(D) Fredag/Lördag

Oj, två dagar har passerat utan en uppdatering. Har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn. Har jobbat hela veckan ut på Flöjtens förskola och det har varit tidiga morgnar och långa arbetspass. I torsdags var jag ute och övningskörde efter jobbet och sen gick jag hem till Jossra och hjälpte till med hennes projektarbete med Peyman. Idag arbetade jag till halv 3 och efter jobbet promenerade jag hem. Gick förbi Jossra en stund och sen hem för att fixa mig och sedan vidare till en hemmafest i Rackarberget med Nadia, Arya, Azmara, Kristina och andra sköna människor. Kom nyligen hem och ska snart sova. Imorgon är det Valborg, vet inte än vad jag ska göra, men kul kommer det säkert bli :)

Har fastnat för den här låten efter att ha lyssnat på den ett flertal gånger ikväll.

Pitbull ft. Neyo - Give me everything



Lax

Kom hem för någon timme sen från jobbet och har precis lagat lax till middag.


Ska snart iväg och övningsköra :)

Tisdag

Har precis kommit hem efter att ha varit med små barn i nio timmar. Älskar verkligen mitt jobb! Det är så kul, och är alltid glad när jag får veta att jag ska jobba. Imorgon jobbar jag igen på samma dagis från kl 9 - 16.30. Nu ska jag ta det lugnt en stund framför ett avsnitt av Gossip Girl och sen åker jag med Yeliz till Sunnersta för att sola.


Flöjten

Jobbar idag 9 - 18! :D


Rickomberga

Kom precis hem efter att ha hängt i Rickomberga med Athena, Amelie, Kango, Jasmin + några till. Vi satt i en skolgård, pratade och bara tog det lugnt. 
Ska snart byta om till något varmare och sen ta en kort promenad. Vi får se hur det går med promenaden med min träningsvärk, har såå ont efter powerwalken igår :/






 

Grillat

Har precis kommit hem efter att ha varit med släkten när de grillat. Ska snart övningsköra och senare åker jag till Rickomberga hem till Athena.




Powerwalk

Dagen har spenderats i stan med Wafa och Jossra. Vi har ätit och suttit vid ån. Övningskörde hem oss efter. Nu ska jag och Wafa powerwalka till Sunnersta för att sola och sen powerwalka tillbaks. På kvällen ska vi titta på film hemma hos Jossra: A walk to remember.



Filmkväll hos Jossra

Ikväll kommer jag vara hemma hos Jossra med Wafa och Christina i den nya lägenheten. Vi ska laga arabisk mat och titta på filmen Dear John.


Stadsparken

Nu är jag hemma igen efter att ha varit några timmar på stan med Jossra, Sandra, Wafa och Christina. Vi köpte med sallad från Cupido och satte oss vid ån och åt och sen gick vi vidare till Stadsparken där vi satt ett tag.

















Stan, lunch, picknick

Idag blir det en heldag på stan med tjejerna. Vi ska luncha i Cupido och sen ha en liten mini-picknick i någon park :)


New Moon

Fick hem filmen New Moon häromdagen från Pointshop.se!


PointShop.se

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en timme sen och ska snart duscha och göra mig i ordning, men först ska jag titta på ett avsnitt av The Vampire Diaries.


Körkortsteorin avklarad!

Det har nog inte gått att undgå att uppdateringen har varit sämst den senaste veckan, men jag har haft mina anledningar. En av dom är att jag har varit fullt upptagen med att plugga till kunskapsprovet för körkortet och den gjorde jag idag och jag blev GODKÄND! :D. Fick 55/65 rätt och kravgränsen är 52.
Trodde verkligen inte jag skulle klara av det på första försöket, men jag hade tur! Har knappt gjort något roligt alls de senaste dagarna så nu ska jag ta igen lite missad tid med vänner och njuta av påsklovet.

Nu är det bara uppkörningen kvar!


Junkyard

Fick hem dessa fina jeans-leggings från Junkyard.se idag.




Tisdag

Hej! Har varit ledig idag med och har istället pluggat hela dagen. Ska ta en liten paus nu och åka ner till stan för att möta upp Madeleine samt reklamera tillbaks två leggings från H&M. Efter ska jag övningsköra och sen återgå till pluggandet. Hoppas ni har en bra dag! :)


Dagens köp

Skor från DinSko 299:-



Skor från DinSko 399:-


Nagellack 10 :-/st och tofsar 19:- från H&M

Ledig

Är ledig idag! Ska åka ner med Christina till stan nu och sen kanske Jossra möter upp oss där.

