Presenter

Tack tjejer för alla fina presenter :D

Fick:

- Ansikts-spa från Madeleine.

- Tre armband + tröja från Jossra.

- En blombukett av Sandra.

- En plånbok från Athena.

- En ring, askkopp + en kroppskräm från Jasmin och Amelie.

- En tröja från Peyman.








Min födelsedagsmiddag

Firade min födelsedag igår kväll med mina närmaste :)














En timme bak

Kom ihåg att vrida tillbaks klockan en timme!




Lördag

Hej! Har fixat mig nu och ska snart dit middagen ska vara och laga maten. Det har varit en ganska stressig dag, men nu är jag redo att fira mig. Madeleine och Johainna har varit här och hållt mig sällskap och nu ska jag och Madeleine ut från huset.

Uppdaterar imorgon med en massa bilder från ikväll.
Hoppas ni har en bra lördag kväll!

Fredag

Hej! Ett ganska sent inlägg, men bättre än ingenting.

Skönt att äntligen ha helg!

Har knappt varit hemma idag. Direkt efter jobbet gick jag med Ronny till centrum och handlade en massa saker inför imorgon. Vi gick hem till Ghada och lämnade allt där. Hängde där en stund och gick sen hem till Jossra.

Imorgon ska jag fira min 20 årsdag med mina närmaste vänner med god middag. Det kommer bli kul och ser verkligen fram emot det och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda...

Hoppas ni har haft en bra dag!


Torsdag

Hej!

Har precis kommit hem efter en lång dag på jobbet. Fick cykla hela vägen från Herrhagen till stan idag under arbetstiden. Höll på att dö för jag har världens dåligaste kondition! Bokstavligen talat. Mitt pass avslutades i stan och då tog jag bussen hem.

Har Rami, Rawia och min moster hemma hos oss nu. Ska vara lite social, men uppdaterar kanske snart igen. Ha det bra!


Igår & Idag

Hej!

Hann aldrig uppdatera ordentligt igår. Efter jobbet igår åkte jag ner till stan och promenerade en stund innan min dubbla körlektion började. På körlektionen fick jag träna på att manövrera bilen - backa, vända och parkera. Åkte hem efter och stannade hemma hela dagen och tog det lugnt.

Vaknade klockan 5 imorse. Snoozade lite för länge men hann ändå med bussen till jobbet. Fick sluta tidigare även idag för jag hade två körlektioner bokade, men hann träffa Madeleine en stund innan. Vi åt på Max och promenerade en liten stund. På min sista dubbellektion fick jag även idag träna på att manövrera bilen. Åkte hem efter och har varit med Rawia fram till nu och lekt riktigt barnsliga barnlekar för att hon inte skulle ha tråkigt. Synd att vi inte har så många leksaker hemma som barnen kan sysselsätta sig med medan de är här.

Ska ut och handla nu med pappa och sen ta det lugnt resten av kvällen. 
Imorgon jobbar jag fram till halv 4, alltså en heldag.

Hoppas ni har haft en bra dag!

 

Ain't no mountain high enough

Har fastnat för den här låten!


Dagens köp

Vinterjacka (Svea) från Holmlunds för 2995:-



Måndag

Hej! Hade en kort arbetsdag idag. Jobbade fram till kl 13 och åkte sedan ner till stan och hade min första körlektion på Anderssons trafikskola och det gick inte så bra som jag trodde det skulle gå. Tycker inte om att köra någon annan bil än familjens.

Träffade därefter Jossra och Sandra och köpte en ny vinterjacka för 3000 kr. Min ekonomi mår inte särskilt bra efter det köpet, men är nöjd med jackan. När vi hade köpt jackan och var belåtna så åkte vi hem.

Hann inte vara hemma så länge innan jag gick ut igen och gick på långpromend med Zeinab. Hade inte träffat henne på evigheter så vi hade en hel del att prata om. Vi gick sedan hem till mig och umgicks med Jossra som redan var här.

