Ralph Lauren

Idag har vi haft besök av Mohamed och Iman. Mina syskon har varit i USA de senaste 10 dagarna och Mohamed köpte med sig en massa kläder till bebisen från märket Ralph Lauren. Den här ungen kommer bli så bortskämd 😂💙

(null)

 

Jasmin ❤️

Har haft besök idag av världens bästa Jasmin. Hon skämde bort Arian med mängder av kläder som hon hade köpt med sig från London. Helt otroligt hur mycket hon hade köpt med sig, finaste vännen ❤️. Vi satt hemma hos mig en stund och tog sedan en promenad ner till stan där vi åt indisk mat i restaurangen Laxmi. 

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Bröllopsdag

Idag har vi firat vår första bröllopsdag och 7 år tillsammans. Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Kan inte fatta att jag lämnade Uppsala för ett år sen och har bott i Västerås sen dess. Idag har vi varit på ett massageställe där Omid fick massage och jag fick unna mig manikyr och pedikyr. Efter åt vi världens godaste oxfilé middag i Bistro Gränden. Kvällen avslutades sedan med ett biobesök där vi kollade på filmen The Greatest Showman. En riktig feel-good film!

(null)

(null)

(null)

(null)


Uppsala

Överraskade mamma idag med ett besök till Uppsala. Jag och Omid tog ut henne i två timmar där vi bland annat åt i Kens pizza i centrum. Kom precis hem till Västerås och snart får vi besök av Dilo. 

(null)


Julafton

Denna julafton har spenderats hemma hos Shahin med Shadi, Kalle, Nawa och barnen. Där blev det julklappsutdelning till barnen och middag. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Zeyton

Har varit hos Kicki tidigare idag och hälsat på en stund. Nu på kvällen har vi testat en ny restaurang, Zeyton, tillsammans med Wafa och Houssein som var i Västerås på besök. Riktig god mat 👍

(null)
(null)
(null)


Äntligen!

Idag klev vi in i vecka 30 och jag har äntligen arbetat mitt sista arbetspass. Har blivit beviljad graviditetspenning på heltid och är hemma nu de två sista månaderna innan bebis kommer på grund av tungt arbete. Ska från och med nu vara hemma på heltid fram till augusti 2019 och sen börjar jag jobba igen och Omid får ta över och bli pappaledig. Det ska bli så himla skönt att bara vara hemma! 

(null)


Julbord

Har lagat ett mini julbord hemma hos mig ikväll och har bjudit hem Kejwan & Chijas familj med 5 döttrar. 

(null)


Julklapp

Slutade sent från jobbet idag och åkte direkt hem till Shadi efteråt med Omid. Där bjöds det på hemlagad hamburgare. Min bebis fick även sin första julklapp från hans kusin Melissa. 

(null)


Gravidyoga

I måndags så var jag på sista tillfället för gravidyogan. Har i 8 veckors tid gått varje måndag på gravidyoga där jag har lärt mig en hel del saker av en barnmorska vid namn Ylva-Li. Vi har bland annat fått lära oss om skillnaden mellan yogaandning och förlossningsandning. Hur man ska andas igenom värkarna och hur man ska andas i värkpauserna. Olika positioner för att underlätta förlossningsarbetet och värkarna. Vi har även fått lära oss om hur man andas igenom smärtan. I ett tillfälle så har partnern även fått vara med, där Ylva-Li har gått igenom med de om hur man som partner kan underlätta för kvinnan och gett tips på olika avslappningsövningar. Den här kursen har varit så givande för mig och även för Omid och jag är inte lika orolig inför förlossningen längre. Med hjälp av gravidyoga och alla föräldrakurser vi har varit på så känns det som om jag har stenkoll på alla förlossningsfaser och med rätt inställning så kommer vi klara oss igenom detta utan några problem (om allt går som det ska). Gravidyogan var verkligen värd varenda krona och man kan aldrig få för mycket kunskap.

Ikväll och imorgon kväll är det amningskurs i sjukhuset som gäller. Idag får jag gå själv då Omid jobbar, men imorgon följer han med. Imorgon ska vi även på besök till barnmorskan för rutinkontroll och lyssna på hjärtat. 

En bild från Central Park, New York i somras. 
(null)


Tröja

Min bebis har fått sin första stickade tröja. Det är en present från Omids gamla kollega som har stickat denna alldeles själv 💙

(null)


Besök

Blev överraskad av Rafa och mamma idag som kom helt spontant på besök. De kom med en massa kläder till bebisen och en Adidasdräkt från Mohamed. 

(null)


Lördag

Har haft Diana, Natalia, Lana & Nelly här idag på besök. Vi har lagat pastasallad till middag och bakat saffransmuffins. Diana & Toto stannar kvar till imorgon.  

(null)

(null)

(null)


Texas

Ikväll har vi ätit middag med Perwin och Karwan i Texas Longhorn. 

(null)


Bebis rummet

Nu börjar det likna något. Ska beställa en förvaringsbänk och sen tror jag rummet är någorlunda klart. 

(null)

(null)


Söndag

Har varit på julmarknad i Vallby idag med svärmor och Shenah. Köpte hem lite choklad och träffade Christina efter. Vi har varit hemma hos mig och fixat klart bebisrummet. Kicki fick sortera in bebisens kläder i hans nya garderob. Skönt att äntligen ha bebisrummet klart! 

(null)



Omids födelsedag

Ikväll har vi firat Omids 35års dag med en finmiddag i Restaurang Varda. Gick även in i v.27 idag. Nu är det inte många veckor kvar..

(null)
(null)
(null)


RSS 2.0