Söndag

Denna söndag har jag inte gjort något roligt alls förutom att jag tog en långpromenad med Ghada och barnen. Annars har jag suttit fastklistrad framför teoriboken. Har 20 sidor kvar att läsa och sen ska jag sova. Jobbar förhoppningsvis imorgon :)

Lördag

Lördagen har spenderats framför teoriboken. Har pluggat 5 timmar i sträck utan något uppehåll nästan. Övningskörde därefter och nu ska jag gå och hämta Maya och så ska hon få följa med hem till Jossra.


NetonNet

Gårdagskvällen spenderades med Christina och Jossra hemma hos mig.


Idag har jag arbetat i Flöjtens förskola till halv 6 och sen har jag övningskört till boländerna med Jossra i bilen. Vi åkte till NetonNet och köpte hennes inflyttningspresent: en Electrolux dammsugare. Fan vad stor skillnad det var prismässigt mellan OnOff och NetonNet, nästan en tusenlapp billigare. Kom precis hem och ska ta en lång dusch nu samt sätta på en ansiktsmask. Kvällen kommer nog spenderas hemma hos Jossra i den nya lägenheten. Det blir nog en lugn filmkväll :)

Flöjten

Kom precis hem efter en lång dag på jobbet. Arbetade i Flöjtens förskola från kl 10 - 18 och på hemvägen gick jag förbi centrum och handlade. Skönt att jobba i närheten. Under mina raster gick jag förbi Yeliz en stund.

Jossra ska komma hit snart och ta över min dator för att skriva en projektrapport och medans ska jag plugga lite teori.
Imorgon jobbar jag igen på Flöjtens förskola från kl 9 - 18 så det blir ännu en lång dag.


Karlavagnen

Har arbetat idag i Karlavagnens förskola i Rackarberget och resten av dagen har jag pluggat teori och övningskört. Ska fortsätta plugga lite till och sen titta på Big Brother innan det är läggdags.

Godnatt!


Tisdag

Har jobbat idag i Västra Stenhagen. Det var lite sorgligt att säga hejdå till alla barn efter att ha spenderat två dagar med dom :/ Träffade Jasmin efter och följde med henne hem. Stannade kvar där ett tag och kom hem för en timme sen ungefär.
Ska förbi Jossra en stund nu :)


Västra Stenhagen

Har jobbat idag i Västra Stenhagens förskola. Slutade 16.30 och åkte hem direkt. Nu är jag hemma med Hamode och Maya och ska snart skjutsa hem min moster. Efter det blir det en lång dusch och sen ladda upp inför morgondagen då jag ska jobba från kl 7.30 - 16 på samma dagis som idag.

Bilder från igår
 





(H) Salabacke

Nu drar jag en sväng förbi Salabacke.


BJ

Det blev en liten utgång igår med Jossra, Peyman, Wafa och Christina till BJ.








Trassel

Ska på bio med Hamode och Madeleine snart och se barnfilmen Trassel. Ska hämta ungen nu och sen möter vi upp Madeleine på stan. Vi ska även försöka hinna luncha i McDonalds innan bion.


Mitt andra hem

Är i Nybygård nu hemma hos min kära moster. I huset där jag nästan spenderade varje helg under min barndom. Det är här jag brukade spendera varje julafton, nyår, påsk och halloween när jag var yngre. Det är här jag lärde mig gå upp för trappor själv, eller i början var det en massa krypande upp för trapporna med en hård bevakning. Det är här jag har tappat de flesta av mina mjölktänder och det är här jag spenderade min första helg utan mina föräldrar. Kan alla gömställen i det här huset och vet vart allting ligger. Ju äldre jag blir desto mindre kommer jag hit. De senaste åren har jag bara varit här högst 2 gånger/år och det är lite synd eftersom det finns inget annat ställe jag känner mig mer hemma, förutom mitt eget hem, än här. Ska verkligen försöka komma hit oftare från och med nu på grund av alla fina minnen jag har från det här fina huset.


Dagens köp

Kofta från GinaTricot 124:-


Something new

Köpte en liten söt mössa, en söt blå klänning och en söt virkad vit väst från H&M till min lilla Maya. Hon är sjuk med jätte hög feber :(, så detta är hennes krya-på-dig presenter. Ska snart dit med Hamode som kommer hit snart med hans pappa :)




The O.C

Det har tagit mig nästan 3 månader, men nu är det gjort. Har tittat på alla fyra säsonger av The O.C och nu finns det inga fler avsnitt kvar att underhålla sig med när man har tråkigt :/


Everything's different. Nothing's changed.