Jossra gick precis och jag ska titta på Desperate Housewives nu innan jag lägger mig för imorgon väntas det en ny tidig arbetsdag.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Maya


Söndag

Hej! Har varit upptagen med att städa, laga mat och lite annat så har inte hunnit uppdatera idag. Igår var jag hemma hos morbror på kvällen och "firade" mig med kladdkaka och hallonpaj med kusinerna.



Idag har jag bara varit hemma hela dagen och gjort lite hemsysslor. Jonas är här och jag ska snart hem till Jossra och vara där en liten stund.

Jobbar tidigt imorgon och ska lägga mig tidigt ikväll.

Just My Luck

Tittar på filmen Just My Luck nu på 5an. Det är en hel del bra filmer på tv ikväll. Två filmer med Jennifer Lopez visas klockan 21.30 :)


Dagens köp

2 nya leggings från GinaTricot 99:-/st

Michelle Jeng

Nu har Michelle Jeng (Miss Africa) startat en blogg och den här gången har hon lovat att uppdatera ofta. Vi får se hur länge det håller den här gången...

Bloggen kan ni hitta HÄR!


Emilia

Dessa två låtar påminner så mycket om när man var liten för man lyssnade på dom hela tiden. Hade helt glömt bort dom, men lyssnade på dem hos Wafa igår och då blev jag lite påmind om hur mycket jag lyssnade på de förr.

Emilia - Big Big World


Emilia - I Won't Cry

Lördag

Hej! Skönt att vakna upp utvilad efter en lång arbetsvecka. Var hemma hos Wafa en stund igår kväll med Jossra och lyssnade på gamla låtar. Gick hem och tittade på några Paradise Hotel avsnitt och la mig sedan. Vaknade rätt tidigt idag och pluggade teori i 2 timmar och gjorde ett teoritest HÄR.

Här städat mitt rum lite och ska snart åka ner till stan snabbt och köpa leggings av ett presentkort jag fick av Ghada från GinaTricot i present. Har gått upp 6 kilo på bara några månader så måste köpa leggings i storlek S för första gången :/

Hoppas ni har en bra dag!


Nelly

Fick hem kläderna från Nelly idag. Älskar deras snabba leverans och jag var väldigt nöjd med beställningen. Klänningen älskade jag!


Tidsinställa inlägg!

Yes! Man kan äntligen tidsinställa när inläggen ska publiceras på blogg.se. Det var på tiden! Nu ska jag titta på Jersey Shore och sen kanske övningsköra med morbror.


Dagens citat

Det är bättre att leva sitt eget liv på ett ofullkomligt vis än att leva en fulländad imitation av någon annans liv.

Grattis Peyman och Johanna...

...till körkortet :D :D Är så glad för eran skull!



Min födelsedag

Hej!

Vaknade upp idag och var helt plötsligt ett år äldre. Det senaste året har gått väldigt snabbt. Gratulerade min mor för att hon har varit mamma i 20 år och åkte sedan till jobbet. Jobbade från klockan 7 - 15.30. Träffade därefter Jasmin som hoppade på samma buss som mig och vi åkte hem till mig. Hon köpte lite födelsedagsgodis till mig som vi åt uppe hos mig som två små tjockisar.

Åt tårta med familjen och fick lite presenter.

- En väska från mamma.

- En digitalkamera från lillebror Murad.

- Lite pengar av pappa.

- Plattång, locktång, hårfön och hårborste från Ayad och Azza.




Allt som allt så har jag haft en bra dag. Det var lite tufft att få jobba på sin födelsedag och vakna tidigt när det enda jag ville var att vara hemma med familj och vänner. Nästa år får jag ta ledigt på min födelsedag!

Hoppas ni har haft en bra dag!

20 år idag!


Nelly beställning

Beställde precis hem en ny väska och klänning från Nelly. 
Man kan väl säga att det är en liten födelsedagspresent från mig till mig själv.

Tisdag

Kom hem för en liten stund sen. Fick sluta tidigare från jobbet och åkte ner till stan då och träffade Amani och gjorde ett litet ärende. Träffade Rasmy sen och åkte hem med honom.

