Måndag

Idag har jag hunnit med att:

- vara i skolan
- gå på stan
- träffa moster
- besöka min kusin
- sola i 12 minuter
- köpa energidrinkar till minderåriga
- umgås med släkten
- vara med Jossra

..men har däremot inte hunnit uppdatera.
Det blir bättre imorn, för nu ska jag duscha och sen sova.


Söndag

Har varit ute på gården med mamma och min släkt en stund. Hela släkten brukar samlas varje dag vid ett ställe över gatan där de brukar tända eld på kvällarna och bara sitta och prata under dagen. Brukar inte vara där så ofta, men det händer ibland att jag går dit om jag inte har något att göra.
En liten unge på 7-8 år blev påkörd av en bil när han cyklade vid bilvägen, men tur så klarade han sig. Jag blir så arg på föräldrar som inte har någon koll på sina barn. Hur fan kan man låta sitt barn leka vid bilvägar? Förstår mig verkligen inte på sånt :S

Här har vi en nyvaken Jonas, helt tjurig <3


Gick hem till Jossra en stund efter incidenten och nu är jag hemma igen. Vi ska snart börja baka pizza till hela familjen. Alla ingredienser är klara, och nu ska bara brödet bakas. Bäst att jag sätter igång med det direkt.

Säljes


BMI

Surfade in på Kellogs Special K hemsidan precis, och kollade upp mitt BMI. Känns som om jag har gått upp i vikt på sistonde, men har fortfarande en sund vikt :=)


Kolla upp ditt BMI HÄR!

Mors Dag

Min mamma blev firad idag med rosor och hennes favorit choklad. Vi firar egentligen bara arabiska morsdag som är någongång i mars, men hon krävde att bli firad idag med (på skoj), och varför inte? Min mamma är bäst och förtjänar all uppvaktning. Att visa uppskattning och kärlek till sin mor är något av det bästa en mamma kan få :)


Hamode

Redan 10.30 på morgonen kom lillen hem till oss och väckte alla. Det är omöjligt att sova när han är här, men det var kul att vara med honom. Han har börjat prata så mycket och han förstår allt. Sist han var här blev han mobbad av Jossra, Jasmin och Sesen till max så var rädd att han skulle bli traumatiserad av mobbningen och inte vilja komma hit längre, men han hade inga problem med att vara här. Tur det!

Nybygård

Har varit i Nybygård idag hemma hos min moster där halva min barndom spenderades. Har alltid tyckt om att vara där för det är så annorlunda än Gottsunda. Det är inga skrikande barn ute på gårdarna och där är det lugnt och sansat jämfört med gårdarna här.


Efter vår vistelse i Nybygård åkte vi hem till Raed och Amira. Min andra kusins familj kom också dit och Jonas hade skit kul. Vi kom hem för ungefär en timme sen och jag ska börja laga mat nu. Har varit hungrig hela dagen men har inte hunnit äta :/

Framhävning med ögonskugga

Vill du framhäva din ögonfärg med ögonskugga?
Har skrivit en uppsats om det innan och nu får ni se ett litet utdrag från min makeup uppsats om varma/kalla färger.



- Om man har varma blåa ögon passar man bäst med kopparfärger (orange), aprikos, guldtoner och med varma lila och gröna färger.
- Har man varma gröna ögon så framhäver man sin färg bäst med varma lila färger och andra röda toner som t.ex. koppar och roströd.
- Ett varmt brunt öga framhävs med varma lila toner, gröna, blåa färger och med guldtoner.

Kallt blått öga framhävs med rosa, bordeax och brunrosa färger och med kalla bruna nyanser.
- Om man har kalla gröna ögon passar man med kalla lila, rosa och vinröda toner.
- Ett kallt brunt öga framhävs med färgerna kallt lila, grå, blå och blågröna toner med rosa toner.



Lördag

Igår spenderades dagen med Jasmin, Jossra och Sesen hemma hos mig. Senare gick jag och Jasmin till centrum, åt och handlade lite. Kvällen spenderades dock hemma hos Jossra.


Klockan 18 ska familjen åka iväg hem till Raed och Amira för att hälsa på. Kommer nog följa med om jag inte hittar på något annat.

Jonas

Har en nyvaken Jonas här :D

Säljes: Maskara för 50:-/st

Max Factor 2000 Calorie

Max Factor MaterpieceMax

Finns i svart, blå och brun,
Endast 50 kr/st.


Säg till om ni vill ha :)


Gästblogg: Jossra

Hejsan alla Safis läsare haha!

Idag när jag vaknade upp och såg vädret, så ville jag bara dö. Men senare så blev det lite varmare och självklart hade man för mycket kläder på sig... Anledningen till varför jag skriver blogg, är för att jag har så tråkigt, och det är så sorgligt över att det är fredag och jag sitter hemma, har huvudvärk och ruttnar.
Om exakt en vecka tar mina kära vänner studenten och Safsi är en av dom!! Fatta på fredag, jag längtar mer än er. För jag tar också studenten...not.
Nu ska jag lägga upp lite snygga bilder från Safis och Wafas skiva. (märker ni hur roligt jag har?)




För jag ska ta studenten!!!



Och så avslutar jag med denna sexiga bild...



Puss och kram, vi syns på stan.

Nono <3

Har precis varit med Jonas hemma hos mig. Han bor i trappen under så han är alltid här själv. Det är roligt att ha en unge i närheten, för när man har tråkigt så är det bara att hämta honom :)



.



..och har alltid gjort det. En av mina främsta drömmar är att hoppa fallskärmshoppning och jag ska göra det innan jag fyller 25 år. Det är ett av mina mål och jag längtar till den dagen. Har alltid haft svårt för att förstå människor som är höjdrädda. Det är inte så farligt som man tror att det är. När man är som högst upp känner man en otrolig frihet som knappt går att beskriva, och det är den känslan jag är ute efter att få känna den dagen då jag kommer hoppa från ett flygplan.
2700 :- kostar ett Tandemhopp med inklusive film och det är lätt värt dom pengarna.

Om hur det går till:
"Tandempiloten löser ut er fallskärm på 1500 meters höjd och en lugn och tyst resa mot marken pågår nu i 6-8 minuter, under vilken du som passagerare själv får möjlighet att hjälpa till med styrningen mot landningsplatsen. Landningen är mjuk och odramatisk tack vare de moderna fallskärmar vi använder."

Källa: Fallskärmscenter

En vecka kvar..

TAR STUDENTEN OM 7 DAGAR :D
Jag kan inte fatta att det bara är en vecka kvar. De tre åren har gått otroligt snabbt och även om det kommer vara min lyckligaste dag så kommer det även vara lite ledsamt att sluta skolan. Men inga mer prov, läxförhör, uppsatser och redovisningar för min del och det känns UNDERBART!




