15.29

Ska ut nu och träffa Nadia, hämta Bebisen från dagis och sen äta fiskgrätang hemma hos Ghada :D

Saknar honom!

Har inte sett min gosunge på 10 dagar :(


Onsdag

Godmorgon! Vaknade ganska tidigt idag fast jag kunde ha sovit hur länge som helst. Lika bra så.. Det är den sista juni och det innebär att jag har fått mitt allra sista studiemedel och Eclipse har biopremiär. Vill se den under veckan, någon som vill följa med? Ska titta på The Hills nu och sen dra hem till Ghada och hjälpa till lite mer med flyttningen och sen blir det fiskgrätang till middag :D Gott!


Godnatt!

Ska sova nu! Är skit trött och kommer somna när som helst. Äntligen kan jag sova hur länge jag vill för jag har inget viktigt planerat imorgon. Godnatt!

Vårrullar är kärlek!

Har blivit beroende av vårrullar :s från ingenstans.. Har haft cravings efter det i mer än två veckor och har ätit kina buffé två gånger under den tiden och mina cravings försvinner ändå inte. Hatade vårrullar när jag var yngre och vägrade äta skollunchen när det stod vårrullar i menyn. Kommer ihåg att Amani alltid brukade äta det och hon snackade alltid om hur gott det var och jag tyckte bara att det var äckligt, men för ca ett år sen provade jag igen och då helt plötsligt tyckte jag att det var skit gott. Nu på sistonde går jag runt och tänker på mini vårrullarna i Fugu och Dragon Palace hela tiden. Helt sjukt :s hahaha. Vårrullar är kärlek!

Fransk chokladtårta

Har ätit Delicatos Franska Chokladtårta varje dag i en hel vecka. Till frukost och kvällsmat. Inte undra på varför jag har gått upp kilorna jag gick ner för två veckor sen :P Det är definitivt den godaste tårtan som finns!

Dagens köp

Volang t-shirt från H&M 50:-


L'oréal Shampoo och Balsam från H&M 19.50 :-/st

Gränby C & O'Connors

Har varit i Gränby Centrum med Jasmin, hennes pappa och styvmamma. Vi kom dit ganska sent så vi hann bara vara i Gina Tricot och H&M. Efter shoppingen drog vi till Max och sen skjutsade Jasmins pappa oss till stan där vi träffade Sasha, Micke och Athena. Vi tänkte gå till Framfickan för att titta på matchen men där var det fullt så vi drog till O´Connors istället. Det blev 1-0 till Spanien och Portugal åkte ut. Efter matchen åkte vi hem. Visar dagens köp snart..





30 grader!

Hej! Hoppas allt är bra med er :)
Tog en promenad med Jasmin igår på kvällen och träffade på Lalesh innan och stod och pratade med henne ett bra tag. Efter promenaden var jag med Amani hemma hos Jazz och fixade lite papper. Kom hem och somnade direkt. Vaknade tidigt idag och tog en lång dusch. Yeliz hämtade upp mig och vi gick på soc-möte för att prata om min situation hemma och på fritiden. Är hemma nu och ska vila lite. Det kanske blir Graneberg senare eller Framfickan på kvällen? Just nu vill jag bara ligga ner i ett svalt rum och ta en powernap.

Försöker uppdatera sen igen! :)


Stan --> Graneberg

Har varit på stan sen klockan 11 på morgonen och fixat lite saker. Lunchade med Rasmy i Dragon Palace och gick vidare till nästa grej. Klockan 15 tog vi bussen hem, var hemma en stund och drog sen vidare till Graneberg där Athena och gänget var. Det var första vistelsen i Graneberg den här sommaren dåå och det kommer bli många fler. Tog bussen hem med Jasmin och Hareg för en tmme sen ungefär. Har precis kollat in Nelly rean och ska hoppa in i duschen nu.







Gårdagen

Igår var jag hemma hos Ghada under förmiddagen och hemma hos Jossra under dagen. På kvällen gick jag hem till Johainna en stund och senare träffade jag Sesen. Fick skjuts hem till Yeliz och var där i ett par timmar, åkte hem och blev upphämtad av min kusin. Var där en liten stund och var hemma igen klockan 2 på natten. Somnade direkt för skulle vakna tidigt dagen efter..

Tariq helt nyrakad <3 gullig

Har en massa ärenden

Godmorgon! Vaknade för ca 2 timmar sen och ska snart åka in till stan och fixa en hel del ärenden. Livet är tufft efter studenten :/ Rasmy kommer hålla mig sällskap under tiden jag är på stan och sen ska jag åka iväg och övningsköra. Senare blir det kanske Graneberg med tjejerna.

Berättar om gårdagen i ett annat inlägg när jag väl är hemma igen :)

Ha en bra dag!

Söndag

Nu har Jossrita åkt :/ Var där en stund med Sandra och Wafa och kom hem för en liten stund sen. Ska vila lite och sen dra hem till Ghadas nya lägenhet och fortsätta hjälpa till med flyttningen.

Flyttning på G

Ghada flyttar idag och vi ska hjälpa henne packa upp hela dagen. Vi var hemma hos henne igår och städade lägenheten och chillade i balkongen med vattenpipa. Vi avslutade kvällen med mat från Max och en promenad hem med Mohamed. Tagreed sov över och väckte oss klockan 9 med hennes jävla alarm som låter förfärligt. Nu har vi ätit frukost och ska röra oss mot den nya lägenheten.



Jossra åker idag :/

Idag åker Jossra och är borta i 3 veckor. Var där en stund igår med Wafilistus och ska dit idag igen innan hon åker. Faan vad tråkigt det kommer vara i Uppsala utan Jossrita!


