Boomerang

Har varit på Boomerangs outlet idag och köpt en ny vinterjacka :) 


Täby Centrum

Idag har jag, Rafa och mamma åkt till Täby centrum för en shoppingrunda. Vi träffade även Dalal, Osama och fina Karim och åt middag i restaurangen Sook. 


(D) Söndag

Har varit med mamma på Ikea idag och köpt nya gardiner och sen storhandlat hem. Efter åkte jag iväg på en roadtrip och hämtade Kicki. 


Jobbar hela veckan som kommer samtidigt som jag ska förbereda inför opponeringen av examensarbetet på kvällstid. Så det blir fullt upp en vecka fram :/ 

Fredag

Har varit ledig från förskolan hela veckan och bara fokuserat på examensarbetet och träningen. Blev klar igår natt och skickade in arbetet. Nu gäller det att förbereda sig inför ventileringen om ca 10 dagar :/ 


(D) Måndag

Ju mer man vet desto mer upptäcker man att man inte vet 


(D) Barkarby

Har struntat i all plugg idag och bara hängt med bästa vännen hela dagen. Vi har spenderat dagen i Stockholm och främst i Barkarby där vi bland annat besökte The Body shops outlet butik och Delicatos outlet. 


Kom precis hem och ska snart lägga mig. Imorn ska jag till skolan och sen försöka träna igen efter två veckors uppehåll då jag har varit sjuk. Känner mig äntligen tillräckligt frisk igen för att orka träna :)

(DZ) Fredag

Jobbade idag på förskolan efter fyra dagars ledighet då jag enbart har fokuserat på examensarbetet. Efter jobbet åkte jag ner till stan med Kicki och träffade Jossra. Hade laserbehandlingstid och sen köpte jag med sallad och hängde hos Kicki en stund :)


(DZ) Söndag

Har haft Hamode och Maya på besök idag och nu är jag hemma hos Kicki med Peyman, Sandra och fina Nelly. 


Dagens köp

Har varit i Gränby Centrum ikväll med Wafa och handlat lite. 

Iphoneskal från Claire's 101kr

Linne från H&M 149kr


Jacka från H&M 349kr

RSS 2.0