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade upp klockan 7 idag för trodde jag skulle jobba, men det finns inga förskolar som behöver någon vikarie idag. Istället för att somna om har jag suttit som en tönt framför datorn i några timmar och tittat på några serier. Ska snart åka ner till stan och luncha med Johanna.


The Vampire Diaries

Ååh äntligen har ett nytt avsnitt kommit ut efter ett väldigt låångt uppehåll :D

Dagens beställning

Har beställt ännu mer nytt idag, även det från H&M.


Första dagen på det nya jobbet

Har precis kommit hem efter första dagen på det nya jobbet. Arbetade idag på det dagiset jag gick på när jag var yngre, Berwalds förskola, och det var jätteroligt. Trivdes verkligen jätte bra som "fröken" och alla barnen var så söta. Ser fram emot morgondagen :)

Maya är här nu så ska umgås lite med henne :D 


Dagens beställning

Allt är från H&M






Vikarie

Såå, nu är jag hemma igen. Var på ett jobbmöte hos vikarieförmedlingen och jag ska börja jobba redan imorgon som vikarie på olika förskolor. Är jätteglad! :D

Är så hungrig och behöver mat nu!
Nudlar går snabbt att tillaga så det får bli det till lunch idag.


Möte

Godmorgon! Vaknade för ca två timmar sen och ska snart iväg på ett möte i Boländerna. Är jätte nervös och hoppas på att allt går bra. Ska göra i ordning det sista nu innan jag beger mig mot bussen.


Dagens köp

Linne från H&M 99:-


Från H&M 150:-


Torr shampoo från Åhlens 35:-

Cupido & Waynes

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat några timmar på stan. Träffade Johanna och åt i Cupido och tog en fika sen på Waynes Coffée. Dit kom Jasmin också och satt med oss en stund innan jag åkte hem igen. Hade en massa dirham kvar från resan till Abu Dhabi och idag växlade jag tillbaks alla mina sedlar till svenska kronor. Det var på tiden! Har tänkt på att göra det varje gång jag är på stan, men det har bara inte blivit av för jag är så lat. Hade också några mynt, men det gick inte att växla. Konstigt! Får väl spara dom till nästa gång jag åker dit och förhoppningsvis åker jag dit igen om några månader.

Nu ska jag hjälpa Jossra med hennes läxa.
Ska skriva om ett barndomsminne :P

Ett tidsinställt inlägg kommer upp klockan 18 med dagens köp.


Fler bilder från kryssningen







Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ska börja fixa mig nu och sen åka ner till stan. Ska träffa Johanna och ta en fika med henne och sen ska jag leta efter ett linne på H&M som jag vill ha. Hoppas jag hittar den för om jag beställer den från hemsidan får jag den i början av maj och det tålamodet har jag inte just nu :/

Tidsinställer ett inlägg medan jag är ute.

Måndag

Kom precis hem efter att ha varit hemma hos Jossra i den nya lägenheten. Ska titta på gårdagens Big Brother avsnitt nu innan jag går och lägger mig. Godnatt! 


Cinderella

Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat ett helt dygn på en båt. Har sovit max 4 timmar och slösat över 1000 kronor på spelmaskiner. Om man bortser från det så har jag haft det roligt med släkten.

Här kommer en massa bilder :)


























Kryssning

De närmaste 24 timmarna ska spenderas ute på däck.
Snart drar jag iväg på kryssning med släkten :)
Nästa uppdatering blir imorgon.

Sist jag var på kryssning..

(D) Lördag

Idag hade jag en körlektion klockan 14 och sen gick jag hem till Lalesh och var där en stund. Vi promenerade sedan till centrum och där träffade Jasmin upp mig och vi gick sen hem till mig.

Jasmin gick precis hem och jag ska snart hem till Jossra, till den nya lägenheten. Ska försöka komma hem tidigt för imorgon har jag en lång dag framför mig. Ska på kryssning med släkten :)


Godnatt

Kvällen har spenderats med Michelle först hemma hos mig och sen hos Wafa och till sist hos Jossra :) Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag sova. Godnatt!

Fredag

Att säga upp mig från jobbet igår var inte det lättaste men nu är det gjort och det känns bra. Igår stannade jag hemma hela dagen och tog det lugnt och idag har jag gjort detsamma förutom att jag drog till Ghada för en stund sedan och åt en tidig middag. Denna fredagskväll kommer spenderas med Michelle som är på väg hit nu :)


RSS 2.0