Ceder’s

Ikväll har vi ätit 3-rätters middag i arabiska restaurangen Ceder’s med Perwin och Karwan. 
(null)
(null)
(null)

Murad kom hem till mig efter middagen och ska stanna tills jag åker in till förlossningen på torsdag. 

Söndag

Idag fick det bli kycklingfalukorv med potatis till lunch och middag. 

(null)


Släktfest

Idag har vi firat att Omids yngsta syster Parwaz har fyllt 25 år. Hela hans familj med alla barn samlades idag i en lokal och överraskade Parwaz med middag och bakelser. 

(null)
(null)

 

Pasta carbonara

Har haft Perwin på besök idag och har lagat en egen version av pasta carbonara med strimlad kalkon istället för bacon. Det blev supergott! Det har varit en av många saker jag har gillat med att vara hemma i över två månader, att man får så mycket tid över till matlagning och kan testa sig fram med nya recept. Har alltid älskat att laga mat, men hinner knappt när jag jobbar. Men nu tack och lov har jag haft all tid i världen i väntan på bebisen. 

(null)


Madeleine

Har haft besök av min fina vän Madeleine idag. Vi har lunchat i Rosegarden och tagit en snabb runda på stan. Efter hängde vi hemma hos mig efter matkoman.

(null)
(null)


Wafas babyshower

Idag har jag varit i Uppsala där Wafa har haft sin babyshower. Det var verkligen en supertrevlig dag och allt var så fint med alla detaljer, bakelser och tårtan. 

(null) (null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Britax

Idag har jag varit på fotmassage under förmiddagen. Efter tog jag och Omid en rejäl shoppingrunda där vi handlade det sista inför bebisens ankomst. Till sist åkte vi och hämtade våran vagn och alla delar från Lekia. Nu är vagnen helt monterad och klar. 

(null)


Kejsarsnitt

Idag har hela förmiddagen spenderats i förlossningen. Vi åkte dit endast för att kolla med ultraljud hur bebisen ligger. Han låg som anat med rumpan neråt och vi fick tid direkt för ett vändningsförsök då jag anses vara för långt gången. Det var det brutalaste jag har varit med om någonsin. Efter insättning av bricanyl så försökte tre olika läkare vända på honom och han VÄGRADE. Var helt slut av all smärta och de konstaterade att vändningsförsöket misslyckades. Efter fick vi diskutera med en läkare riskerna med att föda med rumpan ut först. Det var för många risker att föda så som förstföderska så det får bli ett planerat kejsarsnitt istället. Vi gick ut därifrån med ett datum. Nu är det bestämt att Arian kommer den 1 mars. Visst är jag glad över att få honom lite tidigare men vill verkligen föda vanligt egentligen. Det här blev inte alls som jag hade väntat mig och har varit väldigt ledsen hela dagen, men vet samtidigt att det inte finns något annat val. Oavsett så ska han ut och hellre att det sker på ett säkert sätt än att något dåligt ska råka hända. Så om 15 dagar får jag träffa min bebis! 💙

(null)


Alla hjärtans dag

Ikväll har vi ätit middag i restaurangen NOM. Vi valde en grillmix av fyra olika kött utifrån kockens val. Det var riktigt gott och en smakupplevelse för sig. 

(null)
(null)


Baguette

Har lunchat idag med Shahin i Runes Café. Baguette med kycklingcurry, så gott! 

(null)


Chicken Tikka Masala

Idag har jag testat laga indisk mat för första gången.Testade att laga Chicken Tikka Masala och det blev väldigt gott 👍. Våra middagsgäster idag var Shadi, Nawa, Sherzad, Elias och Melissa. 

(null)
(null)
(null)


Fredag

Har varit hos barnmorskan idag för rutinkontroll och för att ta blodprover. Efter kom Amany hem till oss och jag lagade pastasallad till oss. På kvällen har vi haft besök av Shahin, Kalle och barnen. 

(null)


NOM

Har ätit middag i restaurangen NOM ikväll med Kicki och Melissa. 

(null)
(null)


Napphållare

Har beställt napphållare till våra bebisar från babyydesign på instagram. Arian fick en under babyshowern och ville att alla fyra skulle ha likadana. Så himla söta! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Fredag

Igår och idag har varit rejäla fixardagar. Har packat klart förlossningsväskan, sorterat en hel del i bebisrummet och kokat alla nappar. Idag klev vi in i en ny gravidvecka. Nu är det bara 34 dagar kvar 💙. När jag var klar åkte jag förbi Awaz och hängde där en stund. 

(null)

(null)


RSS 2.0