Var inte klar med häst i hagen

Efter att jag spelat Maximus i gladiatorn ett tag så begav vi oss mot sjön där vi skulle fiska. Efter en halvtimme var vi framme i stinksjön. Utan att överdriva så stank det ordentligt, blandning av avföring och liklukt. Jag kunde inte ens föreställa mig att äta en fisk där, men vi tog fram våra fiskegrejer och började kasta. En vän, riktigt rik swedi hade köpt ett drag för 240 kr, fatta va dyrt för ett drag. Jag köper på loppmarknader 2 för 10 kr typ. Iallafall när han ska veva in linan så fassnar han på botten. O jag ville såklart jävlas med honom. Så jag kollade på honom med en allvarlig och lite läskig blick o sa "Fassna du på ditt första kast", han svarade "Ja". Då kollade jag på honom och ville leka lite vidskeplig o sa "Men du kan inte fassna på ditt första kasst, det betyder otur tillomed förbannelse, du måste hämta draget". Så jag tvingade honom att ta sitt första dopp och hämta sitt drag några meter från kanten. Kan ni föreställe er hur han stank. Vi gjorde upp eld och värmde honom. Vi fick inge fisk tack o lov.

Sen var det dags att cykla hem. På vägen så bad jag honom cykla längst bak för att han stank. Jävla fiskeresa.


Intresseklubben antecknar att Midia har köpt en ny balettdräkt btw..



/S- Safis fiskevän


SirreMirre :D

Hej. Sirw har lite kul med att uppdatera min blogg och får stå för underhållningen idag. Snart kommer ännu ett gästinlägg upp. Under tiden ska jag duscha och sen titta på film.

På väg till Finland..

Häst i hagen

Jag var med några vänner. Vi skulle fiska och för att ta oss till stinksjön så var vi tvugna att cykla igenom stankängen. Iallafall på vägen så åker vi förbi en stor gård där de hade hästar ute som betade. Jag har aldrig ridit på en häst och har hört så mycket om de ( även sett på tv). Så jag trodde de skulle vara coolt. Jag ställer ner min cykel, kollade omkring om någon såg mig. Så bad jag grabbarna vakta min cykel ( de finns skogscykeltjuvar).
Iallafall, jag gick mot hästarna och såg en stor jäkla häst. Den va så stor så jag såg ut som en dvärg breve en elefant. Jag gick emot hästen, klappade den och pratade lite lite, men den reagerade inte så jag började sjunga lite på kurdiska, då log den. Iallfall, till slut hoppade jag upp på hästen, men fanskapet rörde sig inte. Jag sa spring, skrek, pep, gjorde alla konstiga läten men hästen vägrade röra sig. Så jag hoppade av och satt mig på en annan häst. Den galopperade liteså jag vart skiträdd för ramla. Tror inte ni någon skriker "Men va i helvette håller du på med".
Jag hoppade av hästen och sprang till mina vänner, satt mig på cykel och en minut senare vart jag andfådd. Jag cykla så snabbt att jag lämnade mina vänner. När jag ringde en av vännerna och frågade varför de inte var bakom mig sa han "Men chilla, varför så brottom, hästskötaren blev förbannad för att hästen inte hade sadel på sig. Kom tillbaka nu så får du rida. De gör ont på hästen utan". Skit jag drog tillbaka och är idag en cowboy..

/S- En vän till Safi

Vissa människor är för mycket

Idag åkte jag pendeltåg från södertälje till märsta i sthlm, det tar cirka 1.5 timmar. Jag åkte från söder till norr för att ta det lungt och tänka på livet och se alla gröna träd på vägen. Iallafall, i stockholm central blev tåget fullsatt och en kvinna kom in och ställde sig breve mig. Jag såg på henne och tänkte, stackars kärring, hon lider säkert av benskörhet så jag bad henne ta mig plats så jag kunde stå upp. 
Hon såg på mig och sa "Vad säger du din utlänning, jag kan stå hur länge jag vill". Jag vart chockad över hennes kommentar så jag kollade runt och folk smålog åt henne. Jag är ganska envis så jag sa högt "Men kan någon ställa sig upp, tanten här ramlar snart ihop, visa lite hyffs. Hon började skrika och blev förbannad, så jag rymde till andra vagnen. Jäkla illa det kunde slutat. 
Så när jag kom till märsta så gick jag till bussen för att åka till en vän. Jag gick dit och tror inte ni kärringen ska ta samma buss. När jag väl kom fram till min vän så visade de sig att kärringen vad hans mormor. Jag åkte därifrån innan jag tog av mig skorna. En slump eller what the fuck var de. Nu är jag hemma och är rädd för gamla tanter.

Motto: Va aldrig för snäll, du kan förlora en vän.

/S- En vän till Safi


Fick provjobba idag

Idag var jag och provjobbade i Järnvägsgrillen vid Centralstationen.

Hade lite tråkigt igår kväll så gick in på arbetsförmedlingens hemsida och sökte lite jobb därav ett av de var till Järnvägsgrillen. De ringde upp mig idag runt 11 tiden och frågade om jag kunde komma på arbetsintervju klockan 12. Åkte dit och de frågade om jag kunde provjobba direkt och det gjorde jag. Det gick faktiskt bra, lärde mig kassan snabbt och att laga hamburgare och korv. De vill att jag ska provjobba en gång till när det inte är lunchtid och sen får jag besked om jag får jobbet eller inte. Hoppas jag får det! Behöver verkligen ett jobb just nu.

Efter gick jag på stan och träffade Johanna och Madeleine. Följde med de halvvägs till skolan och gick sen till Katedralskolan och var med på Jossras lektion där de lekte lekar och hade redovisning. Gick ner på stan ännu en gång och sen tog vi bussen hem.


Igår & Idag

Hade ingen ork för att uppdatera igår. Var hemma hos Raed och Amira under dagen med Mohamed och fikade. Senare gick jag förbi Wafa en stund och resten av tiden var jag hemma.

Johanna är på väg hit och ska hämta en sak. Kanske åker in med henne till stan och hittar på något eller så åker jag till skolan fast jag är ledig. Vill inte sitta hemma när jag är vaken så tidigt :/


Onsdag

Var hemma hos Yeliz hela kvällen igår. Gick ut och mötte Aida en stund ute på parkeringen och körde hennes bil. Jag är sämst på att köra, även om det är automat. Har glömt så mycket :/ Ska fan ta tag i körningen stenhårt efter att jag har tagit studenten.

Är ledig idag och ska snart åka hem till Raed och Amira och umgås med de en liten stund.


