Fransar

Har varit hos Sandra idag och äntligen fått nya fransar efter två veckors uppehåll, och ska nu till tandläkaren. 👍


Iberico

Är i Iberico nu med Christina, Jossra, Sandra och Peyman och äter en sen middag.


Släktträff

Hela släkten har varit samlade hos morbror ikväll så gick förbi en stund efter jobbet.


Jobb

Har jobbat denna lördag i förskolan. Renoveringen är klar och vi har flyttat in till de nya lokalerna hela dagen idag och försökt ställa i ordning så gott som möjligt.


Dolma

Har varit bjuden på middag hemma hos Taras dotter ikväll. Det bjöds på kurdisk dolma, en favoriträtt. Efter gick jag förbi hem till Jossra en stund.


Västerås

Har varit i Västerås idag med Murad. Vi träffade Omid och åt en sen lunch i Spicy Hot.


Intervju

Åkte till Västerås idag runt kl 12 och gick på en intervju där för en förskollärartjänst. Efter åt vi lunch i Jensens bofhus och sen gick vi på föräldramöte för en ungdom som Omid är godman till. Fick tyvärr lämna tillbaks Omids bil idag så har precis klivit av bussen i Uppsala och blivit hämtad från stationen och är på väg hem nu.


Eid Mubarak

Har haft studiedag på jobbet idag med mina kollegor. Det är eid idag och släkten har samlats i en lokal. Gick förbi en kort stund och har sedan hängt med Bahareh hemma hos mig. Har öppning imorgon på jobbet och åker sedan till Västerås.

 

Söndag

Har spenderat hela dagen med Omid. Vi var hemma hos mig idag och åt lunch med mina föräldrar och sedan hämtade vi upp Kicki och åkte till Västerås. Hängde där en stund, hämtade Kicki från hennes mamma och åkte sedan tillbaks till Uppsala. Imorgon blir det studiedag med jobbet hela dagen.

 

Lördag

Har hängt med Jasmin idag en sista gång innan hon lämnar mig för London ännu en gång. Nästa gång vi ses blir i oktober. Vi lunchade i ChopChop och åkte sedan till Gränby Centrum.

 

Födelsedagsfest

Idag efter jobbet tog jag bussen till Västerås. Jag var bjuden idag på Omids brors frus födelsedagsmiddag så hängde där hela dagen. Efter åkte jag med hans brors dotter Diana till Sala och hämtade Omid från jobbet. Det blev en lång roadtrip för oss. Efter åkte jag hem med Omids bil. Ska ha den i några dagar 😃

 

Västerås

Har spenderat dagen i Västerås med Omid. Vi gick på en lägenhetsvisning och åkte sen och fikade i Kajen med hans vän innan vi drog hem till hans brors familj. Innan hemgång till Uppsala blev det middag i Taco Bar.


Bussen

Sitter i bussen nu på väg till Västerås. Ja BUSSEN! Senast jag åkte buss till Omid var för 5 år sen när jag inte hade körkort. Min bil är inte direkt i världens bästa skick just nu så det blir bussen den här veckan tills bilen blir fixad. Idag ska vi på en lägenhetsvisning och sen åka hem till Omids bror.


Chicken fajitas

Lagade världens godaste chicken fajitas quesadillas igår till lunch. Det var första gången jag testade och det blev så lyckat.


Lördag

Idag har jag hängt med Hamode och Maya en stund i Gottsundas hiphop festival där vi tittade på några uppträdanden.

 

Kyliecosmetics

Fick hem mina nya lipkits från Kyliecosmetics i torsdags. Har nu färgerna Ginger, Kristen, Mary Jo K, Exposed, Koko K, Dolce K, Posie K och Candy K. Och är nu även ägare till en Kyshadow bronze palette.


Ken Ring

Tog med Maya idag till Gottsunda Hiphop festival och tittade på Ken Rings uppträdande.

 

RSS 2.0