Är med släkten

Lillen Adham, min yngsta kusin




Midsommardagen

Det var skönt att få sova hur länge som helst idag efter att ha vaknat tidigt under tre dagar. Har skrubbat hela kroppen efter att ha varit i solen i tre dagar. Har fått soleksem (som förra året) och mina axlar flagnar. Är i alla fall väldigt brun och det är jag nöjd med :D


Min morbror kommer hit snart och då ska vi äta tårta och fira min lillasyster som fyllde år under veckan. Ghada flyttar imorn så ska kolla om hon behöver hjälp med packningen och sen dra hem till Jossra senare på kvällen.

Madeleine reste idag till Bosnien/Kroatien och Jossra reser imorn till Syrien. Tråkigt :/ men vet att de kommer ha kul där. Jossra kommer tillbaks om tre veckor och då har vi hennes lägenhet för oss själva i några veckor :D Det kommer bli DUNDER!

Midsommar i Storvreta

Min midsommar firades med en lugn kväll i Storvreta :)







Östhammar + Öregrund

Har varit i Östhammar och Öregrund sen klockan 8 på morgonen. Klockan 5.30 åkte vi härifrån och jag kom nyligen tillbaks till Uppsala. Det har varit en lång dag och nu ska jag vila lite för om någon timme ska jag åka till Storvreta och träffa Athena, Jasmin K, Jasmin S, Spilios och några fler för att ta det lugnt och fira midsommar.

Östhammar
 






Öregrund






Gimo

Min dag har spenderats i Gimo med jordgubbar och trevligt sällskap. Uppdateringen kommer inte vara så bra, men ska bättra mig efter imorgon. Ska vakna 3.30 imorn, alltså om några få timmar, för att åka iväg och jobba. Tur att det är sista dagen imorgon för orkar nog inte jobba mer :/

Jossra har precis varit här och Hamode också :D
Ska sova nu, är helt slut. Godnatt!

--> Gimo

Misslyckad uppdatering igår, men somnade så fort jag kom hem. Fick arbeta i Gimo igår och det gick riktigt bra. Tror även jag ska få stå där idag med :) Efter jobbet gick jag på bio och såg filmen Sex and The City 2 och det är som alla andra säger: Ettan är mycket bättre! Somnade direkt efter och vaknade för en stund sen och ska nu ner och möta de andra för att sedan åka till Gimo.

På dagen




På kvällen


Onsdag

Godmorgon :) Klockan är 6.35 och jag är helt pigg :S Ska hemifrån om 40 minuter och ska fixa mig lite snabbt nu. Det kommer bli en rolig dag och den kommer spenderas med Jasmin K, Jasmin S, Amelie och Spilios i Öregrund. Efter jobbet blir det bio, Sex and the city 2, med Johanna och Madeleine. Ha en bra dag :)


Godnatt!

Hej! Har hunnit med mycket idag och gjort en hel del ärenden. Klockan 3 kunde jag andas igen efter att ha sprungit lite överallt sen 11 på morgonen. Gick ut och åt en sen födelsedagslunch med syster i Fugu. Yeliz hämtade sedan upp oss och vi åkte till Gränby Cenrum och tittade lite på kläder.




Vi fick skjuts hem och hemma hittade jag Hamode. Gick ut med han en stund på gården och vaktade honom medan han lekte. Stackarn råkade ramla medan han sprang.

Hamode: Aaaaj. Safi, marken slog mig.

Försökte förklara för honom att han slog sig själv medan han ramlade och att det inte var marken som slog honom, men han vägrade att lyssna.



Gick hem och då kom Jossra hit och höll mig sällskap. Hon gick precis hem och nu ska jag sova.
Ska vakna 6 på morgonen och vara utanför mig 7.15. Ska jobba i Öregrund imorn istället och resten av dagarna i Stockholm. Det ska bli spännande att se vad morgondagen har att erbjuda. Godnatt!


Tisdag

Vaknade klockan 9 idag och har precis kommit hem från stan. Fixade lite ärenden i Skatteverket och hann även besöka Johanna en stund på hennes jobb och fika.


- Ska åka ner till stan med pappa och fixa en sak.
- Åka hem och senare åka ner till stan igen med lillasyster.
- Sova tidigt för ska upp tidigt imorn och jobba i Stockholm.

Skippar att övningsköra resten av den här veckan och ska istället fokusera på att studera till teoriprovet.


Min gamla header

Athenas blogg

Nu har Athena skaffat en blogg som främst kommer handla om musik.

LÄS DEN HÄR!

House music is a spiritual thing


Grattis Rafa!

Lillasyster fyller 14 år idag!
Ingen fjortisperiod här inte och så blir det när hon ofta umgås med mina vänner. Tur det! Grattis Rafa på din födelsedag :D

Mycket att göra på lite tid

Hej! Har varit ganska upptagen idag och det är anledningen till varför jag knappt har bloggat. Åkte till Storvreta runt 14 och övningskörde och var hemma igen kl 17. Då åkte jag ner till stan och träffade Athena och Jasmin. Köpte en massa underkläder på H&M och shoppade ännu fler presenter till lillasyster. Hann äta på McDonalds också innan jag begav mig hem igen. Gick hem till Jossra och tog promenad med henne och Sandra. Träffade Wafa en stund och satt med henne ute på gården. Gick sedan hem till Jazz och var där en stund och fixade med en massa papper. Är hemma nu och ska snart sova. Ska vakna tidigt imorn, väldigt tidigt..

Första gången på flera månader jag varit utan min Jonas i flera dagar.. :/

Vecka 25


Övningskör

Nu sticker jag iväg och   
medans kan ni lyssna på denna pepp-låt.

