New week

Precis som förra veckan kommer jag ha fullt upp den här veckan med. Det blir tufft ibland att kombinera tre jobb och samtidigt hinna med skolan så att man inte hamnar efter med plugget, men på något sätt brukar jag få det att gå ihop, men nackdelen blir att det oftast blir långa dagar och att man inte har tid eller ork att göra något efter.
Är nu i skolan på föreläsning och ska därefter jobba i några timmar och sedan förbereda inför morgondagens seminarium. 



(V) All of me

 
 
 
 

Love of beauty



Månadens glossybox

Denna glossybox innehöll en ögonkräm, shampoo och balsam från Matrix Biolage, en deospray, nagellack, kroppskräm och en universalkräm för torra läppar, armbågar, knogar etc. 


15+

Det har varit fint väder idag. Åkte till Wafa och parkerade bilen där så tog vi en promenad ner till stan. Vi gick runt i några butiker och sedan satte vi oss vid ån med en varsin Cupido sallad. Vi tog en fika i Café Årummet efter innan vi promenade tillbaka till Portalgatan. 

Kom precis hem och ska strax gå ut igen. Ska till Gränby C med Christina som åker imorgon till Mexiko. 




(DV) Söndag

Har haft en plugg dag idag kombinerat med att titta på några avsnitt av The Vampire Diaries. Har börjat titta på alla avsnitt från början. Något måste man hitta att slösa sin tid på när man  egentligen behöver plugga..


Smörgåstårta

Har testat göra en smörgåstårta för första gången och den blev riktigt lyckad. Min mamma har haft cravings efter det ett tag nu så vi bestämde oss för att testa göra en själva istället för att köpa och det var mycket lättare än vad jag trodde :)


(D) Lördag

Idag har varit en roadtrip dag, en välbehövlig sådan! :)


Återkomst

Idag kommer pappa hem som har hängt i Abu Dhabi i 3 månader :D

Utanför Marina Mall i februari år 2011

(D) Födelsedagsmiddag

Ikväll ska vi fira Christina som fyller år imorgon. Det blir en fin middag ikväll i Kött, kök och bar :)


Bild från förra årets födelsedagsfirande. 

Våfflor

Igår jobbade jag och åkte och träffade Jasmin senare på kvällen. Vi åkte till pizzahuset Durango och åt, och efter plockade jag upp Maya som ville sova hos mig. Hon vaknade idag 7.30 och ville ha våfflor till frukost. Nu sitter vi och små pratar lite och snart ska hon bli hämtad av sin mamma. 


Intervall




Kraftkällan

Följde med Johainna och Nicole till gymmet idag. Sist jag var och tränade var för ungefär ett år sen så jag är såå otränad som man bara kan bli. Körde i alla fall en timmes intervallpass på crosstrainern och sedan styrka. Är helt slutkörd nu och ska äntligen få sova. 


Gårdagen

Det var så fint vår väder igår. Åkte till Sushi of Sweden och åt med Christina och Shirwan och sedan åkte vi och tvättade min bil i Statoil och åkte till Gränby C en sväng. 


(G) Enköping

Har hälsat på moster idag och sen åkt en sväng till Enköping och köpt lite godis i Godisgallerian samt ätit middag i Chop Chop, en asiatisk restaurang som snart kommer öppna i Uppsala. 


Torsdag

Har haft en fullspäckad vecka med både skola och jobb på schemat. Snart hämtar Christina upp mig (som har lånat min bil) och så ska vi åka till henne där hon bjuder på lasagne. Efter ska jag hem och ladda upp inför morgondagen då jag jobbar från 8 på morgonen fram till midnatt. Det blir ett väldigt långt pass på båda jobben men efter får jag ta min efterlängtade helg :)


(G) (S) Måndag

Började en ny kurs idag och hade kursintroduktion mellan 8-10. Åkte hem efter och hämtade mamma och skjutsade henne till jobbet. Åkte förbi en väns jobb och sedan till stan hem till kusinen och träffade bästa Josef & Jacob. Världens finaste barn! Hade tid för laserbehandling efter och träffade Kicki sedan och tog en runda i stan. Väl hemma försökte jag plugga lite, men åkte till skolan istället där en vän mötte upp mig. Är hos Abir nu med Jossra och ska snart åka hem. Har haft mycket för mig idag, men förhoppningsvis blir morgondagen lite lugnare. 


(G) Söndag

Är hemma hos Wafa med Kicki och ska snart åka iväg och träffa en vän. Imorgon börjar en ny vecka och en ny kurs och det blir tidiga morgnar för mig hela veckan då både skola och jobb står på schemat. 


Work day

Har jobbat idag från 8 - 21.30 och nu är jag tacksam över att det äntligen är helg. Varenda del av min kropp skriker av utmattning och nu ska jag äntligen få sova efter en riktigt lång dag. Godnatt!




RSS 2.0