Men först ska jag rengöra kylskåpet. Uppdaterar senare!

Östra Gottsunda

Det blir en promenad till östra Gottsunda strax.
Kommer nog stanna kvar där ett bra tag.

Ledig resten av veckan..

Idag var Sverigedemokraterna i skolan och det var en massa frågor som ställdes, och de blev knäckta. Det slutade med att de gick i förtid för en kille kände sig hotad och ville inte ge mer svar på frågor.

Efter jag slutat gick jag till stan och mötte upp lillebror Murad. Vi handlade skjorta och slips till min student åt honom och sen gick vi och träffade Jossra. Vi gick till Max och åt innan vi tog bussen hem. Kom hem för en stund sen och ska städa lite och få ordning o reda i mitt rum.

Min sista skoldag för den här veckan var idag, så jag är ledig resten av veckan. Imorgon är Slaget mellan Fyrisskolan och Rosendal men kommer nog inte orka ta mig dit. Sover hellre, vilar ut och sparar krafterna till något annat roligt..


Sverigedemokraterna i Fyrisskolan

Dagens underhållning stod Jossra och Midia för när Sverigedemokraterna var i Fyrisskolan. De blev grillade på frågor och de är såååå sämst på att svara rakt och ärligt. De bara skingrar förbi svaret och mumlar bort sig, för de har helt seriöst ingen fakta om något.

Deras slogan Bevara Sverige Svenskt tyder på att invandrarna ska ut från landet, men när de får frågan om vi ungdomar ska ut, så svarar de nej, men de uttrycker sig på ett annat sätt på hemsidan och reklamen :S

Idioter, de får bara fler folk att bli emot dom när de besöker skolor som Fyrisskolan och Bolandskolan där hälften av eleverna har invandrarbakgrund. Fler är emot dom idag än vad det var igår. Och att de inte kan ge svar på frågor visar hur dåliga de egentligen är. De förknippar Islam och muslimer med varandra och menar att Koranen inte" innehåller någon kärlek, bara våld och kvinnoförtryck" som någon av de påstod idag :S

Fuck Sverigedemokraterna, som om Bibeln är bättre än Koranen.
De kan fan dra och hänga sig.


Grattis :D

Grattis Arezito och Jossrita till förlovningen :D :D

Måndag

Jag tar studenten om 11 dagar :D :D
Skoldagen var ganska lugn. Det var Fyrisdagen och det bjöds på godis och så kunde man köpa en massa gott utanför caféterian. Vi lämnade tillbaks alla läroböcker idag och imorn ska vi lämna tillbaks datorn. Min väska väger inte 10 kilo längre, finally :)
Åkte hem direkt efter skolan och tog en lång dusch och har precis plattat klart håret. Ska sätta in serumet nu och sen dra ut en sväng.

Dans

Här är ett videoklipp från när tjejerna dansade igår ute på altanen till olika musikstilar :)


Ett dygn i Björklinge

Nu är jag hemma igen efter ett dygn ute på öde-landet. Den här gången såg jag i alla fall flera människor ute och grannarna hade ett helt gäng hemma hos sig som vi kunde ta cigg ifrån. Det var inte planerat att jag skulle sova där så mina cigg gick slut fortare än förväntat och då fick jag lite små panik. Men en räddare i nöden kom hela vägen från Stockholm och lämnade av två ciggpaket till oss så att vi kunde klara oss genom natten. Gullig :D Satt uppe till 8.45 och vaknade 10.45 av att jag drömde om att Morris attackerade mig. Kunde inte somna om efter så jag och Johanna åt frukost, städade och sen väckte jag Jasmin och då vaknade resten.

Tack Madeleine, Johanna, Sasha, Athena, Jasmin och Amelie för en rolig, dramatisk och underhållande dag och kväll <3





















Morgonen efter - helt slitna



På vägen till bussen






Lägger upp en video senare när tjejerna dansar ute på altanen.
Ska hem till Jossra nu :)


(S) Fortfarande i Björklinge..

Hej! Är fortfarande i Björklinge hemma hos Madeleine. Har sovit i två timmar endast för jag är så rädd för Morris (Maddes katt) + har inte haft någon möjlighet att ta av mig kontaktlinserna. Johanna åkte precis hem och jag ska snart väcka Jasmin och gänget så vi kan åka hem. Har tagit en massa bilder från igår och mycket kommer komma upp på bloggen lite senare idag..


Övernattning i Björklinge

Hej! Är fortfarande i Björklinge med Madeleine, Johanna, Sasha, Amelie, Jasmin och Athena. Vi har haft en jätte trevlig kväll med god mat, dricka och bra sällskap. Ska sova här och kommer hem imorgon, då får ni se en massa bilder. Vi kollar på film nu, 27 dresses. Det är såå skönt att vara här och bara försvinna från allt och alla.
Det är faktiskt första gången jag får sova hemma hos en kompis haha är förvånad över att jag fick men nu ska jag vara social <3 Uppdaterar igen imorgon

Björklinge

Är i Björklinge nu hemma hos Madeleine. Hon har precis marinerat kycklingen och nu väntar vi på Athena, Sasha och Jasmin. Johanna kommer också senare efter att hon blivit firad av sin släkt. Det blir kyckling, klyftpotatis och tzatsikisås till middag :D

Madeleine gjorde en skit god blåbärssmoothie till frukost :D


Ska ut på landet

Idag behövs verkligen en dag med trevligt sällskap långt bort på något ödeställe. Och så ska det bli! Åker ut till landet om en timme till Björklinge, hem till Madeleine. Där blir det grillning med trevligt sällskap och långa pratstunder. Det är även föräldrafritt :D


Hemma hos Madeleine för ungefär ett år sen..

Gårdagen

Hej! Hann aldrig blogga igår, hade knappt tid. Vaknade klockan 9 och träffade Lalesh klockan 12. Vi gick hem till någon trevlig tjej och fixade Laleshs naglar. Det blev jätte fint :) Efter gick vi till centrum och åt kebab. Gick förbi Wafilistus lite snabbt och lämnade en sak och sen åkte jag in till stan.


Träffade Johanna på stan och vi åkte hem till Gottsunda. Var hemma en stund och sen gick vi till centrum och sen till Jossra där vi stod och tittade från fönstret. Det var någon spelning utanför med musik och lite annat. Johanna sov över och har precis åkt, men ska träffa henne igen om några timmar..

Studentskivan

Studentskivan var bäst! Johainna fixade sminket och Rafa stylade mitt hår. Hämtade upp Wafa och åkte till Göteborgsnation för middagen. Middagen var 3 timmar lång och där höll lärarna och Athena tal (jag var med på talet :D Gullig Attiii), vi sjöng, körde frågesport och delade ut klassens..