Train - Hey Soul Sister

Godnatt

Det blir ingen film, orkar inte. Ska istället titta lite på tv, hjälpa Athena med hennes nystartade blogg och sen sova. Godnatt :)



(S) Skogstroll

Har varit ute med Sirre, Jasmin och Jossra ute i 'skogen' och trampat på sniglar.. nej det blev inget trampande på sniglar, men det var väldigt många sniglar överallt, vart man än gick. Gick hem till Ghada efteråt och åt där medan jag tittade på matchen och nu är jag hemma igen.


Imorn ska jag börja övningsköra igen. Har inte kört på 4 dagar pch det beror på att vi bestämde istället att vi ska köra från måndag - torsdag och resten av veckan ska vi vila. Eller rättare sagt, min morbror pallar inte med oss.. :P haha

Ska titta på någon film snart, men först måste jag vika kläderna :/

Vaknade tidigt idag..

..och det var på tiden. Vill inte vara en sån som är vaken hela natten och sover bort hela dagen, som jag nästan gjort de senaste tre dagarna.



- Träffa Jossra, Jasmin och Sirre :)

- Boka tid för riskutbildningen och halkbanan.


Jonas

Jonas har åkt nu och kommer vara i Egypten och Palestina i 2-3 månader :'(

Bäst för honom att han inte lär sig gå för jag vill vara med när han tar sina första steg!

Det måste finnas en gräns

Idag pratade jag med en tjej OMG, alltså hon är så ful att tillomed spegeln har gjort en anmälan mot självdiskrimineringsnämnden. Hon går fult, rör sig fult, hennes hår ser ut som en torkad buske, hennes händer har fler knoppar än knoppen själv. När hon äter tror man att det är en svältande kurd, hennes röst låter som en gammel gammel kärring +´wisky röst. Hon låter som en man som blir förförd.

Jag kanske pratade med henne i 1 timme idag, inte nog med att jag fick huvudvärk, jag får bilder i huvudet.

Fy fan va jag mår dåligt, meningen va inte ens att jag skulle prata med henne. Jag ringde en vän och hon gav telefonen till henne. Och hon slutade inte prata fastän jag drog den där "Schhhhh dålig mottagning". Sen drog jag den där "Mitt batteri kommer dö när som helst". Näää hon fortsatte.

Det värsta är att hon tror att hon är snygg :S:S:S..

Inget mer att tillägga....

/ Safis vän som inte mår något vidare.



Lördag

Dagen har spenderats en stund med Lalesh och under kvällen har jag varit med Jossra.

Jag vill inte :'(

Min älskling åker om 3 timmar och är borta i 2-3 månader. Kommer dööööööö utan honom :( Vill inte att han ska åka bort och glömma bort mig, min lilla bebis :'(



Han kisar med ögonen för blixten, sååå sööööt :D





:D



-20



+20

Säg mig, vem är snyggast här egentligen?

Gästblogg: Jasmin

Helloo Bloggen!
Nu har jag varit med Safi i nästan tre dagar i sträck, dag och natt, och bara umgåtts.
Vill passa på nu när ingen av oss har jobb och planer att spendera tid tillsammans nu när vi inte träffas i skolan:P
Vi har gjort en massa saker under dessa dagar, som ni säkert har läst i de tidigare inläggen:)
Idag ska jag träffa Azmara vid sjutiden för att kanske äta Sushi och sedan ner till Riverside där det är salsakväll idag.

Nej nu ska jag hjälpa Safi att laga mat, äta sen gå hem. Jag har stört henne tillräckligt under dessa tre dagar;)

Peacee <3



Tittar på det kungliga bröllopet

Idag skulle vi ha åkt till Leksand sommarland, men det stod att det skulle regna i hela landet så vi ställde in det till en annan dag. Och nu regnar det inte ens :S

Är med Jasmin och tittar på bröllopsceremonin mellan Viktoria och Daniel. Vi vaknade ganska sent idag och halva dagen är förlorad. Ikväll kanske vi ska till Riverside (f.d Salt) några tjejer där det är salsa kväll :)


48 timmar med Jasmin :D

Hej! Har varit med Jasmin hela dagen även idag. Vi åkte till Stenhagen tidigare idag och fixade lite saker och begav oss sedan tillbaks till Gottsunda. Vi var hemma en stund och gick sedan ut och mötte Amelie, Athena och Hareg. Vi gick till en park, satte oss och rökte vattenpipa. Jossra kom också dit en stund och var med oss.











Alla åkte hem och jag och Jasmin gick hem till mig. Hämtade Jonas och lekte lite med honom. Nu är det bara två dagar kvar tills han åker :( kommer sakna honom, min lilla bebis. Efter att ha pussat sönder honom gick vi på promenad och träffade på Sesen. Stod med henne en stund och pratade innan vi gick hem igen.







Väl hemma bestämde vi oss för att åka till Max med lillasyster och så blev det. Vi fetade oss där i en timme och sen åkte vi hem. Jasmin och syster sitter på en madrass nu och spelar olika kortspel medan jag sitter framför datorn. Ska sluta skriva nu och bli mer social :) Hoppas ni har haft en bra dag!

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade precis och anledningen till att jag vakna så sent är för att Jasmin tvingade mig läsa igår fast jag var skit trött. Blev ännu tröttare av att läsa och därför sov jag ovanligt länge idag. Men det gör inget, för så som vädret ser ut nu så finns det inte direkt något fint att vakna till.



- Åka till Stenhagen med Jasmin.

- Träffa Athena, Seiran, Amelie och Jasmin på kvällen för att röka vattenpipa.


