhabi. Kom precis hem och ska se till att ta en power nap nu.


Helgens köp

Maxiklänningar från GinaTricot 149:-/st

 


People change

Instagram: safielmasri

 


Måndag

Sitter på en föreläsning med Sabina som handlar om digitala uttryck. Har en workshop därefter och sedan arbetslagstid med gruppen. Efter skolan ska dagen spenderas med en släkting från Abu Dhabi. Vi ska på en shoppingrunda på stan och äta middag ute :)

 


(D) A trip to memory lane



Grey

Johainna fixade mina naglar idag :)


Beställning

Har gjort en liten beställning från Style By Tyra och H&M.

Fotlänk från SBT 49:-


Kuvertväska från SBT 89:-


Ballerinaskor från H&M 129:-

Onsdag

Hej. Ska snart bege mig till skolan och ha arbetslagsträff med gruppen. Hämtade ut min omtenta igår och jag klarade den med ett halvt poäng över G-gränsen. Vilken tur! :D 

Igår kom en släkting från Abu Dhabi till Sverige och stannar kvar till den 19/5 och den 20/5 kommer nästa familj och kommer bo hos oss i två veckor. Ser såå framemot den här månaden med dessa underbara människor :)


Med Pappa i Abu Dhabi 2011

Gröna Lund

Har varit i Gröna Lund med gänget. Vi bestämde oss för en spontan utflykt till Kista Centrum men väl på vägen till Stockholm bestämde vi oss lite impulsivt för att åka till Gröna Lund istället. Vi var där i två timmar och hann åka fem karuseller och sedan avslutade vi våran roadtrip med en väldigt sen middag i Kista Centrum.












Ett tips..

..ifall du vill bli brunare under sommaren är att peela hela kroppen innan du solar, antingen ute eller om du ska sola i solarium. Att peela kroppen tar bort alla döda hudceller och man får mycket mer färg än vanligtvis.

En kropps-peeling jag verkligen kan rekommendera är denna:





Finns i Kicks för 199:-
Har använt den i ett halvår och den är grymt bra!

Produktinformation:

Kombinationen av mald bambu och jojobapärlor avlägsnar effektivt döda celler och förbättrar mikrocirkulationen. Multimineralkombinationen av natrium, magnesium, zink och mangan återställer hudcellernas energi och tillför huden fukt. Idealisk för en djuprengörande kroppsbehandling som mjukar upp och förbereder huden för en jämn solbränna.

Källa: Kicks

Pappa ♥


Söndag

Godmorgon! Vaknade för ett bra tag sen, men hjärnan har inte kommit igång förrän nu. Har blivit en trötter på senaste tiden och kan knappt hålla mig vaken till efter midnatt. Ska snart in och duscha och sedan träffa Iman. Vi ska förbi Sandra där jag ska prova klänningar inför den stora förlovningsfesten.


Gårdagen

Igår hann jag titta på två filmer: The Vow och This means War på förmiddagen. Efter kom Iman hit och sedan hämtade jag hit min moster. De äldre gick ut och jag var ensam hemma i några timmar. Sandra kom på besök och senare på kvällen åkte vi med Jossra, Peyman och Wafa till McDonalds.


The Lucky One

Det blir bio ikväll med Sabina och Wafa :)


Torsdag

Har jobbat ett långt pass idag och väl hemma igen fick vi finbesök av Hamode och Maya. Tog med barnen ut en stund på gården så de fick leka av sig.


Onsdag

Är på jobbet just nu och har rast. Efter drar jag till Peyman för att grilla och sola :)


Sol

Sitter ute på Peymans gård med Peyman och Mimi och solar. Vilket fint väder det är idag :)


Sandras inflyttningsfest



















RSS 2.0