Jag blev KLASSENS KLAR I FÖRTID

Motivering: När skulle uppgiften lämnas in? Om en månad? Jaha, men jag är klar med den och nästa. Du måste brinna för läxor eller verkligen hata dem för att göra klart dem är du en mästare på!

Efter middagen kom allt folk och då blev det röj. Dansade som jag aldrig brukar göra och hade skit kul. Det stängdes klockan ett och då fick vi skjuts hem. Det var första gången jag var ute på krogen och jag är såå glad att alla mina närmaste vänner var där :D

Vaknade upp med att huvudet värkte, fötterna värkte, kroppen nästan förlamad och min röst var nästan helt borta. Har skit ont i halsen för att jag skrek så mycket igår.

Nog om skivan, ska visa bilder nu. Har totalt 178 bilder, men kan tyvärr inte visa alla.

MIDDAGEN

Johanna som Poison Ivy/Klassens drömmare


Madeleine som Cindy Lauper/Klassens prata med händerna


Jag med Amy Winehouse/Athena



Jasmin som Michael Jackson/Klassens Colgate


Jag med Lady Gaga/Wafa och Jasmin




Athena som Amy Winehouse/Klassens Breakdown


Adi som munk/Klassens 754






MIN KLASS SP3A









Paula som Catwoman/Klassens Svengelska


EFTERSLÄPPET











Seiran som shejk




































Fika på Waynes

Vi fikade på Waynes Coffé. Alla tog en kaffedrink förutom mig som nöjde mig med en kladdkaka. Johanna tyckte om presenterna jätte mycket. Hade köpt en bikini och huvudmassage grej till henne.




Ska snart börja fixa mig inför skivan. Jag behöver 3-4 timmar på mig för jag är så trög när jag är som mest stressad. Hoppas ni har en underbar dag :)

Ikväll smäller det!

Ska ta bussen om en halvtimme in till stan och träffa Johanna, Madeleine och Paula. Där ska vi fika och fira Johannas födelsedag.

Ikväll är äntligen min studentskiva :D

Johanna Marklund

Grattis på 19års dagen Johanna Banan.
Hoppas du får en underbar födelsedag :D

Studentskiva imorn :D

Hej. Hade skola idag. Det blev mycket prat om studentdagen, flaket och studentskivan. På italienskan fick vi fika av söta Jordan. Kommer sakna henne mest av alla efter att jag slutat skolan. Är ledig resten av den här veckan så min helg har redan börjat.

Imorn ska Johanna firas tidigt på dagen och på kvällen är det studentskiva som gäller. Det är så kul att alla satsar på att klä ut sig. Folk ska klä ut sig till Lady Gaga, Poison Ivy, Cindy Lauper, Cat Woman, Amy Winehouse, Michael Jackson, en shejk och Mimmi Pigg m.m.. Ser fram emot att se alla i sina kostymer.

Ska äta nu, titta på tv och sen duscha.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Tisdag

Desperate Housewives är på tv och jag halvtittar lite då och då. Lite tråkigt att se på tv när man redan vet vad som ska hända. Hittade en bra blogg idag som skriver om skådespelarna i Desperate Housewives. Jätte bra för riktiga DHW fans. Klicka på länken för att läsa mer.

Desperate Housewives fan blogg!



Tur att jag var ledig idag. Behövde en vilodag! Har bara suttit hemma hela dagen och tagit tag i saker. Har fixat mina klädhyllor som hade gått sönder, städat, tvättat clipsen, sorterat posten, tittat mycket på tv och annat.
Det är inte så många skoldagar kvar längre. Kanske 7, 8 skoldagar bara för en dag ska vi på skolkampen mellan Fyrisskolan och Rosendal och andra dagar har vi fått ledigt för vi har ingenting kvar att göra. Betygen sätts nästa fredag och då är det också debatt i skolan med representanter från alla partier. Även Sverigedemokraterna :/


Jonas

Jonas har precis varit här :D <3


:/

Uppdateringen kommer vara sämst i tre dagar framöver och det beror på att jag inte har någon dator i mitt rum. Min dator är nu i vardagsrummet för min mammas dator behöver en tre dagars lång formatering. Jag hatar det här! Tur att jag är klar med allt skolarbete och inte är i behov av att använda datorn till något skolrelaterat. Nästan all min tid då jag är hemma läggs ner på datorn så antar att jag inte kommer vara hemma så mycket, tills det här är över. Det är hemskt! Internet är en drog för mig.


Eva Longoria



Temat på studentskivan är karaktärer och har bestämt mig för att föreställa Eva Longoria. Kommer ha en svart paljettklänning på mig och bilden ovan är den enda jag hittar på Eva med paljetter. Det långa håret är redan fixat och ska försöka sminka mig som henne. Skivan är på torsdag :D 2 dagar kvar..



Nu: Gossip Girl & One Tree Hill



Ingen skola idag

Igår efter Biggest Loser gick jag hem till Ghada och hälsade på. Vi satt ute på balkongen och pratade om allt möjligt. Om 2 månader kommer ännu ett tillskott i släkten, en liten flicka som ska heta Maya. Längtar :D Gick hem till Rafif sen och var där ett bra tag innan jag begav mig hem.

Är ledig idag från skolan men har en hel del saker att göra hemma:

- Tvätta håret med inpackning
- Städa
- Diska
- Sortera posten
- Byta lakan och sängöverkast
- Laga mat

Och lite annat. Ska sätta igång med allt nu..
Uppdaterar snart igen.

Min vecka


Dagens köp

Isadora nagellack 40:- från H&M.
Färgen kommer bli fint till sommaren.

Orkar inte plugga

Åkte med Yeliz, Melissa och Tariq till Gräny Centrum idag. Gick runt lite snabbt i affärerna innan vi åkte till McDonalds och åt. Följde med Yeliz hem och tittade på sista avsnittet av Jersey Shore och promenerade sedan hem. Pratade i telefon med Midia medans och kom på då att jag har sista provet imorn. Hade helt glömt bort det. Vi skulle ha provet i tisdags men Jasmin och Athena lyckades skjuta upp provet till imorgon. Orkar jag plugga till det här? Tror inte det. Är trött och sover hellre än att sitta uppe hela natten och plugga. Det får helt enkelt gå som det går imorn, orkar inte lägga ner mer tid på sista provet.

Visar snart dagens köp..