En spontan kväll

Har varit med Jasmin, Athena och Seiran hela dagen ute i Gottsunda och tagit en massa bilder. Jag och Jasmin gick sedan på långpromenad innan vi gick hem till Jossra. Nu är vi hemma hos mig och Jasmin ska sova här ikväll och varje kväll fram till lördag :D :D :D




















Hemma hos Jossra


Igår & Idag

Var med Jasmin hela kvällen igår. Vi gick förbi Sesen och var hemma hos en stund innan vi drog vidare till centrum och mötte Seiran. Vi satt ute ett tag och när det blev kallt gick vi hem till Jossra och var där i några timmar. Var hemma igen halv ett och lyckades somna runt tre. Lalesh väckte mig idag för ca två timmar sen och vi pratade i telefon ett bra tag. Omöjligt att somna efter, så nu har jag suttit vid datorn som en idiot i två timmar och varit med Jonas lite som jag inte hade träffat på tre dagar :/ Ska snart åka in till stan och träffa lillebror så det är nog bäst att jag börjar röra på mig och får något gjort. Uppdaterar senare.


Dagens köp

Två halsband från H&M 10:- /st


(H) Onsdag

Hej! Var på arbetsförmedlingens möte idag för nyinskrivna. Skit tråkigt, och lyssnade knappast på vad som sas. När mötet var slut träffade jag Jossra på stan och vi gled in i H&M där det var mycket rea. Fick tvinga mamma att överföra lite pengar till kontot och köpte då en present till lillasyster plus tre halsband därav en jag gav ut till Tagreed.
Mohamed hämtade upp mig från stan och vi plockade upp Tagreed från Stenhagen innan jag fick börja köra. Det gick mycket mycket mycket bättre idag och jag kände mig verkligen som en riktig bilförare. Helt sjukt hur mycket man kan utvecklas bara man sätter ner tid och energi på det. Är stolt över mig själv :D

Jasmin kommer hit snart och då ska vi hitta på något roligt :)



Visar dagens köp snart..

Tisdag

Ser att Sirre har lite kul med att uppdatera bloggen. Har varit med Jossra hela kvällen. Först var vi hemma hos henne innan vi bestämde oss för att promenera till en lägenhet där Lalesh, Sandra, Batol och Mohamed höll hus. Jossra tyckte att det vore kul att skrämma dom så hon bankade skit hårt på ytterdörren flera gånger och gissa om de blev skrämda? De såg helt skräckslagna ut, för de visste inte att vi skulle komma. Vi var där en stund innan vi gick ut och mötte syster och promenerade hem igen.

Ska snart gå och lägga mig för har tid med arbetsförmedlingen kl 13 imorn, men ska vakna runt 9 för ska till stan ganska tidigt och träffa en vän och senare ska jag förhoppningsvis övningsköra igen.


Vissa människor är så puckade

Ikväll satt jag hemma och såg på fotbollen med en vän, vi tänkte att vi skulle sitta o driva lite med folk på msn efter matchen.

Jag blockade upp några o så hitta jag en blåst tjej och unblockar henne.
Vi snackar lite sådär stelt o börjar, försöker smälta isen som tydligen var tjockar än henne.
Iallafall, sen blev det lite sådär vardagligt varm och efteråt skitvarm.

Jag drev lite o drog ett skämt. Hon skrattade som fan o sa den där var bra. Alltså hur dum får man bli, skämtet gick ut på att jag drev med henne, jag liksom förlöjligar henne i skämtet och hon garvar (alltså fattar ingenting).
Jag kunde inte fortsätta snacka med henne så blockade o tog bort.

Jag har märkt vid flera tillfällen att många förstår inte saker, eller så reagerar dem skitsent. Jag hade en vän som ringde mig när vi gick i gymnasiet, jag drog ett skämt i cafeterian och så inge mer me de. På kvällen ringer hon o snackar o orka bokstavligen förklara ens låga intelligens genom att säga "Skämtet du drog idag, haha de va så roligt, ja kom på den för en stund sen". Då sa jag aaah fan va skoj att du tyckte om den, du kom på den ganska snabbt de har bara gått 8 timmar.

Jag satt på ett cafe med en vän och vi började snacka med några tjejer, vi hade en gemensam vän, så vi snackade om den vännen. Så jag drev lite o sa, synd att han gifte sig o sen att han skilde sig, ännu mer synd att han måste dela med henne allting, hon är rikare än honom så hon borde halvera socialbidraget med honom. Då säger ena tjejen o hon är helt seriös. Aaah det är förfärligt att kvinnor måste betala sin man när de skiljer sig, så berättade hon om nå tjej hon kände som betalad hennes man när de skilde sig. Alltså ingen kvinna i världen betalar en man när de skiljer sig, det är alltid mannen som blir rånad. Jag blev så irriterad att jag sa att jag måste hämta mina barn på dagis ( jag har inga barn o de vet dem).

En rolig grej hände mig för några dar sen. En säljare ringer för att sälja comviq abonnemang, jag förklarade klart o tydligt att jag inte ville ha något, men självklart ska de alltid fortsätta försöka övertala. Jag sa NEJ o så inge mer, vi la på. 2 minuter senare ringer han o säger "Men du, ursäkta vi har ju sommarerbjudande. Så jag orkade inte lägga på så jag låssades vara intresserad. Jag snackade med honom i 1 timme kanske och sa att jag vill ha fler än en, jag har massa syskon o kusiner som har kontantkort, de ska också ha detta. Han blev så glaaaad. han skrev och typ trodde han va bästa säljaren söder om kvarteret.
Han började snacka om att ifall vi tar fler än 10 abonnemang så får vi rabatt o massa grejer. När vi hade snackat 1.5timmar så var han gladare än en kurd som får ett självständigt land.

