Biryani

Har vågat laga min första kurdiska rätt idag. Biryani. Har haft receptet i flera månader men inte vågat för att jag var rädd för att misslyckas men idag tog jag tag i det och det blev lyckat fast det tog mig 2.5 timmar att laga rätten. Omid blev nöjd i alla fall. Nu har vi matlådor så det räcker för en vecka. 


Hamnpromenad

Har hängt med Omid idag i Erikslund och shoppat lite. Nu på kvällen har jag tagit en timmes promenad med Shadi, Melissa och Nawa runt Västerås hamnpromenad. Det är mitt favoritställe här i Västerås. 


Erikslund

Har varit i Erikslund med svägerskorna och shoppat en massa inredning från butiken Country House som ska gå i konkurs. Allt var 50 % i butiken. Nu på kvällen bjöds det på middag och champagne hemma hos Pakshan. 


Gamla kollegor

Har haft mina gamla älskade kollegor från Uppsala idag på besök. Tara, Farrah & Heléne kom hit runt lunch och vi åkte ner till Erikslund och kollade runt. Efter åt vi mat i Råby och fikade sen hemma hos mig, morotskaka. Precis när de skulle åka så kom Murad och Daniel hem till mig. 


Lördag

Igår fick Diana hänga med mig på jobbet. Efter åkte vi och handlade med svärföräldrarna och åt middag hos dem. Sen hämtade vi Toto och flickorna fick sova hos mig. Idag har jag testat olika frisyrer på deras långa hår. Har hunnit baka morotskaka och ska snart iväg på middag hemma hos Pakshan där det ska bjudas på dolmar. 


Uppsala

Har varit i Uppsala idag med Omid. Vi åt middag hemma hos mina föräldrar och sen åkte vi förbi min moster en stund innan hemgång till Västerås. 


Middag hos oss

Har haft Shadi, Nawa och Pakshan med barnen här idag på middag. Lagade kasslergratäng av kalkon till middag. Efter maten spelade gästerna Risk med Omid. 


Nytt

Har fått hem nya utemöbler idag till balkongen och nya tavlor till hemmet från Amakli. 


Filmkväll

Har haft besök idag av Jossra, Peyman och Christina. Lagade mat och kladdkaka och sen blev det filmkväll. Vi tittade på filmen How to be single. Peyman och Jossra åkte hem till Uppsala runt 23.30 och Kicki stannar kvar här och sover till imorgon. 


Fredag & Lördag

Igår hade jag Shahin och barnen på besök. Rafa kom också hit och sov över till idag. Idag har jag tvättat kläder, lagat mat och sen hängt hemma hos Shadi på kvällen. 


Sleepover

Ikväll ska Kiki sova här. Det blir en lugn hemmakväll då vi båda jobbar imorgon tidigt. 


Stockholm

Har spenderat dagen i Stockholm med Melissa, Omid, Shadi, Nawa och Sanna. Vi åt i Kista gallerian och åkte sedan vidare till Mall of Scandinavia. Jag och Sanna hann även åka förbi Mohamed & Imans nya lägenhet i Solna för att hälsa på. Väl hemma i Västerås träffade jag Kicki en stund. 


40 års fest

Ikväll har vi firat Omids äldsta bror som har fyllt 40 år. 


Pinchos

Arbetsveckan har avslutats med en middag och drinkar i Pinchos med Omid. Så himla gott med små tapas rätter. Favoriten var ostbollar och grillade räkor. 


RSS 2.0