Fler bilder från bröllopet






















Söndag

Hej. Vaknade upp klockan 13 idag. Det var länge sen jag sov så länge. Brukar vanligtvis vakna kl 8, 9 på morgonen även om det är helg. Har ingenting planerat idag så ska bara ta det lugnt och vila. Imorgon är det skola igen i tre dagar och på torsdag är min studentskiva :D


Äggkastning

Sjukaste grejen hände igår som jag bara måste berätta om.
Vi kom hem från bröllopet klockan 3 på natten och då gick jag ner och hämtade Johanna och Madeleine hemifrån min kusin efter att jag hade bytt om. Klockan närmade sig 4 och vi satt fortfarande uppe och småpratade och helt plötsligt så hör vi en massa ljud från gården.
Vi alla går till fönstret och så ser vi mellan 10-15 personer ute på gården som står med studentmössor och skriker och sjunger. KLOCKAN 4 PÅ MORGONEN! Vi öppnade det stora fönstret och tittade ner medan de sjöng och höll i den franska flaggan. De sjöng faktiskt fint, men vi ville jävlas lite för att de stod där nere klockan 4 på morgonen och väckte de flesta grannarna. Så min syster hämtade två ägg och hon kastade men missade. Hon hämtade två till och då kastade jag en utan att titta på vart jag riktade och ägget hamnade på en killes axel, och då började de skrika och sen sprang alla bort från gården. En minut senare hörde man de börja sjunga en gång till, men lite längre bort.
Fan vad sjuka människor det finns. Trodde de först ville jävlas med någon granne men NEJ, för då hade de inte börjat sjunga igen efter att jag hade träffat killen med ägget. Vi spekulerade lite på om det var Frankrikes nationaldag eller någonting som har med Frankrike att göra på grund av att de bar runt på deras flagga. Har inte kollat upp det, och orkar inte heller göra det. Men sjukt visst? Ofta man står ute och sjunger klockan 4 på morgonen i en gård med flera barnfamiljer.

Gosungar

Min släkt var ute och grillade idag så gick dit en stund och tog lite kort på barnen och lekte med dom. Det var så fint väder hela dagen. Hoppas det håller sig ett bra tag framöver.





When you least expect it

The Vampire Diaries - tittade på sista avsnittet av första säsongen och jag hittar inga ord för att förklara hur bra den är. Lätt, den bästa serien jag någonsin har sett. Den knäcker allt: Desperate Housewives, Prison Break och Gossip Girl är ingenting jämfört. Ingen serie kan nå till samma nivå som The Vampire Diaries.



Har varit hemma hos Lalesh ikväll och berättat till henne en massa saker som jag inte har berättat till någon alls. Behövde få ut lite saker från hjärtat som jag har hållt för mig själv i flera månader. Det var på tiden att jag fick berätta till någon som vet exakt hur det är, saker som inte många förstår sig på. Min pappa hämtade upp mig klockan 1 och vi promenerade hem. Det blev en massa prat om att jag måste studera vidare, men han har lite svårt för att förstå att jag inte är redo för det än. Känner inte för att studera vidare direkt, vill hellre bestämma mig om 2-3 år, inte nu. Känner på mig att detta inte är klart diskuterat än..

På stan

Har precis kommit hem efter att ha varit på stan med Jasmin, Nathalie och Amelie. Vi satt i bryggan en stund och gick runt på stan. Det är sååå jävla varmt ute, men man ska fan inte klaga heller. Tänk på att det snöade i april i år så vi borde vara glada för all värme vi får nu, för om några månader kommer vintern komma tillbaks.

Ska titta på The Vampire Diaries nu och sen gå ut igen :)

Lördag

Det var ett lyckat bröllop, det bästa jag har varit på. Har inte haft så kul på länge. Önskar brudparet all lycka och framgång i världen :)

Johanna och Madeleine var barnvakt till mina kusiners barn under kvällen och båda ligger nu och sover. Ska göra frukost och sen väcka dom. Uppdaterar snart


Grattis Raed & Amira <3

























(S) Bröllop

Ska på bröllop idag :D

Grattis Raed och Amira <3

All good things..

Dålig uppdatering idag! Skyller på att jag inte har haft ork.
Var hemma hos Aida en stund under dagen och resten av tiden spenderades hemma med Bebisen och Lamja. Lamja är bäst med hennes gulliga frågor och kommentarer. Hon får mig alltid att skratta.

Lamja: Kommer jag se ut som McDonalds om jag inte noppar mina ögonbryn när jag blir stor?

Senare på kvällen gick jag hem till Jossra och var där i två timmar. Har precis tittat klart på Bella&Tyra show och ska lägga mig nu. Har en lång dag framför mig imorgon :)




Hos Aida

Sitter hemma hos Aida nu med hennes mini PC. Vill också ha en mini PC som man kan använda var som helst och när som helst. Den är så lätt så det känns knappt att man håller i något när man släpar den med sig. Ska tvinga min mamma att köpa en mini PC till mig,

Ska vara social nu. Hörs sen!

Clips

Har satt in clipsen idag.
Håret blir mycket fylligare och längre, precis som jag vill ha det :)

Igår

Var hemma hos Jossra igår med Sandra.
Gick sedan ner och mötte Wafa snabbt innan jag gick hem.
Var hemma en stund och sen skjutsade Raed mig till östra hem till Yeliz.
Var där i någon timme och promenerade sedan hem.

Tariq <3

Inlägg 1700

Det har varit fint väder i två dagar :D
Hoppas det håller sig.
Snart kan man åka till Graneberg, sola och bada.




Beställning från H&M

Fick hem min beställning från H&M idag och har skickat tillbaks allt förutom den här väskan. Det andra var inte fint så det var inte värt att behålla fast det var billigt.

Stan med Madde och Johanna

Har varit på stan idag. Först med Madeleine och köpt presenter till Johanna och efter ett tag kom även Johanna ner till stan och höll oss sällskap. Vi köpte glass och Johanna letade efter en peruk till studentskivan. Kul att folk satsar på att klä ut sig till studentskivan. Temat är trots allt maskerad :)

Madeleine köpte ett läppglans till mig :D Snäällt!


Johannas presenter

Uppskattning

Har varit hemma hos Jossra idag och bokstavligen talat tvingat med Mohamed till centrum för att äta glass med mig. Idioten uppskattar inte tiden han får vara med mig.

På tal om uppskattning; Det är nu i slutet av sista terminen man lägger märke till vilka som uppskattar varandra och inte gör det. Människor som varit vänner under tre år glider ifrån varandra på grund av missförstånd och falska påståenden. Det är sjukt hur en liten sak kan förvärras bara för att man inte tar sig tiden till att prata om missförståendet med sin vän. Och sen låta andra lägga sig i och göra det till en större sak, visar bara hur omogen man själv är. Tycker man ska ta vara på sista tiden i gymnasiet och uppskatta varandra istället för att tjaffsa om små saker, som egentligen inte är värt att bråka om.