Efter allt så sa han "nu ska i gå igenom en ljudinspelning där vi bekräftar allt vi gått igenom så skickar vi hem allt". Då sa ja absolut kör bara".
Han började rabbla upp massa o då sa jag "Spelas detta in?" Han sa "aaaa"
Bra sa jag då vill jag bara säga att jag hatar att bli uppringd när jag är trött. Jag vill inte ha något, Leave me alone.

Aaah ni fattar, han började typ gråta. Jag hatar telefonstalkers.

Nu ska jag på riktigt see passion of the christ.

S/ En vän som hatar bloggar men läser Safis ibland :)

Orka vakna av att någon ringer på dörren

Imorse eller typ kl 12 låg jag och sov, snarkade, drömde säkert nå bra när de plötsligt ringer på dörren. Jag vaknade till men orkade inte ta mig till dörren. Tänkte att om de nå vän så ringer de väl upp osv. Jag försökte somna igen, så ringer de 2 ggr efter varandra. Ja ba faaaan orka, trodde väl att de va grannen som ville låna lite ost eller nåt. Iallafall, jag kollar i kikhålet o ser 2 snubbar runt 30 års ålder där bägge har typ gammaldags kläder från svensk midsommar från 1843, ena hade mer skägg än en iranie har hår på kroppen.

Jag öppnade "Heeeeej där, allt bra?" säger ena snubben. "Tja, kl är 12 jag sover och ni väcker mig för att fråga om jag mår bra?".

Då tar skägget fram en bok o massa papper o frågar vad jag har för förhållande till Jesus?

Alltså fattar ni hur sjukt och dumt detta låter, jag är nyvaken, seg som en kastrerad apa som sovit hängandes, så kommer skäggen från 1800 talet o frågar vad jag har för relation till Jesus.

Jag svarade "Aaah de min polare, vi brukar sitta och kolla på passion of the christ tillsamans o han skryter om hur mycket spö han tål, nää skojar, jag gillar jesus, han är en profet". Oj oj oj, borde aldrig sagt så.

Vi muslimer tror ju att han är en profet. NI skulle sett deras min. Iallafall de snackar lite, lämna lite informations papper så säger jag bara på skoj "Grabbar, är ni efterblivna på riktigt eller är det en helig kläddag, vafan byt kläder, ni skrämmer folk". De går runt i ett invandrar område med såna kläder, skägg ser läskiga ut och pratar om jesus.

Tänk om muslimerna hade kört samma sak. Tänk o vakna av att 2 skäggiga män med klänningar knackar på för att prata om Islam, haha. De hade fått rekrytera 50.000 poliser om året.

Så när de dragit kan jag inte sova mer. Tar en dusch o drar ner till centrum för att käka. Efter nå timme när jag kommer tillbaka ser jag fler av dem i området, jag är lite rädd faktiskt. Ni vet, man kan klistra fast papper på dörren där de står "Ingen reklam tack". Undra om man kan klista fast mer typ :

Ingen reklam tack
Inga skäggiga gubbar
Inge Jesus snack på morgonen
Ingen snål granne som vill låna
ost o rakhuvel....

Nä nu ska jag se passion of the christ.

S/ A friend to Saffe


Övningskört

Är hemma igen efter att ha kört i två timmar. Det gick betydligt mycket bättre idag än igår nu när jag körde i  Björklinge och i närheten av Ulva. Mot slutet blev det lite för mycket och därför har vi bestämt nu att vi inte ska köra mer än en timme varje dag. Det är lätt hänt att vi tappar fokus när vi kör i mer än en timme.



Ska titta på Vänner nu och sen Biggest Loser innan jag går ut igen :)


Storvreta snart..

Hej! Vaknade upp 10.30 och tittade på Biggest Loser avsnittet som jag missade igår. Trodde det var sista avsnittet för säsongen, men tydligen är sista idag. Ska snart hoppa in i duschen, fixa mig snabbt och sen åka iväg till Storvreta för att ha körlektion. Uppdaterar senare :)


Blackout

Att övningsköra idag gick mycket bättre än vad jag trodde, men det var nära till en olyckshändelse. Jag fick en blackout men min morbror lyckades vrida på ratten och rädda oss, men efter den "lilla" händelsen gick det mycket bättre. Sist jag körde hade jag svårt för att justera ratten men det klarar jag nu perfekt. Fick köra halvvägs till Enköping på 90 vägen och köra 10 km tillbaks till Uppsala :D

Efter att ha kört i 1½ timme gick jag ut på en kort promenad med Jasmin. Vi gick hem till henne en stund medan det regnade och sen gick vi till centrum där jag handlade Provivas nypondricka och choklad. Vi gick tillbaks hem till henne och tittade på matchen mellan Italien - Paraguay och det blev oavgjort, 1-1. Efter matchen gick vi ut och satte oss en kort stund innan jag gick hem igen och tittade på film.


Ska snart gå och lägga mig. Missade Biggest Loser så ska vakna 10.30 imorn för att titta på reprisen och klockan 13 ska jag ha ännu en till körlektion :)

Tillbaka till ruta ett

Ska snart bli upphämtad av morbror för att övningsköra. Har glömt en hel del så ska repetera allt från början, tillbaka till ruta ett, och förhoppningsvis låter jag Jasmin leva imorgon med.


Jennifer Lopez lipgloss

Mitt favorit läppglans är nästan slut :/

Är det någon som vet vart detta läppglans finns att köpa?


Tidig middag

Har stått i köket de senaste två timmarna och lagat mat.
Maten gillades av alla och allt gick slut på bara tio minuter.

Kycklingfilé med potatisklyftor och tzatsikisås

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen av att regnet duggade lite mot fönstret. Hur länge ska det fortsätta regna egentligen? Vädret påverkar mitt humör och gör mig för tillfället lite smått deprimerad. Vill att det ska vara soligt och varmt så att man orkar gå ut och hitta på saker. Det är ju trots allt sommar nu!


