(G) Körkort 2 år

Idag fyller mitt körkort 2 år. Prövotiden är äntligen slut! :D 


PM

Tog ledigt idag från jobbet och har suttit hemma hela morgonen och eftermiddagen och skrivit klart mitt jävla PM om läroplansteori och didaktik. Så tråkigt ämne! Men nu är jag äntligen klar. Ska läsa igenom en sista gång och sedan skicka in den 🔫


Månadens glossybox

Fick min glossybox idag som innehöll ett nagellack från Hot MakeUp i färgen passion, ett läppglans från Färg, en skimrig body lotion från Nougat, en fukt kräm för ansiktet från Garnier, plåster för trötta ögon från Anatomicals och ett paket pastiller från Läkerol med smak av hallon och citrongräs :) 



(G) Romerska bågar

Har hälsat på en vän idag och ätit väldigt mycket romerska bågar samt tagit det lugnt. Typiskt mig att när jag har som mest plugg så gör jag allt för att undvika att plugga. Då känns allt annat helt plötsligt super roligt och lockande haha 


(D) Söndag

Har jobbat idag med pojkarna och sedan åkt på en kort roadtrip. Fan vad jag hatar den nya lagen om att man inte får prata i telefon medan man kör bil. Det är liksom min grej, att alltid prata i telefon när jag kör längre sträckor för att tiden ska gå snabbare, men använder alltid högtalare eller hörlurar för att kunna hålla koll på vägen samtidigt. Men är oftast rätt duktig på att inte smsa medan jag kör och det är väl allra viktigast. 


Frukost

Har varit ledig idag och agerat chaufför till mamma. Jag och Jossra åkte till Wafa och åt en nyttig frukost där, hon hade gjort det jätte fint för oss. Är nu hos moster med mamma och ska snart hämta Wafa innan vi åker tillbaks till Gottsunda. 



Candy nails

Har Jossra och Sandra här och har fixat lite med naglarna. Klippte de idag så nu har jag korta naglar :/


Silicea

Har börjat använda Silicea idag som ska förbättra huden, håret och naglarnas kvalité samt få håret att växa snabbare. Hoppas det funkar! :)


Kista C

Har jobbat idag. Hade en rejäl sovmorgon och när jag kom fram till förskolan så hade vi endast 4 barn så det har varit en rätt lugn arbetsdag. 

Träffade Kicki efter och så åkte vi helt spontant till Kista C för en runda. Passade på att träffa Sirre en stund efter innan vi for hem igen. 


(DV) Söndag



Filmkväll

Denna lördagskväll har spenderats först hos Kicki där vi tittade på filmen The Hunger Games och sen hos Wafa och Houssein med Hayat där vi tittade på den verklighetsbaserade filmen Road to Guantanamo. Riktigt bra! Skjutsade hem Kicki efter och är nu hemma och ska strax sova. Imorgon blir det plugg hela dagen :)


Ny vecka

Ska snart åka iväg till skolan, har en föreläsning om hur man skapar en hemsida och imorgon ska vi få prova att göra det själva på en workshop. Resten av veckan kommer jag arbeta i förskolan. 

Efter skolan idag ska jag förbi Wafa en stund och sedan åka och jobba någon timme :)


(G) (D) Middag

Dagens middag bestod av en kyckling & spenat gryta med soltorkade tomater och hackad vitlök samt tagliatelle pasta :) <3




Lunch

Lunchar med mina favoriter från skolan i Cupido <3


(D) Månadens glossybox

Månadens glossybox innehöll en brow wax penna för ögonbrynen, ett leave-in balsam för slitna hårtoppar, en sminkborttagning från Garnier, en kräm för porer och fina linjer och en tandkräm för vitare tänder :)

 

Murad 20 år

Grattis till lillebror som fyller 20 år idag! :D


Houssein & Wafas bröllopsdag ♥

Igår fick vi äran att närvara på Houssein & Wafas bröllopsdag ♥
Önskar er all lycka i livet! ♥♥♥
 

(G) Fredag

Äntligen är det helg! :D 
Haft en jobbig vecka i skolan med två föreläsningar, två seminarium och en workshop som krävt att jag vaknat 6.30 tre dagar i rad :/
Hämtade Hamode och Maya idag från skolan/förskolan och så hängde vi hemma hos mig en stund. Nu på kvällen har Christina och Jossra varit här och sen åkte jag och Kicki ut en sväng och träffade en vän samt hämtade hennes arbetsbil. Kom precis hem och ska duscha nu och sen sova gott!


RSS 2.0