(D) Coconut Tree


Tjejkväll

Anlände hem för en liten stund sen efter en riktig tjejkväll hemma hos Peyman med Jossra, Wafa och Christina. Är så trött att jag kommer somna när som helst. Klockan närmar sig tre så jag får göra ett nytt försök till att vända på dygnet imorgon. Den här dagen har verkligen varit bäst från morgon till kväll. Har haft riktigt roligt hela dagen! :D


Dagens köp

Från H&M Trend 199:-


Shorts från H&M 199:-


Linne från Salt 299:-


Parfym Calvin Klein One Summer 529:-
(En present som jag ska ge bort :D)

Fiskpedikyr

Hej! Nu är vi tillbaks i Uppsala efter en heldag i Stockholm. Vi gick in i några affärer och shoppade det första vi gjorde och därefter gick vi till Kungshallen för att äta. Sen blev det lite mer shopping och sen började vi fråga folk om vägen till fiskpedikyren. Det tog ett riktigt bra tag tills vi hittade rätt, men till slut hittade vi och väl där bestämde jag mig lite impulsivt att jag också ville göra, och det var en av de bästa upplevelserna jag har varit med om i hela mitt liv.

Fiskpedikyren

Det går inte ens att beskriva hur skön känsla det var. Vi fick bästa servicen där med god dricka och godis, och det var flera krämer uppradade som vi fick välja mellan. Vi började först med att få ett forbad för att mjuka upp fötterna, och sen var det dags för tanken. Första 10 sekunderna man doppar i fötterna i akvariumet var det märkligaste jag har varit med om, men sen var allt hur behagligt som helst. Wafa insisterade på att jag skulle börja och fiskarna bara flockades runt omkring mig och efter de där 10 sekunderna kändes det som om man hade fötterna doppade i kolsyra. Efter att Wafa hade stoppat in hennes fötter petade alla fiskar mig och attackerade henne och då försökte man locka fiskarna till sig genom att doppa in benen ännu längre ner i tanken, men de drogs ändå mer till Wafas fossingar än mina för hon hade troligtvis mer döda hudceller så jag fick sitta där helt mobbad och locka fiskarna utan någon bättre nytta. Efter 30 minuter i akvariumet fick vi fotmassage och sen var det klart. Och nu är våra fötter hur mjuka och rena som helst och ingen död hudcell finns kvar. Tycker alla bör prova att göra fiskpedikyren. Det är verkligen ingenting man kommer ångra någonsin :)















Stockholm

Idag ska dagen spenderas i huvudstaden med Wafilistus. Hon ska få göra sin fiskpedikyr och efter blir det förhoppningsvis lite shopping :)

 

Studiemedel

Godmorgon! Vaknade rätt sent idag, har vänt lite på dygnet, men det ska jag åtgärda imorgon. Ska tvinga mig upp kl 7 på morgonen hur trött jag än är och hoppas på att det hjälper mig att somna tidigt på kvällen. Fick ett brev från CSN idag om att ansöka om studiemedel. Försökte göra det själv men det var för krångligt så ska hem till Jazz snart så får hon hjälpa mig med det.


Onsdag

Har verkligen bosatt mig hemma hos Jossra idag. Gick dit runt tolv och möttes av Ranas fina ansikte. Lekte med henne i några timmar och därefter kom Peyman dit. Vi åkte ner till stan där jag köpte nytt Aussie shampoo och inpackning och sedan åt vi alla i Max innan vi åkte tillbaks till Gottsunda. Peyman följde med mig hem och vi har suttit och tittat igenom några bilder och hon gick precis. Ska vila lite nu och sen titta på någon film :)