- Börja övningsköra igen.

- Biggest Loser finalen :D

- Laga middag: Kycklingfilé och klyftpotatis med tzatsiki sås.


Eclipse

Nu är det inte många dagar kvar till tredje Twilight filmen Eclipse har biopremiär :D


Jonas

Jonas har varit här och hållt mig sällskap i stort sett hela dagen. Om en vecka kommer han resa till Palestina med sin familj och kommer vara borta i ca 3 månader. Hur ska jag klara mig utan honom? Han är här varje dag så det kommer vara jobbigt att inte se honom växa upp. Jag kommer missa när han tar sina första steg och jag kommer sakna honom såå mycket :(


Lazy sunday

Har suttit hemma hela dagen, latat mig och tittat på tv och filmer. Ska titta på ännu en film snart på tv, om tio minuter. Det finns tre filmer att välja mellan som börjar kl 21: Prinsen och jag 2, Hairspray eller Stepford wives. Vet inte vilken jag ska titta på, men det blir någon av dom.




Blame it on the Pop


Drama

Det var en massa drama som hände igår som jag inte kommer gå in på mer, men det var en späckfull dag med mycket underhållning. Var med Madeleine hela dagen igår och vi gick förbi centrum och lyssnade på musik och åkte karusell. Madde vågade inte så fick åka med Ronny. Vi gick hem ganska tidigt, tittade på film och pratade lite innan vi somnade. Vaknade upp med en grov hostattack som vägrade försvinna, men lyckades somna om i två timmar innan jag vaknade upp igen med ännu en hostattack. Madeleine åkte hem för en stund sen och jag ska hoppa in i duschen nu. Ska träffa Lalesh senare idag och umgås med henne en stund.

Ronny och jag på Everything or Nothing..


Grattis Jossra och Arez som nu är gifta inom islam :D :D Önskar er all lycka <3

Min tidning- och boksamling

År 2003 - 2006 prenumererade jag på tidningen Frida och idag gick jag och Jasmin igenom min tidningsamling. Har sparat alla tidningar och böcker jag har läst sen 2003 och det var en hel del. Jag har 98 Frida tidningar under min säng i en flyttlåda, några Solo tidningar samt 20-25 böcker som jag läste under mina tidiga ungdomsår.

Jasmin har ockuperat några böcker och har redan börjat läsa en :)


Lördag

Det var planerat att vi skulle se Sex and the City 2 ikväll på bio, men Johanna är sjuk så vet inte hur det blir med det nu. Vi får ställa in och gå en annan dag istället när bananen är frisk igen. Krya på dig <3

Gottsundadagen fortsätter idag med och jag ska gå dit senare ikväll och passa på att åka en karusell. Det finns en som heter Everything or Nothing där man står upp och ner i luften när karusellen åker runt. Åkte den två gånger igår kväll och den var lite halvt läskig men mest rolig.

Madeleine och Athena kommer nog hit senare idag :)
Försöker uppdatera snart igen.

Igår

Var med Jasmin hela dagen igår. Vi gick förbi centrum senare på kvällen, träffade lite folk och åkte karuseller. Vid midnatt var vi hemma igen och då åt vi arabisk mat + mackor och satt uppe ganska länge innan vi gick för att lägga oss. Vaknade för en stund sen och Jasmin sover fortfarande. Ska in och duscha snart och sen väcka sömntutan.

Jasmin Khalifa

Jasmin kommer vara bosatt i Gottsunda under sommaren :D och mycket av min tid kommer spenderas med henne. Det kanske blir vår sista sommar tillsammans :/ för snart kommer nästan alla flytta, plugga vidare eller skaffa jobb och då kommer man inte ha så mycket tid för varandra. Det är viktigt att man tar vara på tiden man har kvar med sina närmaste vänner, och det är vad jag ska göra under denna sommar :)

Leksand sommarland 19/6 - 2010

Den 19 juni, nästa lördag, åker jag med släkten till Leksand :D Jag var där sist för kanske 8 - 10 år sen och jag hade skit kul. Det finns ALLT där, vattenland, djurland, motorland, tivoli, karuseller, ja ALLT! Längtar :D Kommer bosätta mig i vattenlandet och åka allt!




Gottsunda dagen

Dagen spenderades igår med Madeleine, Jasmin och även med Jossra på kvällen. Idag är det Gottsunda dagen som arrangeras i Gottsunda Centrum och jag ska förbi dit senare ikväll med Jossra och Jasmin för att åka karusell :D

Gröna Lund förra året


Gästblogg: Madeleine

Ohoj allaesammans!

Har precis myst och lekt med söta bebisen Jonas. Haha, det är en av fördelarna med att vara här, man får alltid gosa med bebisar, då blir jag lycklig! Snart kommer en till alldeles ny bebis, jag längtar!

Idag mötte jag Safi på stan runt halv ett, hon hämtade ut sin biljett till URF och sedan gick vi till Cupido och käkade. Haha, orkade inte äta så mycket, de är så himla mäktigt ju... Efteråt åkte vi tillbaka till gsunda och gick hem till en annan bebis, satt där och lekte lite för att sedan gå tillbaka hit.

Ikväll är det finalen i Biggest Looser och de kommer bli skitspännande. Jag hejar på Tara, vilket jag alltid har gjort, ända från början. Wihoo!!

Just det, måste ändra reservationen på SATC till 18.00 istället för 21.00 för det är tydligen Gsunda dagar här och Safsi ville titta på uppträdanden. Så henens önskan är min lag, höhö..

