Vapiano

Har hängt med Jossra och Christina idag i Täby Centrum. 


Snoop dogg

Igår var Snoop dogg i Uppsala och hade ett grymt uppträdande i Stadsträdgården. 


(D) Stan + Västerås

Har varit på stan idag med Jossra och gått runt i butikerna. Vi åkte förbi Fatima och Dalila en stund och sen åkte jag iväg med Kicki till Västerås. 



Leo's

Är i Leo's lekland med Maya, Hamode och Hamodi från Abu Dhabi. De har superkul och springer runt överallt. Det här är rena himmelriket för dem. 


Måndagsbröllop

Idag har pappa + fyra släktingar kommit från Abu Dhabi. Släktingarna ska stanna här i 20 dagar, och pappa troligtvis lite längre. 

Vi har nu på kvällen närvarat på kusins bröllop som gifte sig i Liljan. Nu är vi hemma och hoppas på att jag äntligen får sova ut imorgon första gången efter Gbg resan. 


Jenin Grill

Vi har precis ätit en väldigt sen lunch i Jenin Grill. Nu är vi på väg hem för att packa ner det sista och sen åka mot Landvetter och hoppa på flyget tillbaks till Arlanda som lyfter kl 21. 



(A) Park Lane

Igår natt gick vi ut till Park Lane i Avenyn och hade den bästa utgången någonsin. Göteborgs uteliv slår det mesta! 

Liseberg

Vi har varit i Liseberg några timmar och åkt några karuseller. Nu är vi hemma och fixar oss och ska snart bege oss ut mot Avenyn. 


Angered

Vi befinner oss i Angered Centrum nu och har precis ätit. Nu solar tjejerna i Soloteket som sägs ska vara det bästa solariumet i Göteborg. 

(M) Medina @Trädgår'n

Igår kväll gick vi ut till Avenyn och åt lax i Valand. Efter drog vi mot Trädgår'n för att lyssna på Medina. 



Spa & bad

Idag har vi överraskat Jossra och åkt till Arken hotel och Art Garden Spa. Hon trodde vi skulle till Liseberg, men vi satte på henne ögonbindel och hörlurar och åkte till spa istället där hon fick avnjuta en oljemassage. Sedan hängde vi på deras spa resort och badade och provade en massa coola avslappningsgrejer. Nöjda och glada gick vi ut därifrån, vilket grymt ställe!



Café Aladdin

Igår kväll begav vi oss mot Avenyn och satte oss i Valand en stund innan vi åkte till café Aladdin och rökte vattenpipa. Vid tolvslaget firade vi vår fina Jossra som fyller år idag 😃


Borås + Nordstan

Vi kom fram till Göteborg imorse kl 9.30. Det första vi gjorde var att hyra en bil som vi ska ha i fyra dagar här. 


Efter åkte vi "hem" och lämnade av våra väskor och begav oss sedan ut på vägen igen mot Borås. Vi åkte till Åhaga till Nellys outlet butik och sedan förbi Ellos outlet. 



Framme i Göteborg igen åkte vi direkt till stan där tjejerna fortsatte med sin shopping. Jag passade på då att träffa Sabina som jag inte har träffat på ett år. Vi fikade och åt sen i Super Sushi. 


Nu är vi "hemma" igen och vilar lite innan vi ska bege oss ut igen och äta middag :)

Göteborg

Är i Arlanda nu med Jossra, Peyman och Sandra och ska snart hoppa på flyget till Göteborg. Vi kommer vara där fram till söndag kväll :)


Första semesterdagen

Har äntligen efter tre veckors uppehåll (pga öroninflammation) kunnat träna idag. Efter gymmet träffade jag Sandra en stund och åkte till Boländerna. Är hemma nu och ska snart kolla på ett avsnitt av serien Power. 


(D) Västerås

Idag kom Johainna hit från Göteborg tidigt på morgonen. Vi åkte till Power Meet festivalen i Västerås med Nicole, Christina och Rafa och åt i Kajen. 


RSS 2.0