Lördag

Vad snabbt tiden har gått idag, har hunnit med att göra en hel del. Var o besiktade bilen på morgonen och det gick mycket bättre än förväntat. Det enda anmärkta felet var positionslyktan fram till vänster som var ur funktion och lite andra små fel, men inget jag behöver åtgärda just nu.
 
När jag kom hem pluggade jag och skrev nästan klart allt inför min redovisning på torsdag i skolan. Efter mötte jag upp Sandra och åkte förbi Peyman en stund. Kom hem precis och ska försöka skriva klart arbetet nu och hitta fler referenser.
 

Besiktning

Vaknade rätt tidigt idag och lika bra det för om en halvtimme ska jag åka iväg till Fyrislund och besikta bilen. Har fått det sagt att den inte kommer klara sig, men har ändå lite hopp om att bilen blir godkänd i alla fall.
 
Igår efter praktiken åkte jag med pappa och tvättade bilen och sedan firades det eid hemma med familjen. Eid Mubarak till er ♥
 

Space

Målade om mina naglar häromdagen till denna färg. Blått med glitter över. Det ser ut som rymden enligt barnen på praktiken :)


Onsdag

Godmorgon! Gud vad veckorna bara flyger förbi. Har en vecka kvar på min praktikplats och sedan får jag äntligen återvända till min efterlängtade skola. Uppskattar mina halvdagar i skolan som aldrig förr nu när jag måste vara i praktiken heltid. 
 
Idag efter praktiken ska jag hämta upp Hamode och Maya från förskolan och hänga med de till 22 ikväll då deras mamma kommer hem från skolan. Vi ska nog hitta på något kul idag ♥
 
 

Födelsedagsmiddag

Har varit i Dragon Palace idag på födelsedagsmiddag med Johainna och Sabina. När jag kom hem väntades ännu mer födelsedagsfirande och daim-tårta med familjen och kusins familj ♥
 

Min födelsedag!

Fyller 22 år idag och firade mig hemma hos Wafa igår. Hennes mamma hade lagat VÄRLDENS GODASTE MAT buffé till mig och mina kära vänner. Världens bästa Iklas ♥♥♥
 
Efter blev det en utgång till Birger Jarl med Jossra och Christina :)
 

Helg!

Är precis hemkommen från praktiken. Fan vad skönt att det äntligen är helg. Ska åka iväg och träffa Sandra en stund nu och senare ska jag träffa Jasmin :)
 

(D) Skybar

Har varit på roadtrip idag med Wafilistus. Vi tog en fika med en vän i baren Skybar som är belägen 24 våningar upp i en hög byggnad. Det var en jättefin utsikt över hela staden :)
 

(D) Söndag

Vilken bra dag! Morgonen började med en smoothie och storstädning av huset. Efter åkte jag på en roadtrip och har spenderat dagen utanför Uppsala med en vän. Kom hem för en timme sen och ska sova nu. Imorgon börjar en ny vecka med praktik och allt annat skit. Längtar redan till nästa helg!!


Lördag

Har varit hemma hos Jossra denna lördagskväll med Peyman, Sandra, Wafa och Amani. Vi har tittat på film och ätit en massa onyttigt godis. Kom hem nyligen och ska sova nu :)


Bio

Var på bio igår kväll med Sabina och Sandra och tittade på filmen Savages. Filmen var bra, inte den bästa direkt, men lätt värd att se. 
 
Ska åka ner till stan nu och hämta Wafa och sen återvända hem för att duscha, städa och laga mat.
 
 
 

Savages

Äntligen helg! Är helt slut efter den här veckan :/
 
Ska snart på bio och se filmen Savages som har biopremiär idag :)
 

Torsdag

Ska snart iväg till praktiken. Fick en chock när jag gick ner till bilen igår och alla bilrutor var frysta. Jag hade ingen skrapare heller så fick skrapa med naglarna istället medan bilen värmdes upp, och kom 10 minuter försent. Idag är jag däremot förberedd för fick en skrapare av min pappa igår.
 
Idag har jag praktik till kl 16 och ska därefter åka tillbaks kl 18 och vara med på ett föräldramöte. Det blir en lång dag :/ 
 

Trygghetsbesiktning

Började min praktik idag och det gick jättebra! 36 barn i en och samma avdelning så det kommer ta lite tid innan jag lär mig alla namn.
 
Efter VFU:n plockade jag upp Johainna och vi åkte till boländerna för att trygghetsbesikta min bil. Fick inga bra nyheter där. Bilen kommer definitivt inte klara besiktningen och jag behöver betala minst 2200:- för att åtgärda felen. Vet inte riktigt än hur jag ska göra, för jag behöver lämna bilen i verkstaden i två dagar, och just nu är jag för beroende av bilen för att kunna lämna ifrån mig den, med tanke på att jag måste åka till VFU:n varje dag och kan inte förlita mig på att jag fixar skjuts de dagarna. I slutändan kommer jag nog besikta den ändå och få göra om den en månad därefter. Då har jag mer tid på mig att fixa felen.
 
Efter åkte vi hem till Sabina och hälsade på en stund. Kom hem för en stund sen och ska snart börja skriva på min individuella studieplan inför praktiken.
 

Ihab och Sandras förlovningsfest ♥

Bilder från lördagskvällen :) 

Söndag

Har haft en del att göra idag, så några av bilderna från Sandras förlovningsfest kommer upp imorgon kväll istället :)

Vi har precis haft Iman och hennes familj här på besök. De gick precis och jag ska sova nu. Imorgon börjar min VFU (praktik) fram till sista oktober, så fram till dess har jag ingen skola alls :/


Black french

Naglarna är också fixade :)


Hårsvall

Då har man fått håret fixat av bästa Wafa inför ikväll ♥ 

Ikväll ska vi fira Sandra och Ihab som har förlovat sig :)


Onsdag

Skippade skolan idag med och jobbade istället i en förskola i Eriksberg. Imorgon kommer jag dock gå till skolan för då börjar jag med en ny kurs och det är introduktionsdag. Nästa kurs är praktik kursen så jag kommer vara ute och praktisera i en förskola i Sunnersta från och med måndag fram till sista oktober :/ Efter skolan ska jag på laserbehandling och sedan jobba mellan 14 - 16 i Eriksberg :)
 
 
 
 
 

Beautiful Goodbye

 

Tentan

Skrev min tenta idag och det gick bättre än förväntat. Vissa frågor var lite kluriga men tror det gick bra ändå. Efter hängde jag med Sabina och kom hem för en stund sen. Ska skippa skolan imorgon och jobba istället i Eriksberg med favoritbarnen :) Godnatt!


Nails

Fixade mina naglar igår. Vinrött med glitter tippar. Vad tycks?


Ögat

Fick en tidig födelsedagspresent från lillasyster. Har alltid velat ha en sån och nu kan jag äntligen bära den runt halsen när jag inte vill bli "ögad" :)


RSS 2.0