Bakning

Är hemma hos kusinen och har bakat med Josef och Jacob en Schweizernötskladdkaka. 


Kycklinggryta

Har lagat mat denna tidiga lördagsmorgon. Idag blev det kyckling med champinjoner, soltorkade tomater, lök, paprika och fjärilspasta. Så sjukt gott! 
Ska snart åka iväg till stan med Sandra och Sandy. 


Nelly ❤️

Ska snart åka iväg och träna ett pass på Actic med Nicole och sen åka hem till Sandra för att fixa fransarna. 


Idag är sista semesterdagen. Imorgon jobbar jag igen pga av att jag har ett möte inbokat och sen blir det helg. 

Brunch

Har varit och tränat idag med Nicole och sen ätit brunch hemma hos Sandra. 


Tjejkväll

Har tagit semester i tre dagar för att kunna fokusera lite på min träning och för att hänga med mina vänner. Känns inte som att tiden riktigt räcker till ibland. 

Ikväll har vi tjejer samlats hos Sandra och lagat en riktig fin middag och bara haft det trevligt. Skönt att kunna göra sånt här på en tisdag för en gångsskull. 


Söndag

Har varit med Peyman idag hemma hos Sandra och sen varit hemma med några släktingar. 


(I) Lördag



(DV) Fredag

Äntligen helg! 😃

Söndag

Alla hjärtans dag har spenderats hemma med familjen. Vi har lagat god mat och efterrätt och bara tagit det lugnt. 


(I) (P) Lördag

Har varit i Stockholm idag. Vi åkte alla syskon och hälsade på Murad. Efter blev det en trip till Solna innan jag och Rafa åkte hem. Det var så sjukt läskigt att köra på E4an när det var snöstorm. Väl hemma i trygga Uppsala så åkte jag och träffade en vän. 


(P) Fredag

Gick till jobbet tidigt på morgonen och kände att jag inte alls mådde bra, så tog ut komp och åkte hem och vilade. Åkte iväg med mamma och Rafa till Gränby C och sen luncha vi i Pizza Hut. 
På kvällen blev det bio med Rafa och Nora. Vi såg komedifilmen How to be single. 

Maya

Hade ett tidigt möte idag på morgonen som handlade om ett program i Malmö högskola. Med mina kollegor så ska jag delta i ett program i Malmö som handlar om undervisning i förskolan. Programmet kommer pågå i 3 år och första seminariumet är i mars i Stockholm. Nästa termin är seminariumet i Malmö så det kommer bli en del resande framöver. 

Hämtade Maya på rasten och efter jobbet så åkte vi hem till Sandra där tjejerna var samlade. Maya blev helt förtjust i Nelly och lekte med henne hela tiden. 


Söndag

Har varit i Gränby C med Kicki idag och sen ätit i ChopChop. 
Jobbar nu som barnvakt och ska vara kvar här några timmar till. 


Seinabo Sey

Idag har jag och Sandra bokat biljetter till Seinabo Sey konserten i UKK. Innan konserten åt vi middag i Jay Fu. Deras efterrätt var dödligt god. 


Family day

Idag fyller Murad år så vi åkte och hälsade på honom idag. Efter åkte vi till Lilla Essingen hela familjen och hälsade på Mohamed och Iman. 


RSS 2.0