Bordertown

Min dag började med att Jossra väckte mig klockan tolv och några timmar senare gick vi hem till Wafa och var där en stund. Återvände hem och lagade tacos för två familjer, våran och till grannens (min kusin som bor en våning under) familj. Tog en kort promenad med mamma till mataffären och senare på kvällen tog jag en promenad med Wafa. Nu på natten har jag betalat lite räkningar, fixat min garderob som verkligen behövdes sorteras och tittat på filmen Bordertown med Jennifer Lopez. Det är en verklighetsbaserad film som handlar om kvinnor som blir våldtagna och mördas i staden Juárez och regeringen och myndigheterna gör allt för att nyheten inte ska läckas till andra länder. Filmen var verkligen jättebra och kan lätt rekommendera er att se den ifall ni tycker om verklighetsbaserade filmer :)



Hemma igen

Så, nu är man hemma igen efter att ha spenderat hela dagen ute på landet. Vi tittade en massa på tv, spelade kort med Markus, målade naglarna, beställde hem mat och åt kladdkaka. Pappa var snäll och åkte hela vägen till Björklinge för att jag skulle få köra hem istället för att ta bussen. Dock fick vi punktering på hemvägen så det tog 1½ timme att komma hem :/ Utöver det så har dagen varit trevlig och avslappnande som alltid när man är ute i Björklinge hos Madeleine och familjen Hallberg.





Björklinge

Det blir en heldag i Björklinge för mig idag. Madeleine är ensam hemma och vi ska ha mini spa, beställa pizza och spela kort :) 

I Como Lake i Milano för över två år sedan

Beautiful Monster


Revolutionary Road

Tittar på filmen Revolutionary Road på tv3 :)





Mayas kalas














Övningsköra

Såja nu är man hemma igen. Lägger upp några bilder lite senare för nu ska jag åka iväg med pappa och övningsköra i en timme :)


Kalas

Nu ska vi på kalas för att fira Maya.
Vi har även köpt en present till Hamode så att ingen svartsjuka uppstår :)

På bilden är Maya endast fem månader.

One in a Million


Fler födelsedagsbilder från igår

Bilderna från kameran dök upp igen efter att jag hade laddat batteriet, så nu har jag några fler bilder att visa ifrån gårdagen :)




















Maya 1 år!

Min lilla Maya fyller 1 år idag och det ska firas med ett födelsedagskalas.
Gud vad snabbt tiden har gått.

Här är Maya bara två dagar gammal :)





Födelsedagsfirande

Har precis kommit hem efter att ha firat Wafa. Vi åt middag i den mysiga restaurangen Tzatziki och sen gick vi vidare till Riverside där vi satt en liten stund.

Tog en massa bilder men av någon konstig anledning försvann alla bilderna från kameran, så jag har bara några dåliga mobilbilder kvar :/










Tzatziki

Ikväll ska vi fira Wafa med en födelsedagsmiddag i Tzatziki kl 21 :)
Ska hem till Jossra nu och vara där tills vi åker härifrån.


Fredag

Hej! Sandra väckte mig idag 9.45 och var utanför mig tjugo minuter senare. Satte mig i bilen och åkte iväg för att kolla upp en sak och sen vidare till stan där vi lunchade i Cupido. Har varit hemma ett bra tag nu och ska snart börja fixa mig inför ikväll. 

Nu kom Jasmin och Amelie hit för att hälsa på :)


Wafa 19 år!

Grattis Wafilistus på födelsedagen <3



Hos Jossra

Sitter hemma hos Jossra och vi har precis tittat klart på en kriminalserie. Snart kommer även födelsedagsbarnet Lalesh hit och ska umgås med oss.

Letar efter någon bra verklighetsbaserad film. Har ni några tips?


Gratisbio

Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)


Fiskpedikyr

Imorgon fyller Wafilistus 19 år och jag har köpt ett presentkort till henne där hon kommer få en fiskpedikyr. 

Fiskpedikyr är det senaste skriket från SPA-världen. Under en upplevelserik timme får du prova på fiskpedikyr- eller DR. Fish-behandling som det också heter.

Det känns i början lustigt med fiskpedikyr men efter några minuter infinner sig en behaglig känsla som ger dig riktigt fräsch hud på ett skonsamt sätt.