Den bästa <3

Gästblogg: Jasmin

Shuuue!

Just nu sitter jag med Safi, Atti och några från vår klass och väntar på att lektionen ska börja.
Jag och Atti är så jävla sköna haha, vi fick vår religionslärare att skjuta upp vårt prov till måndag istället för idag.
Fett skönt för har inte pluggat nånting och nu har jag mer tid, men Safi verkar inte bry sig haha.
Vill bara säga att Safi Elmasri är världens bästa och skönaste människa att vara med. Du gör mig glad när jag är ledsen, du får mig att tänka på annat när jag behöver det och är alltid där för mig.
Svär Safi du är bäst!
<3<3

Detta är en bild från Yoels fest på mig amelie och diren
White, Mulatoo and Blackie <3:D

I skolan

Hej! Sitter i skolan nu och väntar på att min lektion ska börja. Vi ska svara på enkäter om vår skoltid (tror jag).
Provet är framflyttat till måndag! Några i min klass gick och pratade med läraren och han orkade inte bråka med vår klass så han sa att det var okej att flytta fram provet. Lika bra det, för kan ändå ingenting. Men orkar ändå inte anstränga mig. Istället ska vi gå och lyssna på Socialdemokraterna i aulan.
Nu vill Jasmin skriva gästinlägg. Puss
 


Melissa

Älsklingen fyller 3 år idag :D

Tro och vetenskap

Borde sitta på bussen nu på väg till skolan, men nej, sitter hemma och latar mig istället. Har prov idag om tro och vetenskap och jag fattar fortfarande ingenting. Har läst flera gånger för att memoera orden, men har inte brytt mig om att förstå innebörden. Orkar bara inte..
Det kommer sluta med att jag lämnar in ett tomt prov till läraren

Ska borsta tänderna nu och springa ner till bussen.

.


(H) Måndag

Från vaggan till graven är inlämnad :D Äntligen!
Har ett prov att göra imorgon som jag tvekar på att jag kommer klara av. Pratade med min lärare idag och han sa exakt vilka sidor jag borde fokusera på. Ska ge det en chans till, annars får jag hitta en annan lösning.
Är med Johanna nu i närheten av stan och ska åka hem om ca en-två timmar.
Uppdaterar igen när jag är hemma.

Nagellack - Tips

Oftast torkar nagellack ut innan man har hunnit få slut på det.

Ett bra tips är att lägga in 3-4 droppar aceton i nagellacket och skaka.

Det brukar oftast hjälpa. Försök!


10.21

Finns det någon tid då ni alltid tittar på klockan?

För mig är det klockan 10.21
Lyckas alltid titta på klockan på just den tidpunkten.

Under mina lediga dagar vaknar jag alltid av en slump 10.21 :S
10.21 har följt mig så länge jag kan minnas.


Kalle Anka

Orkar inte plugga :/

Mina och Jasmins fina Kalle Ankor.

.


Daim Cappuccino

Börjar morgonen med en Daim-Cappuccino.
Hittade ett helt paket i skåpet, hade glömt att vi hade det hemma.

Rafif Alhaje

Grattis Rfo på 19årsdagen. Hoppas du har en fin dag :D

32 frågor och svar

Vad har du för TV-kanaler?
I mitt rum finns det bara från svt1 till kanal 9.

Har du åkt moped någon gång?
Ett par gånger när jag var yngre.

Har du busringt någon gång?
När jag var 12, 13 men inte på senaste åren. Men har vänner som gärna underhåller sig själva genom att busringa.

Har du fått felparkeringsböter?
Har inte körkort än.

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
En av mina drömmar är att hoppa fallskärm. Har önskat mig det till min 20-årsdag.

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Abu Dhabi tror jag, eller Palestina (vet inte vilken som är längst bort).

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons.

Kan du alla orden i nationalsången?
Nej, efter alla skolavslutningar jag har haft så kan jag fortfarande inte låten. Kommer inte ens ihåg hur den börjar..

Badkar eller duschkabin?
Lätt badkar.

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Har inte sett någon jättebra den här månaden, men om jag måste välja någon så blir det The Last Song som jag såg ikväll, fast det är inte den bästa filmen någonsin.

Chips eller popcorn?
Chips.

Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift, men när jag väl gör det så blir det rött.

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsinjuice, men äppeljuice är också gott.

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Med Sara i Dragon palace, kinesisk buffé.

Favoritchoklad?
Marabou apelsinchoklad.

När röstade du senast?
Under Europavalet.

När åt du en hemodlad tomat sist?
2005 i Palestina.

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej.

Klarar du att tanka själv?
Har aldrig provat.

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Nej, aldrig och kommer inte heller göra det.

Pepsi eller Coca Cola?
Inget av det, men om jag måste välja så blir det Coca-Cola.

Vad var det senaste du handlade?
Hårfärg.

Har du kräkts offentligt?
Haha, japp, ingenting jag vill påminnas om direkt.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Vet faktiskt inte, ibland gör jag det men just nu gör jag inte det. Ändrar mig ganska ofta.

Har du ringt något betalnummer?
Nej, men det beror också på vad man syftar på.

Kan man vara vän med sitt ex?
Det beror på, men det kan vara svårt. I vissa omständigheter tror jag faktiskt man kan vara vänner men man kommer alltid ha ett speciellt band med sitt ex.

När besökte du ett sjukhus senast?
För ca en månad sen.

Hade du mycket hår som liten bebis?
I början hade jag ingenting alls nästan, men det växte med tiden.

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Har ingen telefonsvarare.

Vad har du i din väska?
Skolböcker, läppglans, parfym och alla mina kort.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Tittar på TV eller läser en bok.

Vad är du tacksam för idag?
Att jag är ledig imorn också :)

The Last Song

Nu har jag sett The Last Song och om jag ska vara helt ärlig så hade jag mycket högre förväntningar. Visst, filmen var bra men ingenting spännande hände. Den var sorglig och rolig ibland men filmen är inget jag skulle rekommendera till någon. Den handlar främst om kärleken mellan en far och hans dotter. Trodde det skulle vara en film om ett kärlekspar, men det var inte vad hela filmen handlade om. Bara en del av det. Det var några som grät i biosalongen under hela filmen, så man kan säga att detta är en mer sorglig film.


Bio

Det blir bio ikväll med Nadia.
Vi ska titta på The Last Song :D



Skolan

Från vaggan till graven är klar! :D Ska finslipa den, klistra in fina bilder och lite annat innan jag lämnar in uppgiften. Det är den sista stora uppgiften jag någonsin kommer lämna in. Har ett prov kvar att göra, på tisdag, om tro och vetenskap och sen en jätteliten inlämingsuppgift sen är jag fri från allt skolarbete någonsin! Underbar känsla!