Har precis ätit och ska snart träffa Jossra som jag inte har träffat på några dagar nu. Tog en snabb powernap på jobbet idag. Var sjukt trött så idag ska jag lägga mig ganska tidigt.


Dagens köp

Köpte två pocketböcker idag från Ica Maxi som jag kommer läsa under tiden jag arbetar. Det är inte min grej att köpa böcker egentligen fast jag tycker om att läsa. Men har inte tid att gå till biblioteket så jag fick köpa istället.

Pratade med Jasmin om att ha en liten bokhylla med böcker när jag flyttar hemifrån någon dag. Tycker att det ser mysigt och vuxet ut med böcker i hyllan. Lite mer hemtrevligt!

En av böckerna jag köpte är Lyckan, Kärleken och Meningen med livet skriven av Elizabeth Gilbert som är boken bakom filmen Eat Pray Love. Den andra boken heter Såld och är en sann historia om en rysk flicka som blir såld skriven av Natasja T. och Vera Efron.


Hemma igen!

Hej!

Är hemma igen. Ska få arbeta heltid nu och om en månad ungefär ska jag få skriva på kontrakt. Skönt att ha ett jobb till slut, men saknar livet som arbetslös redan :/

Efter mitt pass träffade jag Jasmin och hängde med henne i Ica Maxi. Vi åt i McDonalds och letade efter bra böcker att läsa. Vi tog bussen sedan in till stan och där skiljdes vi åt. Åkte hem och har hunnit vara hemma en liten stund.

Ska ladda ner Desperate Housewives avsnittet nu och titta på det innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar en ny arbetsdag för mig.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Måndag

Godmorgon! Har precis avslutat mitt nattpass som barnvakt och ska åka till mitt vanliga jobb om 45 minuter ungefär. Är sååå trött just nu och vill bara sova ut ordentligt :/. Har bara hunnit sova 4 timmar inatt!

Kommer räkna ner timmarna tills jag får komma hem och sova igen.

11 timmar kvar..


Bröllop

Igår var jag på bröllop i restaurangen Cave de Roi i Solna med släkten. Det var en trevlig kväll :)





















Min morbror med "hans" limousin!




















Bröllop i Solna ikväll


Den enes död är någon annans bröd

Hej!

Uppdateringen kommer bli mycket sämre än vad den redan är. För jag har nämligen fått fler arbetstider. Kommer troligen jobba varje dag hela nästa vecka och om en månad kommer jag definitivt få flera pass i veckan då jag troligtvis blir fast anställd och får skriva kontrakt.

Igår gick det väldigt bra på jobbet. Mycket skönare att ha kvällspasset än dagspasset. Om en timme ungefär ska jag ta bussen till jobbet och arbeta mitt sista pass för den här veckan.

Imorgon vankas det bröllop i Solna så ikväll kommer det fixas och trixas med mycket. Måste ha hårspray, men hinner inte springa till affären och handla så ska be lillasyster fixa allt jag behöver idag.

Ska börja göra mig i ordning nu.

Hoppas ni har en bra dag!


Jobbar kväll

Nu åker jag till jobbet och till mitt första kvällspass.


Dagens köp

Köpte nyss två mysiga koftor från kusins fru.
En svart och en grå. De kommer användas flitigt under vintern.


Idag..

..mår jag mycket mycket bättre än igår. Vaknade upp för två timmar sen helt utvilad. Behövde nog vila lite och sova ut. Är fortfarande lite sjuk, men med rätt mediciner kan jag nog klara av dagen.
Ska nämligen jobba idag och imorgon från 15.30 - 22.30. Det blir första gången jag jobbar kvällspasset som personlig assistent och förhoppningsvis kommer det inte finnas så mycket att göra jämfört med dagpasset.

Ska ringa upp min pappa nu och försäkra att jag får skjuts till jobbet.
Är för lat för att ta bussen idag!

Hoppas ni har en bra dag!


Gårdagen

Hej!