Ska åka hem lite senare, ska till min kusins student imorgon och fira han. Hoppas han får lika roligt som jag hade!
Nu ska jag kolla lite på sweet 16. Talk to you laater !!


URF biljetten

Köpte URF biljetten idag. 1295 kr gick det på, men det är värt varenda öre :D

Student fotot

Student fotot dämpade ner från brevlådan idag :D


Balen 2007

Niorna hade bal igår kväll och det fick mig att tänka på när jag själv hade bal för tre år sen i Valsätraskolan. Jag hade så roligt den kvällen och ville inte att det skulle gå slut. Här bjuder jag på några bilder :)












Inlägg 1790

Inlägg 1790 - så många inlägg finns i denna blogg. Ganska mycket om man frågar mig, men förhoppningsvis blir det dubbelt än så och ännu fler, för något vill jag ha att blicka tillbaka på om 10, 20, 30 och 50 år. Tänk att få visa allt det här för mitt framtida barn och ge henne/honom chansen att läsa allt om mina ungdomsår.

Idag har jag ätit middag ute med mamma och syster och återvänt hem ensam och tittat på Biggest Loser. Imorgon och efterimorn är det äntligen finalen :D Efter tv-tittandet gick jag hem till Jossra och var där en stund. Gick ut och pratade i telefon innan jag gick hem igen, och nu sitter jag här nyduschad och pratar med Lalesh på msn. Ska snart gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag.

Imorgon ska jag åka ner till stan och träffade Madeleine och hämta ut URF biljetten. Sedan ska vi åka tillbaks till Gottsunda och vänta in Jasmin och då ska vi hitta på något roligt :)


Tatuering

Lillebror har gjort en tatuering och ristat in mammas namn på underarmen.
Det blev lite stort, men visst var det fint?

Fler studentbilder







URF 2010

Min biljett är bokad nu och ska hämtas ut imorgon :D
Kan inte vara gladare! :D :D :D

13.5

Räknade ut mitt snitt precis och det blev på 13.5 utan meriter medräknade.

Tittar på Förhäxad nu och ska snart iväg med mamma och syster till centrum för att äta, men först ska jag titta klart på min gamla favoritserie.

Bebis

Ska hämta Jonas nu och pussa lite på honom :D

Sex and the city 2

Biljetterna är reserverade!
På lördag ska jag se Sex and the City 2 med Johanna och Madeleine.

Lady Gaga - Before & After











Övernattning

Har precis kommit hem efter en övernattning hemma hos Yeliz.
Vi tittade på Dear John och i bra kvalité den här gången :)


Igår & Idag

Igår

Åkte till arbetsförmedlingen och skrev in mig där och fick vänta i två timmar till min tur. Var helt ensam och uttråkad och min rastlöshet blev ännu värre hemma. Degade framför tvn i några timmar innan jag gick ut på promenad. Senare på kvällen träffade jag Aida och vi åkte till McDonalds och fetade oss.

Idag

Har spenderat morgonen med att städa och gjort det rent i huset. Ska dammsuga nu innan jag sätter igång med att fixa mig. Ska inte sitta hemma hela dagen som igår för nu är det dags att jag börjar njuta av mitt sommarlov.



Hoppas ni har en bra dag :)

2 bilder till från studenten



Vi tre med älskade Jordan, läraren som jag kommer sakna mest av alla :/

Sommarlov!

Mitt sommarlov har börjat! Och tänk om det aldrig tar slut?
Ska till arbetsförmedlingen snart och skriva in mig där. Vill ha ett jobb så fort som möjligt så att jag inte sitter hemma och ruttnar syssellös. Ska även sätta igång med att övningsköra varje dag från och med imorgon!

Har lite bråttom nu, men försöker uppdatera senare :)


Gratis tivoli och TOBLERONE vinst :D

Kvällen har spenderats med Jossra i Fyrisfestivalen där det var marknad och tivoli. Vi åkte tre karuseller helt gratis :D Min 5 åriga släkting hade "fått tag" på ca 100 biljetter sist det var tivoli i Uppsala och de biljetterna funkade ikväll med så vi slapp betala :D



Vi spelade och vann på första försöket. Hur det gick till? För ungefär ett år sen ville jag gå hem till Jossra sent på kvällen och Jossra sa: du kommer aldrig få. Jag brukar aldrig få vara ute sent, men jag ringde min mamma i alla fall och frågade och jag fick. Sen dess har jag alltid sagt till Jossra: säg att jag inte kommer få! när jag verkligen vill göra något som jag vet att jag inte kommer få, och det har alltid slutat med att jag har fått. Brukade till och med be Jossra säga att det ska gå dåligt för mig på prov och då brukade det gå skit bra. Helt sjukt :S Så ikväll bad jag henne säga att jag aldrig kommer vinna, och då vann vi :D hahahaha vi tog två nr och numret som Jossra valde vann vi på och vi delade på vinsten. Negativitet funkar på oss och har alltid funkat!


Toblerone torsken fick äntligen sin toblerone :D

Fler bilder från studenten

















Tivoli

Det blir tivoli ikväll med Jossrita :D


Student presenterna

Tack allihop för de fina presenterna :)












Studenten del 3

Efter flaket blev jag upphämtad av kusin och blev skjutsad hem där min mottagning var. Där väntade familj och släkt och jag fick en massa presenter (visar senare). Umgicks med de i några timmar och sen åkte jag vidare till BJ och firade studenten med mina vänner och klasskamrater. Det var skit kul och jag hade en trevlig kväll. Strax innan tre var jag och Johanna hemma och vi somnade ganska direkt.






