Upplevelsen börjar med ett vanligt fotbad för att mjuka upp huden och låta dig komma i stämning. Efter en stund stoppar ni ner fötterna hos fiskarna och låter dem göra jobbet. Känslan är underbar när man sitter i en bekväm fåtölj insvept i en filt och bara njuter. Fiskarna som används har inga tänder utan nibblar försiktigt bort död och skadad hud. Efter behandlingen får ni en lätt fotmassage och blir insmorda med mjukgörande kräm. Ni väljer själva vilken ”smak” ni önskar från 30 olika varianter av body butters.


Följande ingår i upplevelsen fiskpedikyr med dr. fish:
• 30 minuters fiskpedikyrbehandling
• Lätt fotmassage och återfuktande kräm

Källa: Fiskpedikyr



Jag ska också testa det någon gång :)

Hancock

Började titta på filmen Hancock tidigare idag, men avbröt filmen mitt i för att Jossra kom förbi en stund tidigare idag och sen åkte jag iväg och handlade med pappa. Ska fortsätta titta på den nu innan det är läggdags. Godnatt!




Lalesh 19 år!

Grattis Lallan på födelsedagen <3


Desert Flower

Har haft filmkväll hemma hos Jossra med Wafa, Sandra, Stephanie och Christina. Vi tittade på filmen Desert Flower som är en verklighetsbaserad film om en flicka som är könsstympad och hur hon flyr från hemlandet till London där hon blir upptäckt som modell och därefter kämpar för att andra kvinnor i Afrika inte ska bli könsstympade. Verkligen en film värd att se!





Kall dusch

Godmorgon! Har bokstavligen talat fått en kall dusch idag. Det finns inget varmvatten hemma hos oss och i resterande hem i bandstolsvägen och kommer inte heller finnas förrän ikväll. Kunde inte vänta så länge så tvättade mitt hår i kallt vatten och resultatet är: huvudvärk.

Ska hem till Jossra nu och hänga där en stund för att fördriva tiden :)


Amelie 18 år!

Grattis Amelie på födelsedagen <3
Hoppas du får en underbar dag :)


The Tourist

Har laddat ner filmen The Tourist med Angelina Jolie och Jhonny Depp som jag ska titta på alldeles strax. Har försökt ladda ner filmen flera gånger men det har alltid varit dålig kvalité men nu hittade jag äntligen en bra.





Orofluido

Hämtade ut Orofluido oljan från Flöjtens livs idag. Är såå nöjd över köpet. Den luktar så gott och gör verkligen håret hur lent som helst. Det är tre oljor i en som ska beskydda håret, ge glans och lyster samt stärka håret. Ett extra plus är att produkten är dryg så den kommer hålla väldigt länge :)
Köpt från Lyko.se.



Dagens köp

Peel Off mask och våtservetter från Citygross.


Tisdag

Hej! Har varit i Gränby Centrum idag med Yeliz och Tariq och efter åkte vi till Citygross där vi handlade lite jordgubbar, körsbär och lite annat. Vi åt i McDonalds och sen fick jag skjuts hem. Träffade Christina efter och övningskörde oss till Sunnersta solariumet där vi solade och sen promenerade hela vägen hem. 50 minuter tog det för oss att gå hela vägen tillbaks. Christina följde med upp en stund och sen gick jag hem till Wafa för att äta världens godaste pastalasagne som hennes mor har lagat. Hon är verkligen världens bästa på att laga mat. Vi tog sen en promenad till Bäcklösa där vi satt i en timme innan vi återvände hem till var o sig.


Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen med världens träningsvärk i benen. Hade det igår också men trodde det skulle gå över idag, men icke sa nicke. Igår övningskörde jag till Eriksberg för att hämta en sak och sen vidare till Gränby Centrum för att skjutsa av lillebror. Tog därefter en promenad till centrum med Ghada och handlade lite (o)nödvändigheter hem. Kvällen spenderades hos Jossra med Wafa och Christina samt Arez. Kom hem lite innan två och somnade direkt.