Igår var ingen bra dag alls. Blev jättesjuk mot kvällen och kunde knappt andas för att jag hostade så mycket. Under dagen däremot mådde jag lite bättre och då tog jag med mig lillebror och solade. Vi gick därefter hem till Jazz och hängde där en stund med mamma och Ghada.

När jag kom hem började helvetet. Fick hostattacker hela tiden och hade knappt några krafter kvar. Försökte hålla mig vaken men runt 8, 9 tiden somnade jag..


Jag hatar att vara sjuk!


Första nattpasset avklarat

Hej! Har nu klarat av mitt första nattpass som barnvakt och det gick mycket bättre än förväntat. Ska titta på Biggest Loser reprisen nu och sen dra till närmaste solarium och sola. Tänkte åka till Fyrisskolan med Madeleine och Johanna för att hälsa på, men det skjuter vi upp till en annan dag istället då alla tre har tid. Istället ska jag ta det lugnt idag och försöka hinna göra saker som jag har skjutit upp på ganska länge nu.

Hoppas ni har en bra dag :)


Veckans planering


Grown Ups

Tittade precis klart på filmen Grown Ups. Den var helt okej. Ganska rolig men ingen film jag skulle vilja titta på igen.

Godnatt!

Hej!

Maten idag blev verkligen jättelyckad. Första gången jag lagar fiskgratäng och det blev skit gott :). Huset var fullt idag med folk (som vanligt :P) så har umgåtts en hel del med släkten idag. Var hemma hos Jossra en stund mot kvällen och en stund hemma hos grannen.

Ska arbeta som barnvakt imorgon natt hos grannen och några fler kvällar varje vecka. Får betalt idag med men jobbar hemifrån. Får vara nåbar hela natten och rycka in om ungen börjar gråta eller är jobbig.

Känner mig ganska trött så ska lägga mig nu.
Godnatt!


Maymay

Har lilla Maya här :)




Paradise Hotel

Ikväll kl 19.30 har Paradise Hotel premiär. Brukar inte följa serien sådär jätte noga, men i år blir det nog ändring på det för en gammal klasskompis kommer vara med: Lin Kowalska.

Det ska bli intressant att titta på!




GG and DH time



Godmorgon!

Vaknade tidigt idag. Något positivt i alla fall.. Tror inte den här dagen kommer vara en bra dag. Är sjuk och mår dåligt :(. Och vi har ingen hostmedicin hemma så jag ska ner en trappa (hem till kusinen) och rensa deras medicinskåp.

Istället för att lägga mig tidigt igår kväll gick jag hem till Ghada med mamma på kvällen och stannade där till midnatt och snackade en massa skit. Har bjudit över dom på middag ikväll. Ska laga fiskgratäng för första gången. Hoppas det blir lyckat!


Söndag

Fan, tror jag börjar bli sjuk! Har huvudvärk hela tiden och ont i halsen :/ Jonas har nog smittat ner mig för han är också sjuk. Detta är verkligen fel tillfälle att bli sjuk för jag har så mycket att göra nästa vecka.

Idag har jag bara varit hemma. Jossra kom hit och var här ett par timmar och höll mig sällskap. Vi tittade på tv, åt godis och tog det lugnt. Ska gå och lägga mig snart och förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorn.

Godnatt!


Movie day

Denna dag har spenderats för det mesta hemma. Har hunnit titta på två filmer: Why did I get married too och Ps. I Love You. Gick ut en stund med mamma och handlade lite och innan det var jag hemma hos grannen och träffade hennes dotter som jag kommer sitta barnvakt till några gånger i veckan.

Tror jag ska titta på en till film snart innan jag lägger mig, men först ska jag umgås lite med släkten som är här.

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Kära moster

Har min läla lolo (moster) här hemma hos oss nu. Har alla sorts smeknamn till henne för jag kunde inte riktigt säga moster när jag var liten så jag kallade henne lälä istället för khala (moster på arabiska). Och gör det fortfarande!


<3

Nu drar jag iväg med mami och handlar :)


Nytt utseende

Har fått ett nytt utseende på bloggen med hjälp av www.nattuzz.blogg.se.
Förändringar är alltid bra!