Lördag

Har lagat mat idag, det blev panerad fisk med potatis och remouladsås. Gott! Utöver det har jag städat lite och gjort det rent i huset. Dystert att det regnar idag. Det borde vara soligt och molnfritt.
Det kanske är dags att jag använder mig av mina två biobiljetter som ligger hemma och ruttnar i skåpet.




Vill se The Last Song med Miley Cyrus!

Vaseline

Fick reda på en sak när jag färgade håret i förrigår.

Ni vet när man får färg på pannan eller öronen när man färgar håret själv?

Med hjälp av vaselin går det bort direkt. Det är bara att skrubba bort all färg i ansiktet med en bomullspads och det går bort direkt. Bra va?

Jag visste inte om det innan. Det stämmer väl att man lär sig något nytt varje dag ;)

Läs gärna mitt förra inlägg om vaseline HÄR!





Min onyttiga helg

Det här har varit min onyttiga helg.
I 3 dagar har jag ätit Billys pan pizza till frukost, lunch, middag och som kvällsmat utöver det jag vanligen äter. Det har ju självklart visat sig och det syns att jag har gått upp minst 1 kilo under de här tre dagarna. Tur att vi har ett löpband hemma så idag ska halva dagen spenderas där. Måste få bort det jag har gått upp. Har haft så dåligt samvete så jag använder mig bara av trapporna i porten när jag går ut haha

Fredag

Hej! Dålig uppdatering, men har knappt varit hemma. Har varit hemma hos Wafa, ätit och pluggat och sen gick jag hem till Jazz och färgade Aymans hår. Fick hjälp av Amani med att sätta in clipsen i håret och sen har jag varit hemma hos Jossra en stund. Kom nyligen hem och ska titta på film nu och sen sova. Det blir bättre uppdatering imorn.

Godmorgon

Godmorgon! Medan alla andra är i skolan så sitter jag hemma och ruttnar. Är ledig idag och varje fredag framöver (ibland torsdagar också). Nu är det bara 15 skoldagar kvar :D :D Tiden går snabbt.
Ska skriva klart en uppsats nu och göra klart från vaggan till graven idag.



There's always something miserable in love - in this case it's you

Godnatt

Det var länge sen jag var uppe så sent (förutom valborg).
Att somna tidigt och vakna tidigt har blivit min nya grej.
Ska sova nu. Godnatt!

Varierande musikstilar

Är snart klar med nedladdningen av musiken.
Musikstilarna är inte sig lika i klassen säger jag bara.
Det finns allt från rock, metal, rnb, hiphop och svensk musik.
Kul med variation!


Töntar

Gick in till killarnas rum för en stund sen.

Jag: Märker ni någon skillnad på mig?
Murad: Du har blivit tjockare.
Jag: Tyst. NEJ!
Mohamed: Du har noppat ögonbrynen.
Jag: Va? HAHA NEJ!
Murad: Vad är det då?
Jag: Helt seriöst, märker ni ingenting?
Murad: Det måste vara något med håret.
Mohamed: Aa.
Murad: Du har gjort det rakt med den där grejen (han syftar på plattång).
Jag: Nej det är inte det.
Mohamed: Vad är det då?
Jag: Jag har färgat håret idioter.
Murad: Man märker ingenting, vad var det innan?
Jag: Ljusare.
Murad: Och nu?
Jag: Mörkare.

Killar är sämst på att märka förändringar!
Och mina bröder är inget undantag precis.

Musik till flaket

Ska ladda ner en massa låtar nu som vi ska lyssna på när vi åker flak på studentdagen.
Jag och Athena har tagit ansvar om musiken, så detta ska fixas nu.
Jag laddar ner och Athena bränner ner låtarna på en skiva.
Bästa programmet för nedladdning av musik från Youtube är Free Youtube To Mp3 Converter som är gratis att ladda ner. Tryck på länken om ni också vill ladda ner programmet.


Har..

..färgat håret idag. Det blev lite mörkare :)
Vad tycker ni?

Jossera

Jossra har precis varit här på besök :D


New Moon

Hej! Träffade Sara på stan runt 12 tiden och gick till Dragon Palace, åt lunch och vandrade runt på stan i ca en timme. Tog bussen hem och har krigat för att hinna läsa ut New Moon. Har läst flera timmar i sträck igår och idag och nu har jag bara 30 sidor kvar att läsa. Ska läsa ut boken nu och sen promenera till centrum och lämna tillbaks den. Uppdaterar troligen snart igen.

Lunch på stan

Snart sticker jag iväg till stan och möter upp en gammal barndomskompis, Sara. Vi ska luncha i Dragon Palace. Har inte träffat henne på evigheter så det ska bli kul att höra om vad hon gör nu för tiden.



Har helg nu!

Skippar skolan imorgon och på fredag så min helg har redan börjat.
Under de fyra lediga dagarna ska jag främst plugga och göra klart mina inlämningsuppgifter. De sista betygen sätts om 3 veckor! Inte lång tid kvar nu alltså.
Bestämde mig för att köpa skoldatorn idag och då kanske vi exporterar den till hemlandet då släkten där har mer nytta av den än vad vi har.
Ska hoppa in i duschen nu, och sen läsa ur New Moon. Boken ska vara inlämnad imorgon och jag har 200 sidor kvar att läsa. Inte bra! Och jag kommer knappast hinna :/


Solarium

Solade i 9 minuter, vågade inte mer än så för jag är en fegis när det gäller solarium. Fick lite färg men inte så mycket som jag trodde att jag skulle få. Är nöjd med resultatet i alla fall.
Sitter hemma nu och tittar på Biggest Loser och nu är reklamen slut.
Uppdaterar snart!

Ska sola snart

Har precis ätit en Billys pizza och ska snart iväg med Seiran och sola. Det blir andra gången för mig. Första gången jag solade var i februari 2009 med Johanna och då blev jag väldigt brun. Har bra pigment så det ska bli spännande att se resultatet.

Var på stan med Madeleine efter skolan och fixade ett nytt bankkort. Kanterna på mitt bankkort skrapas bort varenda gång jag sätter in det i en bankomat och kortet har därför avmagnetiserats så kan inte använda det i affärerna längre. Måste dra ut pengar från bankomaten varje gång och då skrapas kanten bort ännu mer. Det var bra att jag tog tag i det idag i alla fall. Har sagt att jag ska gå till banken varje dag, men det har inte blivit av.

Ska fixa lite saker nu och sen ringa Serri.
Vi hörs!