Jossra 20 år!

Grattis Jossra på födelsedagen! <3

Idag fyller Jossra år och det firade vi igår med en överraskning hemma hos henne och en härlig utgång i BJ.





Så här överraskad och förvånad blev Jossra av att vi alla var samlade hos henne för att överraska henne. Hon hade inte haft en aning om någonting.









Vi tog en taxi först till Riverside innan vi begav oss till BJ.
















Kvällen avslutades i Max och sen tog vi en taxi hem.

Fredag

Denna dag har spenderats några timmar på stan med Jossra, Wafa och Peyman. Vi fikade lite snabbt i Storken och sen var vi inne i H&M. Köpte ingenting speciellt, bara två leggings och ett orange baslinne. Inget märkvärdigt precis. Sitter just nu hemma med Johainna. Jossra var precis här och jag färgade hennes hår ännu en gång till svart. Ska snart övningsköra hem Peyman till Sävja och sen återvända hem för att sova och ladda upp inför morgondagen :)


Helg :)

Arbetsveckan är över och nu ska jag försöka njuta av helgen så mycket som möjligt. Ska snart åka iväg till stan med Jossra, Wafa och Peyman. Kanske ta en fika och försöka hitta något fint att ha på sig imorn då vi ska fira Jossra som fyller år på söndag :)


Orofluido

Beställde precis hem denna hårolja från Lyko.se. Följde med Yeliz igår till frisörsalongen Estetica och hörde då frisörskan prata om denna olja som ska vara bra och givande för håret. Har läst lite recensioner och det finns inte en enda negativ kommentar om den här produkten. Det skadar inte att testa :)


Antagningsbesked

Hej! Jobbade i 7 timmar idag och därefter promenerade jag hem. Fick veta första antagningsbeskedet idag för universitetet. Jag sökte till förskollärarprogrammet i Uppsala Universitet och kom på reservplats 20 så det finns en liten chans att jag kommer in ändå, men nu är jag osäker på om jag verkligen vill börja studera igen. Sökte nog bara för att se ifall jag kan komma in eller inte, men ändå har en liten del inom mig viljat komma in, men nu när det finns en liten chans att jag kan så är jag inte så säker på om jag vill längre. Förhoppningsvis försvinner osäkerheten fram till andra antagningsbeskedet som kommer den 8 augusti.

Har precis varit ute och övningskört med pappa samt besökt Samariterhemmet och ska alldeles strax sova. Sista arbetsdagen imorgon och sen är det helg. Kanske jobbar nästa vecka också, men det är lite osäkert. För mig kvittar det: bra med jobb men skönt med ledighet också.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Godnatt!


Godnatt!

Har jobbat de senaste två dagarna och det är fortfarande tre arbetsdagar kvar :D Älskar mitt jobb! Har haft Johainna och Jossra här på besök idag. De gick för en stund sedan och nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon :) Godnatt!


Jobbar hela veckan

Godmorgon! Fick jobb hela den här veckan i Flöjtens förskola från 9 - 15  så jag ska ta en promenad ner dit snart. Det ska bli kul att jobba. Har tröttnat på att vara utan arbete hela sommaren.


Promenix

Johainna gick för en liten stund sen och nu ska jag på promenad med Lalesh :)


Frukost hos Jossra

Kom precis hem efter att ha spenderat två timmar hemma hos Jossra. Vi åt frukost och drack juice samt varm o'boy. Nu ska jag in och duscha och sen sätta igång med att laga maten.