Visst är hon duktig?
Tack så mycket Nathalie!


MaryKay Satinhands*

Fick hem mitt MaryKay Satinhands* set igår :)



Dagens citat

It's in the changes we find the purpose


Athenas födelsedag

Heeeeeej! Nu är jag tillbaks från en trevlig kväll hemma hos Athena. Vi startade kvällen med en tacosmiddag och avslutade det med en fest. Det var kul :D

Nu får ni stå ut med en bildbomb!







































Athenas birthday party

Nu drar jag hem till Athena där hon ska firas med god mat, bra sällskap och glada människor.



Uppdaterar imorgon eller kanske när jag kommer tillbaks med en massa bilder :)

Madeleine är här!

Har Madeleine hemma hos mig nu :) Vi fixar oss lite inför ikväll då Athena ska firas. Snart kommer även Johanna hit som ska följa med oss till festen ikväll. Det var länge sen hon var här.

Har varit i stan med Johanna de senaste timmarna och bara gått runt i affärerna. Vi träffade Madeleine efter ett tag och sen åkte jag och Madeleine hem till mig.

Nu ska jag fortsätta fixa mig.


--> Stan

Har precis tittat på The Vampire Diaries och Jersey Shore för att fördriva tiden. Nu är det dags för mig att åka ner till stan och göra mina ärenden.

Är tillbaks om någon timme.



Godmorgon!

Hej! Det har inte gått så bra på bloggfronten de senaste dagarna, men idag ska jag fan ta och bättra mig. Har inte haft så mycket att göra de senaste dagarna så får skylla på det.



- Åka ner till stan.

- Köpa present till Athena.

- Madeleine kommer hit.

- Fira Athena senare på kvällen med middag och fest.


Torsdag

Hej!

Har precis varit och storhandlat hem mat till frysen. Annars har jag stannat inne hela dagen och bara tagit det lugnt. Har fixat med en massa ansökningar och papper som ska lämnas in imorgon.

Imorgon ska jag åka ner till stan ganska tidigt och på kvällen ska Athena firas med middag och hemmafest. Ska fortsätta titta på CSI Miami nu.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Gud vad man saknar Milano när det är så kallt ute..

Onsdag

Hej!

Hoppas ni har haft en bra dag. Själv har jag tagit det lugnt för det mesta och hängt hemma nästan hela dagen. Gick förbi min syssling Josefs 8 års kalas en liten stund. Grattade honom, åt tårta och provade sitta i en massagestol i 15 minuter innan jag drog mig tillbaka hem.

Ska titta på Greys Anatomy nu och Hells Kitchen innan jag lägger mig.

Godnatt!


--> Jossra

Drar hem till Jossra nu. Ska hjälpa henne färga hennes hår för femtioelfte gången :)


Tisdag

Melissa väckte mig kl 8 imorse. Det är hennes första dag på dagis idag och hon var riktigt glad. Tog bussen hem klockan 9 och fixade mig snabbt och åkte sedan ner till stan och hade möte med min jobbcoach. Träffade Jasmin efter och hjälpte henne fixa det sista inför körkortstillståndet. Vi åt i Dragon Palace och satt där ett bra tag och sedan träffade vi Madeleine som hängde med oss en stund.

Åkte hem och tittade på Desperate Housewives och Gossip Girl. Har Jonas hemma hos mig nu och ska vara med honom en stund. Måste få min dos av honom varje dag. Klarar inte av en dag utan att se honom och så har det varit sen han kom tillbaks från resan. Han har btw börjat gå  Han går 20 steg ungefär och ramlar för han kan inte balansera än så jätte bra. Så det är vad vi ska träna på nu, att balansera.

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Gårdagen

Hej! Gårdagen var ganska hektisk. Hann vara hemma max i en timme så jag har inte sovit ut ordentligt än.

Efter jobbet åkte jag hem till Athena och var där i 10 minuter innan vi gick till bussen och åkte ner till stan. Vi träffade Jasmin, Amelie och Sasha. Det var demonstration i stan mot rasism och främlingsfientlighet så vi gick med i ledet och demonstrerade. Vi käkade i max och sen åkte jag hem.