Waterfall Mesh Dress

Klänningen från Nelly kom med posten idag och den passade perfekt.
Var lite tveksam innan för den hade fått dåliga recensioner, men är glad över att jag beställde hem klänningen ändå.
Den ska användas på min kusins bröllop den 14 maj :D


Ekonomisk månad

Jag vill shoppa!
Men har lovat mig själv att spara pengar denna månad och hittills har det gått väldigt bra.

Hinduismens gudar

Är ensam hemma och musiken är på högsta volym. Sitter och skriver en uppsats om hindusimens gudar och gör andra skoluppgifter samtidigt. Är på humör för att skriva idag så ska ta vara på den tiden. För snart kommer jag tröttna och inte ha någon lust alls till något skolarbete.
Har varit i skolan idag och av någon anledning kändes dagen som extra lång, fast vi bara hade tre lektioner. Det är bara 16 skoldagar kvar nu och sen ingen mer Fyrisskolan. Det är nog dags att jag börjar söka jobb för annars kommer jag vakna upp dagen efter studenten som arbetslös och det vill jag ju inte. Ska ta tag i det imorgon eller under helgen.


Snart såå..

Nu är det bara 1 månad, 30 dagar och 4 veckor o 3 dagar kvar till studenten.
Den stora dagen närmar sig. LÄNGTAR!
Studentskivan är dessutom om 16 dagar. Våran skiva kommer definitivt vara den bästa! Temat är maskerad och man ska klä ut sig till någon käräktar. Eftersom jag redan har valt klänning så ska jag anpassa mig efter den. Har hittat någon karäktar jag eventuellt ska vara, men är inte säker än.

Studentskivan
När: 20 maj.
Var: Göteborgsnation.
Tid: Middagen börjar 18.00 och eftersläppet är från 21.00 - 01.00.
Pris: 350 kr för middagsbiljett och 80 kr för eftersläppsbiljetten.

Om ni är intresserade av en biljett så är det bara att säga till :)


Godnatt

Hej. Nu har jag tittat på det senaste avsnittet av Desperate Housewives. Jag tycker att det är konstigt att det fortfarande är intressant att titta på serien fast den har hållt på i flera säsonger. Oftast brukar serier spåra ur efter 3-4 säsonger men det har inte Desperate Hosewives. Det är fortfarande realistiskt, intressant och spännande att titta på. Det är en serie värd att lägga ner sin tid på!

Ska sova snart men först röka sista ciggen och läsa lite ur New Moon. Boken ska lämnas tillbaks om 3 dagar och jag har 300 sidor kvar att läsa. Den går inte att omlånas för många väntar på den, och jag kommer troligen inte hinna läsa ut den. Får se till att fixa det på något sätt.. Vi får se!

Hoppas ni har haft en bra dag.

DH

Nu ska de desperata hemmafruarna få min uppmärksamhet!


Waterfall Mesh Dress

Har beställt hem den här klänningen från Nelly.
Hoppas den passar!

(H) Måndag

Hej! Halva dagen har spenderats i skolan idag.
Nu är det inte lång tid kvar, ca 5 veckor, och det är nu man ska ta vara på tiden man har kvar i skolan. För sen när man pluggar vidare eller kommer in i arbetslivet så kommer man sakna de stunderna man hade i skolan. Efter skolan följde jag med Madeleine till stan, träffade på Amira och bestämde hårfärg (mitt hår kmr bli mörkare snart) och träffade en vän. Väl hemma igen gick jag till centrum och handlade lite saker och sen har jag varit hemma hos Jossra. Är hemma nu och tittar på Biggest Loser och ska snart beställa hem en klänning från Nelly :D Visar snart!


Good Luck Chuck

Tittar på Good Luck Chuck på tv3 nu.
Jessica Alba är en av huvudrollerna. Älskar hennes filmer.

En dag med Athena

Följde precis med Athena ner till busshållplatsen. Hon har jobbat lite med instuderingsfrågorna och vi har tittat på tv och lekt med Jonas. Ska snart hoppa in i duschen och ta ett långt bad, men först ska jag sätta på filmen Lejonkungen till Bebisen som står och skriker.
Uppdaterar troligen snart igen!


Inter - Lazio 2-0

Den 2 maj 2009 befann jag mig på Inter - Lazio matchen och Inter vann med 2-0 därav Zlatan gjorde ett av målen. Det var bokstavligen talat en av de lyckligaste och gladaste dagarna i mitt liv.











I will wrap you in my arms


Söndag

Hej! Städning och matlagning är vad jag har sysselsatt mig med idag. Har precis sprungit ner för att möta Johainna och gett henne biljetten för min skiva. Och Athena är på väg nu. Vi ska svara på instuderingsfrågor (religion) och umgås lite. Känner inte alls för att plugga, men det måste göras.
Bebisen och några av mina kusiner från Storvreta är här nu. Ska vara med de lite innan Athena kommer. Vi hörs!


!"#¤%&/

Har precis tittat på filmen Nanny Diaries på tv4 och ska snart gå och lägga mig. Är helt slut. Har haft två små pojkar som sprungit runt i huset hela dagen och på något sätt har en av de lyckats få bort en kanal från tv:n. Har försökt få tillbaks kanalen i över en timme, men är inte särskilt teknisk av mig. En ny regel ska upprättas från och med nu: Inga barn i mitt rum! Det är alltid något som går sönder eller blir smutsigt och är trött på det nu. Den enda som har förgyllt min dag är Lamja med hennes små söta kommenterar <3



Ska sova nu. Godnatt!

Como Lago

Förra året spenderades 1 maj i varma Como Lago.
Ett år senare är man fast i kalla och gråa Uppsala.















Lördag

Har suttit hemma nästan hela dagen, städat och tagit tag i saker.
Tog en snabb promenad till centrum för att handla.
Förutom det har jag inte gjort så mycket.
Senare ikväll ska jag träffa Amira och bestämma vilken färg jag ska färga mitt hår. Hårfärgen ska anpassas till clipsen jag har och förhoppningsvis får jag även lära mig hur man sätter in clipsen. Det är mycket svårare än vad jag trodde.

Skulle på bröllop i Järfälla idag, men min pappa fick åka utan oss för jag hade ingen att gå med. Vill inte åka utan min mamma eller en kompis för har lätt att känna mig obekväm i okända miljöer.


Sean Kingston - Eenie Meenie

Nu: The Vampire Diaries


Min valborg

- Åkte hemifrån klockan 13.
- Ekonomikum.
- Var i Storvreta i en minut.
- Åkte in till stan igen.
- Var med Johanna.
- Kom hem runt 22.

Orkar inte berätta mer än så för min valborg var inte så märkvärdig.

RSS 2.0