Bålsta

Vi är fortfarande kvar i Aronsborg och har precis ätit lunch. Är ute nu vid bryggan och snart är rasten slut. Kl 16.30 avgår bussarna hem. 


Middag

Vi har haft en lång studiedag här i Aronsborg och avslutat dagen med en trerättersmiddag med kollegorna. Är helt slut nu, så ska sova lite så att man orkar med en till givande studiedag imorgon. 


Aronsborg

Är på konferens med jobbet i Bålsta. Vi är i Aronsborg och ska sova kvar här till imorgon. 


Kalas

Har varit på Hamodes kalas och hjälpt till. Den lillen är hela 8 år nu. Sjukt!


Lördag

Har varit med Murad och Rafa hela eftermiddagen och gjort en massa ärenden på stan och Boländerna. Vi hann även med en lunch i Chop Chop. 


Har även hunnit handla med Ghada och barnen och fikat chokladbollspaj. 


Ska nu iväg för att träffa Jossra och Sandra en stund hemma hos Jossra. Färgade håret igår kväll så nu är jag väldigt mörkhårig. 


(M) Stockholm

Är i Stockholm nu och har varit här hela dagen. Hämtade upp Esra tidigare idag och åkte till Kista och sen åkte vi hem till Dalal och hälsade på Leila. Har precis fikat med en vän i Café Fåtöljen och ska snart träffa lillebror för att ta en promenad. Sover kvar här i Lilla Essingen och åker hem imorgon bitti. 


Söndag

Har varit på promenad med mamma denna söndag och handlat hem lite saker med lillebror. 


Månadens glossybox

Månadens glossybox innehöll ett läppbalsam, en ögonfransprimer, en hudkräm som fungerar som en booster för anticelluliter, en BB-hudkräm och en ögonskuggsborste. 


(M) Lördag

Ikväll är det Kulturnatten i Uppsala och som vanligt håller jag mig undan från stan när det är så mycket folk där. Har istället tagit en promenad med en vän runt Årsta och bara tagit det lugnt hemma. 


(D) Fredag+Lördag



RSS 2.0