Tittade på Biggest Loser finalen och gick hem till Jossra sedan och var där en stund. Sprang sedan hem, packade jätte snabbt och fick skjuts hem till Yeliz. Vi laddade ner alla Jersey Shore avsnitt men somnade i soffan när vi bara hade kommit till tredje avsnittet..


Gammal bild på mig och Melissa från år 2008

Stressad

Hej! Får berätta om gårdagen när jag kommer hem igen. Ska på möte nu med min jobbcoach och sedan träffa Jasmin på stan.

Vi hörs!


Godmorgon!

Gissa om jag är trött?! Vill bara lägga mig ner i sängen och sova tills imorgon, men tyvärr kan jag inte göra det. Hatar att jag bara har tidiga arbetstider. Tur att jag jobbar kvällar nästa vecka. Det är mycket bättre än att få torteras på detta sätt. Om en timme tar jag bussen till jobbet och efter jag är klar kommer jag åka hem till Athena och gratta henne. Försöker uppdatera när jag är tillbaks om jag inte somnar direkt. Hoppas ni har en bra dag!


Athena Afshari

Grattis Athena på din födelsedag :)
Hoppas du får en underbar dag!


Godnatt!

Hej!

Har nästan varit hemma hela dagen förutom att jag har gått till centrum och solat i 18 minuter plus handlat med Tagreed. Tittade nyss på filmen Bride Wars (Bröllopsduellen) på datorn och ska snart sätta på tv:n och titta på filmen Knocked Up. Imorgon ska jag upp tidigt för börjar jobba klockan 7 så direkt efter filmen ska jag försöka sova.

Godnatt!


Dagens film: På smällen

Ikväll klockan 21.00 visas filmen Knocked Up på tv3.




All About Steve

Tittade på filmen All About Steve igår kväll och den var helt okej. En film jag kan rekommendera att se ifall man har riktigt tråkigt.




Söndag

Hej!

Vaknade för en timme sen ungefär fast jag la alarmet på klockan 9. Jag snoozade väl lite för länge. Har precis duschat och ska snart möta upp Tagreed och gå till centrum och sola. Ska även passa på att handla lite hem när jag väl är där. Hoppas ni har en bra dag!


En dag med Tagreed

Hej. Har spenderat min dag med Tagreed därav den dåliga uppdateringen. Vi har gjort en massa tjejiga saker som t.ex. plattat håret och lagt ansiktsmask bara för att fördriva tiden. Vi tänkte dra och sola men det ska vi göra imorgon istället.

Har inget mer att tillägga så det är nog bäst att jag slutar skriva innan jag bara skriver ner en massa onödiga saker. Hoppas ni har haft en trevlig lördag!


--> Ghada

Ska hem till Ghada nu och äta laxpudding.


One Tree Hill

Nu blir det lite One tree hill och sen ska jag hjälpa syster med att baka bullar.

Adham Adriano

Här har vi en liten unge som har börjat säga mitt namn innan han ens kan uttala namnet på hans storasyster. Gissa om jag blev glad? Men det var inte direkt så att han sa Safi. Det lät mer som Tadi, men det nöjer jag mig med än så länge.


Dagens köp

Höstjacka från H&M 399:-



Fredag

Hej! Har haft en väldigt hektisk dag och har knappt suttit ner och tagit det lugnt. Åkte ner till stan tidigt och bokade 5 körlektioner i en trafikskola samt köpte en ny höstjacka. Åkte tillbaks till Gottsunda och hämtade upp Enji och åkte ner till stan igen och åt i McDonalds. Väl i Gottsunda igen gick jag hem till Ghada och sen till en kompis. Kom hem och tittade på The Vampire Diaries och Jersey Shore och sen hem till min morbror. Kom precis hem och hittade Jonas här. Kom på att jag inte uppdaterat något idag så passar på att göra det nu.

Hoppas ni haft en bra dag!


RSS 2.0