Studenten del 2

Efter utspringet åkte hela klassen flak tillsammans i ca två timmar runt stan :)





























Studenten del 1

Vaknade klockan 5 på morgonen för att hinna locka håret. Klockan 8.05 hade jag studentfotografering i skolan och efter hade vi champagne frukost tillsammans. Vi promenerade till Pingstkyrkan i stan för att ha sista avslutningen och sen tågade vi tillbaka till skolan där vi fick våra betyg och fika. Klockan 12.30 sprang jag ut och träffade familj, släkt och vänner.

Klass Sp3a :D
























:)

Jag laddar upp alla bilder från studentdagen alldeles strax :)

Studenten idag!

Grattis till mig själv som tar studenten idag :D :D :D

12.30 springer jag ut från Fyrisskolans C-entré!

1 dag kvar!

Så, nu är det dan före doppardan.
Imorn tar jag studenten och tar första klivet in till vuxenlivet :/
Har ganska mycket att fixa idag.
Ska snart iväg och sola med Seiran. Klockan 11 är det studentlunch i skolan, och efter ska jag hämta ut min lön från Järnvägsgrillen. Fick inte jobbet, men de ville att jag skulle komma förbi och hämta lönen. När jag är klar med det så ska jag följa med Jasmin och fixa hennes naglar hos Shabnam. Efter är det en massa stress som gäller. Johainna kommer hit ikväll och ska sova över för hon ska fixa mitt smink inför imorn, och så är det en hel del andra saker som ska fixas. Hinner nog inte uppdatera mer idag.


Onsdag

Efter skolan åkte jag hem och var lite med Jonas. Aida ringde och ville att jag skulle träffa henne på stan så åkte dit och där träffade vi på Peyman och Mona. Behärskade mig själv ganska väl och köpte ingenting för engångsskull. Bra! Väl hemma igen beställde jag mat, tittade på Biggest Loser och gick sedan hem till Jossra där Lalesh också var. Är hemma nu och Jonas är här och nu ska jag leka lite med honom innan jag går och lägger mig. Uppdaterar imorn!


Sista lektionen

Hade min allra sista lektion idag och där fick vi fika, rulltårta med grädde och jordgubbar, och sen hade lärarna anordnat en frågesport om klassen. Jag hade 11/35 rätt. Kanske inte känner min klass så bra som jag trodde efter tre år tillsammans..



2 dagar kvar!

Godmorgon! Ska snart åka iväg till skolan och gå på min allra sista gymnasielektion. Det är tydligen jätte viktigt att vi är närvarande på lektionen, så gissar på att vi ska fika eller få någon överraskning. Vi ska i alla fall kolla klart på filmen vi började titta på för två veckor sen.

Imorgon är det studentlunch i skolan kl 11 där vi ska få vår allra sista skollunch och efter imorn tar jag studenten :D Nu är det bara 2 dagar kvar!

Har uppdaterat mitt CV så ska ta ut en massa papper idag så jag kan skicka iväg de efter studenten :)

Ska borsta tänderna nu och sen springa ner till bussen.
Hejdå!

3 dagar kvar

Tar studenten om 3 dagar :D
men min hjärna har inte bearbetat det än..
Det känns helt tomt bara och overkligt att jag äntligen ska få ta studenten. Kommer nog inse det dagen efter då jag vaknar upp som arbetslös. Vad fan gör man efter? Kommer antagligen bara vara hemma och inte göra något vettigt eller arbeta hela tiden. Måste först och främst hitta ett jobb så att jag kan försörja mig, och om ett år då ska jag bestämma mig för om jag ska plugga vidare eller inte. Orkar inte fokusera på det nu så får skjuta upp det tills jag vet själv vad jag vill göra med mitt liv.

Kommer nog inte uppdatera så mycket tills efter studenten.


Gårdagens köp

Hårsnoddar 12 st för 19.50:- från H&M

Mina hårsnoddar har en tendens att bara försvinna. Om en månad kommer jag få köpa nya för de tappas alltid bort, men hur vet jag inte..

(H) Tisdag

Var i skolan idag fast vi inte gjorde något viktigt. Nu under sista veckan har vi bara fem minuters lektioner och sen får man vänta ganska länge i caféterian till nästa lektion. Lite onödigt sådär.. Träffade en vän efter skolan och sen åkte jag hem. Athena kom, vi åt, gick till centrum och sen gick vi hem till Shabnam och fixade Athenas naglar.

Kolla in hennes blogg HÄR för att se bilder på naglar hon gör.

SHABNAMS BLOGG!

Priser:
Fransk manikyr 250:-
med dekoration 300:-


Inte ta bort öga!

Häromdagen när Hamode var hemma hos oss satt jag på sängen och hade linsvätskan och tillbehören framme. Han stod och tittade på och undrade vad jag höll på med. Jag petade in fingret i ögat och tog ut linsen och han blev skit rädd och började skrika.

Hamode: NEEEEJ! Inte ta bort öga.
Jag: Nej jag tar inte bort öga.
Hamode: Jooo!

Han tittade på mig helt förskräckt och för att göra det värre blundade jag med ögat efter att jag tagit ur linsen och visade honom den.

Jag: Titta mitt öga!

Han började storböla och blev skit rädd.

Hamode: NEEJ! Inte öga. Man får inte ta bort öga.

Öppnade ögonen igen efter att han skrikit en stund och visade att ögat var kvar. Han blev förvånad och fladdrade med blicken på linsen och mina ögon i ett bra tag innan han förstod att jag inte drog ut ögat på riktigt.

Stackarn, tyckte så synd om han efteråt och fick dåligt samvete. Han blev verkligen rädd, men sen när jag satte på mig glasögonen så började han skratta. Han tyckte väl att det var kul för han har inte sett mig innan med glasögon. Ska aldrig skrämma honom igen :/



RSS 2.0