(D) Västerås City

Hela dagen har spenderats i Västerås med trevliga människor. Vi var framme runt 12.30 och vi gick direkt och mötte upp min vän och sen vidare till restaurangen Spicy Hot där vi lunchade. Vi handlade lite godsaker och gick sen till vännens bakgård där vi spelade ett kurdiskt kortspel i flera timmar. Efter åkte vi en sväng förbi Power Meet festivalen (Sveriges största raggarbils festival) men det var överfullt med människor överallt så vi promenerade in till stan istället. Handlade lite saker till mamma och en baddräkt till Maya i H&M och sen satte vi oss i Spicy Hot igen för att hålla en vän sällskap. Dagen avslutades i Västerås centralstation där vi satt i en halvtimme med sällskap av Mathi medan vi väntade på bussen. Vi har haft jättekul idag och det var skönt att komma bort från Uppsala för en dag :)













Västerås

Det blir en heldag i Västerås idag med Johainna. Vi ska träffa lite vänner och besöka festivalen som pågår i Västerås City.


Besök

Är hemma och har besök av Athena och Jasmin som sitter nu och tar kort på oss med hennes nya Iphone.



Full of Grace

Fan, hårfärgen blev mycket mörkare efter färgningen fast jag valde en ljusare nyans. Inte direkt resultatet jag strävade efter, men får nöja mig med att det är en jämn färg nu på hela håret. Igår kväll hängde jag hemma hos Jossra. Vi försökte ladda ner filmen Maria full of Grace men den var lite svår att hitta med text på. Ska försöka leta efter den nu för jag vill verkligen se den igen.


Dagens köp

3 Depend nagellack för 39:- från BikBok.

Färgar håret

Kom hem för en liten stund sen efter en lunch i Rififi och lite shopping på stan med Jossra, Sandra och Lina. Sitter med en hårfärg i håret nu, en nyans ljusare än min vanliga hårfärg. Har tröttnat lite på ombré hårfärgen jag har haft sen förra sommaren och vill nu bara ha en jämn färg på hela håret.


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ska snart fixa mig lite snabbt. Ska iväg om någon timme till Gränby Centrum med Yeliz och senare ska jag träffa Michelle. Ska bjuda henne på hemlagad lax :)


Tacos

Godmorgon! Blev väckt av ett telefonsamtal från Michelle som har kommit hem efter en tre veckors resa i Tanzania. Ska in och duscha nu och snart kommer Iman hit. Vi ska laga tacos och ta det lugnt :)


Peyman och Erens förlovning











































Grattis Peyman och Eren!

Nu är man hemma igen efter en rolig kväll. Peyman var så sjukt vacker!
Lägger upp alla bilder imorgon :)



Peymans förlovning

Idag är det Peyman och Erens förlovning. Är redan klar och väntar nu på att klockan ska bli 18 så att vi kan åka härifrån. Under tiden tittar jag på Bachelorette på tv3. Om en timme ska jag byta om och fixa det sista innan vi åker. Vi kommer ha så kul ikväll :D <3


Min vecka

Kanske dags för en uppdatering nu! Har haft så mycket annat att tänka på så jag har inte riktigt haft tid att logga in här och uppdatera. Skriver en kort sammanfattning om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.


I tisdags åkte jag till sjukhuset med Johainna där hon fick ta en massa blod tester för att hon senare ska kunna ge blod. Efter promenerade vi in till stan och käkade och åkte sedan hem.


I onsdags gjorde jag teorin men fick bara 50 poäng så det gick inte så bra. Senare åkte jag ner till stan och träffade Madeleine en sista gång innan hennes resa till Aiya Napa. Vi åt i Cupido och hade ett långt samtal om allt och ingenting.


På torsdagen gick jag igenom något riktigt känslomässigt och mådde dåligt hela dagen, men det blev lite bättre mot kvällen. Jossra kom tillbaks från hennes bröllopsresa och hon kom hit och hälsade på. Efter åkte vi till Max med Sandra och Christina och sen följde jag med Jossra hem. Var där till midnatt och sen gick jag ut och träffade Johainna för en kort promenad och sen avslutade vi kvällen hemma hos mig med kortspel och en massa skratt.


Igår körde jag med pappa till Storvreta för att hämta lite saker under dagen och kvällen spenderades sedan hemma hos Jossra med Christina och söta lilla Rana (Arez brorsdotter).

RSS 2.0